- 17 Nisan 2013
- 232
- 150
- 123
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.461
pamukego biliyorum aslında ama oda çok sağlıklı gelmiyor bana.. bazı bebek genetik olarak iri olmaya daha müsaitken bazısı aynı sebeplerden daha minyon.. ben ilk doğumumu sezeryanla yaptım.. ve 40 haftadan önce alıyorlar bebeği.. yanlış hesaplama olursa alınması gereken haftadan daha bile erken alınabilir diye korkuyorum açıkçası.. çoook ilerisini düşünüyorum galiba ama:) yine de anne karnında nekadar fazla kalsa o kadar yararlı..
teşekkür ederim cnm senin msajını okuduğum gibi konuşmadığımı fark ettim bebeğimle inşallah sağlıklı olucak allahım hepizin yavrukarını korusunİnşallah miniğin sağlıkla yoluna devam eder canım. Sen şimdi cesur ol, bebişinle konuş ona güç ver, moral ver. Lütfen istirahat et ve olumlu düşün.
olabilir mi yani o zman adet olurmuyum off kafam karıştıbglm site içerisinde oldukça fazla araştırma fırsatım oldu. Ve sizin sorduğunuz soruya çokça evet yanıtını vereni gördüm.
Allah gönlüne göre versin arkadaşım, bir silik çizgi var derken 2 çizgi olması gerekmiyor mu? Farklı bir test mi seninkisi? Benim yaptığım "early" diye geçen bir testti regliden 2 gün öncesine kadar %100 doğruluk payı vardı. Bulabilirsen tavsiye ederim. Yine de en garanti sonuç kan testi, içinin rahat etmesi için kan testi yaptırsan iyi edersin.Aranıza yeni katıldım. Öncelikle hayırlı cuma gününde bebeklerinizi sağsalım kucağınıza almanızı Cenab-ı Hak nasip eder inş. Bu sabah gebelik testi yaptım. Yarın beklenen adet günüm. Görünen bir silik çizgi var. Ama emin olamadım. Fotoğrafını da çektim. Ancak fotoğrafta çok belli değil. Foto atsam yorumlayabilir misiniz
Kızlar benim sorumada cvp verin lütfenadete bir hafta kala hamile kalınır mı sizce?
kızlar günaydın dün çok kötü bir gün geçirdim tsh testi yapıldı tekrar hamilelik öncesi testle alakası yok inanılmaz düşmüş tsh ım bakalım bu gün dahiliye nediycek ayrıca dün içerideki kanama artık keseye baskı yapıyormuş bebeğe göre kese biraz küçükmüş ve şekli bozukmuş ama meleğimin kalbi hala atıyor dua edin bana bir hafta sonra tekrar kontrolum var kalbi durabilirmişkesenin büyümesi gerekirmiş 1 haftada ve kanama durmalıymış
Kızlar benim sorumada cvp verin lütfenadete bir hafta kala hamile kalınır mı sizce?
Allah gönlüne göre versin arkadaşım, bir silik çizgi var derken 2 çizgi olması gerekmiyor mu? Farklı bir test mi seninkisi? Benim yaptığım "early" diye geçen bir testti regliden 2 gün öncesine kadar %100 doğruluk payı vardı. Bulabilirsen tavsiye ederim. Yine de en garanti sonuç kan testi, içinin rahat etmesi için kan testi yaptırsan iyi edersin.
sağol canım benim. haklısın insan zor dayanıyor ama daha görüncek büyüklüğe gelmedi ise kaç doktor gezersem gezeyim hepsi de diycek haftaya gel öyle düşündüğüm için bekliyorum. salı günü eşim de müsait oluyor o yüzden salıya ben palmiye şifadan alayım o zaman randevumu. hem zaten sata göre anca 7 haftalık olacak ultrasona göre belki daha 6 haftalık bile olacak. anca gözükür belki de. bakalım hayırlısı neler olacak. senin hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım.kendimi senin yerine koyuyorum..1 sn bile beklemezdim...hemen giderdim doktora..şifaya çoktan gitmiştim yada başka özel bir hastaneye..ve kontrollerimi ordan devam ederdim doktorumdan memnun olursam..yoksa başka bir hastaneye..
ben doktorumdan memnunum.. az ve öz..fazla birşey söyleyip kafamı karıştırmıyor..duruma bakıyor " iyi yolunda herşey..şuna dikkat et..sormak istediğin bişey var mı ..güle güle..şu tarihte tekrar gel" ..hepsi bu..burası dışında tek birşey bakmadım netten..
