♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
denizyildizi2014 .!.:
Kizlar ayni konudan varsa kusura bakmayin aradim baya bulamadim

Eylul ve Ekim ayinda hamile kalanlar olarak burada toplanalim istedim :)
Merhabalar yeni uye oldum nereye nasil yazacagimi bilemedigim icin buraya yaziyorum umarim dogrudur onvelikle butun hamile arkadaslarimi tebrik ediyorum Rabbim saglikli sihatli dogurmayi nasip etsin 41 hamile arkadasimdan bana birer tane ayetel kursi okuyabilir mi lutfen simdiden tesekkur ederim

arkadaşlar son zamanlarda pek birşey yazmadım ama hep takip ettim. yeni gelen bir gurup arkadaşlarımız oldu onları tebrik ederim.
ben de şimdi geldim acilden.. kendimi buraya atttm size bir şey danışacaım. sata göre 6 haftalık hamileyim. geçen haft kese göründü , gelecek haftayı da kalp atışları için bekliyordum. lakin bugun benim kanamam oldu akşam. ben soluğu acilde aldım. eğer düşk varsa önlemi alınsın dedim. kan sonuçları için baya bekletildikten sonra nihayet ultrasona aldılar. baktı kese görünüyor dedi, beslenme kesesi de oluşmuş dedi. ancak kendisi hala görünmüyor dedi. ben zaten 6 hafta için erken diye düşünüyorum onun görünmemesine kafa takmadım ama kanamayı sordum. o da kanama düşük tehlikesi, seni yatıralım takip edelim. istersen evde istrihrat et sıkıntı büyürse gel dediler.ben de hastanede yatıp perişan olmak istemedim eve geldim. ilaç vermiycekmisiniz dedim yok dedi. ne durumda tekrar geleyim dedim öyle taze kan çok gelmeye devam ederse parça gelirse gel dedi. yani şimdi bu düşecek mi düşmeyecek mi onu demediler, düşmemesi için progestoron da vermediler. sadece çalıştığım için işe gitme dinlen dediler. sizce bu durum normal mi. ben yarın polikiliniğe gideyim mi. ya da dinleneyeim mi ne yapayım?

Cok gecmis olsun canim öncelikle kendine stres ve sıkıntı yapma Allahtan hayırlısını dile yanliz sadece acilin söyledikleriyle kalma yarın sabah iyi oldugunu bildigin bir kadın dogum doktoruna görün ve ona göre hareket edersin insallah Allahİn izniyle saglıkla atlatırsın

QUOTE="denizyildizi2014, post: 37533893, member: 614121"]Hangi ilce cnm ben cekmekoy tarafi [/QUOTE]
Ben de yeni soganlik dayim adliyenin yaninda.Bu arada aranzda benim gibi uykusu kacan varmi gece 2 oldumu uyaniyorum.Sanirim hamilelikde mutasyona ugradim

Okurum ben sana ismini istersen soyle canim

Oncelikle telaş yapma kanamalarin sadece yuzde 20 si düşükle sonuclaniyor.Ben de ayni lekelenme yaşadım ve doktor progesteron verdi aksam2 tane iciyordum cok sukur kesti. Lekenmen fazla olursa iğne vuruyorlar bence sen bildigin doktora git o ultrasonla bakıp söyler sana kanamanin nerde olustugunu ya da icde bir kanama varmi

