♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
keseyi gördüğünde dimi bu değerdi benimki komik kız adetim 1 gün geçti 26,5 tu 4 gün sonra 190,5 oldu haftaya p.tesi veya çarşamba gidecem doktora hesaplamama göre 6000 küsür oluyo o zaman
keseyi daha görmedim,daha doğrusu dün sağlık ocağında yaptım testi. adet tarihimin üstünden 1 hafta geçmişti.

Sagol canim uyarin icin ben bilmiyordum ilk hamileligim daha o yuzden
Ne demek canım benim de ilk hamilelik bu.Doktorum özellikle uyardı sicak su sauna
falan yasak.Hatta evde petekleri bile
acmiyorum sürekli havalandırma gerek. Ama
ben de cok fena usuyorum bazen[/QUOTE]
canım ben daha gıtmedım doktora o yuzden pek bısey dıyen olmadı bu konuda ama bundan sonra dıkkat edıcem sagol ben normalde de sıcagı cok severım kedı gıbı[/QUOTE]
Merhaba arkadaşlar bende aynı ayda hamile kaldım ve Üşüyorum. Özellikle ayaklarım. Ama sıcak iyi değil yazmisiniz. Ben battaniyemi çekip uzaniyorum. Hata mi yapiyorum. Banyoda su normal kullanıyorum. Açıklar mısınız ?
Başka öneriniz olursa sevinirim çok bilgisizim.

inşallah canımm doktorum öyle dedi ama ultrosonda görmek için 1500 üzeri olması şartmış :) bence hemen bi kadın doğum uzmanına görün umarım hamişsindir

1500 olduğunda vajinal ultrasonla görülür zaten karından bakmak için 3000 ve üstü olması grekiyo benimki geç döllenme hamileyim yani ben

1500 olduğunda vajinal ultrasonla görülür zaten karından bakmak için 3000 ve üstü olması grekiyo benimki geç döllenme hamileyim yani ben
Canım geç döllenme olduğunu nerden tahmin ettin. Bende bazen geç döllenme mi benimki de diye düşünüyorum. Hala kese gözükmeyince daha oluşmadi demekki.

Canım geç döllenme olduğunu nerden tahmin ettin. Bende bazen geç döllenme mi benimki de diye düşünüyorum. Hala kese gözükmeyince daha oluşmadi demekki.

doktor söyledi cnm haftasını bile söylemedi bana sadece artış güzel dedi 10 gün sonra gel dedi kesin konuşalım demişti bende bekliyorum işte haftaya gidecem inşallah kese için bide 1 gün gecikince çok silik çıktı belli belirsiz çok dikkat edince farkediliyodu

kızlar bu değerler ultrason kalitesine bağlı ben keseyi KARINDAN ULTRASONLA 900 küsürken gördüm içinde embiryoyuda beta 1700 yada 1800 dü gördüğümde
allahp heğinize keseleride bebişlerin kalp atışlarınıda görmeyi nasip etsin

Wasilisa hangi hastaneye gidiyorsun? hangi doktora gebelik takibi yaptırıyorsun.. gerçekten mümkün mü bu bhcglerle görmek inan şaşırdım :) inşallah bende görebilirim umur ettim şimdi..

Wasilisa hangi hastaneye gidiyorsun? hangi doktora gebelik takibi yaptırıyorsun.. gerçekten mümkün mü bu bhcglerle görmek inan şaşırdım :) inşallah bende görebilirim umur ettim şimdi..
patikparisi ben bursadayım ziya çetin diye bir dr un muaynehanesine gidiyorum

Kızlar bende bursada yım. Rentıpta selim akgün e gidiyorum. Yarın randevum var. 7+1 im. Kalp atışlarını görmeyi okadar çok istiyorumki. Göremezsek kürtajla kese alıncak gene. Benim için dua edin nolur.

hemşerim merhaba
benim geçen hafta perşembe betam 3262 idi dün kontrole gittiğimde keseyi karından bile göremedik alttan muayne ile gördüm benim betama göre kalp atışı duymam gerekmiyormu ya

Kızlar bende bursada yım. Rentıpta selim akgün e gidiyorum. Yarın randevum var. 7+1 im. Kalp atışlarını görmeyi okadar çok istiyorumki. Göremezsek kürtajla kese alıncak gene. Benim için dua edin nolur.

hemşerim inşallah duyarsın
hayırlısı allahtan diyelim biz
haftaya benim de duyamazsak dr.da aynı şeyleri söyledi ..
sanırım hepsi aynı

hemşerim merhaba
benim geçen hafta perşembe betam 3262 idi dün kontrole gittiğimde keseyi karından bile göremedik alttan muayne ile gördüm benim betama göre kalp atışı duymam gerekmiyormu ya

merhaba sizin son adet tarihiniz ne zaman, benim betamd dün 3711 di de normal mi diye merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…