- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.401
canım üzülme bende duymadım yani dr um vajinadan muayene edderse duyabileceimizi soyledi bende kabul etmedim 4 kasımda kontrolüm var ve kalp atışlarını o gün duyabileceğimizi soyledi allahın izniylekalp atışını duydunuzmu sanırım sat aynı sizinle
dün akşam ben sadece keseyi görebildim kalp atışı yoktu
haklısınız tabi. ben kendim de üzülürüm elbet ama her işte bir hayır vardır diye teselli bulurum. ilk olduuğu için gebeliğim hemen kan testini alır almaz paylaştım arkadşlarımla daha kese yok biş yokken. şükür kesem göründü derken bu sorun çıktı. sanki ne diyecekler bana neden düşürdün mü diyecekler olabilir herkesin başına gelir deyip teselli edecekler onlar da. ama iişte aklıma saçma şeyler geliyor bazen.Öncelikle hayırlısı olsun allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucaklamayı nasip etsin . Rahat gebeliklerimiz olsun inşallah. Yalnız benim dikkatimi çeken arkadaşlarıma söyledim düşük olursa nederim onlara demişsiniz . Arkadaşım yetmedimi başkaları için yaşadığımız düşürmek sizi üzmeyecekte başkalarına ne diyeceğinizmi kafanızı kurcalıyor lütfen beni yanlış anlamayın . Gebeliğinizin tadını çıkarın kendinize iyi bakın yemeniz gerekenleri ve yapmanız gerekenleri layığıyla yerine getirin ve sadece rabbime ne Cevap veririm diye düşünün. Hayırlı gebelikler dilerim.
çok kısa sürdü kanama 2-3 saat içinde durdu ben sürekli yatmasamda en azından işe gitmedim. demek ki en iyi çözüm istirahat. öyle yapayım ben de. kanama duralı bu sefer ben de çok farklı korkular başladı. 6. haftada vajinaal ultrasonla sadece kese ve beslenme kesesi var deyince o an için zaten erken diyye düşünmüştüm ancak düşünddkkçe boş gebelik mi acaba diye korku saldı. polikilinğe gittim geldimm sabah o da karından baktı kese duruyor dedi, embtriyoyu görmeden ilaç vermem dedi. ben de daha erken mi dedim o da erken de olabilir boş gebelikde olabilir dedi. bir sonaki randevuma 4-5 gün kalmışken onu iptel edip on gün sonra gel dedi bakalım amaa benim kafam karışık. belki aile hekimliğimden tekrar betahcg istesem diye düşünüyorum. ya da özel hastaneye mi gitsem acaba ne yapsam.Canım sanırım 6.haftaydı benim de bir kanamam oldu. Doktora telefonla ulaştım. Hemen yat dinlen kesin istirahat dedi. Sadece tuvalete kalktım. Sonra kahverengi akıntıyla devam etti ve istirahat edince kesildi. Şimdi çok şükür bir sıkıntım yok. 7. haftada kalp atışını duymuştum . Doktora ben de ısrarla sordum, ilaç vermeyecek misiniz dedim. Hayır gerek yok düşeceği varsa ilaç çare değil dedi. Sen bence de kesin istirahat et. Dedikleri gibi taze kan gelirse ihmal etmeden gidersin ama aksi durumda kendini üzmeden yat dinlen canım. Çok geçmiş olsun. İçini ferah tut.
vala öğrenmek için testten başka çare yok. kan testinde hemen adet gününde çıkabilirken idrarda bir hafta 10 gün geçmeden çıkmıyor. belirti konusunda ben de pozitif sonuç aldığımda belirtim yoktu ama göğüslerimde hassasiyet başlamıştı sadece. belirtiler çok sonra çıkıyor zatenarkadaşlar merhaba son adetimin son günü 29 eylül ve 8 ekimden beri de hiç korunmadık, adet tarihim üzerinden 4 gün geçti hala kan testi mi idrar testi mi yapayım bilemedim vucudumda hiç bir değişiklik yok mide bulantısı baş dönmesi göğüslerde şişlik vs. hiçbirşey yok ama normalde benim adet döneminden bir kaç gün önce inanılmaz şiddetli ağrılarım olurdu adetin ilk 3 günü yataktan çıkamazdım bu ay bunları yaşamadım hiç anlamadım? sizce ben hamile olabilir miyim?
ne güzel tebrikler 6. haftadam kalp atışını duyup rahatlamak ço kgüzel. ben acile gittiğimde 6 haftalıkken b hcg 8444 çktı ve vajinal ultrasonda sadece kese ve beslenme kesesi göründü dedi doktor eslenme kesesi deği acaba bu yolk sac dediğiniz mi onu da sormak aklıma gelmmiş. şimdi ben de tedirgin bir bekleyiş var acaba bebek görüncek mi, kalbi atacak mı. yoksa boş gebelik deyip kürtaj mı diyecekler. bakalım hayırlısıbugün ara kontrolümüz vardı.
geçen hafta başka bir doktora toxoplazma tahlili için gitmiş,kadın beni muayene etmiş ve dannn diye çok yoğun kanaman var bu haliyle bebeğin düşme ihtimali çok çokkk yüksek bu duruma hazırla kendini demişti.ve ben o günümü kendi kendime zehir etmiştim ama ertesi gün saçmalama sen kendi doktoruna güveniyorsun.sadece onun söylediklerini dikkate al ve diğerlerine kulağını tıka,çok fazla araştırma yapma olumlu şeyleri oku,moralini yüksek tut dedim.
