♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
canım o nasıl oluyo ki bunu kadın doğumcu mu söyledi geç olunca 2 hafta geriden de mi oluşacak bebek bende karıştım şimdi

Sağlık ocağında ki hekim söylemişti Kadın doğumcudan salı gününe randewum var o güne kadar nasıl durucam bilmiyorum senin sat kaçtı bide kan değerin ne çıktı?

Canım kadın doğumcu değil bunu söyleyen Aile Hekimi Salı günü gidicem kendi doktoruma o güne kadar sabırsızım

Sağlık ocağında ki hekim söylemişti Kadın doğumcudan salı gününe randewum var o güne kadar nasıl durucam bilmiyorum senin sat kaçtı bide kan değerin ne çıktı?
benim sat 7 eylül henüz kan değerimi bilmiyorum cumartesi öğreneceğim :) sağlık ocağındaki hekim dediyse fazla aldırış etme randevuna bir git dr.nun daha net konuşacaktır sana

benim sat 8 eylül henüz kan değerimi bilmiyorum cumartesi öğreneceğim :) sağlık ocağındaki hekim dediyse fazla aldırış etme randevuna bir git dr.nun daha net konuşacaktır sana

inş. canım öledir biraz endişelendim açıkçası :/ test yaptın mı peki sen

Ben adet gecikmesinin 4. GünündeBhcg 221, 6. Gününde Bhcg 868 ölçtürmüştüm. Hiç üzülme, doktor o testi yeniletiyor, yükselme var mı diye kontrol ediyor, her gün iki katına çıkması gerekiyormuş sağlıklı gebeliklerde..

Canım kadın doğumcu değil bunu söyleyen Aile Hekimi Salı günü gidicem kendi doktoruma o güne kadar sabırsızım
Cnm hic kotu şey düşünme sonucta hamilesin değerin yuksek. dediğim gibi herkesin çok farklı çıkıyor bu sonucu neye göre oluyor onu bilmiyorum iste

Çoğunluğun düşük betasi benim adet olmama. daha 5 gün varken 488 çıktıysa ve her gün iki katına çıkıyorsa betam nereye gider ya simdi de ben korktum niye böyle bnm

inş. canım öledir biraz endişelendim açıkçası :/ test yaptın mı peki sen
evet canım 3 gün önce yaptım iki çizgi çıktı :) ama akşam geç zamanda yaptım testi bide 4 bardak su içip hemen peşinden yapmaya çalıştım o yüzden biri biraz silik çıktı aslında sabah kalkıldığı zamanki idrar daha net sonuç veriyomuş :) acemilik bu işte

Canım sabah ilk idrarınla daha net bi sonuç alırsın evet ben o şekilde yaparak 2.çizgiyi silik öğrendim adetimden 5 gün geçince 7 gün geçince norman gündüz denedim ve 2. çizgi daha netti

Aynennnn Ben yattım kızlar saatlerdir tel elimde )) iyi geceler sizee grsrzzz :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…