- 17 Nisan 2013
- 232
- 150
- 123
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.481
Ptesi gittiğimde 6+1 günlüktü hiç bir şey görünmedi kese bomboştu. Perşembe günü 6+4 günlüktü bebeği ve yolk kesesini gördük kalp atışlarını da duyduk.hmmm gözünüz aydın tebrikler. pazartesi göremediğinizde acaba kaç haftalıktınız. bir kaç gün sonra ne kadarlıktınız? ben de ufak bir kanama için doktora gittiğimde keseden başka birşey görünmediğini öğrendim sanırım altı haftalıktım. doktor on gün sonra gel dedi. kanama çok çabuk geçti bile. işe de gitmedim iki gündür yuvarlanıp yatıyorum ancak kafamı karıştırıyorum acaba boş gebelik mi diye. sanki hcg değerim gerektiği kadar yükselmiyor gibi geliyor. kanama olduğunda sata göre 6+1 idim b hcg 8444 imiş. vajinal ultrasonda bile görünmedi miniğim. sanki acildeki doktorun beslenme kesesi var kendi daha görünmüyor dediğini hatırlıyorum. ertesi gün normal poliklinikte de karnımdam baktı sadece kese gördü ben ddaha erken mi dedim bilemiyorum boş gebelikte de olabilir deyincebu ihtimal kafamı karıştırdı. belki ben pimpirik yapıyorumdur inş. siz bebişi ve kalp atışını gördüğünüzde kaç haftalıktınız. ben de şimdi bekliyorum on gün dedi doktor ama üç beş güne başka bir doktora gitmeyi planlıyorum. inş benim ki de görünür mü acaba.
kasık sancısının normal olduğunu ben de duydum geçmiş olsun. benim de sancım olmuyor ancak müthiş bir gerginlik hissediyorum zaman zaman. vucudumuz alışıyor bu yeni değişimlere. Allah hepimizin gönlündekini versin inş.
çok sevindim adına. bana da umut oldun. zaten tarihlerimiz de yakın. ben bir ya da iki gün arkandan geliyorum. ve senin göremediğin zamanla benim göremediğim zamanki haftalarımız da aynı. inş ben de senin gibi bir kaç gün sonra gittiğimde alırım güzel haberi. çok teşekkür ederim. tekrardan gözün aydın.Ptesi gittiğimde 6+1 günlüktü hiç bir şey görünmedi kese bomboştu. Perşembe günü 6+4 günlüktü bebeği ve yolk kesesini gördük kalp atışlarını da duyduk.
Dediğim gibi ptesi perşembe arasını ben de senin gibi kuruntularla, üzüntülerle geçirdim. Çalıştığım şirkette 2 arkadaş boş gebelik yaşamış ve operasyon geçirmişlerdi, ben artık ümidi kesmiş ctesi ameliyat olacağım, alacaklar bebeğimi gözüyle bakıyordum. Tek ümit veren hem internet araştırdıklarımdan hem de boş gebelik yaşayan arkadaşlarımdan öğrendiğim 8 hafta sonunda operasyon geçirdikleri oldu.
Bir çok yerde 8 haftadan önce kürtaja karar verilmiyor. Senin için de benim için olduğu gibi çok erken. Ben bebeğimi 2 gün strese soktum sen sokma. Üzme tatlı canını mutlaka güzel haberler alacaksın :)
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim, sen de en kısa zamanda görürsün bebeğini, sadece acele etme daha erkense hiç bir doktor göremeyecektir boşuna stres ve masraf yaparsın. Gönlünü ferah tut daha 230 küsür günümüz var birlikteçok sevindim adına. bana da umut oldun. zaten tarihlerimiz de yakın. ben bir ya da iki gün arkandan geliyorum. ve senin göremediğin zamanla benim göremediğim zamanki haftalarımız da aynı. inş ben de senin gibi bir kaç gün sonra gittiğimde alırım güzel haberi. çok teşekkür ederim. tekrardan gözün aydın.
hamile olsam da hemen kan testinde çıkar mı bir haftalık gebelikcnm fırsatın varsa hemen bir sağlık ocağına git ve kan tetsi yaptır..benim idrar testim negatif çıkmıştı ama kanda pozitifti..en emin yöntem kan yine de..ama silik bile çıksa pozitif olma şansı yüksek..