Selam arkadaşlar öncelikle şuan ezan okunuyor ve kendimle birlikte içinde can taşıyan ve taşıyacak olan tüm anne adaylarına Allahtan yardım diliyorum. Umarım günler haftalar aylar birbirini kovalarda sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi ya kızımızı ya oğlumuzu sağlıklı olsunda.. Benim hamileliği 2. Kez tadışım, ilkinde 10. Haftada kalp sesi alınamadığı için kürtaj olmuştum demek hayırlı olan zamanı değilmiş diyerek kendimi teselli ettim ve şimdi 1.5 sene sora yeniden hamileyim. Çokta mutluyum dilerim mutluluğumuz daim olur. Fakat size danışmak istediğim bişey var, yeni bir dr seçtim ve bana 4.hafta bile tam dolmamışken direk iğne başlattı proluton sanırım adı 500mglık hafta 1 olyorum. Ve bana çok ağır geliyor. Beta- değerim 24saate bir değilde 48saatte bir 2katına çıktığı için hamileliğimin riskli ilerlediğini söyleyerek beni oldukça korkuttu daha sora keseyi gördüğümde de tutunma sorunu yaşıyor iğneye devam dedi. Keseye bakarak bunu anlaması normal mi sizce? Birde özel bir hastane ve direk doğum hastanelerinden. Doktoramı şüphe duymalıyım kendi içimi mi rahatlatmalıyım bilemedim. Konu hakkında bilgisi fikri olan varmı yada benzer şeywler yaşayan? Bu arada troid hastasıyım yavaş çalışıyor 37,5mg ilaç alırken 75mga çıkarıldı. Troid ilacının bebeğe zarar verip vermediği konusunda bilginiz varmı? Şimdiden teşekkrler

Merhaba canım inşallah sıkıntıların geçer vaktinde kavusursun bebeğine..hep güzel hayaller kur motive et kendini..bence doktoruna güven. Tiroid ilacına gelince artırması iyi olmuş tabi ki bebeğe zararı değil faydası var..tiroid fonksiyonların iyi çalısmadıgında ve ilacını gereken dozda almadıgında bebekte gelişim geriliği oluyor..İçini ferah tut canım..

evet arkadaşlar çok kararsızım. acildeki kadın doğumcu bana genç deneyimsz gözüktü o yüzden güvenemedim. eşime sabah işine giderken dedim ben doktora gideyim o da yat dnlen kalkma yataktan diyor. şimdi benim kanama kesiildi ben de en isi kendi uzman doktorumun görmesi diye düşünüyorum ancak dinlenmeyeek işi de büyütmek istemiyorum. gerçi özel doktorum yok devlet hastanesindeki uzmana gittim bu zamana kadar. o zaman dediğiniz gibi en azından ona bir görüüneyim hazır kan durmuşken bi gidip geleyim madem. çok tşkler

kolaylıklar inş sağlıkla kucağına alırsın. ben de kanama geçirdim şimdiden senin gibi kendimi teselli etmeye başladım. tabiki karnımdaki beni bırakmasın diye elimden geleni yapacağım ama düşerse de artık hayırlısı böyleymiş deyip teselli olucam. yanlız ben heyecanla arkadaşlarıma paylaştım eğer düşürürsem onlara ne derim diye düşünüyorum sadece.
tiroit konusuna gelince aynen ben de içiyorum ilaç. 75 mg içiyordum ilk tahlilimde 4,4 gibi bir değer çıkmıştıdeğer normal ancak hamilelik için 2,5 altı isteniyormuş. 100 mg çıkarttık en son 2,5 un altına düşmüştü ben de acaba bu seferde fazla mı geldi diye tereddütteyim. ilacın içilmesi gerek asıl içilmememesinin bebeğe zararı var. sürekli kontrol altında bu tiroit değerlerimizi uyygun seviyelerde tutarak ilerleteceğiz bu hamileeliği inş. geçmiş olsun.

QUOTE="denizyildizi2014, post: 37533893, member: 614121"]Hangi ilce cnm ben cekmekoy tarafi
Ben de yeni soganlik dayim adliyenin yaninda.Bu arada aranzda benim gibi uykusu kacan varmi gece 2 oldumu uyaniyorum.Sanirim hamilelikde mutasyona ugradim[/QUOTE]
Canm bnm her gn deil ama bazn uykum oyle bi kacio ki sabahliyorum ama bazi gnler de guzel uyuyorum. Genelde uykum bi sekilde bilunrse bi daha uyuyamiorm ama oncedn boyle deildi hemen uyrdm
Ne olrsa olsn:)

