♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Oyy Rabbime kurban... Yat canım yat.. doktorlar gerekeni yapacaktır inşaAllah... umarım bebişin seninle kalır.. Şaşırman çok normal.. canım benim..sakin sakin yat dinlen sen :)

Canim endise etme bende 5+1 de gittigimde sadece kese gorundu olmasi gereken o karindan ultrasonla bakildim 10 gun sonra gel bebegi ve kalp atisini görebiliriz dedi
Bnde de ay isi olmstu cnm 5+1de sadece kese vardi. 12 gn snra gittgmde kalp atisini duyduk. Ikisnde de karindan bakti ultrasonla.
cann gecms olsun oncelikle. Ikiz oldgnu en bastan bilmemen iyi olmus sanki. Varligini bilmedn gidince daha kolay olur belki. Allah senle kalan bebisine can sagligi , uzun omurler versn. Tekrardan gecms olsn

Canım kanamanın kahverengiye dönüşmesi güzel haber. Umarım bir an önce kesilir. Hastanede daha güzel takip edilirsin ve dinlenirsin. Canım kalan minişinle sana sağlık sıhhat diliyorum. Dua ediyorum bir an evvel toparlayıp hastaneden çıkarsın İnşallah.

günaydın kızlar , ben hala hastaneye karar veremedim yok mu hiç Ankara'da yaşayan ? önerilerinizi bekliyorum valla :)

günaydın kızlar , ben hala hastaneye karar veremedim yok mu hiç Ankara'da yaşayan ? önerilerinizi bekliyorum valla :)

member: 487783"]günaydın kızlar , ben hala hastaneye karar veremedim yok mu hiç Ankara'da yaşayan ? önerilerinizi bekliyorum valla :)[/QUOTE]
Benimde ayni sorunum vardi, burdan pek cvp veren olmadi. Ben 25 kasim icin akropol nurten hanimdan aldim randevu ancak ozaman sana tavsiyede bulunabilirim ya da arayisima devam edebilirim. Nurten hanim hakkinda guzel yorumlar okudum umarim memnun kalirim senide bilgilendiririm.

member: 487783"]günaydın kızlar , ben hala hastaneye karar veremedim yok mu hiç Ankara'da yaşayan ? önerilerinizi bekliyorum valla :)
Benimde ayni sorunum vardi, burdan pek cvp veren olmadi. Ben 25 kasim icin akropol nurten hanimdan aldim randevu ancak ozaman sana tavsiyede bulunabilirim ya da arayisima devam edebilirim. Nurten hanim hakkinda guzel yorumlar okudum umarim memnun kalirim senide bilgilendiririm.[/QUOTE]
benim için ücretide önemli malesef onlarıda yazarsan deneyimlerinle birlikte memnun olurum teşekkürler :)

benim için ücretide önemli malesef onlarıda yazarsan deneyimlerinle birlikte memnun olurum teşekkürler :)[/QUOTE]
Tabiikide yazarim. Sgk varsa muayene 50 TLimis testlerden %30 fark aliyorlar. Dogumuda gittigimde sorar yazarim sana
benim için ücretide önemli malesef onlarıda yazarsan deneyimlerinle birlikte memnun olurum teşekkürler :)[/QUOTE]

benim için ücretide önemli malesef onlarıda yazarsan deneyimlerinle birlikte memnun olurum teşekkürler :)
Tabiikide yazarim. Sgk varsa muayene 50 TLimis testlerden %30 fark aliyorlar. Dogumuda gittigimde sorar yazarim sana

benim için ücretide önemli malesef onlarıda yazarsan deneyimlerinle birlikte memnun olurum teşekkürler :)[/QUOTE][/QUOTE]

aa iyimiş muayene ücreti

slm hanımlar adetim 22 ekimdi olmadım 30 ekimde idrar testi yaptım cift cizgiyi hic beklemediğim anda gordum. kan testi yaptırmadım daha hastaneden randevu aldım oda ta 10 kasımda beklemek cok kotu. ben bisey sormak istiyorum benim kasıklarım cok agrıyo bu normalmi surekli yatmak zorunda kalıyorum normal değilse acile gitsemmi biran once

randevumu yarına cektim bakalım bu agrılar neden cok korkuyorum insallah bi sorun yoktuur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…