♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Ptesi gittiğimde 6+1 günlüktü hiç bir şey görünmedi kese bomboştu. Perşembe günü 6+4 günlüktü bebeği ve yolk kesesini gördük kalp atışlarını da duyduk.
Dediğim gibi ptesi perşembe arasını ben de senin gibi kuruntularla, üzüntülerle geçirdim. Çalıştığım şirkette 2 arkadaş boş gebelik yaşamış ve operasyon geçirmişlerdi, ben artık ümidi kesmiş ctesi ameliyat olacağım, alacaklar bebeğimi gözüyle bakıyordum. Tek ümit veren hem internet araştırdıklarımdan hem de boş gebelik yaşayan arkadaşlarımdan öğrendiğim 8 hafta sonunda operasyon geçirdikleri oldu.
Bir çok yerde 8 haftadan önce kürtaja karar verilmiyor. Senin için de benim için olduğu gibi çok erken. Ben bebeğimi 2 gün strese soktum sen sokma. Üzme tatlı canını mutlaka güzel haberler alacaksın :)

çok sevindim adına. bana da umut oldun. zaten tarihlerimiz de yakın. ben bir ya da iki gün arkandan geliyorum. ve senin göremediğin zamanla benim göremediğim zamanki haftalarımız da aynı. inş ben de senin gibi bir kaç gün sonra gittiğimde alırım güzel haberi. çok teşekkür ederim. tekrardan gözün aydın.

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim, sen de en kısa zamanda görürsün bebeğini, sadece acele etme daha erkense hiç bir doktor göremeyecektir boşuna stres ve masraf yaparsın. Gönlünü ferah tut daha 230 küsür günümüz var birlikte

hamile olsam da hemen kan testinde çıkar mı bir haftalık gebelik

az önce randevu alayım diye şifayı aradım ben bu salı hemen randevu alayım derken en yakın tarih 10 kasım dedi yaa.. 11 kasım salı ya yazdırabildim adımı artık. amanın ben nasıl durucam bir hafta. başka tavsiyesi olan. orda bir de ilke tıp var ancak oraya giden tanımıyorum orayı mı denesem dersiniz ne yapsak

ama devlet hastanesindeki doktorda 10 gün sonraya dedi ben dee 4 kasıma sizden randevu almıştım dedim ne yapaym 10 gün sonra gel. ben artık iptal etmem 4 ünde damlarım oraya. duramadım ben geldim diye. bu olaydan önce zaten 4 nde gidicektim ben hiç birşey yaşamamış gibi yine gideyim madem. doktora da derim meraklandım ben diye niye geldin diyecek değil ya demi kızlar.

Rabbim yardımcın olsun , sabır versin , meleğini korusun... Allahım büyüktür... inşaAllah her şey güzel olur sizin için..

Çok normal canım... bende aynıyım... sık yemeye çalışıyorum ama yine de midem bulanıyor bazen hafif bazen çok ama geçecek bu günler de ne yapalım :) sabırla bekleyeceğiz... gazım benim de çok var bu arada... o da normalmiş..

tabiki de demez canım. sen git ayın 4 unde 11 kasıma daha çoook var. şifanın dolu olmasına çok şaşırdım. ben bucadayım. dün sabah gidiyim bi kalp sesini dinliyim herşey yolunda mı dedim aradım 1 saat sonraya randevu aldım gittim. sanırım sizin ordaki doktorlar baya iyi ondan dolu.

hımmm ne güzel. ben zaten bilgi almaya gitiğimde yoğun olduğunu duymuştum. 3-5 gn önceden arayın dedi ama baksana ancak 10 gün sonraya alabildim. balçova çoğu semte yakın o yüzden hastası çoktur ancak hastasının çok olması iyi anlama da gelmiyor bir bakıma. yoğunluktan yeteri kadar ilgilenemiyecek belki. bakalım 11inde deniycem orayı o zaman 4 ündede normal polikinikteyim yanlız hala görünmez ise işte o kötü olur. inş görünür miniş.

Evet ilk aylarda hazımsızlık vs çok oluyormuş araştırdım simdi :) herşey yolundadır umarım yoksa bu mide bulantıları gaz sancıları herşeye raziyim yeter ki su an minigimin kalbiaatıyor olsun bana can olsun iinş

Cok şükür cnm sevindim duymana :) benm btmalarım cok nadir oluyor azaldı artık bulantım da yok cok şükür sadece cok uyuyorum.hatta bi belirti olmadığı için korkuyorum da doktora da iki hafta snra gidicez

Benim 9 eyluldu canim. Kalp atisini duydum. Ama benim satla uyumlu gidiyor gec dollenme degil.senin oyleydi sanırım demi.

Evet yogunlukta kotu olabilir dogru diyorsun .ama dene bakalim belkide cok memnun kalirsin. Bu arada gorunur canim benim hic merak etme sen icini ferah tut sende ters giden bsey yok. Hem bak Stres bu donemde cok zararliymis bana doktorum kizmisti bu yuzden.

Geçen cuma doktora gittim kesemiz düzgünmüş ama geç döllenme olabilir biraz küçük dedi. Endişelenme bu tür şeylerle çok karşılaşıyoruz dedi. Ayın 8'inde kalp atışlarını dinlemeye gidicez. :) Çok ama çok heyecanlıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…