♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Toxoplazma testini biz mi istiyoruz doktor kendiliginden vakti gelince yapiyormu kizlar

Kızlar bende yeni hamileyim adetim 1 gün gectikten sonra kan testi yaptırdım 112. 60 cıktı normalmi pazartesi yaptırmıştım yarın tekrar doktoruma gidicem kan testimi tekrarlicam degerlerim yükseldimi diye bide 3 gün kahverengi akıntım oldu azcık azcık fakat günden güne azaldı dün sadece bi damla geldi normal dimi agrılarımda var yatıyorum dinlenmem gerekmiş cok korkuyorum bebeğim beni brakcak diyee

kızlar, muğlada oturan var mı aranızda, an itibariyle doktorumun muğladan ayrıldığını öğrendim de, şu an çok kötü hissediyorum kendimi yarı yolda kaldığımı hissettim..burada başka doktor öneribilecek olanınız olur mu acaba?

kalp atışını duydunuzmu sanırım sat aynı sizinle
dün akşam ben sadece keseyi görebildim kalp atışı yoktu
canım üzülme bende duymadım yani dr um vajinadan muayene edderse duyabileceimizi soyledi bende kabul etmedim 4 kasımda kontrolüm var ve kalp atışlarını o gün duyabileceğimizi soyledi allahın izniyle

Arkadaşlar dayanamadım biraz önce doktora gittim karından ultrasonla 10 mm kese göründü 10 gün sonra bebek ve kalp atışları görülebilir dedi insülin direncim var bunun icin progestan verdi insülin direnci olanlarda ilk 3 ay düşük tehdidi oluyormus kafam karıştı progestanı kullanayım mı simdi

yine yer kaplayan bir mesejla ben geldim
haklısınız tabi. ben kendim de üzülürüm elbet ama her işte bir hayır vardır diye teselli bulurum. ilk olduuğu için gebeliğim hemen kan testini alır almaz paylaştım arkadşlarımla daha kese yok biş yokken. şükür kesem göründü derken bu sorun çıktı. sanki ne diyecekler bana neden düşürdün mü diyecekler olabilir herkesin başına gelir deyip teselli edecekler onlar da. ama iişte aklıma saçma şeyler geliyor bazen.
çok kısa sürdü kanama 2-3 saat içinde durdu ben sürekli yatmasamda en azından işe gitmedim. demek ki en iyi çözüm istirahat. öyle yapayım ben de. kanama duralı bu sefer ben de çok farklı korkular başladı. 6. haftada vajinaal ultrasonla sadece kese ve beslenme kesesi var deyince o an için zaten erken diyye düşünmüştüm ancak düşünddkkçe boş gebelik mi acaba diye korku saldı. polikilinğe gittim geldimm sabah o da karından baktı kese duruyor dedi, embtriyoyu görmeden ilaç vermem dedi. ben de daha erken mi dedim o da erken de olabilir boş gebelikde olabilir dedi. bir sonaki randevuma 4-5 gün kalmışken onu iptel edip on gün sonra gel dedi bakalım amaa benim kafam karışık. belki aile hekimliğimden tekrar betahcg istesem diye düşünüyorum. ya da özel hastaneye mi gitsem acaba ne yapsam.

vala öğrenmek için testten başka çare yok. kan testinde hemen adet gününde çıkabilirken idrarda bir hafta 10 gün geçmeden çıkmıyor. belirti konusunda ben de pozitif sonuç aldığımda belirtim yoktu ama göğüslerimde hassasiyet başlamıştı sadece. belirtiler çok sonra çıkıyor zaten

ne güzel tebrikler 6. haftadam kalp atışını duyup rahatlamak ço kgüzel. ben acile gittiğimde 6 haftalıkken b hcg 8444 çktı ve vajinal ultrasonda sadece kese ve beslenme kesesi göründü dedi doktor eslenme kesesi deği acaba bu yolk sac dediğiniz mi onu da sormak aklıma gelmmiş. şimdi ben de tedirgin bir bekleyiş var acaba bebek görüncek mi, kalbi atacak mı. yoksa boş gebelik deyip kürtaj mı diyecekler. bakalım hayırlısı

bende kullanıyorum canım progestan düsük tehditim var 2.i kutuya gectim hata bugün bence kullanmalısın cünkü progestan bebegin tutunmasını saglıyor