şükürler olsun ki öyle de yapmakla iyi etmişim.öğrendik ki olumsuz konuşan doktor benim doktorumla birlikte çalışmak istmiş ve doktorum kadrosunda yer olmaması sebebiyle reddedilmiş.doktoluk bu kadar ucuz olmamalı ve herkes bu mesleği yapmamalı!!!
bugün minik meleğimizin kalp atışlarını duyduk.kese gayet düzgünmüş.kanamam devam ediyormuş ama doktorum için önemli olan kesenin düzgün olması ve kalp atışını duymamızmış.şu an her şey seyrindde devam ediyormuş.3 hafta sonra tekrar kontrolümüz var.
allah bekleyen herkes bu güzel haberi aldırsın inşallah
bende kullanıyorum canım progestan düsük tehditim var 2.i kutuya gectim hata bugün bence kullanmalısın cünkü progestan bebegin tutunmasını saglıyorArkadaşlar dayanamadım biraz önce doktora gittim karından ultrasonla 10 mm kese göründü 10 gün sonra bebek ve kalp atışları görülebilir dedi insülin direncim var bunun icin progestan verdi insülin direnci olanlarda ilk 3 ay düşük tehdidi oluyormus kafam karıştı progestanı kullanayım mı simdi
Slm canım birkaç gündür sizleri takip ediyorum inş. herkes hayırlısı ile evladını kucağına alır. Soruna gelince aynı durum bende de mevcut 1-2-3 hiç farketmiyor uyanıyorum illaki gece,bende bende mi bişey var diyordum genelde çok uyumaktan bahsedilir yaBen de yeni soganlik dayim adliyenin yaninda.Bu arada aranzda benim gibi uykusu kacan varmi gece 2 oldumu uyaniyorum.Sanirim hamilelikde mutasyona ugradim
Bir de ben folik asit kullanmadım şu an hamileysem 4 haftalık olmuş oluyor sanırım ve 4 haftadan sonra kullanılan folik asidin gelişebilecek olumsuzlukları önleme şansı bulunmuyormuş.Sizlerden cevap bekliyorum..
yine yer kaplayan bir mesejla ben geldim
haklısınız tabi. ben kendim de üzülürüm elbet ama her işte bir hayır vardır diye teselli bulurum. ilk olduuğu için gebeliğim hemen kan testini alır almaz paylaştım arkadşlarımla daha kese yok biş yokken. şükür kesem göründü derken bu sorun çıktı. sanki ne diyecekler bana neden düşürdün mü diyecekler olabilir herkesin başına gelir deyip teselli edecekler onlar da. ama iişte aklıma saçma şeyler geliyor bazen.
çok kısa sürdü kanama 2-3 saat içinde durdu ben sürekli yatmasamda en azından işe gitmedim. demek ki en iyi çözüm istirahat. öyle yapayım ben de. kanama duralı bu sefer ben de çok farklı korkular başladı. 6. haftada vajinaal ultrasonla sadece kese ve beslenme kesesi var deyince o an için zaten erken diyye düşünmüştüm ancak düşünddkkçe boş gebelik mi acaba diye korku saldı. polikilinğe gittim geldimm sabah o da karından baktı kese duruyor dedi, embtriyoyu görmeden ilaç vermem dedi. ben de daha erken mi dedim o da erken de olabilir boş gebelikde olabilir dedi. bir sonaki randevuma 4-5 gün kalmışken onu iptel edip on gün sonra gel dedi bakalım amaa benim kafam karışık. belki aile hekimliğimden tekrar betahcg istesem diye düşünüyorum. ya da özel hastaneye mi gitsem acaba ne yapsam.
