- 20 Ekim 2014
- 59
- 32
- 18
- 42
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.521
muğla merkezde,evet.fethiyede esnaf hastanesini söylüyorlar ama fethiye de uzak bize.Canım ben Fethiyedeyim, sen merkezde misin?
çok teşekkürler, hayırlısyla kavuşalım canım.Çok geçmiş olsun canım, şükür ben de kusmuyorum ama bazen kötü oluyorum, 12. haftadan sonra geçecek diyorlar, hayırlısıyla geçer İnşallah.
Canım benimde oluyor dü çıkaracak kadar değildi fakat sabah hiç olmadı enteresan olan akşam üzeri Başlıyor gece boyunca rahatsız ediyor Allah'a şükür azaldı şimdilik.KIZLAR MİDE BULANTINIZ OLUYOR MU BENİM SABAHLARI ÇOK BULANIYOR
ayy canım benımmm hayalinii sevsınleerArkadaslar herkesin hamileligi hayirli olsun ben de bugun ogrendim cok mutluyum:) daha cok kucuk dort bucuk haftalik:) asagida gorulen hamilelik ayarini nasil yapiyorsunuz bulamadim,hayalimde benim:)
İnşallah canım :) darısı istryrn herkesin başınaayy canım benımmm hayalinii sevsınleerCok mutlu oldum senın adına .. darısı bızlere inş..
Sultan Hanım nerede çalışıyor?Ben bundan önceki gebeligimde sultan hanima tavsiye üzerine gitmistim gercekten kafanda soru isareti birakmiyor herseyi netlestiriyor benim bebegimin kalbi durmustu yine de son ana kadar bekledi durumda degisiklik olurmu diye bazi dokorlar gibi hemen gel alalim demedi iyice netlestikten sonra kürtajimi yaptı simdide ona gitmek isterdim ama benim maddi durumum ev aldİgım icin biraz elverissiz o yüzden maalesef gidemiyorum ama onun gibi bir doktorada rastlamadım hic
Bornova şifa hastanesinde calisiyor canim aklinda olsun randevulari cok dolu gitmek istersen erkenden al zaten ondan sonra randevunu onlar ayarlıyorSultan Hanım nerede çalışıyor?
Ben de doktorum ile ilgili endişe yaşıyorum da, değiştirmeye karar verdiğimde aklımda olsun
Allah bağislasin bebisini anne olmak kolay degil tabi:)Hepinize Allah kolaylık versin arkadaşlar. bende geçen sene bu zamanlarda hamile kaldım ve temmuz 11 de doğum yaptım. korkutmak gibi olmasın ama son 2 ay gerçekten çok zor geçti sıcaklardan dolayı ama dünya tatlısı bir oğlum var şu an:)) Rabbim size de sağlıkla bebişlerinizi kucagınıza almayı nasib etsin.
merhaba derya bende balçovadayım..sanırım övgü hn dan bahsediyosun..aslında çok iyi bir doktor,genç yaşına rağmen bilgili..bende 2.bebeği düşündüğüm için gittim hiç bir doktorun göremediğini görüp rahmin ters dedi..muayene ücreti şu anda 25tl..8-9 kasımda semineri var..o nedenlede sıkışık..bende randevu alamadım..yoğundur ama bilgilidir..hımmm ne güzel. ben zaten bilgi almaya gitiğimde yoğun olduğunu duymuştum. 3-5 gn önceden arayın dedi ama baksana ancak 10 gün sonraya alabildim. balçova çoğu semte yakın o yüzden hastası çoktur ancak hastasının çok olması iyi anlama da gelmiyor bir bakıma. yoğunluktan yeteri kadar ilgilenemiyecek belki. bakalım 11inde deniycem orayı o zaman 4 ündede normal polikinikteyimyanlız hala görünmez ise işte o kötü olur. inş görünür miniş.
denemeHaziran anneleri listemize adinizi eklettirin :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-haziran-anneleri-listesi.762053/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?