Ben de yeni soganlik dayim adliyenin yaninda.Bu arada aranzda benim gibi uykusu kacan varmi gece 2 oldumu uyaniyorum.Sanirim hamilelikde mutasyona ugradim
Slm canım birkaç gündür sizleri takip ediyorum inş. herkes hayırlısı ile evladını kucağına alır. Soruna gelince aynı durum bende de mevcut 1-2-3 hiç farketmiyor uyanıyorum illaki gece,bende bende mi bişey var diyordum genelde çok uyumaktan bahsedilir ya[/QUOTE]
sanrım 7 cı haftadan uyku kacması oluyor,ıcım rahatladı valla tek ben degılmısım demek kı

Bir de ben folik asit kullanmadım şu an hamileysem 4 haftalık olmuş oluyor sanırım ve 4 haftadan sonra kullanılan folik asidin gelişebilecek olumsuzlukları önleme şansı bulunmuyormuş.Sizlerden cevap bekliyorum..

ne kadar erken başlarsan o kadar iyi cnm..hiç bekleme hemen başla folik asite...

LÜTFEN OLUMLU OLANI DÜŞÜN.HEP GÜZEL OLANA YÖNEL VE İNTERNETTE ARAŞTIRMA YAPMA.EMİN OL O AMAN HER ŞEY DAHA GÜZEL VE KOLAY OLUYOR.EN KISA ZAMANDA İSTEDİĞİN ŞEYLER OLUR VE MUTLULUKTAN AYAKLARIN YERDEN KESİLİR

Canim benim 15560 6+0 ken karindan kese disinda bsey gorunmemisti. 25568 ken 6+3 ken karindn tekrar baktirdim bebek gozuktu kalp atisi duyulmadi sonra vajinal baktirdim oyle duyduk. Yani bence 8444 le gormemen normal gibi geldi bana. Bence icini ferah tut bos gebelik olucagini sanmiyorum. Stres yapma.Bu arada doktora daha karar vermedin mi canim. Bence artik kendine bir doktor belirle onunla devam et. Seni o takip etsin.

Arkadaslar herkesin hamileligi hayirli olsun ben de bugun ogrendim cok mutluyum:) daha cok kucuk dort bucuk haftalik:) asagida gorulen hamilelik ayarini nasil yapiyorsunuz bulamadim,hayalimde benim:)

okudum sana 3 tane canım

Merhaba arkadaslar oncelikle bebekleriniz hayirli ugurlu olsun allah cumlemize hayirlisiyla kucagmiza almayi nasip etsin benim sorum dun doktora gittim kese 8 mm cikti 5+3 gunluk hamileyim dktr kesen kucuk dedi canim cok sikildi sizlerin keseleri kac mm acaba

deryacım geçmiş olsun..yeni gördüm yazdıklarını...cnm içini ferah tut..bebeğin yerindedir emin ol...şifa hastanesine gidecektin daha gitmedin mi sen...olmazsa benim doktoruma bir gel..bhcg felan yaptırıp onun sonucunu bekleme hemen ultrasonda görür doktorun..izmir anneleri ve bebekleri buluşması yapacağız daha :)..biliyorum zor oluyor ama lütfen sakin ve güçlü olmaya çalış..yolunda gitmese de biliyoruz ki doğa ve işleyiş mükemmel...sağlıklı olmayacak şeyler gelmiyor dünyaya...ama ben yine de iyi olduğunu düşünüyorum herşeyin..artı kimseye de hesap vermek zorunda değilsin..benim de ilk bebeğim düştüğünde oturup arkadaşlarımla birlikte üzülmüştük, birlikte ağladık..destek oluyorlar sadece başka bişey değil..artıııı biz varız burda...hep yanındayız...istersen doktora giderken haber ver, gelsin izmirli hamişler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…