- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.501
Benim 9 eyluldu canim. Kalp atisini duydum. Ama benim satla uyumlu gidiyor gec dollenme degil.senin oyleydi sanırım demi.
canım haklısın. sadece doktorlar göremeyince biraz şaşırdı gibi geldi benim de o yüzden kafam karıştı. internetten de çok araştırdım normal gördüm görünmemesini. çünkü 2o mm den önce görünmüyormuş ve benimki ilk ölçldüğünde 5 mm cikti. günde ortalama bir mm büyürmüş. eğer normal şekilde büyüdüyse zaten suan bilee ancak 15 mm olmuştur o ölçümden beri. bakalım kaderde ne varsa onu yaşayacağım. inş dediğin gibi herşey normaldir. değilse de herişte bir hayır vardır. şükür ki kanama çok azdı be bitti. ben boşa panik yapıp acile gittim. boşu boşuna bu krışıklık iiçine girdim. neyse yaşancaklar varmış. o kadar çok stres yapmıyorum ama kafama takılıyor sadece. herkesin burdan güzel haberlerini alıcaz inş.Evet yogunlukta kotu olabilir dogru diyorsun .ama dene bakalim belkide cok memnun kalirsin. Bu arada gorunur canim benim hic merak etme sen icini ferah tut sende ters giden bsey yok. Hem bak Stres bu donemde cok zararliymis bana doktorum kizmisti bu yuzden.
Sagol canim. Insallah sende persembe gunu duyarsin bebeginin kalp atislarini. Bu arada gec dollenme değilse karindan duyarsin mutlaka. Birde vajinal baktirmanin.hicbir zarari yokmus tereddut etme.Benim ne olduğunu bilmiyorum valla Cnm herşeybu hafta iiçi belli olacak çok erken döneminde peşpeşegittim simdi bbelki de duyabilecegim zamanda bekliyorum SATA gore suan 7+1 im geç dollendiyse 6.haftada falanim ssanırım haftayı bekliyorum pperşembe SATA gore 8+0 geç dollenmeyse 6kusur olur herakde bakalım alttan muayeneye de izin vericem ama inşkkarından duyulur. Senin de gozunaydin Buarada canm
Senin için çok sevindim canım bende bu hafta tekrar gideceğim geçen hafta bebeği görememiştik dualarına beni de ekle ben sizler için dua ediyorum hep... sağlıklı bir şekilde gebeliğin devam eder inş...Kızlar doktora gittim. Bebeğimin kalp atışlarını duydum allahıma şükürler olsun. Darısı bu güzel sesi duymayı bekleyenlerin başına.
Toxoplazma testini biz mi istiyoruz doktor kendiliginden vakti gelince yapiyormu kizlar
Benimde var ve yarali kedi gordugumde de kayitsiz kalamiyorum. Rabbim cumlemize ve evlatlarimiza merhamet etsinben kendim istedim ama netten baktım sonuçlara toxo diye bişey yazmıyo acaba doktor istemeyi mi unuttu ? 5 tüp kan almışlardı oysakevde de kedişim var
bende çok zayıf çalışmam canım. çok fazla kilo almak istemiyorum. ama bu aralar midem kötü ve bastırmak için ekemk makarna gibi şeyler tüketiyorum çogunlukla ne yazık ki. sana diyetisyenin tavsiye ettiği belli başlı şeyler neler. bu arada bende balık hiç sevmem yıyemıyorum. yumurtaya gelince onu da anca menemen yumurtalı ekmek falan yapıp tüketebiliyorum.bende bugün diyetisyene gittim zaten kiloluyum daha da kilo alarak sağlıksız bir gebelik geçirmek istemedim.
diyetisyenim çok güzel tavsiyelerde bulundu.Dün gece mide bulantım oldu çok fazla.Bazı gıdaları canım hiç istemiyor özellikle balık ve yumurta.
yumurta yeme olayını akşamlara bıraktık menemen,terbiye,omlet gibi artık tüketeceğim.
balık konusunda da 12.haftadan sonra bakacağız artık mutlaka tüketmem gerekiyor çünkü. Amaç gereksiz kilo almadan bebeğin neye ihtiyacı var ise onun ile besleyerek hamileliği geçirmek. Hayırlısı bakalım.