gelmek istersen doktorum şifa bornovada sümeyra tatar..şirin tatlı bir kız..birşey olursa haberleşiriz..benim yarın yine kontrolüm var..inş sen de ben de güzel haberlerle buluşucaz..diğer izmirli hamişlerle birlikte :)
canım inş yolunda gider herşey. dualarımız seninle.kızlar günaydın dün çok kötü bir gün geçirdim tsh testi yapıldı tekrar hamilelik öncesi testle alakası yok inanılmaz düşmüş tsh ım bakalım bu gün dahiliye nediycek ayrıca dün içerideki kanama artık keseye baskı yapıyormuş bebeğe göre kese biraz küçükmüş ve şekli bozukmuş ama meleğimin kalbi hala atıyor dua edin bana bir hafta sonra tekrar kontrolum var kalbi durabilirmişkesenin büyümesi gerekirmiş 1 haftada ve kanama durmalıymış
hmmm gözünüz aydın tebrikler. pazartesi göremediğinizde acaba kaç haftalıktınız. bir kaç gün sonra ne kadarlıktınız? ben de ufak bir kanama için doktora gittiğimde keseden başka birşey görünmediğini öğrendim sanırım altı haftalıktım. doktor on gün sonra gel dedi. kanama çok çabuk geçti bile. işe de gitmedim iki gündür yuvarlanıp yatıyorum ancak kafamı karıştırıyorum acaba boş gebelik mi diye. sanki hcg değerim gerektiği kadar yükselmiyor gibi geliyor. kanama olduğunda sata göre 6+1 idim b hcg 8444 imiş. vajinal ultrasonda bile görünmedi miniğim. sanki acildeki doktorun beslenme kesesi var kendi daha görünmüyor dediğini hatırlıyorum. ertesi gün normal poliklinikte de karnımdam baktı sadece kese gördü ben ddaha erken mi dedim bilemiyorum boş gebelikte de olabilir deyincebu ihtimal kafamı karıştırdı. belki ben pimpirik yapıyorumdur inş. siz bebişi ve kalp atışını gördüğünüzde kaç haftalıktınız. ben de şimdi bekliyorum on gün dedi doktor ama üç beş güne başka bir doktora gitmeyi planlıyorum. inş benim ki de görünür mü acaba.Deryacım kusura bakma dönüşüm biraz geç oldu ama yaşadıklarımı anlatınca hak verirsin.
Ptesi doktora gittim kalp atışlarını duymayı beklerken bebeği bile göremedik. Doktor ctesi tekrar gel, hatta aç gel göremezsek alırız dedi. Ben çok üzülünce de perşembe gel sen en iyisi dedi.
Dün tekrar gittim ama bu 2 gün ömrümden ömür gitti desem yeridir. Allah'a şükürler olsun dün bebeği de görebildik, kalbinin sesini de duyabildik.
Kasık sancılarına gelince benim ki biraz biraz hafifledi, doktor normal olduğunu söyledi, sadece çok aşırı bir sancı olursa ya da kanama olursa mutlaka ara beni dedi. Rahim genişliyormuş yer yapmak için bu kasılmalar da ondan kaynaklanıyormuş.
Eskiler, hamile kadına pek suda kalma, oturma derler mikrop kapmasın diye ama ben küveti ılık suyla doldurup biraz uzanınca beni çok rahatlattı bilmem sana iyi gelir mi :)
Bu arada bende yeni yeni mide bulantıları başladı, beyaz leblebi, çubuk krakerle idare etmeye çalışıyorum, sizler ne alemdesiniz?
Sen bilirsin ama idrar testinin doğru çıkması için önce Beta HCG değerinin kanda artmış olması lazım, bu nedenle kan tahlillerinde sonuç daha erken zamanlarda da görülebiliyor. İdrar testinde silik çıktıysa bir kaç güne değerlerin daha da artacağı için çizgi netleşecektir. 2-3 gün sonra tekrar idrar testi yap istersen ama sonuçta kanda görmeden ve doktor teyit etmeden gözlerine inanamayacaksın :)miracle51 Sanırım ben yanlış aksettım Testte iki çizgi var. Çıkması gereken ikinci çizginin silik olmasından bahsetmek istemiştim. Kan testi yaptırabilirim. Ama biraz daha zaman geçsin istiyorum. Ya da bilmiyorum.
Peki hamile kaldıysam adet olurmuym yani 1 haftalık hamile olsam adet günüm geldiğinde adet olurmuym[/QUOTE][QUOTozdgn, post: 37555079, member: 267433"]Olabilecek birşey geç yumurtlamış olabilirsin insan vücudu hala çeşitli sırlarını korumakta yani herşey olabilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?