♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
[QUOTE=" J jasminka83 post: 37534992, member: Ben de yeni soganlik dayim adliyenin yaninda.Bu arada aranzda benim gibi uykusu kacan varmi gece 2 oldumu uyaniyorum.Sanirim hamilelikde mutasyona ugradim

evet canim uyku duzenim cok degisti cogu zaman kendini gecenin bi yarisi uyanmis buluyorum ama yaptigim arastirmalarda normal oldugu yaziyor ve de herseyimiz degisicek bambaska bi insan olucaz bu daha basi yemek duzenimiz karakterimiz fizigimiz uyku duzenimiz hatta tuvalet duzenimiz bile degiscek daha da bir suru sey panik yok tum yasadiklarimiz hamilelikten [/QUOTE]
Aynen canım ben de gece bazen 2 sefer tuvalete kalkıyorum, bazen de uykum kaçıyor. Bazen de gaz sancısı oluyor uyku kaçıyor. Bazen de güzel uyuyorum. Normaldir yani

4 haftada bir çağrılırmı cnm
ayıp diye bişi var
annesi merak eder diye hiç mi düşünmüyorlar bebişi çok ayıp çok

benim de benzer 4. haftada kahverengi lekelenme oldu 10 gün sonra gierek azalarak bitti, progestan kullanıyorum sabah öğle akşam, şu an yok şükürler olsun... bulantının ne zaman olacağı belli olmuyo valla benim de, yemeklerden sonra yanma ve geri kaçma da başladı, sürekli bulantı var sanki kusunca rahatlayacağını düşünüyorsun ama kusmuyorum da, bi de hiç bir yemeği canın istemiyo ama önüne gelince de bi şekilde yiyorsun, nasıl bir pisikoloji ben anlamadım bu bünyeyi :):)haftaya da 2 li testi yaptıracağım.

Çok geçmiş olsun canım, şükür ben de kusmuyorum ama bazen kötü oluyorum, 12. haftadan sonra geçecek diyorlar, hayırlısıyla geçer İnşallah.

Aynen canım yaa - 2 hafta zor geçti -Benim doktor mu çok rahat acaba? Senin kontrol aralığı nasıl ?
cnm normal aslında 4 hafta
herkesi hemen hemen öyle çağırıyorlar
benim gebeliğim riskli daha önceki kaybıplarımdan dolayı 15 günde bir gidiyorum kontrole
ama dediğin gibi 15 gün bile geçmek bilmiyor resmen
elimde olsa ultrason cihazını alıp eve götürcem

arkadaşlar merhaba son adetimin son günü 29 eylül ve 8 ekimden beri de hiç korunmadık, adet tarihim üzerinden 4 gün geçti hala kan testi mi idrar testi mi yapayım bilemedim vucudumda hiç bir değişiklik yok mide bulantısı baş dönmesi göğüslerde şişlik vs. hiçbirşey yok ama normalde benim adet döneminden bir kaç gün önce inanılmaz şiddetli ağrılarım olurdu adetin ilk 3 günü yataktan çıkamazdım bu ay bunları yaşamadım hiç anlamadım? sizce ben hamile olabilir miyim?

Kızlar ya bende belirtinin b si yok sadece cok uyuyorum bi bulantım vs olsa anlasam diyorum doktora iki hafta snra gidicem varmı bnm gibi olan 7 haftayıda doldurduk

Ben de yeni soganlik dayim adliyenin yaninda.Bu arada aranzda benim gibi uykusu kacan varmi gece 2 oldumu uyaniyorum.Sanirim hamilelikde mutasyona ugradim
Canm bnm her gn deil ama bazn uykum oyle bi kacio ki sabahliyorum ama bazi gnler de guzel uyuyorum. Genelde uykum bi sekilde bilunrse bi daha uyuyamiorm ama oncedn boyle deildi hemen uyrdm
Ne olrsa olsn:)[/QUOTE]

canım ben ilk bebeğimde deli gibi uyuyordum..akşam olsa hemen yatsam modundaydım..bu bebekte aynen senin gibiyim..zaten zar zor uyuyorum, bir de geceleri şak diye açılıyor gözüm ve artık uyuyamıyorum..dönele dur yatakta sinirim bozuluyor..eşim de yok zaten kendi başıma ne yapacağımı da bilmiyorum olsa yine onu uyandırıcam en azından..yemek namına birşey yok..canım hiç bir şey istemiyor..zorla meyve felan yiyorum, makarna pilav pataes haşlama gibi kuru şeyler sadece..mide bulantısı kusma yok ama bu iştahsızlık çok feci ( Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Bir de ben folik asit kullanmadım şu an hamileysem 4 haftalık olmuş oluyor sanırım ve 4 haftadan sonra kullanılan folik asidin gelişebilecek olumsuzlukları önleme şansı bulunmuyormuş.Sizlerden cevap bekliyorum..

