- 10 Ekim 2014
- 341
- 264
- 158
- 46
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.601
slm hanımlar adetim 22 ekimdi olmadım 30 ekimde idrar testi yaptım cift cizgiyi hic beklemediğim anda gordum. kan testi yaptırmadım daha hastaneden randevu aldım oda ta 10 kasımda beklemek cok kotu. ben bisey sormak istiyorum benim kasıklarım cok agrıyo bu normalmi surekli yatmak zorunda kalıyorum normal değilse acile gitsemmi biran once
canım bu donemde normal bu stresler ben de sureklı keyfsız hıc bı seyden mutlu olmayan bırısıne donustum.Esımle de ara sıra tartıstıgım oluyor ne kadar kendımı toparlamaya calıssamda 8-9 cu haftalarda stresden kacınamıyor ınsan.Bır az dınlenmeye bak sen ,bı de doktorum bana bı kıtap tavsıye ettı onu aldım bugun sen de al ıstersen oku kafan karısır esınle de ugrasmazsınkızlar öncelikle aramızda problem yaşayanlar var onlara kolaylık dilerim. güzel haberlerini alanlarını da tebrik ederim.benim problemim ise biraz farklı. takip ettiğim tek topic burası olduğundan ve şu anda bu duygularıımı paylaşcak kimse olmadığından buraya yazıp biraz içinizi karartcam kusura bakmayın. eşimle şaçma bir konu yüzünden gerildik. aslında benim belki hormanlardan kaynaklanan ama normalde saçma bir duygusallığım ile başladı. sonra eşim ne oldu ne oldu diye sorunca o an birşey diyemedim surat salladım. şimdi bana tiriplere girdi. zaten canı sıkılnca triplere girer huyudur artık alıştım sanıyordum ama alışmamışım. içim çok sıkılıyor daralıyo ağlamaktan. karnımdakine de yazık zarar vermek istemiyorum ama elimde değil kızlar ne yapcam ben. ağlaya ağlaya bulantı geldi. hiç bulantım yoktu stresle bir de öğürtü başladı şimdi afedersiniz. ne ediyim ben ya kimseyle de paylaşamam ki durumu dertleşiyim. sizce bu kadar üzüntünün bebeğe zararı var mıdır?
nedir canım kitap? ben şimdiden başladım valla ağlamaya ama öyle böyle değil. bir yandan da korkuyorum. gelişimini engellermiyim diye ona üzülüyorum ancak durduramıyorum kendimi. tavsiyen içn çok sağol. hangi kitabı tavsiye etti doktorun. spesifik bir şey mi yoksa öyle iyi vakit geçirmek için kitap okumayı mı tavsiye etti. yarın hafta başı iş başı bakalım bu moralle nasıl geçecek zamanE="goncee, post: 37573798,
canım bu donemde normal bu stresler ben de sureklı keyfsız hıc bı seyden mutlu olmayan bırısıne donustum.Esımle de ara sıra tartıstıgım oluyor ne kadar kendımı toparlamaya calıssamda 8-9 cu haftalarda stresden kacınamıyor ınsan.Bır az dınlenmeye bak sen ,bı de doktorum bana bı kıtap tavsıye ettı onu aldım bugun sen de al ıstersen oku kafan karısır esınle de ugrasmazsınBu arada 10 cu haftadan baslayarak aglama krızıne gırecekmısız hazırlıklı olmamız lazım
Canım bende esimle ufak tefek sürtüsmeler yaşıyorum istiyorum ki bu hamileligin verdigi duygusalligi hassasiyeti anlasin ama nerdee:)sadece anliyormus gibi yapiyor bende cok takmiyorum açıkcası biraz gamsızım galiba:)bebisin icinde endise etme bisey olmaz insallah fazla kafana takma rahat olkızlar öncelikle aramızda problem yaşayanlar var onlara kolaylık dilerim. güzel haberlerini alanlarını da tebrik ederim.benim problemim ise biraz farklı. takip ettiğim tek topic burası olduğundan ve şu anda bu duygularıımı paylaşcak kimse olmadığından buraya yazıp biraz içinizi karartcam kusura bakmayın. eşimle şaçma bir konu yüzünden gerildik. aslında benim belki hormanlardan kaynaklanan ama normalde saçma bir duygusallığım ile başladı. sonra eşim ne oldu ne oldu diye sorunca o an birşey diyemedim surat salladım. şimdi bana tiriplere girdi. zaten canı sıkılnca triplere girer huyudur artık alıştım sanıyordum ama alışmamışım. içim çok sıkılıyor daralıyo ağlamaktan. karnımdakine de yazık zarar vermek istemiyorum ama elimde değil kızlar ne yapcam ben. ağlaya ağlaya bulantı geldi. hiç bulantım yoktu stresle bir de öğürtü başladı şimdi afedersiniz. ne ediyim ben ya kimseyle de paylaşamam ki durumu dertleşiyim. sizce bu kadar üzüntünün bebeğe zararı var mıdır?
