♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
ben de hüsniye hanımı kastetmiştim :) nasıl peki memnunmusun?bir de doğum ücretleri nasıl bir fikrin var mı?

Canım dualarım seninle, çok geçmiş olsun. Ben bıraktım canım evin işini filan midem bulanmazsa bir çorba yapıyorum bulanırsa onu da yapamıyorum, eşim biraz isyanlarda - yardım edecek kimsemiz de yok, ama ne yapalım...

ben de hüsniye hanımı kastetmiştim :) nasıl peki memnunmusun?bir de doğum ücretleri nasıl bir fikrin var mı?
Cok memnunum canim. Cok seker bir bayan ve isindede cok iyi bilgili ve cok ilgileniyor ayni zamanada psikolog gibi ya nindan cikinca terapi gormus gibi oluyorum.Ben herseyi bin kere dusunurum o benden beter o yuzden icim cok rahat. Benim ilk gebeligimde de doktorum oydu. Ve kurtajdan sonra bile cok ilgilendi benimle herseyi arastirdi. Parada almadi kurtaj sonrasi 2 kere gitmeme ragmen. Cok mu ovdum ne :) doğum parasina gelince 4000 e yakin hastaneyle birlikte. Ben sadece kurtaja 1350 verdim. Biraz pahali iste.

Evet canım ben esnafa gidiyorum şimdilik memnunum ama tabii sana çok uzak, merkezde bir özel hastane vardı, orası da çok yoğun oluyordu orayı denedin mi?
oradaki doktorumdu ayrılan, yeni gelen biri var ona gittim dün, fena değildi ilgisi ama çok tecrübeli değil gibi o düşündürüyor biraz, bakalım hayırlısı olsun da.

oradaki doktorumdu ayrılan, yeni gelen biri var ona gittim dün, fena değildi ilgisi ama çok tecrübeli değil gibi o düşündürüyor biraz, bakalım hayırlısı olsun da.
Hayırlısı canım belki 2. randevunda daha bir için ısınır. Benim de doktor iyi gibiydi ama ne de olsa ilk gidişim pek bir şey anlamadım, bakalım 2. gidiş daha bir fikir verir diye düşünüyorum. İnşallah, tüm hamişler iyi doktorlara, insaflı vicdanlı meslek ahlakı olan doktorlara düşelim canım.

N nickitam drygs sahire2014 kızlar içerde birkanama olduğu tespit edildi ancak benim kanamam kahverengiye döndü yani artık taze kan gelmiyor alttan vajinal ultrasonla baktılar Ve şaşşırtıcı üzücü ama enteresan ki bebeklerim ikiz fakat 1 tanesi yaşamıyor halbuki ben tek biliyordum o tek bildiğimde yaşıyor okadar şaşırdımki soramadım bile hiçmi glişmemiş yoksa kalbi durmuşmı diye kanamanın sebebi omuymuş diye soramadım sadece şaşırdım şimdilik yatıyorum hastanede bi süre buradayım sanırım umarım en kısa zamanda kalan miniğimle yola devam etmek üzere öıkarız buradan . Allahım sağlıkla göstersin yüzlerini hepimize

Meehaba kızlar hala hastanedeyim ama kanamam kahverengşte dönüşmeye başladı yani taze kan gelmiyor artık. Bu gün vajinal ultrasonla bakıldı ve şaşırtıcı üzücü , inanılmaz ama bebeklerimin aslında iki tane olduğu fakat bir tanesinin yaşamadığı nı öğrendim. Fakat bu duygu karmaşası içinde soramadım kanamanın sebebi bumuydu yada bebeğimin kalbi yoksa hiçmi atmamıştı, yoksa sonradanmı durmuştu şimdilik biliyorumki hala içerde kanamam var ve buradayım umarım en kosa zamanda kalan minişimle yolunuza devam etmek için çıkarız buradan . Allah hepimize hayırlısıyla yüünü görmeyi nasip etsin

geçmiş olsun, inşallah bebişde sende iyi olursun.neden oldu?kendinizi yormayın demişsin, iş falanmı yaptın?

bende bugün doktora gittim,tam 5 haftalık,bebek yeni oluşmaya başlamış dedi, ama ben göremedim.kalp atışları için 15 gün sonraya kontrol verdi.bende de bi kaç gündür iştahsızlık var,ama yinede kendimi zorlayıp yiyorum.

Canim endise etme bende 5+1 de gittigimde sadece kese gorundu olmasi gereken o karindan ultrasonla bakildim 10 gun sonra gel bebegi ve kalp atisini görebiliriz dedi
Bnde de ay isi olmstu cnm 5+1de sadece kese vardi. 12 gn snra gittgmde kalp atisini duyduk. Ikisnde de karindan bakti ultrasonla.

Canım.okurken tüylerim diken diken oldu cok üzüldüm Allah kalan bebisine saglık versin insallah dualarim senin ve bebisinle insallah güzel haberlerle oradan cikarsin

hadi bir an önce hastaneden çıkman dileğimle. nasılsa hastanedesin visite gezince doktor belki sakin bir kafa ile sorabilirsin. gerçekten şaırtıcı. benim bir arkadaşımın aktardığına göre onun da ikizmiş ancak bir tanesi gelişmemiş mi ne. nasıl yapıldı ise gelişmeyeni almışlar. oğlu doğdu maşallah 7 yaşına girdi bile. inş sen de tez zamanda iyileşir hastenden çıkarsın. geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…