vala öğrenmek için testten başka çare yok. kan testinde hemen adet gününde çıkabilirken idrarda bir hafta 10 gün geçmeden çıkmıyor. belirti konusunda ben de pozitif sonuç aldığımda belirtim yoktu ama göğüslerimde hassasiyet başlamıştı sadece. belirtiler çok sonra çıkıyor zaten
ne güzel tebrikler 6. haftadam kalp atışını duyup rahatlamak ço kgüzel. ben acile gittiğimde 6 haftalıkken b hcg 8444 çktı ve vajinal ultrasonda sadece kese ve beslenme kesesi göründü dedi doktor eslenme kesesi deği acaba bu yolk sac dediğiniz mi onu da sormak aklıma gelmmiş. şimdi ben de tedirgin bir bekleyiş var acaba bebek görüncek mi, kalbi atacak mı. yoksa boş gebelik deyip kürtaj mı diyecekler. bakalım hayırlısı
Canim benim 15560 6+0 ken karindan kese disinda bsey gorunmemisti. 25568 ken 6+3 ken karindn tekrar baktirdim bebek gozuktu kalp atisi duyulmadi sonra vajinal baktirdim oyle duyduk. Yani bence 8444 le gormemen normal gibi geldi bana. Bence icini ferah tut bos gebelik olucagini sanmiyorum. Stres yapma.Bu arada doktora daha karar vermedin mi canim. Bence artik kendine bir doktor belirle onunla devam et. Seni o takip etsin.ne güzel tebrikler 6. haftadam kalp atışını duyup rahatlamak ço kgüzel. ben acile gittiğimde 6 haftalıkken b hcg 8444 çktı ve vajinal ultrasonda sadece kese ve beslenme kesesi göründü dedi doktor eslenme kesesi deği acaba bu yolk sac dediğiniz mi onu da sormak aklıma gelmmiş. şimdi ben de tedirgin bir bekleyiş var acaba bebek görüncek mi, kalbi atacak mı. yoksa boş gebelik deyip kürtaj mı diyecekler. bakalım hayırlısı
gecmis olsun canim cevabin icin tesekkurler simdi ise gelirken aldim bu aksamdan itibaren kullanicambende kullanıyorum canım progestan düsük tehditim var 2.i kutuya gectim hata bugün bence kullanmalısın cünkü progestan bebegin tutunmasını saglıyor
okudum sana 3 tane canımMerhabalar yeni uye oldum nereye nasil yazacagimi bilemedigim icin buraya yaziyorum umarim dogrudur onvelikle butun hamile arkadaslarimi tebrik ediyorum Rabbim saglikli sihatli dogurmayi nasip etsin 41 hamile arkadasimdan bana birer tane ayetel kursi okuyabilir mi lutfen simdiden tesekkur ederim
Ben de okudum cnmokudum sana 3 tane canım
yine yer kaplayan bir mesejla ben geldim
haklısınız tabi. ben kendim de üzülürüm elbet ama her işte bir hayır vardır diye teselli bulurum. ilk olduuğu için gebeliğim hemen kan testini alır almaz paylaştım arkadşlarımla daha kese yok biş yokken. şükür kesem göründü derken bu sorun çıktı. sanki ne diyecekler bana neden düşürdün mü diyecekler olabilir herkesin başına gelir deyip teselli edecekler onlar da. ama iişte aklıma saçma şeyler geliyor bazen.
çok kısa sürdü kanama 2-3 saat içinde durdu ben sürekli yatmasamda en azından işe gitmedim. demek ki en iyi çözüm istirahat. öyle yapayım ben de. kanama duralı bu sefer ben de çok farklı korkular başladı. 6. haftada vajinaal ultrasonla sadece kese ve beslenme kesesi var deyince o an için zaten erken diyye düşünmüştüm ancak düşünddkkçe boş gebelik mi acaba diye korku saldı. polikilinğe gittim geldimm sabah o da karından baktı kese duruyor dedi, embtriyoyu görmeden ilaç vermem dedi. ben de daha erken mi dedim o da erken de olabilir boş gebelikde olabilir dedi. bir sonaki randevuma 4-5 gün kalmışken onu iptel edip on gün sonra gel dedi bakalım amaa benim kafam karışık. belki aile hekimliğimden tekrar betahcg istesem diye düşünüyorum. ya da özel hastaneye mi gitsem acaba ne yapsam.
vala öğrenmek için testten başka çare yok. kan testinde hemen adet gününde çıkabilirken idrarda bir hafta 10 gün geçmeden çıkmıyor. belirti konusunda ben de pozitif sonuç aldığımda belirtim yoktu ama göğüslerimde hassasiyet başlamıştı sadece. belirtiler çok sonra çıkıyor zaten
ne güzel tebrikler 6. haftadam kalp atışını duyup rahatlamak ço kgüzel. ben acile gittiğimde 6 haftalıkken b hcg 8444 çktı ve vajinal ultrasonda sadece kese ve beslenme kesesi göründü dedi doktor eslenme kesesi deği acaba bu yolk sac dediğiniz mi onu da sormak aklıma gelmmiş. şimdi ben de tedirgin bir bekleyiş var acaba bebek görüncek mi, kalbi atacak mı. yoksa boş gebelik deyip kürtaj mı diyecekler. bakalım hayırlısı
Bende okudumBen de okudum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?