Allah yardımcın olsun cnm. umarım herşey yolunda gider.allah yardımcın olsun cnm..inş yoluna girer herşey ve düzelir...dualarımız seninle..
Rabbim yardımcın olsun , sabır versin , meleğini korusun... Allahım büyüktür... inşaAllah her şey güzel olur sizin için..kızlar günaydın dün çok kötü bir gün geçirdim tsh testi yapıldı tekrar hamilelik öncesi testle alakası yok inanılmaz düşmüş tsh ım bakalım bu gün dahiliye nediycek ayrıca dün içerideki kanama artık keseye baskı yapıyormuş bebeğe göre kese biraz küçükmüş ve şekli bozukmuş ama meleğimin kalbi hala atıyor dua edin bana bir hafta sonra tekrar kontrolum var kalbi durabilirmişkesenin büyümesi gerekirmiş 1 haftada ve kanama durmalıymış
Çok normal canım... bende aynıyım... sık yemeye çalışıyorum ama yine de midem bulanıyor bazen hafif bazen çok ama geçecek bu günler de ne yapalım :) sabırla bekleyeceğiz... gazım benim de çok var bu arada... o da normalmiş..Herkese meraba takip edemedim yorumlar birikmiş nasılsınız kızlar ? Nasıl gbi gidiyo hamilelik kimsede bi terslik yok değil mi ? Ben inanılmaz hazımsızlık sorunu yaşıyorum çorba içsem gaz Doluyorum midem catliycak gibi oluyor Bir de Tum gün mide bulantısı yaşıyorum yemek yemek istiyorum yerken bulanıyor sürekli acikiyorum ama yemek yerken bulantidan hevesli yiyemiyorum var mi benim gibi başka ?
tabiki de demez canım. sen git ayın 4 unde 11 kasıma daha çoook var. şifanın dolu olmasına çok şaşırdım. ben bucadayım. dün sabah gidiyim bi kalp sesini dinliyim herşey yolunda mı dedim aradım 1 saat sonraya randevu aldım gittim. sanırım sizin ordaki doktorlar baya iyi ondan dolu.ama devlet hastanesindeki doktorda 10 gün sonraya dedi ben dee 4 kasıma sizden randevu almıştım dedim ne yapaym 10 gün sonra gel. ben artık iptal etmem 4 ünde damlarım oraya. duramadım ben geldim diye. bu olaydan önce zaten 4 nde gidicektim ben hiç birşey yaşamamış gibi yine gideyim madem. doktora da derim meraklandım ben diye niye geldin diyecek değil ya demi kızlar.
hımmm ne güzel. ben zaten bilgi almaya gitiğimde yoğun olduğunu duymuştum. 3-5 gn önceden arayın dedi ama baksana ancak 10 gün sonraya alabildim. balçova çoğu semte yakın o yüzden hastası çoktur ancak hastasının çok olması iyi anlama da gelmiyor bir bakıma. yoğunluktan yeteri kadar ilgilenemiyecek belki. bakalım 11inde deniycem orayı o zaman 4 ündede normal polikinikteyimtabiki de demez canım. sen git ayın 4 unde 11 kasıma daha çoook var. şifanın dolu olmasına çok şaşırdım. ben bucadayım. dün sabah gidiyim bi kalp sesini dinliyim herşey yolunda mı dedim aradım 1 saat sonraya randevu aldım gittim. sanırım sizin ordaki doktorlar baya iyi ondan dolu.
