- 25 Kasım 2011
- 126
- 98
- 123
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.241
cnm bebişe de sana da ufak tefek lekenlenmelerin zararı olacağını sanmıyorum adet zamanı böyle şeylerin olabilceğini gebelik.org da okumuştum yine de ara bir doktorunu durumunu anlat belki içerde kanama vardır filan prgestanı çooğaltır belli mi olurArkadaşlar merhaba dün doktorumuza gittik kalp atışlarımzı duyduk ancak pazar gecesi akıntı içinde ipliğimsi pembelikler görmüştüm dr umlada paylaştım anck bebeği sğlıklı görünce bişey demedi zaten progestan kullanıyorum ancak doktordan sonra düngece de bukeznakıntı içinde kırmızı parçalar vardı . Biraz endişelendim 8. Haftamdayım ama regl dönemimdeyim acaba vücudum böyle bir yanılgıya düşmüş olabilirmi yada başına gelen , duyan varmı ?
cnm bebişe de sana da ufak tefek lekenlenmelerin zararı olacağını sanmıyorum adet zamanı böyle şeylerin olabilceğini gebelik.org da okumuştum yine de ara bir doktorunu durumunu anlat belki içerde kanama vardır filan prgestanı çooğaltır belli mi olur
benim dışarı vuran hiç kanamam yok ama dr içeride kanama var dedi progestanı ikiye çıkarttı mesala
Dün doktordaydım içerde kanama olsa görürmüydü ? Yani ultrasondamı görülüyor içerdeki kanama ? Bu gün arayacağım doktorumu çünkü kontrolüm haftaya çarşamba . Bende az önce bir videoda izledim adet dönemine yakın zamanlarda ilk 3 aylık dönemde olabilen şeylermiş ama dikkate almak gerekirmiş diye . Teşekkürederim
tabi tabi eğer dün doktordaysan kesin görürdü çünkü çok bariz görünüor kanama alanları ultrasonlaDün doktordaydım içerde kanama olsa görürmüydü ? Yani ultrasondamı görülüyor içerdeki kanama ? Bu gün arayacağım doktorumu çünkü kontrolüm haftaya çarşamba . Bende az önce bir videoda izledim adet dönemine yakın zamanlarda ilk 3 aylık dönemde olabilen şeylermiş ama dikkate almak gerekirmiş diye . Teşekkürederim
doktorum bana agrılar normal dedı bu donemde,yalnız sıddetlı agrılar olursa gel dedıMerhabalar benimde bu gece çok sancim vardi. Şiddetli adet sancısı gibi. Defalarca tuvalete gittim kanama vs oluyormu diye. Çok şükür şimdi hafif kasiklarda var o da hep vardı zaten. Cumaya az kaldı
Amin canm ins. Benim sat i dikkate almadi 40 gundebi adet oldugmu ogreenince. Ulturasondan karindan bakti keseyi olctu 10.4mm buuda 4+6 haftaya tekabul eder dedi oyle yani sen keseni grdun mu?merhaba okyanus22.. negüzel erkenden görmüşsün keseyi.. darısı kalp atışlarının başına.. benim sana sormak istediğim bişey var.. bende de durum aynı bende 35-40 gün arası adet oluyorum.. şimdi senin sat 15 ya peki doktor gebeliği takip ederken hangi haftayı baz alacak.. satın 15 eylül olması ve yumurtlamanın geç olması hesapları biraz karıştırıyor.. neye göre hesap yapıyor doktorun.. sata göre olması gerektiğinden daha büyük çıkıyor gebelik ama aslında yumurtlamaya göre büyük değil.. onu neye göre hesaplıyor, kendi sistemine hangi tarihi girdi?
hayırlı olsun canım senın sat ne zamandı benımde beklenen adetımın uzerınden 6 gun gectı o zaman bende mı 4+6 oluyorum tam bılmıyorum bu hesapları da kusura bakma bende doktora randevu alsam gorunur mu kese acaba artık
Hayırlı Uğurlu Olsun aramıza hoşgeldin. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)Bende hamileyimmmmmmm
anladım cnm rahatladım biraz.Canım kasılmalar ve batmalar çok normal rahim büyüyor demişti doktorum. Hatta çok şiddetli olduğu zamanlar olmuştu çok korkmuştum bende
canım ben daha doktora gitmedim.. muhtemelen cuma yada cumartesi gideceğim.. İnşallah bende görürüm keseyi.. senin yaptığın gibi çok sıkışık bi idrarla gitmeyi düşünüyorum.. bakalım hayırlısı inşallah..Amin canm ins. Benim sat i dikkate almadi 40 gundebi adet oldugmu ogreenince. Ulturasondan karindan bakti keseyi olctu 10.4mm buuda 4+6 haftaya tekabul eder dedi oyle yani sen keseni grdun mu?
Canim ben 35-40 gunde bi adet goruyorum sat 15 eylul bana ccok sikisik bi idrarla gel oyle bakcam keseye dedi baya sikisik gittim kese gorundu hemen o sekilde
Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.Bende hamileyimmmmmmm
Merhaba arkadaşlar ben de bugün öğrendim hamileyim.Allah'ım isteyen kuluna versin.Bizler ise sağsalim kucağımıza alırız inşallah.
Amin canım .Hayırlısı olsun canım . Hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin rabbim.
öncelikle hayırlı olsun.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. ikincisi bebeğin daha kolay tutunması ve yerleşmesi için bazı doktorlar bir problem olmasa da verebiliyor bu ilacı.. sonuçta zararı yok.. ya doktoruna güvenip alıcaksın ilacı ya da için rahat etmediyse farklı bir doktora daha danış bu durumu.. genelde düşük tehlikesinde verilir ama dediğim gibi bi sorun olmasa da bazı doktorlar verebiliyor.. zaten bi sıkıntı olsa doktorun seni bilgilendirirdi..Arkadaşlar bugün doktorum bana progestan verdi. Bu ilaç düşük ihtimalleri için mi veriliyor.Bana gayet sağlıklısın dedi.Ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?