♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
E="sarelif, post: 37513111, member: 627270"]Arkadaşlar bugün doktorum bana progestan verdi. Bu ilaç düşük ihtimalleri için mi veriliyor.Bana gayet sağlıklısın dedi.Ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olur musunuz?[/QUOTE]
Bence doktora bağlı bir şey bu.Benim de ilk gittiğim doktor hafif akintim oldugu icin 6 ci hafta da akşam 2 tane içmeyi önerdi. Ama dun 8 ci haftama girdim ve diğer bi doktor artik progesteron kullanmamami söyledi. Her halde kalp sesini duyduktan sonra gerek kalmadı. Yani bazen doktorlar garanti olsun deye yazıyor bu ilacı endişelenme

selam arkadaşlar bende eylül ayında hamile kalanlardanım 6+3 günlük hamileyim Rabbim bebişlerimizi sağlıklı olarak kucagımıza almayı nasip etsin

aynı üşüme bende de var hatta sanki ellerimden kan çekilmiş gibi bembeyaz oluyor
bulantım hiç olmadı inşallah bundan sonrada olmaz böyle herkesin buantısı olduğunu okuyunca korkuyorumda acaba bende bi problem mi var bebek sağlıklı mı gibi kuruntularım oluyor
amannn tuzluya dikkat et şişme sonra hatta azaltabildiğin kadar azalt tuzu

İçi
Bence doktora bağlı bir şey bu.Benim de ilk gittiğim doktor hafif akintim oldugu icin 6 ci hafta da akşam 2 tane içmeyi önerdi. Ama dun 8 ci haftama girdim ve diğer bi doktor artik progesteron kullanmamami söyledi. Her halde kalp sesini duyduktan sonra gerek kalmadı. Yani bazen doktorlar garanti olsun deye yazıyor bu ilacı endişelenme[/QUOTE. İçimi rahatlattın canım çok teşekkür ederim.

Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için.

haklısın azaltmak lazımken ben daha da tuzluyorum.. dikkat etmek lazım ama bende tuza aş eriyorum sanırım :)

Canlar benim batta 29 eylül ucundan girdim bu topige bi kere hamile kaldım dusukle sonuçlandi şimdi yine hamileyim 6. Haftamda kahverengi lekem oldu doktor bi hafta yatak istirahati verdi bide progestan verdi hals kullanıyorum cok şükür bir haftadır bisey yok.mide bulantilarim oluyo kusma olmadi ama hep bi bulanti yanma oluyo midemde bide yemek yedikten sonra oluyo milletin sabah bulanir bnde durum farklı; ) benim gibi olan varmiiii bide ikili tarama testi yaptircakmisiniz??

Merhaba arkadaşlar bu akşam kontrolüm var inşallah keseyi görürüm
benim de kokulara karşı aşırı bulantım başladı

benimde öyle canım. daha erken sanırım beşinci haftam yeni bitti benim ancak ara ara öözellikle bir öğün yemek yedikten sonra bii şişkinllik hazımsızlık bulantı oluyor.
iki tarama testine daha yok mu. 12-14. haftalar sanırım. zamanı gelince elbette yaptırmalıyız.

Merhaba, bende hamileyim:) ustelik amh 0,17 cıkmıştı geçen ay. Eşimde de morfoloji 4 ay önce %2 idi. Keçiboynuzu e vit ace plus selenyum ile 2 kat arttı degerler. Ve araya bayram girdiği için ilaç tedavisini kaçırdım ve kontrole gittiğimde tesadüfen 2 tane 16 mm yumurta görüldü. Boşa geçmesin diyip 18 mm olduğu gece ovitrelle kullandım ve 36 saat sonra aşılama yapıldı. 8 gün sonra kanamam oldu ve çok üzüldüm 4 gün böyle devam etti. Ama bir garipti. Arada kesiliyor arada artıyordu. Ve aşılamanın 12. Günü idrarda silik çıktı. İnanamadım kan baktırdım. 29 çıktı. Kanama devam etti ve 15. Gün bugün 116 çıktı. Drum çok iyi dedi. Allah gerkese nasip etsin :)

Kızlar selammm..ohhh bi ben de degilmiş üsüme demek ki..o kdr üşüyorum ki yüzüm bembeyaz dudaklarım mosmor oluyor..hep bi yatağıma girip uyuma isteği var içimde.. Cok şükür bulantım yok ama devamlı bi mızmızlık halindeyim, cok neşeli şen şakrak kızdım, bi durgunluk geldi üzerime...

Kızlarrr ben haftaya doktora gidicem kalp atışlarını duymaya kısmetse inşallah.. Doktor şimdilik kendini yarı hamile say dedi, şunları yap bunları yapma ya da şunu ye bunu yeme demedi...anlamadım ki ilk haftalar bebiş gelişimde en önemli zamanlar değil mi??? Dr beni sallamadı mı acaba

bence siz yine de dikkat edin canım olur mu. hamile olmasak bile dikakt etmeliyiz artık iki kat fazla hassasiyet gösterceğiz inş.

Kizlarrr bende dun bende dun gordum minik melegimi elmacekirdegi kadar rabbim saglikla onu kucagima almayi nasip eder inssallah.cok guzel bir duyguuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…