- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.581
Oyy Rabbime kurban... Yat canım yat.. doktorlar gerekeni yapacaktır inşaAllah... umarım bebişin seninle kalır.. Şaşırman çok normal.. canım benim..sakin sakin yat dinlen sen :)@perihadrygs sahire2014 kızlar içerde birkanama olduğu tespit edildi ancak benim kanamam kahverengiye döndü yani artık taze kan gelmiyor alttan vajinal ultrasonla baktılar Ve şaşşırtıcı üzücü ama enteresan ki bebeklerim ikiz fakat 1 tanesi yaşamıyor halbuki ben tek biliyordum o tek bildiğimde yaşıyor okadar şaşırdımki soramadım bile hiçmi glişmemiş yoksa kalbi durmuşmı diye kanamanın sebebi omuymuş diye soramadım sadece şaşırdım şimdilik yatıyorum hastanede bi süre buradayım sanırım umarım en kısa zamanda kalan miniğimle yola devam etmek üzere öıkarız buradan . Allahım sağlıkla göstersin yüzlerini hepimize
Bnde de ay isi olmstu cnm 5+1de sadece kese vardi. 12 gn snra gittgmde kalp atisini duyduk. Ikisnde de karindan bakti ultrasonla.Canim endise etme bende 5+1 de gittigimde sadece kese gorundu olmasi gereken o karindan ultrasonla bakildim 10 gun sonra gel bebegi ve kalp atisini görebiliriz dedi
cann gecms olsun oncelikle. Ikiz oldgnu en bastan bilmemen iyi olmus sanki. Varligini bilmedn gidince daha kolay olur belki. Allah senle kalan bebisine can sagligi , uzun omurler versn. Tekrardan gecms olsnMeehaba kızlar hala hastanedeyim ama kanamam kahverengşte dönüşmeye başladı yani taze kan gelmiyor artık. Bu gün vajinal ultrasonla bakıldı ve şaşırtıcı üzücü , inanılmaz ama bebeklerimin aslında iki tane olduğu fakat bir tanesinin yaşamadığı nı öğrendim. Fakat bu duygu karmaşası içinde soramadım kanamanın sebebi bumuydu yada bebeğimin kalbi yoksa hiçmi atmamıştı, yoksa sonradanmı durmuştu şimdilik biliyorumki hala içerde kanamam var ve buradayım umarım en kosa zamanda kalan minişimle yolunuza devam etmek için çıkarız buradan . Allah hepimize hayırlısıyla yüünü görmeyi nasip etsin
Hayirli olsun canim hosgeldin aramizamerhaba aranıza beni de alır mısınız 5 haftalık gebeliğim var allah herkese hayırlısını versin
Hayirli olsun canim hosgeldin aramiza[/QUOT]
Hayirli olsun cnm doktora gittin mi
Canım kanamanın kahverengiye dönüşmesi güzel haber. Umarım bir an önce kesilir. Hastanede daha güzel takip edilirsin ve dinlenirsin. Canım kalan minişinle sana sağlık sıhhat diliyorum. Dua ediyorum bir an evvel toparlayıp hastaneden çıkarsın İnşallah.Meehaba kızlar hala hastanedeyim ama kanamam kahverengşte dönüşmeye başladı yani taze kan gelmiyor artık. Bu gün vajinal ultrasonla bakıldı ve şaşırtıcı üzücü , inanılmaz ama bebeklerimin aslında iki tane olduğu fakat bir tanesinin yaşamadığı nı öğrendim. Fakat bu duygu karmaşası içinde soramadım kanamanın sebebi bumuydu yada bebeğimin kalbi yoksa hiçmi atmamıştı, yoksa sonradanmı durmuştu şimdilik biliyorumki hala içerde kanamam var ve buradayım umarım en kosa zamanda kalan minişimle yolunuza devam etmek için çıkarız buradan . Allah hepimize hayırlısıyla yüünü görmeyi nasip etsin
Hoşgeldin cnm hayırlı olsunHayirli olsun canim hosgeldin aramiza
ben de ıstanbuldayım ozel memorıala gıdıyorum ankarada bak ıstersen memorıala sankı doktorları ıyı oluyor,tabı bır az pahalı amagünaydın kızlar , ben hala hastaneye karar veremedim yok mu hiç Ankara'da yaşayan ? önerilerinizi bekliyorum valla :)
günaydın kızlar , ben hala hastaneye karar veremedim yok mu hiç Ankara'da yaşayan ? önerilerinizi bekliyorum valla :)
Merhaba istanbul / pendikSelam annisler
Hangi ildensiniz
Ben Istanbul Cekmekoy
Merhabs istanbul / pendikSelam annisler
Hangi ildensiniz
Ben Istanbul Cekmekoy
Merhaa istanbul / pendikSelam annisler
Hangi ildensiniz
Ben Istanbul Cekmekoy
Benimde ayni sorunum vardi, burdan pek cvp veren olmadi. Ben 25 kasim icin akropol nurten hanimdan aldim randevu ancak ozaman sana tavsiyede bulunabilirim ya da arayisima devam edebilirim. Nurten hanim hakkinda guzel yorumlar okudum umarim memnun kalirim senide bilgilendiririm.[/QUOTE]member: 487783"]günaydın kızlar , ben hala hastaneye karar veremedim yok mu hiç Ankara'da yaşayan ? önerilerinizi bekliyorum valla :)
benim için ücretide önemli malesefBenimde ayni sorunum vardi, burdan pek cvp veren olmadi. Ben 25 kasim icin akropol nurten hanimdan aldim randevu ancak ozaman sana tavsiyede bulunabilirim ya da arayisima devam edebilirim. Nurten hanim hakkinda guzel yorumlar okudum umarim memnun kalirim senide bilgilendiririm.
benim için ücretide önemli malesefBenimde ayni sorunum vardi, burdan pek cvp veren olmadi. Ben 25 kasim icin akropol nurten hanimdan aldim randevu ancak ozaman sana tavsiyede bulunabilirim ya da arayisima devam edebilirim. Nurten hanim hakkinda guzel yorumlar okudum umarim memnun kalirim senide bilgilendiririm.
Tabiikide yazarim. Sgk varsa muayene 50 TLimis testlerden %30 fark aliyorlar. Dogumuda gittigimde sorar yazarim sanabenim için ücretide önemli malesefonlarıda yazarsan deneyimlerinle birlikte memnun olurum teşekkürler :)
randevumu yarına cektim bakalım bu agrılar neden cok korkuyorum insallah bi sorun yoktuurslm hanımlar adetim 22 ekimdi olmadım 30 ekimde idrar testi yaptım cift cizgiyi hic beklemediğim anda gordum. kan testi yaptırmadım daha hastaneden randevu aldım oda ta 10 kasımda beklemek cok kotu. ben bisey sormak istiyorum benim kasıklarım cok agrıyo bu normalmi surekli yatmak zorunda kalıyorum normal değilse acile gitsemmi biran once
randevumu yarına cektim bakalım bu agrılar neden cok korkuyorum insallah bi sorun yoktuur[/QUOTE
Baslarda oluyor canim adet olacak gibi agrilar tabi erkenden de gorun aklinda suphen kalmsin
tabiki ne kadar önce görünürseniz o kadar iyidir. 5 haftadan sonra kesenin rahim içinde izlenmesi gerek. tebrikler.randevumu yarına cektim bakalım bu agrılar neden cok korkuyorum insallah bi sorun yoktuur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?