- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.441
canım stres yapıp salıya kadar düşünüceksen bence yaptır test. için rahatlar düşünmezsin. ama rahat olurum zaten diyorsan bekle salıyı ultrosanda bebegi görürsün direk.bakalım canım belki salı günü eşimle de gidebilrim. inş yükseliyordur dediğin gibi. yarın aile hekimliğinden baktırmama gerek var mı. ya da artık meşgul etmeyim mi kafamı. bir sonraki ultrasonu bekleyim sessizce. gerekli görs doktor da isterdi gerçi.
canım çok duygulandım çok teşekkürler. eğer küçükse görünmüyorsa şimdilik beklemekten başka çarem yok gibi geldi. o yüzden şifaya gitmek için de henüz beklemedeyim. senin doktorun nerde canım. ultrasonu çok hasass mı çok küçük de olsa görebilir mi dersin. ya da haftasonuna şifaya mı gitsem ne etsem. belirsizlik kafa karışıklığı biraz zor ama zaman ilacı sanırım. inş buluşmamanızda aranızda ben de bulunurum.
Canim merhaba..mesajini yeni gordum tekler...farisi basiniza..6+4de duyduk kalbini keseyi 4.haftada görmüştük:))cimcimemesajini235 .!.:Gözün aydın Allah nazarlardan saklasın kaç haftalıkken duydun cnm kalp atışlarını bebeği ne zaman gördün bide keseyi soru yağmuruna tuttum ama yeni hamileyim haftaya kese icin gidecez de onun icin sordum cnm
Ben de okudum cnm
Teşekkürler Allah Razı olsunokudum sana 3 tane canım
hayırlı olsun:)Merhaba canlar :) ikinci bebeğime hamileyim çok istedim çalıştığım için rahata kavusmadan ikinciyi de istedim ama 6-7 aydır bekletti bizi minik meleğim çok şükür ki bugün kanda öğrendim :) rabbim hepimizin yardımcısı olsun :)
Allah yardimcin olsun kardesim o minik kalp hic durmasin saglikla atsin insaallah.kızlar günaydın dün çok kötü bir gün geçirdim tsh testi yapıldı tekrar hamilelik öncesi testle alakası yok inanılmaz düşmüş tsh ım bakalım bu gün dahiliye nediycek ayrıca dün içerideki kanama artık keseye baskı yapıyormuş bebeğe göre kese biraz küçükmüş ve şekli bozukmuş ama meleğimin kalbi hala atıyor dua edin bana bir hafta sonra tekrar kontrolum var kalbi durabilirmişkesenin büyümesi gerekirmiş 1 haftada ve kanama durmalıymış
Allah şifa versin, bebeğini sana bağışlasın,peki doktor ne yapman gerektiğini sana söyledimi, ilaç falan verdimi?kızlar günaydın dün çok kötü bir gün geçirdim tsh testi yapıldı tekrar hamilelik öncesi testle alakası yok inanılmaz düşmüş tsh ım bakalım bu gün dahiliye nediycek ayrıca dün içerideki kanama artık keseye baskı yapıyormuş bebeğe göre kese biraz küçükmüş ve şekli bozukmuş ama meleğimin kalbi hala atıyor dua edin bana bir hafta sonra tekrar kontrolum var kalbi durabilirmişkesenin büyümesi gerekirmiş 1 haftada ve kanama durmalıymış
Canım ben Fethiyedeyim, sen merkezde misin?kızlar, muğlada oturan var mı aranızda, an itibariyle doktorumun muğladan ayrıldığını öğrendim de, şu an çok kötü hissediyorum kendimiyarı yolda kaldığımı hissettim..burada başka doktor öneribilecek olanınız olur mu acaba?
Deryacım kusura bakma dönüşüm biraz geç oldu ama yaşadıklarımı anlatınca hak verirsin.Cnm sağol bekliyorum cevabını inş duyarsın kalp atışını da
İnşallah miniğin sağlıkla yoluna devam eder canım. Sen şimdi cesur ol, bebişinle konuş ona güç ver, moral ver. Lütfen istirahat et ve olumlu düşün.kızlar günaydın dün çok kötü bir gün geçirdim tsh testi yapıldı tekrar hamilelik öncesi testle alakası yok inanılmaz düşmüş tsh ım bakalım bu gün dahiliye nediycek ayrıca dün içerideki kanama artık keseye baskı yapıyormuş bebeğe göre kese biraz küçükmüş ve şekli bozukmuş ama meleğimin kalbi hala atıyor dua edin bana bir hafta sonra tekrar kontrolum var kalbi durabilirmişkesenin büyümesi gerekirmiş 1 haftada ve kanama durmalıymış
Aranıza yeni katıldım. Öncelikle hayırlı cuma gününde bebeklerinizi sağsalım kucağınıza almanızı Cenab-ı Hak nasip eder inş. Bu sabah gebelik testi yaptım. Yarın beklenen adet günüm. Görünen bir silik çizgi var. Ama emin olamadım. Fotoğrafını da çektim. Ancak fotoğrafta çok belli değil. Foto atsam yorumlayabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?