- 27 Ekim 2014
- 486
- 279
- 53
- 34
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.321
3711.7 senin en son yaptırdığın ne kadardı?cnm hcg değerin kaçtı peki
3711.7 senin en son yaptırdığın ne kadardı?
cnm hcg değerin kaçtı peki
canım ben ilk öğrendiğimde 3 haftalıktı gebeliğim ... kan testinde çıkan değerim 502 falandı ... 500 üstü gebelik göstergesiymiş zaten ... 2 gün önce gittiğimde de 5 hafta 3 günlük demişti ...
keseyi daha görmedim,daha doğrusu dün sağlık ocağında yaptım testi. adet tarihimin üstünden 1 hafta geçmişti.keseyi gördüğünde dimi bu değerdi benimki komik kız adetim 1 gün geçti 26,5 tu 4 gün sonra 190,5 oldu haftaya p.tesi veya çarşamba gidecem doktora hesaplamama göre 6000 küsür oluyo o zaman
Ne demek canım benim de ilk hamilelik bu.Doktorum özellikle uyardı sicak su saunaSagol canim uyarin icin ben bilmiyordum ilk hamileligim daha o yuzden
Hayırlı olsun cnm5 haftalık hamıleyım
o zman bu durumda ben hamile olmuyomuyum yani
inşallah canımm doktorum öyle dedi ama ultrosonda görmek için 1500 üzeri olması şartmış :) bence hemen bi kadın doğum uzmanına görünumarım hamişsindir
Canım geç döllenme olduğunu nerden tahmin ettin. Bende bazen geç döllenme mi benimki de diye düşünüyorum. Hala kese gözükmeyince daha oluşmadi demekki.1500 olduğunda vajinal ultrasonla görülür zaten karından bakmak için 3000 ve üstü olması grekiyo benimki geç döllenme hamileyim yani ben
Canım geç döllenme olduğunu nerden tahmin ettin. Bende bazen geç döllenme mi benimki de diye düşünüyorum. Hala kese gözükmeyince daha oluşmadi demekki.
kızlar bu değerler ultrason kalitesine bağlı ben keseyi KARINDAN ULTRASONLA 900 küsürken gördüm içinde embiryoyuda beta 1700 yada 1800 dü gördüğümde1500 olduğunda vajinal ultrasonla görülür zaten karından bakmak için 3000 ve üstü olması grekiyo benimki geç döllenme hamileyim yani ben
Wasilisa hangi hastaneye gidiyorsun? hangi doktora gebelik takibi yaptırıyorsun.. gerçekten mümkün mü bu bhcglerle görmek inan şaşırdım :) inşallah bende görebilirim umur ettim şimdi..kızlar bu değerler ultrason kalitesine bağlı ben keseyi KARINDAN ULTRASONLA 900 küsürken gördüm içinde embiryoyuda beta 1700 yada 1800 dü gördüğümde
allahp heğinize keseleride bebişlerin kalp atışlarınıda görmeyi nasip etsin
patikparisi ben bursadayım ziya çetin diye bir dr un muaynehanesine gidiyorumWasilisa hangi hastaneye gidiyorsun? hangi doktora gebelik takibi yaptırıyorsun.. gerçekten mümkün mü bu bhcglerle görmek inan şaşırdım :) inşallah bende görebilirim umur ettim şimdi..
Kizlarrr bende dun bende dun gordum minik melegimi elmacekirdegi kadar rabbim saglikla onu kucagima almayi nasip eder inssallah.cok guzel bir duyguuu
hemşerim merhabaWasilisa hangi hastaneye gidiyorsun? hangi doktora gebelik takibi yaptırıyorsun.. gerçekten mümkün mü bu bhcglerle görmek inan şaşırdım :) inşallah bende görebilirim umur ettim şimdi..
Kızlar bende bursada yım. Rentıpta selim akgün e gidiyorum. Yarın randevum var. 7+1 im. Kalp atışlarını görmeyi okadar çok istiyorumki. Göremezsek kürtajla kese alıncak gene. Benim için dua edin nolur.
hemşerim merhaba
benim geçen hafta perşembe betam 3262 idi dün kontrole gittiğimde keseyi karından bile göremedik alttan muayne ile gördüm benim betama göre kalp atışı duymam gerekmiyormu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?