- 9 Ekim 2014
- 295
- 179
- 63
- 36
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
canım o nasıl oluyo ki bunu kadın doğumcu mu söyledi geç olunca 2 hafta geriden de mi oluşacak bebek bende karıştım şimdi
Olsun cnm herkesin değerleri çok farklı oluyor öyle kıyas yapma Dr unu dinle sen bi sorun olsa o sana söyler zaten geç döllenmeden olabileceğini söylemiş baksana benimdemekki hemen ddöllenmiş iyi dollense bari bu kez z
benim sat 7 eylül henüz kan değerimi bilmiyorum cumartesi öğreneceğim :) sağlık ocağındaki hekim dediyse fazla aldırış etme randevuna bir git dr.nun daha net konuşacaktır sanaSağlık ocağında ki hekim söylemişti Kadın doğumcudan salı gününe randewum var o güne kadar nasıl durucam bilmiyorum senin sat kaçtı bide kan değerin ne çıktı?
benim sat 8 eylül henüz kan değerimi bilmiyorum cumartesi öğreneceğim :) sağlık ocağındaki hekim dediyse fazla aldırış etme randevuna bir git dr.nun daha net konuşacaktır sana
Ben adet gecikmesinin 4. GünündeBhcg 221, 6. Gününde Bhcg 868 ölçtürmüştüm. Hiç üzülme, doktor o testi yeniletiyor, yükselme var mı diye kontrol ediyor, her gün iki katına çıkması gerekiyormuş sağlıklı gebeliklerde..Merhaba kızlar, bende eylül ayında hamile kalanlardanım sat 29 ağustos adetimin üzerinden 5 gün gecikme yaşadıktan sonra idrar testi yaptım veeee 2. çizgi silik te olsa karşımdaydı araya bayramın girmesi ile hastaneye gidemedim dün sağlık ocağında kan verdim ve bugün sonucumu aldım BhCG değerim 286 biraz düşük geldi bana bu değer ama geç döllenme olabileceğinden bahsetti doktor sizler adetinizin kaçıncı günü kan testi yaptınız ve sonucu ne oldu ?
Ben adet gecikmesinin 4. GünündeBhcg 221, 6. Gününde Bhcg 868 ölçtürmüştüm. Hiç üzülme, doktor o testi yeniletiyor, yükselme var mı diye kontrol ediyor, her gün iki katına çıkması gerekiyormuş sağlıklı gebeliklerde..[/QU
bende öyle biliyorum canım ama haftaya göre biraz düşük gelince korkuyorum açıkçası salı günü doktoruma bi gitsem o zaman inş. belli olur benim adetimin üzerinden 9 gün geçtiğinde 286 çıkmıştı bakalım ne olacak
Cnm hic kotu şey düşünme sonucta hamilesin değerin yuksek. dediğim gibi herkesin çok farklı çıkıyor bu sonucu neye göre oluyor onu bilmiyorum isteCanım kadın doğumcu değil bunu söyleyen Aile Hekimi Salı günü gidicem kendi doktoruma o güne kadar sabırsızım
Cnm hic kotu şey düşünme sonucta hamilesin değerin yuksek. dediğim gibi herkesin çok farklı çıkıyor bu sonucu neye göre oluyor onu bilmiyorum iste
Çoğunluğun düşük betasi benim adet olmama. daha 5 gün varken 488 çıktıysa ve her gün iki katına çıkıyorsa betam nereye gider ya simdi de ben korktum niye böyle bnm
Yok canım korkmaa bak ben sana diyim ikiz senin kuzularr :)
Offf deme yaaaaslında isterim ama ne bilim zordur da yahuu ayy ne olursa olsun gelsin artik lüzum ya da kuzularim
Olacağına bak sen :) nerelisin oya birde yaşın kaç?
Samsunluyum nurcum yas kemale erdi 26 :) sen ?
evet canım 3 gün önce yaptım iki çizgi çıktı :) ama akşam geç zamanda yaptım testi bide 4 bardak su içip hemen peşinden yapmaya çalıştım o yüzden biri biraz silik çıktı aslında sabah kalkıldığı zamanki idrar daha net sonuç veriyomuş :) acemilik bu işteinş. canım öledir biraz endişelendim açıkçası :/ test yaptın mı peki sen
evet canım 3 gün önce yaptım iki çizgi çıktı :) ama akşam geç zamanda yaptım testi bide 4 bardak su içip hemen peşinden yapmaya çalıştım o yüzden biri biraz silik çıktı aslında sabah kalkıldığı zamanki idrar daha net sonuç veriyomuş :) acemilik bu işte
bende Giresun kızlar yaş 26Samsunluyum nurcum yas kemale erdi 26 :) sen ?
bende Giresun kızlar yaş 26
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?