♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68

Yanlış bir bilgi vermek istemem ama bir yerde söyle bir şey okumuştum ; kesenin çapını ölçüp üzerine 30 ekleyip 7'ye böldüğünde gebelik haftası çıkıyormuş. Ama sadece ilk 3-4 ayda doğru sonuç veriyormuş.

Kızlar benim sorumada cvp verin lütfen adete bir hafta kala hamile kalınır mı sizce?

Tşk ediorum cevaplarınız için. Bende yaptığım testen emin olamadım. Silik çizgi yanıltıcı geldi bana. Umutlanıpta üzülmek istemem.

İnşallah miniğin sağlıkla yoluna devam eder canım. Sen şimdi cesur ol, bebişinle konuş ona güç ver, moral ver. Lütfen istirahat et ve olumlu düşün.
teşekkür ederim cnm senin msajını okuduğum gibi konuşmadığımı fark ettim bebeğimle inşallah sağlıklı olucak allahım hepizin yavrukarını korusun

bglm site içerisinde oldukça fazla araştırma fırsatım oldu. Ve sizin sorduğunuz soruya çokça evet yanıtını vereni gördüm.

Merhabalar ben uzun süredir sizi takip ediyorum.bende hamileyim ama sat 12 ağustos. 4.gebeliğim 1 tane kızım var.1 düşüğüm var 1 tanede 10 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum.hepinizin hamilelik leri hayırlı olsun.

Allah gönlüne göre versin arkadaşım, bir silik çizgi var derken 2 çizgi olması gerekmiyor mu? Farklı bir test mi seninkisi? Benim yaptığım "early" diye geçen bir testti regliden 2 gün öncesine kadar %100 doğruluk payı vardı. Bulabilirsen tavsiye ederim. Yine de en garanti sonuç kan testi, içinin rahat etmesi için kan testi yaptırsan iyi edersin.

Bu arada günaydın herkese bursalı arkadaşlar görmüştüm sanki gecenlerde muhabbeti geçiyordu. Hangi se lara güdiyorsunuz. Ben rentıp selim bey deyim. Giden varmı ?

[QUOTozdgn, post: 37555079, member: 267433"]Olabilecek birşey geç yumurtlamış olabilirsin insan vücudu hala çeşitli sırlarını korumakta yani herşey olabilir .[/QUOTE]
Peki hamile kaldıysam adet olurmuym yani 1 haftalık hamile olsam adet günüm geldiğinde adet olurmuym

allah yardımcın olsun cnm..inş yoluna girer herşey ve düzelir...dualarımız seninle..

Kızlar benim sorumada cvp verin lütfen adete bir hafta kala hamile kalınır mı sizce?

cnm fırsatın varsa hemen bir sağlık ocağına git ve kan tetsi yaptır..benim idrar testim negatif çıkmıştı ama kanda pozitifti..en emin yöntem kan yine de..ama silik bile çıksa pozitif olma şansı yüksek..

miracle51 Sanırım ben yanlış aksettım Testte iki çizgi var. Çıkması gereken ikinci çizginin silik olmasından bahsetmek istemiştim. Kan testi yaptırabilirim. Ama biraz daha zaman geçsin istiyorum. Ya da bilmiyorum.

sağol canım benim. haklısın insan zor dayanıyor ama daha görüncek büyüklüğe gelmedi ise kaç doktor gezersem gezeyim hepsi de diycek haftaya gel öyle düşündüğüm için bekliyorum. salı günü eşim de müsait oluyor o yüzden salıya ben palmiye şifadan alayım o zaman randevumu. hem zaten sata göre anca 7 haftalık olacak ultrasona göre belki daha 6 haftalık bile olacak. anca gözükür belki de. bakalım hayırlısı neler olacak. senin hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Herkese meraba takip edemedim yorumlar birikmiş nasılsınız kızlar ? Nasıl gbi gidiyo hamilelik kimsede bi terslik yok değil mi ? Ben inanılmaz hazımsızlık sorunu yaşıyorum çorba içsem gaz Doluyorum midem catliycak gibi oluyor Bir de Tum gün mide bulantısı yaşıyorum yemek yemek istiyorum yerken bulanıyor sürekli acikiyorum ama yemek yerken bulantidan hevesli yiyemiyorum var mi benim gibi başka ?

canım inş yolunda gider herşey. dualarımız seninle.

hmmm gözünüz aydın tebrikler. pazartesi göremediğinizde acaba kaç haftalıktınız. bir kaç gün sonra ne kadarlıktınız? ben de ufak bir kanama için doktora gittiğimde keseden başka birşey görünmediğini öğrendim sanırım altı haftalıktım. doktor on gün sonra gel dedi. kanama çok çabuk geçti bile. işe de gitmedim iki gündür yuvarlanıp yatıyorum ancak kafamı karıştırıyorum acaba boş gebelik mi diye. sanki hcg değerim gerektiği kadar yükselmiyor gibi geliyor. kanama olduğunda sata göre 6+1 idim b hcg 8444 imiş. vajinal ultrasonda bile görünmedi miniğim. sanki acildeki doktorun beslenme kesesi var kendi daha görünmüyor dediğini hatırlıyorum. ertesi gün normal poliklinikte de karnımdam baktı sadece kese gördü ben ddaha erken mi dedim bilemiyorum boş gebelikte de olabilir deyincebu ihtimal kafamı karıştırdı. belki ben pimpirik yapıyorumdur inş. siz bebişi ve kalp atışını gördüğünüzde kaç haftalıktınız. ben de şimdi bekliyorum on gün dedi doktor ama üç beş güne başka bir doktora gitmeyi planlıyorum. inş benim ki de görünür mü acaba.
kasık sancısının normal olduğunu ben de duydum geçmiş olsun. benim de sancım olmuyor ancak müthiş bir gerginlik hissediyorum zaman zaman. vucudumuz alışıyor bu yeni değişimlere. Allah hepimizin gönlündekini versin inş.

Sen bilirsin ama idrar testinin doğru çıkması için önce Beta HCG değerinin kanda artmış olması lazım, bu nedenle kan tahlillerinde sonuç daha erken zamanlarda da görülebiliyor. İdrar testinde silik çıktıysa bir kaç güne değerlerin daha da artacağı için çizgi netleşecektir. 2-3 gün sonra tekrar idrar testi yap istersen ama sonuçta kanda görmeden ve doktor teyit etmeden gözlerine inanamayacaksın :)
Benim öyle oldu en azından :)

[QUOTozdgn, post: 37555079, member: 267433"]Olabilecek birşey geç yumurtlamış olabilirsin insan vücudu hala çeşitli sırlarını korumakta yani herşey olabilir .
Peki hamile kaldıysam adet olurmuym yani 1 haftalık hamile olsam adet günüm geldiğinde adet olurmuym[/QUOTE]
Yalnız bunun kesin bir cevabı olamaz. bekleyip göreceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…