sahire2014 bende suydum pazartesi kalp atışını ama bir kontrolum var diye dr çarşamba tekrar çağırdı . Sonra arayı açarız dedi . Miyomla ilgili banada birley demedi. Ama geçen hün akıntımın içinde pembelikler gördüm dr la oaylaştım kendine dikkat et desi progestana devam dedi. Kan parçalarının sebebi adet dönemim geldi ondanda olabileceğini söyledi bir dr arkadaşım . Şimdillk sıkıntı yok benimde arar ara bulantılarım olsada şimdilik iyi gidiyor allahım kucaklamayı nasip etsin inşallah hepimize

Bir de ben folik asit kullanmadım şu an hamileysem 4 haftalık olmuş oluyor sanırım ve 4 haftadan sonra kullanılan folik asidin gelişebilecek olumsuzlukları önleme şansı bulunmuyormuş.Sizlerden cevap bekliyorum..

Öncelikle hayırlı olsun allah sağlıkla kucaklayaın yalnız folik asit meselesini yanlış biliyorsun. Çünkü çoğumuz gebe olduğunu 5-6. Haftalarda öğrendik ve doktora gittikten sonra doktor önerisiyle yada öğrenince kendimiz folik asite başladık bu nedenle ya hemen doktora başvurun yada eczacınıza danışarak almaya başlayın sonuç olarak bir vitamin ve depolanmayan bir vitamin dolayısı ile zararı yok yararı var ve genellikle 3. Ayın sonuna kadar kullanılması öneriliyor.

Hemüz emin değilsiniz sanırı. Şümdi garkettim ozaman hemen. Bi kan teati yaptırın . Hamile değilseniz ve kalmayı düşünüyorsanız folik asite başlayabikirainiz ben dr agirmişrim çalışmalara başlamadan 10 gün önce bana folik asit verdi ozaman kullanmaya başlamıştım. Hamileysenizde yine bir bilene danışarak başlayın derim ben hayırlısı olsun herhalükarda :)

çok teşekkür ederim çalıştığım için kan testi zor çünkü izin alamıyorum, ama bugün idrar testi uygulayacağım,burdan da yine sorularım olur yazacağım:)

Kızlar ya bende belirtinin b si yok sadece cok uyuyorum bi bulantım vs olsa anlasam diyorum doktora iki hafta snra gidicem varmı bnm gibi olan 7 haftayıda doldurduk
aa dılını ısır bak ben de bulantım yok dıyordum 6 cı haftadan cok kotuyum hıc bı sey yıyemıyordum.ıyı sımdı ılac yazdırdım onu kullanıyorum.ama bıgun kullanmayınca cok kotu oluyorum.Bence sen gerıde kalan yuzde 30 sanslı kısmındansın

bugün ara kontrolümüz vardı.
geçen hafta başka bir doktora toxoplazma tahlili için gitmiş,kadın beni muayene etmiş ve dannn diye çok yoğun kanaman var bu haliyle bebeğin düşme ihtimali çok çokkk yüksek bu duruma hazırla kendini demişti.ve ben o günümü kendi kendime zehir etmiştim ama ertesi gün saçmalama sen kendi doktoruna güveniyorsun.sadece onun söylediklerini dikkate al ve diğerlerine kulağını tıka,çok fazla araştırma yapma olumlu şeyleri oku,moralini yüksek tut dedim.
şükürler olsun ki öyle de yapmakla iyi etmişim.öğrendik ki olumsuz konuşan doktor benim doktorumla birlikte çalışmak istmiş ve doktorum kadrosunda yer olmaması sebebiyle reddedilmiş.doktoluk bu kadar ucuz olmamalı ve herkes bu mesleği yapmamalı!!!
bugün minik meleğimizin kalp atışlarını duyduk.kese gayet düzgünmüş.kanamam devam ediyormuş ama doktorum için önemli olan kesenin düzgün olması ve kalp atışını duymamızmış.şu an her şey seyrindde devam ediyormuş.3 hafta sonra tekrar kontrolümüz var.
allah bekleyen herkes bu güzel haberi aldırsın inşallah

Bilmiyorum cnm inş sanslıyımdır işte böle bi belirti olmayınca insan tedirgin oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…