♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Biz anne adaylari gercekten surekli kotuyu dusunup bir hafiye edasiyla butun belirtileri internette arastiriyoruz halbuki her hamileligin farkli oldugunu farkli belirtiler gosterdigini atliyoruz. Ben bir yerde yolk kesesi olustuysa bos gebelik olmadigini gisterir diye okumustum. İcini ferah tut ben kalp atisini 8. Haftamda ancak duyabildim. 6 haftalikken sadece kesem vardi ve doktorum soru isareti dedi bidahaki hafta zorla bebegi gorduk bidahaki hafta kalp atisini evet endiselendim ama hayirda serde allahtan canim . rabbim hayirlisini nasip etsin hepimize. drygs iyi düşün minişin büyüyecek inşallah . Bende senin gibi daha beta değerim yüksek çkar çıkmaz doktora gitmeden herkese söyledim hatta sokakta bağırasım geliyordu ben hamileyim diye

Biz anne adaylari gercekten surekli kotuyu dusunup bir hafiye edasiyla butun belirtileri internette arastiriyoruz halbuki her hamileligin farkli oldugunu farkli belirtiler gosterdigini atliyoruz. Ben bir yerde yolk kesesi olustuysa bos gebelik olmadigini gisterir diye okumustum. İcini ferah tut ben kalp atisini 8. Haftamda ancak duyabildim. 6 haftalikken sadece kesem vardi ve doktorum soru isareti dedi bidahaki hafta zorla bebegi gorduk bidahaki hafta kalp atisini evet endiselendim ama hayirda serde allahtan canim . rabbim hayirlisini nasip etsin hepimize. drygs iyi düşün minişin büyüyecek inşallah . Bende senin gibi daha beta değerim yüksek çkar çıkmaz doktora gitmeden herkese söyledim hatta sokakta bağırasım geliyordu ben hamileyim diye

şifa yı düşünüyorum ama bi kez daha gideim kalp atışını göreyim ondan sonra geçerim diyordum ama şu anda şifaya da gitsem birşey görünmeyecek diye düşünsemde belki haftaya sonuna doğru giderim. çünkü devletteki doktor on gün sonra çağırdı o da hafta sonuna gelince haftaya kalıyor bakalım. hımm demek b hcg değeri ile de ilişkili. biraz daha yükselsin o zaman inş.benim sadece bir kez geçen adetten bir iki gün sonra bakıldı bir daha da bakılmadı. işte dün acile gidince acilde baktılar da öyle öğrendim. o zaman eğer normal bir şekilde yükselirse yine anca bir haftaya senin o değerlerine gelir inş belki o zaman görünür. yanlız benim yumurtlama zamanında çok geç değildi yine de sanki hormonlarım geriden geliyor gibi. bakalım inş hayırlısı

PaytiPo o testlerin zamanı yok aslında ben hamile kalmadan dr a gittiğimde yapmuştı doktorum . İstersen sen bir hatırlat yada git ve devlet hastanesinde yaptır çünkü bazı özel hastaneler fahiş fiyatlar istiyorlar.

canım çok duygulandım çok teşekkürler. eğer küçükse görünmüyorsa şimdilik beklemekten başka çarem yok gibi geldi. o yüzden şifaya gitmek için de henüz beklemedeyim. senin doktorun nerde canım. ultrasonu çok hasass mı çok küçük de olsa görebilir mi dersin. ya da haftasonuna şifaya mı gitsem ne etsem. belirsizlik kafa karışıklığı biraz zor ama zaman ilacı sanırım. inş buluşmamanızda aranızda ben de bulunurum.

senin gözün aydın canım ne güzel. inş ben de sen gibi olurum. sadece kocaman bir soru işaretim var. Allah tan hayırlısı için dua ediyorum ve bekliyorum bakalım. sonu hayır molsun.

Ben b hcgyla ilgili diye dusundum. Doktorum 15000 de goremeyince bir daha istedi test 25000 cikti ve gordu. Gec dollenme olabilir canim ya ben herseyin yolunda gittigini düşünüyorum seninle ilgili. Birde 10 gun beklemene gerek yok ve bence eger sifa yakinsa sana cumartesi git. Sonra 9 gun icinde bir daha gidebiliyorsun hicbir ucret odemeden. Dun yaptirdiysan testi cumartesi 20000 i bulur. Bence vajinal ultrosnla bebegi gorme ihtimalin var.

Merhaba cici anne adaylari hepinizin bebekleri hayirli olsun Rabbim tamamina erdirsin saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.bende bugun hamile oldugumu ogrendim cok mutluyum 3.5 senenin hasreti ruyada gibiyim..
amin,amin,amin..hayırlı olsun,bu arada aramızda iki gün var :):)

bakalım canım belki salı günü eşimle de gidebilrim. inş yükseliyordur dediğin gibi. yarın aile hekimliğinden baktırmama gerek var mı. ya da artık meşgul etmeyim mi kafamı. bir sonraki ultrasonu bekleyim sessizce. gerekli görs doktor da isterdi gerçi.

Arkadaşlar 7+1 günlük hamileyim.ultrasonda keseyi gördük fakat kalp atışlarını duyamadık.geç döllenme olabilir dedi doktor.aranızda benim durumumda olan var mı yani hala bebeğinin kalp atışlarını duyamayan?normal mi bu durum?

Tsk ederim canim cevabin icin. Bazen diyorumki yaptirsam noolcak gecirmemis olsam bile uzak kalamamki. Goz yumamiyorum muhtac bir canli gordugumde. Yesillikten topraktan cig ettende geciyor eskiden kadinlar bunllarin hangisinden uzak kalabilmis . Rabbim cumlemize sagliklibhayirli evlat nasip etsin

Tatlim banada dr.un verdigi randevuya gore 7+6 gunlukken kalp atisini gorcem. Erken duyanda var tabi ama moralini bozma o kucuk kalp atisini bizdeduyucaz insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…