Nasıl olalım canım valla beklemedeyiz sizleri bilmiyorum ama bana zaman hic gecmiyor ne zaman kalp sesini duyucam ne zaman bebegimi görücem acaba saglikli mi bunlarla yatip kalkiyorumKızlar merhaba,nasılsınız? Yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoş geldiniz.
Nasıl olalım canım valla beklemedeyiz sizleri bilmiyorum ama bana zaman hic gecmiyor ne zaman kalp sesini duyucam ne zaman bebegimi görücem acaba saglikli mi bunlarla yatip kalkiyorum
Siz de mi izmirdesiniz :) hangi ilçelerdesiniz ve dr tercih ve önerilerinizi yazarsanız sevinirimderyacım geçmiş olsun..yeni gördüm yazdıklarını...cnm içini ferah tut..bebeğin yerindedir emin ol...şifa hastanesine gidecektin daha gitmedin mi sen...olmazsa benim doktoruma bir gel..bhcg felan yaptırıp onun sonucunu bekleme hemen ultrasonda görür doktorun..izmir anneleri ve bebekleri buluşması yapacağız daha :)..biliyorum zor oluyor ama lütfen sakin ve güçlü olmaya çalış..yolunda gitmese de biliyoruz ki doğa ve işleyiş mükemmel...sağlıklı olmayacak şeyler gelmiyor dünyaya...ama ben yine de iyi olduğunu düşünüyorum herşeyin..artı kimseye de hesap vermek zorunda değilsin..benim de ilk bebeğim düştüğünde oturup arkadaşlarımla birlikte üzülmüştük, birlikte ağladık..destek oluyorlar sadece başka bişey değil..artıııı biz varız burda...hep yanındayız...istersen doktora giderken haber ver, gelsin izmirli hamişler :)
İnsallah canimCanım bu duyguları hepimiz yaşıyoruz. 1 hafta önce bende gördüm bebeğimi ve kalp atışlarını duydum, duyduktan sonra bi nebze rahatlıyorsun ancak sürekli merak içindesin :/ inş. yakın bi zamanda duyarsın sende :)
Araya girdim ama eger ki bornova size ters degilse kesinlikle sifa hastanesi sultan bugdayi tavsiye ederim harika ve gercekten mesleginin hakkini veren bir doktor muayene ücreti 70 tlSiz de mi izmirdesiniz :) hangi ilçelerdesiniz ve dr tercih ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim
ben bucadayım canım. sen nerdesin? ben özel doktora gidiyorum bir de şifaya gidiyorum arada kalp atışını duyup rahatlamak için. ilk gebeliğimde bebegimin kalbi durmuştu ondan böyle yapıyorum şimdilik sanırım 3 aya kadar da boyle gidicek. sen hangi doktora gidiyorsunSiz de mi izmirdesiniz :) hangi ilçelerdesiniz ve dr tercih ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim
ben özel doktora gidiyorum ama bir sürü para veriyorum dogumda çok pahalı olucak. ıyı bir doktor bulsam belki değiştiririm. sen ona mı gidiyosun canım. bir de sorularına cevap veriyormu yeterince ilgileniyormu.Ara
Araya girdim ama eger ki bornova size ters degilse kesinlikle sifa hastanesi sultan bugdayi tavsiye ederim harika ve gercekten mesleginin hakkini veren bir doktor muayene ücreti 70 tl
Ben bundan önceki gebeligimde sultan hanima tavsiye üzerine gitmistim gercekten kafanda soru isareti birakmiyor herseyi netlestiriyor benim bebegimin kalbi durmustu yine de son ana kadar bekledi durumda degisiklik olurmu diye bazi dokorlar gibi hemen gel alalim demedi iyice netlestikten sonra kürtajimi yaptı simdide ona gitmek isterdim ama benim maddi durumum ev aldİgım icin biraz elverissiz o yüzden maalesef gidemiyorum ama onun gibi bir doktorada rastlamadım hicben özel doktora gidiyorum ama bir sürü para veriyorum dogumda çok pahalı olucak. ıyı bir doktor bulsam belki değiştiririm. sen ona mı gidiyosun canım. bir de sorularına cevap veriyormu yeterince ilgileniyormu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?