♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Kızlar çok moralim bozuk.. Bhcg değerim yükselmesi gerektiği gibi yükselmiyor.. Doktor kimyasal Yada dış gebelikten şüpheleniyor.. Pazartesi bir daha test yaptırıcam.. Ona göre gidişat belli olacak.. Nolur dua edin bana.. Hayırlısı olsun.. Sağlıklı ise devam etsin.. Sağlıklı değil ise yapacak bişey yok.. Nolur bana ayetel kürsi okuyun.. Hamilelerin duası kabul olur.. Zaman geçmek bilmiyor gerçekten.. Beklemek çok zor..

oncelikle hayırlı olsun yolk kesesını de gormusse cok ıyı en erken 6+1 de kalp atıslarını duya bılırsın oda vajınal yolla baksa,her halde sen karından baktırdıgın ıcın gormemıs bebegı.Bulantı ıcın de daha erken normalde 6 cı haftadan baslıyor ama herkesde bulantı olacak dıye bı sey de yok belkı bulantısı olmayan sanslı kısımdan olursun

teleslanma hemen belkı gec dollenmedır canım.Bugun okurum sana ayetel kursı Allah yardımcın olsun

Ben de okurum cnm. Allah yardımcın olsun. umarım herşey yolunda gider.

Canim endise etme bende 5+1 de gittigimde sadece kese gorundu olmasi gereken o karindan ultrasonla bakildim 10 gun sonra gel bebegi ve kalp atisini görebiliriz dedi

Canım sakın canını sıkma Allahin izniyle insah bisey olmaz doktorlar hep kötü ihtimalleri şıp diye suratina söyler sen keseyi görmemismiydin bildigim kadariyla kese görününce dıs gebelik riski ortadan kalkar dualarimiz seninle Allahim bebegini sagsalim kucagina vermeyi nasip etsin

sağol canım bu bilgileri paylaştığın içn teşekkür ederim. aynen öyle övgü hanımdan bahsediyordum. demek o yüzden yoğunmuş bende şaşırdım 10 gün sonraya gün mü verilir diye. tabi fiyatıda uygun olduğu için çok tercih ediliyor demekki sen memnunsun demek. ben de olurum inş. yoluma onunla devam ederim.

Cok gecmis olsun canim İnsallah bebisin annesine sımsıkı sarilir hic kendine stres yapma dinlen keyfine bak atlaticaz insallah bugunleri zamani geldiginde bu sayfada bebislerimizin dogum haberlerini vericez

gözün aydın demişmiydim canım ama demediysem de tebrik ederim darısı başımıza

çok geçmiş olsun canım benim de çok hafif olmuştu ben de soluğu aclde aldım ama benim için gerek yokmuş. istersen yat gözetim altında kal dediler. ben de istemiyorum diye kağıt imzaladım çünkü yatmak için hazırlıklı gitmemiştim ve rahat edemiycektim. zaten eve döndüğümüzde durmuştu. iki gün dinlendim şimdi şikayetim yok şükür. sadece 6+2 de vajinal ultrasonda görünmedi minik o kafamı karıştırdı beklemedeyim inş senin de tamamen geçmiştir. ilaç verdi mi doktor sana. bana vermediler. ertesi gün uzman da embriyo göremeden ilaç vermem dedi ama kendiliğinden geçti. inş senind e herşey yolunadır çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım benim de çok hafif olmuştu ben de soluğu aclde aldım ama benim için gerek yokmuş. istersen yat gözetim altında kal dediler. ben de istemiyorum diye kağıt imzaladım çünkü yatmak için hazırlıklı gitmemiştim ve rahat edemiycektim. zaten eve döndüğümüzde durmuştu. iki gün dinlendim şimdi şikayetim yok şükür. sadece 6+2 de vajinal ultrasonda görünmedi minik o kafamı karıştırdı beklemedeyim inş senin de tamamen geçmiştir. ilaç verdi mi doktor sana. bana vermediler. ertesi gün uzman da embriyo göremeden ilaç vermem dedi ama kendiliğinden geçti. inş senind e herşey yolunadır çok geçmiş olsun

Ben de bucadayım devlete gidiyorum ilk testler için ama doğumu özelde düşünüyorum.şifadaki dr ları pek beğenmedim sen hangisine gidiyorsun?aslında konakta özel bir dr u tavsiye ettiler ama muaynehanede bakıyor.220t o yüzden belki doğuma doğru düşünüyorum ama yine de arayıştayım:/

Siz de mi izmirdesiniz :) hangi ilçelerdesiniz ve dr tercih ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim
evettt..ben bornovadayım...sen nerdesin cnm.. ben şifa bornovaya gidiyorum doktorumdan çok memnunum... ama bir taraftan doktor ve hastane araştırması yapıyorum hepsini toplayıp sizlerle paylaşıcam..

merhaba, 1 ekim'de kan testi sonucu hamile olduğumu öğrendim. Medicalpark fatihte dr. esra çebi doktorum. herkese hayırlısıyla güzel, sağlıklı bebekler diliyorum.

canim sifadakileri bende sevmiyorum hic. Ben testlerimi orda yaptirdim bide arada icimi rahatlatmak icin kontrole gittim ultrasona girdim. Ama asla oraya devam etmeyi dusunmem. Alev hanima gittim ben. Ama herkesin dedigine gore medinede alev de kotuymus kimse memnun degil. Buca tiptaydi sanirim can bey ve aylin hanimi duydum ben iyi diye. Bende simdilik ozele devam ediyorum bende 220 veriyorum. Husniye ozcan alsancakta .egepolde doğum yaptiriyor. Cok iyi bir doktor. Özel dusunuceksen gidebilirsin canim.bu da benden tavsiye ama ilk düşükten sonra simdi daha kaderciyim ben belki ozel hastaneye gecerim iyi bir doktor bulursam. Bu kadar para vermek istemiyorum bu defa olcak olan oluyor zaten. Sen bir doktorda karar kilarsan memnun kalirsan bana da haber verirmisin canim

evettt..ben bornovadayım...sen nerdesin cnm.. ben şifa bornovaya gidiyorum doktorumdan çok memnunum... ama bir taraftan doktor ve hastane araştırması yapıyorum hepsini toplayıp sizlerle paylaşıcam..
Cok sevinirim canim. Doktor onerilerini bekli yu oruz o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…