Çok normal canım... bende aynıyım... sık yemeye çalışıyorum ama yine de midem bulanıyor bazen hafif bazen çok ama geçecek bu günler de ne yapalım :) sabırla bekleyeceğiz... gazım benim de çok var bu arada... o da normalmiş..
tabiki de demez canım. sen git ayın 4 unde 11 kasıma daha çoook var. şifanın dolu
olmasına çok şaşırdım. ben bucadayım. dün
Cnm senun sat neydi balik hafizaliyim ben karisiyor hep :) kalp atisini duydun mu ?
sabah gidiyim bi kalp sesini dinliyim herşey yolunda mı dedim aradım 1 saat sonraya randevu aldım gittim. sanırım sizin ordaki doktorlar baya iyi ondan dolu.
Cok şükür cnm sevindim duymana :) benm btmalarım cok nadir oluyor azaldı artık bulantım da yok cok şükür sadece cok uyuyorum.hatta bi belirti olmadığı için korkuyorum da doktora da iki hafta snra gidicezDeryacım kusura bakma dönüşüm biraz geç oldu ama yaşadıklarımı anlatınca hak verirsin.
Ptesi doktora gittim kalp atışlarını duymayı beklerken bebeği bile göremedik. Doktor ctesi tekrar gel, hatta aç gel göremezsek alırız dedi. Ben çok üzülünce de perşembe gel sen en iyisi dedi.
Dün tekrar gittim ama bu 2 gün ömrümden ömür gitti desem yeridir. Allah'a şükürler olsun dün bebeği de görebildik, kalbinin sesini de duyabildik.
Kasık sancılarına gelince benim ki biraz biraz hafifledi, doktor normal olduğunu söyledi, sadece çok aşırı bir sancı olursa ya da kanama olursa mutlaka ara beni dedi. Rahim genişliyormuş yer yapmak için bu kasılmalar da ondan kaynaklanıyormuş.
Eskiler, hamile kadına pek suda kalma, oturma derler mikrop kapmasın diye ama ben küveti ılık suyla doldurup biraz uzanınca beni çok rahatlattı bilmem sana iyi gelir mi :)
Bu arada bende yeni yeni mide bulantıları başladı, beyaz leblebi, çubuk krakerle idare etmeye çalışıyorum, sizler ne alemdesiniz?
evet çıkar...hamile olsam da hemen kan testinde çıkar mı bir haftalık gebelik
Benim 9 eyluldu canim. Kalp atisini duydum. Ama benim satla uyumlu gidiyor gec dollenme degil.senin oyleydi sanırım demi.Evet ilk aylarda hazımsızlık vs çok oluyormuş araştırdım simdi :) herşey yolundadır umarım yoksa bu mide bulantıları gaz sancıları herşeye raziyim yeter ki su an minigimin kalbiaatıyor olsun bana can olsun iinş
Benim 9 eyluldu canim. Kalp atisini duydum. Ama benim satla uyumlu gidiyor gec dollenme degil.senin oyleydi sanırım demi.
Evet yogunlukta kotu olabilir dogru diyorsun .ama dene bakalim belkide cok memnun kalirsin. Bu arada gorunur canim benim hic merak etme sen icini ferah tut sende ters giden bsey yok. Hem bak Stres bu donemde cok zararliymis bana doktorum kizmisti bu yuzden.hımmm ne güzel. ben zaten bilgi almaya gitiğimde yoğun olduğunu duymuştum. 3-5 gn önceden arayın dedi ama baksana ancak 10 gün sonraya alabildim. balçova çoğu semte yakın o yüzden hastası çoktur ancak hastasının çok olması iyi anlama da gelmiyor bir bakıma. yoğunluktan yeteri kadar ilgilenemiyecek belki. bakalım 11inde deniycem orayı o zaman 4 ündede normal polikinikteyimyanlız hala görünmez ise işte o kötü olur. inş görünür miniş.
6+3 te vajinal ultrosanla duydum canim. Karindan ultrosanla sadece bebegi gorebilmistik.kaç haftalıkken duydun cnm
Tmm canım çok saolevet çıkar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?