♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
benim beta 9800 dü hala karından kese görünmemişti. ve nerdeyse 5 gün sonra ancak karından kese göründü.

Kızlar bende bursada yım. Rentıpta selim akgün e gidiyorum. Yarın randevum var. 7+1 im. Kalp atışlarını görmeyi okadar çok istiyorumki. Göremezsek kürtajla kese alıncak gene. Benim için dua edin nolur.

hemşerim merhaba
benim geçen hafta perşembe betam 3262 idi dün kontrole gittiğimde keseyi karından bile göremedik alttan muayne ile gördüm benim betama göre kalp atışı duymam gerekmiyormu ya

bursalı anneerin olması ne kadar güzel
nesen selim beyi çok duydum inşallah görürsün bebeişinin kalp atışını gene dereken senin defa önce gebelik kaybın mı var??

k_n_p cim acele etme inşallah bi sonraki gidişinde görürsün sen kime gidiyorsun

hepinizin bebişinin kalp atışını doğduğunu görmeniz dileğiyle çıktım ben kızlar yarın görüşürüz

hepinizin bebişinin kalp atışını doğduğunu görmeniz dileğiyle çıktım ben kızlar yarın görüşürüz
Merhabalar bende bursadayım ziya çetine gidiyorum cok da memnunum siz kaç haftalıksınz? Ben 7.haftayı yeni doldurdum ama bi belirti değişiklik yok bünyemde o yüzden korkuyorum 3hafta snra yine gidicem

evet canım onceki gebeliğimde kese vardı yolk kesesı olustu. mide bulantısı kusma kilo alısı. hersey normaldi ama bebeğin kalp atısı hiç olmadı 8. haftada kürtajla aldılar. gecen hafta 6+1 de gittiğimde kese vardı ama kalp atısı gene yoktu. yarına randevu verdi. tekrar kalp atışlarını duyamamaktan okadar cok korkuyorum ki. 2. ye kürtaj olmak zorunda kalıcam yoksa. dualarınıza ihtiyacım var.

fakulteye gidiyorum canım şimdilik daha sonrası için esentepe hastanesi ibrahim avcı yı düşünüyorum

fakulteye gidiyorum canım şimdilik daha sonrası için esentepe hastanesi ibrahim avcı yı düşünüyorum
Merhabalar bende bursadayım ziya çetine gidiyorum cok da memnunum siz kaç haftalıksınz? Ben 7.haftayı yeni doldurdum ama bi belirti değişiklik yok bünyemde o yüzden korkuyorum 3hafta snra yine gidicem
kızlar dayanamdım geri geldim giiyorum dedim ama :):)
nesencim allah korusun benimde iki kürtajım birde erken doğumla kaybettiğim bebeğim var rabbim düşmanıma vermesin duarım seninle inşallah görceksin kalp atışlarını içini rahat tut
k_n_p esentepe uygunda aynı zamanda bildiğim kadarıyla benim evime de yakın bende tahlillerimi genelde orda yaptırdım hep
deryacım benim biraz riskli gebeliğim ben 15 günde bir gidiyorum belki son zamanlarda karşılaşırız muaynehanede :):) bende çok memnumun ziya çetinden ultrasona göre 7+3 filan sata göre bir hafta geri sanırım

Son düzenleme:
Evet belki karşılaşırız cnm bende iğne tedviaiyle oldum cok şükür oldu ama böle bi bulantı vs ni değişiklik olmayınca korkuyorum işte Allahm korusun miniklerimizi

SLM canım hayırlısı olsun inş. duyarsın kalp atışını benim de 6mm lik kese vardı dün gittim lakin bende de ne karından bakıldığında ne de vajinal bakıldığında embriyo görülemedi haftaya tekrar gideceğim RABBİM herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...

Annisler sayfanin en basinda cinsiyet anketi var ya onu 12 kisi cevaplamis ama neye gore cevapladiniz merak ettim cunku haftasi en buyuk olanimiz en fazla 10 yada 11 hafta diye biliyorum

hemşerim merhaba
benim geçen hafta perşembe betam 3262 idi dün kontrole gittiğimde keseyi karından bile göremedik alttan muayne ile gördüm benim betama göre kalp atışı duymam gerekmiyormu ya
betaya gore degıl de haftaya gore duyulur ben bıldıgım.suan sen 6 cı haftanın ıcındesın en erken 6+1 de duyulur kalp atısı o da vajınal ultrasonla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…