- 10 Ekim 2014
- 341
- 264
- 158
- 46
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.381
[QUOTE=" J jasminka83 post: 37534992, member: Ben de yeni soganlik dayim adliyenin yaninda.Bu arada aranzda benim gibi uykusu kacan varmi gece 2 oldumu uyaniyorum.Sanirim hamilelikde mutasyona ugradim
4 haftada bir çağrılırmı cnmMerhaba miyomdaşım:) en son kalp atışını duydum ondan sonra doktor 5 hafta sonraya çağırdıSabırla beklemeye çalışıyorum. Ben dayanamayıp 4 hafta sonraya aldım randevu kasım 14 te gideceğim tekrar. Of daha mı erkene alsaydım acaba ama doktor kızar diye korktum bilmiyorum inşallah büyümüyordur yeterince büyük zaten Bu aralar iyiyim canım mide bulantım ara ara bastırıyor gaz şişkinlik ...ve de yorgunluk İnşallah zaman geçtikçe azalacak ve normale döneceğim diye umuyorum. sen nasılsın canım bir şikayetin var mı?
kelebek2211, post: 37515554, member: 590996"]Canlar benim batta 29 eylül ucundan girdim bu topigebi kere hamile kaldım dusukle sonuçlandi şimdi yine hamileyim 6. Haftamda kahverengi lekem oldu doktor bi hafta yatak istirahati verdi bide progestan verdi hals kullanıyorum cok şükür bir haftadır bisey yok.mide bulantilarim oluyo kusma olmadi ama hep bi bulanti yanma oluyo midemde bide yemek yedikten sonra oluyo milletin sabah bulanir bnde durum farklı; ) benim gibi olan varmiiii bide ikili tarama testi yaptircakmisiniz??
Aynen canım yaa - 2 hafta zor geçti -Benim doktor mu çok rahat acaba? Senin kontrol aralığı nasıl ?4 haftada bir çağrılırmı cnm
ayıp diye bişi var
annesi merak eder diye hiç mi düşünmüyorlar bebişi çok ayıp çok
Çok geçmiş olsun canım, şükür ben de kusmuyorum ama bazen kötü oluyorum, 12. haftadan sonra geçecek diyorlar, hayırlısıyla geçer İnşallah.benim de benzer 4. haftada kahverengi lekelenme oldu 10 gün sonra gierek azalarak bitti, progestan kullanıyorum sabah öğle akşam, şu an yok şükürler olsun... bulantının ne zaman olacağı belli olmuyo valla benim de, yemeklerden sonra yanma ve geri kaçma da başladı, sürekli bulantı var sanki kusunca rahatlayacağını düşünüyorsun ama kusmuyorum da, bi de hiç bir yemeği canın istemiyo ama önüne gelince de bi şekilde yiyorsun, nasıl bir pisikoloji ben anlamadım bu bünyeyi :):)haftaya da 2 li testi yaptıracağım.
cnm normal aslında 4 haftaAynen canım yaa - 2 hafta zor geçti -Benim doktor mu çok rahat acaba? Senin kontrol aralığı nasıl ?
Canm bnm her gn deil ama bazn uykum oyle bi kacio ki sabahliyorum ama bazi gnler de guzel uyuyorum. Genelde uykum bi sekilde bilunrse bi daha uyuyamiorm ama oncedn boyle deildi hemen uyrdmBen de yeni soganlik dayim adliyenin yaninda.Bu arada aranzda benim gibi uykusu kacan varmi gece 2 oldumu uyaniyorum.Sanirim hamilelikde mutasyona ugradim
Bir de ben folik asit kullanmadım şu an hamileysem 4 haftalık olmuş oluyor sanırım ve 4 haftadan sonra kullanılan folik asidin gelişebilecek olumsuzlukları önleme şansı bulunmuyormuş.Sizlerden cevap bekliyorum..arkadaşlar merhaba son adetimin son günü 29 eylül ve 8 ekimden beri de hiç korunmadık, adet tarihim üzerinden 4 gün geçti hala kan testi mi idrar testi mi yapayım bilemedim vucudumda hiç bir değişiklik yok mide bulantısı baş dönmesi göğüslerde şişlik vs. hiçbirşey yok ama normalde benim adet döneminden bir kaç gün önce inanılmaz şiddetli ağrılarım olurdu adetin ilk 3 günü yataktan çıkamazdım bu ay bunları yaşamadım hiç anlamadım? sizce ben hamile olabilir miyim?
Bir de ben folik asit kullanmadım şu an hamileysem 4 haftalık olmuş oluyor sanırım ve 4 haftadan sonra kullanılan folik asidin gelişebilecek olumsuzlukları önleme şansı bulunmuyormuş.Sizlerden cevap bekliyorum..
Hemüz emin değilsiniz sanırı. Şümdi garkettim ozaman hemen. Bi kan teati yaptırın . Hamile değilseniz ve kalmayı düşünüyorsanız folik asite başlayabikirainiz ben dr agirmişrim çalışmalara başlamadan 10 gün önce bana folik asit verdi ozaman kullanmaya başlamıştım. Hamileysenizde yine bir bilene danışarak başlayın derim ben hayırlısı olsun herhalükarda :)Bir de ben folik asit kullanmadım şu an hamileysem 4 haftalık olmuş oluyor sanırım ve 4 haftadan sonra kullanılan folik asidin gelişebilecek olumsuzlukları önleme şansı bulunmuyormuş.Sizlerden cevap bekliyorum..
test bir tane yaptım ama yanıltıcı olur mu bilmiyorumSanada hayirli olsun canim bende daha doktora gitmedim bi hafta gecti 3tane test yaptim pozitif cikti
Hemüz emin değilsiniz sanırı. Şümdi garkettim ozaman hemen. Bi kan teati yaptırın . Hamile değilseniz ve kalmayı düşünüyorsanız folik asite başlayabikirainiz ben dr agirmişrim çalışmalara başlamadan 10 gün önce bana folik asit verdi ozaman kullanmaya başlamıştım. Hamileysenizde yine bir bilene danışarak başlayın derim ben hayırlısı olsun herhalükarda :)
aa dılını ısır bak ben de bulantım yok dıyordum 6 cı haftadan cok kotuyum hıc bı sey yıyemıyordum.ıyı sımdı ılac yazdırdım onu kullanıyorum.ama bıgun kullanmayınca cok kotu oluyorum.Bence sen gerıde kalan yuzde 30 sanslı kısmındansınKızlar ya bende belirtinin b si yok sadece cok uyuyorum bi bulantım vs olsa anlasam diyorum doktora iki hafta snra gidicem varmı bnm gibi olan 7 haftayıda doldurduk
tebrıkler hos geldınbende hamileyim kizlar 5+3 allah hepimizin yardimcisi olsun saglikla kucagimiza alalim insallah
Bilmiyorum cnm inş sanslıyımdır işte böle bi belirti olmayınca insan tedirgin oluyoraa dılını ısır bak ben de bulantım yok dıyordum 6 cı haftadan cok kotuyum hıc bı sey yıyemıyordum.ıyı sımdı ılac yazdırdım onu kullanıyorum.ama bıgun kullanmayınca cok kotu oluyorum.Bence sen gerıde kalan yuzde 30 sanslı kısmındansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?