♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Sultan Hanım nerede çalışıyor?
Ben de doktorum ile ilgili endişe yaşıyorum da, değiştirmeye karar verdiğimde aklımda olsun

Sultan Hanım nerede çalışıyor?
Ben de doktorum ile ilgili endişe yaşıyorum da, değiştirmeye karar verdiğimde aklımda olsun
Bornova şifa hastanesinde calisiyor canim aklinda olsun randevulari cok dolu gitmek istersen erkenden al zaten ondan sonra randevunu onlar ayarlıyor

Hepinize Allah kolaylık versin arkadaşlar. bende geçen sene bu zamanlarda hamile kaldım ve temmuz 11 de doğum yaptım. korkutmak gibi olmasın ama son 2 ay gerçekten çok zor geçti sıcaklardan dolayı ama dünya tatlısı bir oğlum var şu an:)) Rabbim size de sağlıkla bebişlerinizi kucagınıza almayı nasib etsin.

Allah bağislasin bebisini anne olmak kolay degil tabi:)

merhaba derya bende balçovadayım..sanırım övgü hn dan bahsediyosun..aslında çok iyi bir doktor,genç yaşına rağmen bilgili..bende 2.bebeği düşündüğüm için gittim hiç bir doktorun göremediğini görüp rahmin ters dedi..muayene ücreti şu anda 25tl..8-9 kasımda semineri var..o nedenlede sıkışık..bende randevu alamadım..yoğundur ama bilgilidir..

bu arada ,normalde randevusuz olanları almıyorlar amadurumum acil falan dersen araya alabilir seni:))ilke hastanesinde ki tijen hn hakkındapek iyi konuşmuyorlar..bilemem tabi..sağlıkla al kucağına bebeğini..

bu arada ilkedeki doktor hakkında- tijen hn-iyi demiyolar..
övgü hn randevusuz bakmıyor..ama durumum acil dersen araya alıyor..sağlıklı hamilelikler:))

ayrıca övgü hn randevusuz bakmıyor..ama acil dersen araya sıkıştırabiliyor..ilke de ki doktor tijen hn,pek tavsiye edilmiyor..

ayrıca övgü hn randevusuz bakmıyor..ama acil dersen araya sıkıştırabiliyor..ilke de ki doktor tijen hn,pek tavsiye edilmiyor..

Dün gece kanamam oldu baya damardan akar gibi acile geldim devlet hastanesine çünkü bukadar erken gebeliğe başka hastanelerde dr gelmiyor gececyarısı. Neyse ıltrasona girdim bebek yaşıyordu dr yatış verdi şimdi yatıyorum serım verdiler. Yani gebelikte ağrım yok sızın yok diye dinlenmemezlik etmeyin ve bana dua edin hayırlısıysa bebişim benle kalsın. Kanamam sabah azaldı şimdi sadece lekelenme umarım fasulyemde iyidir. Kendinize dikkat edin hamişler bol bol uzanın bırakın evin işide kalıversin

QUOTE="bglm, post: 37559195, member: 634079"]Tmm canım çok saol[/QUOTE]
Ben hastalanmama 4 gun kala erken testlerle öğrendim.

Merhaba kizlar biraz gecmisi okudum herkes bebegini gordugunu soylemis.bende dun doktora gittim keseyi gorduk yolk kesesi de olusmus dedi ama bebegi gostermedi.5+2 gunluk hamileyim gormek icin erken mi daha ? Kalp atislari icin de 1 hafta 10 gun sonra gel dedi.cok merak ediyorum bulanti ve oyle aman aman sanncilarim yok sadece istahsizlik var.normaldir degil mi ? Dr yolk kesesi olusmus muhtemelen hersey yolunda dedi ama ben endiseliyim yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…