♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Kizlarrr bende dun bende dun gordum minik melegimi elmacekirdegi kadar rabbim saglikla onu kucagima almayi nasip eder inssallah.cok guzel bir duyguuu

Canm bn de cook fazla usuodun baslarda bi kac hafta hic isinamadm buz gibiydim kalin da giysem ki dedign gbi kmse usumuodu ama su an gecti sukur. Herkese gore bi parca daha fazla ususen de buz gbi degilm en azndan:)

tabikide onemli canm.bana kese gorununce hamiileligin baslams demisti ne demk yari hamile ins duyacaksin kalbini sen simdiden dikkatli ol agir kaldirma uzanma yukari vakit buldukca dinlen.

Arkadaşlar bugün doktorum bana progestan verdi. Bu ilaç düşük ihtimalleri için mi veriliyor.Bana gayet sağlıklısın dedi.Ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olur musunuz?
benim doktorum da verdi. düşük ihtimalim yoktu ama progesteron seviyem düşüktü..toparlasın dedi...

haklısın azaltmak lazımken ben daha da tuzluyorum.. dikkat etmek lazım ama bende tuza aş eriyorum sanırım :)

bende de üşüme çok fazla...bulantım yok ama 4-5 gündür hiç iştahım yok..herşeyi 2 tabak yiyen ben gitti birden..zorla makarna, pilav, patates gibi kuru şeyler yiyorum biraz midemi tutsun diye..yemekleri gördüğüm anda iştahım gidiyor...yaptığım yemekleri komşulara gönderiyorum artık..yoğurt yiyordum ondan da tiksinmeye başladım..özledim iştahlı günlerimi..varsın kilo alayım iştahım yerine gelsin tek yeter...

Gözün aydın Allah nazarlardan saklasın kaç haftalıkken duydun cnm kalp atışlarını bebeği ne zaman gördün bide keseyi soru yağmuruna tuttum ama yeni hamileyim haftaya kese icin gidecez de onun icin sordum cnm

ne güzel inşallah bizde görürüz artık yarın gıdıcem doktora umarım coook sıkısık gıdebılırım cok su ıcınce mıdem bulanıyor cunku senınde hayırlı olsun canım saglıkla kucagına alırsın ınsallah

selam patık perısı nasılsın bende gecen hafta cok usuyordum bıldıgın ayaklarıma sıcak su torbası falan koyuyordum yoksa uyuyamıyordum ama gectı sımdı dun baya bulantım oldu yemek yedım bıde arabaya bınınce cok fena oldum umarım sureklı mıde bulantısı cekmeyız

kelebek2211, post: 37515554, member: 590996"]Canlar benim batta 29 eylül ucundan girdim bu topige bi kere hamile kaldım dusukle sonuçlandi şimdi yine hamileyim 6. Haftamda kahverengi lekem oldu doktor bi hafta yatak istirahati verdi bide progestan verdi hals kullanıyorum cok şükür bir haftadır bisey yok.mide bulantilarim oluyo kusma olmadi ama hep bi bulanti yanma oluyo midemde bide yemek yedikten sonra oluyo milletin sabah bulanir bnde durum farklı; ) benim gibi olan varmiiii bide ikili tarama testi yaptircakmisiniz??[/QUOTE]
gebelıkte cok sıcak kullanmamaya dıkkat edın kızlar.dusda bıle suyu ayarlayın sıcak olmaması gerekiyormus.

gebelıkte cok sıcak kullanmamaya dıkkat edın kızlar.dusda bıle suyu ayarlayın sıcak olmaması gerekiyormus.[/QUOTE]
Sagol canim uyarin icin ben bilmiyordum ilk hamileligim daha o yuzden

günaydın kızlar benim dün akıntı ile birlikte pembe kahverengi az farkedilen lekeler geliyodu. dün acile gittim içerde kanam yok muhtemelen yerleşme kanamasıdır dedi. vajinal usg ile baktı bebişi ve kalp atışını gösterdi . ama rapor falan vermedi

[TE="baldamlam, post: 37523283, member: 628296"]gebelıkte cok sıcak kullanmamaya dıkkat edın kızlar.dusda bıle suyu ayarlayın sıcak olmaması gerekiyormus.[/QUOTE]
Sagol canim uyarin icin ben bilmiyordum ilk hamileligim daha o yuzden[/QUOTE]
Ne demek canım benim de ilk hamilelik bu.Doktorum özellikle uyardı sicak su sauna
falan yasak.Hatta evde petekleri bile
acmiyorum sürekli havalandırma gerek. Ama
ben de cok fena usuyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…