♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Canım benim ilk hamileliğimi takip eden doktor böyleydi aynı seninki gibi.. Aslında bu doktorun tedbirli davrandığını gösteriyor doktora kızmamak lazım.. Çünnkü hamilelik çok bilinmezlerle dolu bir süreç.. bhcg'nin yükselmesi tek başına yeterli olamayabiliyor.. Kimyasal gebeliğinden tut, boş gebeliğe kadar bir sürü istenmeyen durum var.. Dolayısıyla doktor tedbirli davrandığı için bu şekilde konuşuyor.. Biz hamileler bunları duymak istemiyoruz hatta kızıyoruz doktora belki ama belkide en iyisini yapıyor doktor.. umutların hüsranla sonuçlanması çok daha kötü sonuçta allah korusun.. Benim önceki hamileliğimde çok uzun süre düşük tehtidim vardı.. çok üzülüyordum.. doktorum hep üzülme derdi bana.. düşüklerin sebebi hep sağlıksız bebeklerdir derdi.. doğsa ve sağlıksız olsa bunu istermiydin ömür boyu üzülürsün derdi.. ozaman bi kulağımdan girip diğerinden çıkardı bu sözler ama şimdi diyorum ki çok haklıymış.. hamileliğin ilk ayları ben 5 kilo verdim bulantı ve kusmadan.. doktor korkacak hiçbişey yok demişti bebeğin beslenmesi açısından.. çünkü bebek daha çooook küçük ve bizdeki besin depoları biz hiçbişey yemesekte kilo da versek onu besleyebilecek yeterlilikte.. bebeğin oluşum süreci tabii ki önemli ama şu anda beslenmek ile birebir ilgili değil.. sen bu süreçte balık yemesende mesela sendeki omega3 depoları devrede..

daldamlam iyiyim çok şükür sen nasılsın? bulantı belirtisi yok çok şükür bende.. ama sürekli bulantı zor bilirim.. benim üşümeler hala devam.. sen neler yaptın? gittinmi doktora son durum nedir? seninle günlerimiz yakın görünüyor.. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

ıyıyım bende canım yok daha gıdemedım yarın gıdıcem ınsallah dun beta hcg baktırdım 2585 olmus artık kese gorunur sanırım evet gunlerımız yakın ınsallah saglıklı ve guzel bı hamılelık gecırırız

[TE="baldamlam, post: 37523283, member: 628296"]gebelıkte cok sıcak kullanmamaya dıkkat edın kızlar.dusda bıle suyu ayarlayın sıcak olmaması gerekiyormus.
Sagol canim uyarin icin ben bilmiyordum ilk hamileligim daha o yuzden[/QUOTE]
Ne demek canım benim de ilk hamilelik bu.Doktorum özellikle uyardı sicak su sauna
falan yasak.Hatta evde petekleri bile
acmiyorum sürekli havalandırma gerek. Ama
ben de cok fena usuyorum bazen[/QUOTE]
canım ben daha gıtmedım doktora o yuzden pek bısey dıyen olmadı bu konuda ama bundan sonra dıkkat edıcem sagol ben normalde de sıcagı cok severım kedı gıbı

İnsallah cok sagol allah hepimizin meleklerini annelerine bagislasin saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin seninki ne kadarlik
amın canım ınsalllah Allah ısteyen herkese hayırlı ve saglıklı evlatlar versın benım sanırım 5+2 daha doktora gıtmedım yarın gıdıcem ınsallah

meraba arkadaşlar, bende dün kan testinde hamile olduğumu öğrendim. 4 hafta 4 günlük sanırım,henüz doktora gitmedik. hafif kasık ağrım var.başkada bi şikayetim yok şimdilik.
bu arada hepinizin bebişleri hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…