- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.281
Kizlarrr bende dun bende dun gordum minik melegimi elmacekirdegi kadar rabbim saglikla onu kucagima almayi nasip eder inssallah.cok guzel bir duyguuu
Cumartesi günü bizde gördük kuzumuzu....çokheyecanlandikkk esimde bende....eminim sdizinde öyle olacaktır....çok güzel bir duygu...fasulye kadar dedi doktor:))kalbinin put pir atisi....çok şükür bin şükür verene....
Bende de cok var adet olcak gibi karnım şiş sanki 5 aylik gebeyim birde tartida 3 kilo fazla gorunuyorumKizlar 6. Haftada agri yasayan varmi kasik agrisi
Canm bn de cook fazla usuodun baslarda bi kac hafta hic isinamadm buz gibiydim kalin da giysem ki dedign gbi kmse usumuodu ama su an gecti sukur. Herkese gore bi parca daha fazla ususen de buz gbi degilm en azndan:)Merhaba Kızlar;
Nasıl geçiyor hamilelikleriniz? Ne gibi hamilelik belirtileri yaşıyorsunuz? Ben çooooookkk üşüyorum.. sürekli inanılmaz derecede üşüyorum.. yanımdaki herkese soruyorum ama kimse üşümüyor benden başka.. bulantım yok henüz maşallah.. ilk hamileliğimde inanılmaz bulantım vardı inşallah bunda olmaz.. onun dışında çok tuzlu yiyorum kendimi engellemeye çalışsamda.. tuzlu zaten severdim ama şimdi sürekli elim tuzlu şeylere gidiyor.. canım ne çekiyor tam bilmiyorum.. şu an çok bi gelişme yok gibi.. sizde durum ne? bulantısı olan varmı? varsa kaçıncı haftada başladı? hadi birazcık konuşalım.. tadını çıkaralım belirtilerin bulantı dışında tabi :)
tabikide onemli canm.bana kese gorununce hamiileligin baslams demisti ne demk yari hamile ins duyacaksin kalbini sen simdiden dikkatli ol agir kaldirma uzanma yukari vakit buldukca dinlen.Kızlar selammm..ohhh bi ben de degilmiş üsüme demek ki..o kdr üşüyorum ki yüzüm bembeyaz dudaklarım mosmor oluyor..hep bi yatağıma girip uyuma isteği var içimde.. Cok şükür bulantım yok ama devamlı bi mızmızlık halindeyim, cok neşeli şen şakrak kızdım, bi durgunluk geldi üzerime...
Kızlarrr ben haftaya doktora gidicem kalp atışlarını duymaya kısmetse inşallah.. Doktor şimdilik kendini yarı hamile say dedi, şunları yap bunları yapma ya da şunu ye bunu yeme demedi...anlamadım ki ilk haftalar bebiş gelişimde en önemli zamanlar değil mi??? Dr beni sallamadı mı acaba
Olur canim bu haftalarda ben adet olucam saniyodm smdi kasik agrim gecti ara ara burdayim diyor fasulyemmKizlar 6. Haftada agri yasayan varmi kasik agrisi
benim doktorum da verdi. düşük ihtimalim yoktu ama progesteron seviyem düşüktü..toparlasın dedi...Arkadaşlar bugün doktorum bana progestan verdi. Bu ilaç düşük ihtimalleri için mi veriliyor.Bana gayet sağlıklısın dedi.Ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olur musunuz?
haklısın azaltmak lazımken ben daha da tuzluyorum.. dikkat etmek lazım ama bende tuza aş eriyorum sanırım :)
Cumartesi günü bizde gördük kuzumuzu....çokheyecanlandikkk esimde bende....eminim sdizinde öyle olacaktır....çok güzel bir duygu...fasulye kadar dedi doktor:))kalbinin put pir atisi....çok şükür bin şükür verene....
ne güzel inşallah bizde görürüz artık yarın gıdıcem doktora umarım coook sıkısık gıdebılırım cok su ıcınce mıdem bulanıyor cunku senınde hayırlı olsun canım saglıkla kucagına alırsın ınsallahAmin canm ins. Benim sat i dikkate almadi 40 gundebi adet oldugmu ogreenince. Ulturasondan karindan bakti keseyi olctu 10.4mm buuda 4+6 haftaya tekabul eder dedi oyle yani sen keseni grdun mu?
Canim ben 35-40 gunde bi adet goruyorum sat 15 eylul bana ccok sikisik bi idrarla gel oyle bakcam keseye dedi baya sikisik gittim kese gorundu hemen o sekilde
hayırlı olsun Allah hayırlı ve saglıklı bı evlat versın ınsallah canımBende hamileyimmmmmmm
selam patık perısı nasılsın bende gecen hafta cok usuyordum bıldıgın ayaklarıma sıcak su torbası falan koyuyordum yoksa uyuyamıyordum ama gectı sımdı dun baya bulantım oldu yemek yedım bıde arabaya bınınce cok fena oldum umarım sureklı mıde bulantısı cekmeyızMerhaba Kızlar;
Nasıl geçiyor hamilelikleriniz? Ne gibi hamilelik belirtileri yaşıyorsunuz? Ben çooooookkk üşüyorum.. sürekli inanılmaz derecede üşüyorum.. yanımdaki herkese soruyorum ama kimse üşümüyor benden başka.. bulantım yok henüz maşallah.. ilk hamileliğimde inanılmaz bulantım vardı inşallah bunda olmaz.. onun dışında çok tuzlu yiyorum kendimi engellemeye çalışsamda.. tuzlu zaten severdim ama şimdi sürekli elim tuzlu şeylere gidiyor.. canım ne çekiyor tam bilmiyorum.. şu an çok bi gelişme yok gibi.. sizde durum ne? bulantısı olan varmı? varsa kaçıncı haftada başladı? hadi birazcık konuşalım.. tadını çıkaralım belirtilerin bulantı dışında tabi :)
gebelıkte cok sıcak kullanmamaya dıkkat edın kızlar.dusda bıle suyu ayarlayın sıcak olmaması gerekiyormus.selam patık perısı nasılsın bende gecen hafta cok usuyordum bıldıgın ayaklarıma sıcak su torbası falan koyuyordum yoksa uyuyamıyordum ama gectı sımdı dun baya bulantım oldu yemek yedım bıde arabaya bınınce cok fena oldum umarım sureklı mıde bulantısı cekmeyız
kelebek2211, post: 37515554, member: 590996"]Canlar benim batta 29 eylül ucundan girdim bu topigebi kere hamile kaldım dusukle sonuçlandi şimdi yine hamileyim 6. Haftamda kahverengi lekem oldu doktor bi hafta yatak istirahati verdi bide progestan verdi hals kullanıyorum cok şükür bir haftadır bisey yok.mide bulantilarim oluyo kusma olmadi ama hep bi bulanti yanma oluyo midemde bide yemek yedikten sonra oluyo milletin sabah bulanir bnde durum farklı; ) benim gibi olan varmiiii bide ikili tarama testi yaptircakmisiniz??
Çok rahatladım canım .Tek ben değilmişim.Çok sağolbenim doktorum da verdi. düşük ihtimalim yoktu ama progesteron seviyem düşüktü..toparlasın dedi...
Günaydın canım.Günaydıın hamiş arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?