QUOTE="denizyildizi2014, post: 37533893, member: 614121"]Hangi ilce cnm ben cekmekoy tarafi
Ben de yeni soganlik dayim adliyenin yaninda.Bu arada aranzda benim gibi uykusu kacan varmi gece 2 oldumu uyaniyorum.Sanirim hamilelikde mutasyona ugradim[/QUOTE]
Slm canım birkaç gündür sizleri takip ediyorum inş. herkes hayırlısı ile evladını kucağına alır. Soruna gelince aynı durum bende de mevcut 1-2-3 hiç farketmiyor uyanıyorum illaki gece,bende bende mi bişey var diyordum genelde çok uyumaktan bahsedilir ya

Öncelikle hayırlısı olsun allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucaklamayı nasip etsin . Rahat gebeliklerimiz olsun inşallah. Yalnız benim dikkatimi çeken arkadaşlarıma söyledim düşük olursa nederim onlara demişsiniz . Arkadaşım yetmedimi başkaları için yaşadığımız düşürmek sizi üzmeyecekte başkalarına ne diyeceğinizmi kafanızı kurcalıyor lütfen beni yanlış anlamayın . Gebeliğinizin tadını çıkarın kendinize iyi bakın yemeniz gerekenleri ve yapmanız gerekenleri layığıyla yerine getirin ve sadece rabbime ne Cevap veririm diye düşünün. Hayırlı gebelikler dilerim.

Arkadaslar daha once bu testlerden yaptirip sonuclarini anlayan varmi ? Aslinda deger araligi yaziyor ama ben tam olarak ne anlama geldigini anlayamadim...

Canım sanırım 6.haftaydı benim de bir kanamam oldu. Doktora telefonla ulaştım. Hemen yat dinlen kesin istirahat dedi. Sadece tuvalete kalktım. Sonra kahverengi akıntıyla devam etti ve istirahat edince kesildi. Şimdi çok şükür bir sıkıntım yok. 7. haftada kalp atışını duymuştum . Doktora ben de ısrarla sordum, ilaç vermeyecek misiniz dedim. Hayır gerek yok düşeceği varsa ilaç çare değil dedi. Sen bence de kesin istirahat et. Dedikleri gibi taze kan gelirse ihmal etmeden gidersin ama aksi durumda kendini üzmeden yat dinlen canım. Çok geçmiş olsun. İçini ferah tut.

[QUOTE=" J jasminka83 post: 37534992, member: Ben de yeni soganlik dayim adliyenin yaninda.Bu arada aranzda benim gibi uykusu kacan varmi gece 2 oldumu uyaniyorum.Sanirim hamilelikde mutasyona ugradim[/QUOTE]

evet canim uyku duzenim cok degisti cogu zaman kendini gecenin bi yarisi uyanmis buluyorum ama yaptigim arastirmalarda normal oldugu yaziyor ve de herseyimiz degisicek bambaska bi insan olucaz bu daha basi yemek duzenimiz karakterimiz fizigimiz uyku duzenimiz hatta tuvalet duzenimiz bile degiscek daha da bir suru sey panik yok tum yasadiklarimiz hamilelikten

sahire2014 merhaba miyomdaş ne durumdasın miyomunda büyüme varmı ? Risk durumun azaldımı.
Merhaba miyomdaşım:) en son kalp atışını duydum ondan sonra doktor 5 hafta sonraya çağırdı Sabırla beklemeye çalışıyorum. Ben dayanamayıp 4 hafta sonraya aldım randevu kasım 14 te gideceğim tekrar. Of daha mı erkene alsaydım acaba ama doktor kızar diye korktum bilmiyorum inşallah büyümüyordur yeterince büyük zaten Bu aralar iyiyim canım mide bulantım ara ara bastırıyor gaz şişkinlik...ve de yorgunluk İnşallah zaman geçtikçe azalacak ve normale döneceğim diye umuyorum. sen nasılsın canım bir şikayetin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…