♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
cnm bebişe de sana da ufak tefek lekenlenmelerin zararı olacağını sanmıyorum adet zamanı böyle şeylerin olabilceğini gebelik.org da okumuştum yine de ara bir doktorunu durumunu anlat belki içerde kanama vardır filan prgestanı çooğaltır belli mi olur
benim dışarı vuran hiç kanamam yok ama dr içeride kanama var dedi progestanı ikiye çıkarttı mesala

Dün doktordaydım içerde kanama olsa görürmüydü ? Yani ultrasondamı görülüyor içerdeki kanama ? Bu gün arayacağım doktorumu çünkü kontrolüm haftaya çarşamba . Bende az önce bir videoda izledim adet dönemine yakın zamanlarda ilk 3 aylık dönemde olabilen şeylermiş ama dikkate almak gerekirmiş diye . Teşekkürederim

Evet canım eğer kanama varsa ultrasonda görünüyor, böyle bir durum olsaydı sölerdi

tabi tabi eğer dün doktordaysan kesin görürdü çünkü çok bariz görünüor kanama alanları ultrasonla

Merhabalar benimde bu gece çok sancim vardi. Şiddetli adet sancısı gibi. Defalarca tuvalete gittim kanama vs oluyormu diye. Çok şükür şimdi hafif kasiklarda var o da hep vardı zaten. Cumaya az kaldı

Merhabalar benimde bu gece çok sancim vardi. Şiddetli adet sancısı gibi. Defalarca tuvalete gittim kanama vs oluyormu diye. Çok şükür şimdi hafif kasiklarda var o da hep vardı zaten. Cumaya az kaldı
doktorum bana agrılar normal dedı bu donemde,yalnız sıddetlı agrılar olursa gel dedı

Amin canm ins. Benim sat i dikkate almadi 40 gundebi adet oldugmu ogreenince. Ulturasondan karindan bakti keseyi olctu 10.4mm buuda 4+6 haftaya tekabul eder dedi oyle yani sen keseni grdun mu?

Canim ben 35-40 gunde bi adet goruyorum sat 15 eylul bana ccok sikisik bi idrarla gel oyle bakcam keseye dedi baya sikisik gittim kese gorundu hemen o sekilde

canım ben daha doktora gitmedim.. muhtemelen cuma yada cumartesi gideceğim.. İnşallah bende görürüm keseyi.. senin yaptığın gibi çok sıkışık bi idrarla gitmeyi düşünüyorum.. bakalım hayırlısı inşallah..

Merhaba Kızlar;

Nasıl geçiyor hamilelikleriniz? Ne gibi hamilelik belirtileri yaşıyorsunuz? Ben çooooookkk üşüyorum.. sürekli inanılmaz derecede üşüyorum.. yanımdaki herkese soruyorum ama kimse üşümüyor benden başka.. bulantım yok henüz maşallah.. ilk hamileliğimde inanılmaz bulantım vardı inşallah bunda olmaz.. onun dışında çok tuzlu yiyorum kendimi engellemeye çalışsamda.. tuzlu zaten severdim ama şimdi sürekli elim tuzlu şeylere gidiyor.. canım ne çekiyor tam bilmiyorum.. şu an çok bi gelişme yok gibi.. sizde durum ne? bulantısı olan varmı? varsa kaçıncı haftada başladı? hadi birazcık konuşalım.. tadını çıkaralım belirtilerin bulantı dışında tabi :)

Arkadaşlar bugün doktorum bana progestan verdi. Bu ilaç düşük ihtimalleri için mi veriliyor.Bana gayet sağlıklısın dedi.Ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar bugün doktorum bana progestan verdi. Bu ilaç düşük ihtimalleri için mi veriliyor.Bana gayet sağlıklısın dedi.Ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olur musunuz?

öncelikle hayırlı olsun.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. ikincisi bebeğin daha kolay tutunması ve yerleşmesi için bazı doktorlar bir problem olmasa da verebiliyor bu ilacı.. sonuçta zararı yok.. ya doktoruna güvenip alıcaksın ilacı ya da için rahat etmediyse farklı bir doktora daha danış bu durumu.. genelde düşük tehlikesinde verilir ama dediğim gibi bi sorun olmasa da bazı doktorlar verebiliyor.. zaten bi sıkıntı olsa doktorun seni bilgilendirirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…