ne kadar anlayışsız çıktı benimki ne yapcam bunla bilmem. güya ilileniyormuş gibi yapıyor ancak dediğin gibi sadece öyle görünüyor. işine gelediği gibi davranıyor aslında hiç düşündüğü yok. canıım inş dediğin gibi bi zararım olmamıştır ona. zaten göremedik 6 haftalıkken o da kafamı karıştırmıştı. şimdi bi de bu çıktı. inş birşey olmaz. desteğin için çok sağol. burda paylaşma iyi geldi bana. inş sizleri de üzmemeişmdir.Canım bende esimle ufak tefek sürtüsmeler yaşıyorum istiyorum ki bu hamileligin verdigi duygusalligi hassasiyeti anlasin ama nerdee:)sadece anliyormus gibi yapiyor bende cok takmiyorum açıkcası biraz gamsızım galiba:)bebisin icinde endise etme bisey olmaz insallah fazla kafana takma rahat ol
gebelere ozel bı kıtap canım .Marıe.F.Mongan dan HypnoBırthıng Mongan yonetımı . Burda yatma pozısyonundan tut da dogal dogum hakkında gecırdıgımız tum degısıkler korku ve endıselerımız yazılmıs.Psıkolojık bakımdan rahatlatan bı kıtapmıs dnr den 24 tl aldım bugunnedir canım kitap? ben şimdiden başladım valla ağlamaya ama öyle böyle değil. bir yandan da korkuyorum. gelişimini engellermiyim diye ona üzülüyorum ancak durduramıyorum kendimi. tavsiyen içn çok sağol. hangi kitabı tavsiye etti doktorun. spesifik bir şey mi yoksa öyle iyi vakit geçirmek için kitap okumayı mı tavsiye etti. yarın hafta başı iş başı bakalım bu moralle nasıl geçecek zaman
tamam canım çok sağol. dnr a gittiğimdee bakacağım muhakkak.gebelere ozel bı kıtap canım .Marıe.F.Mongan dan HypnoBırthıng Mongan yonetımı . Burda yatma pozısyonundan tut da dogal dogum hakkında gecırdıgımız tum degısıkler korku ve endıselerımız yazılmıs.Psıkolojık bakımdan rahatlatan bı kıtapmıs dnr den 24 tl aldım bugun
Canım rahat ol hepimiz ayni seyleri yasiyoruz beni su anda ilgilendiren tek sey bebegimin sagligi bu yuzden kocami cokta umursamiyorum acikcasi:) Yüce Rabbim girdigimiz bu yolda hicbirimize hayalirikliklari yasatmasin bu hafta gidecekmisin doktora?senin minigin naz yapiyo bence annesi bu hafta Allahin izniyle göreceksin onune kadar anlayışsız çıktı benimki ne yapcam bunla bilmem. güya ilileniyormuş gibi yapıyor ancak dediğin gibi sadece öyle görünüyor. işine gelediği gibi davranıyor aslında hiç düşündüğü yok. canıım inş dediğin gibi bi zararım olmamıştır ona. zaten göremedik 6 haftalıkken o da kafamı karıştırmıştı. şimdi bi de bu çıktı. inş birşey olmaz. desteğin için çok sağol. burda paylaşma iyi geldi bana. inş sizleri de üzmemeişmdir.
canım ne tatlı konuştun öyle. doktor haftaya dedi ancak ben bu hafta içi gitmeyi düşünüyorum. görünürse içim rahatlayacak çünkü. acil durumum için bakmışlardı en son ancak bence görünmesi için biraz erkendi sanki bu hafta gittiğimde görünür diye umudum var o yüzden gideceğim inş doktora. minik naz yapıyordur inş dediğin gibi. çok sağol.Canım rahat ol hepimiz ayni seyleri yasiyoruz beni su anda ilgilendiren tek sey bebegimin sagligi bu yuzden kocami cokta umursamiyorum acikcasi:) Yüce Rabbim girdigimiz bu yolda hicbirimize hayalirikliklari yasatmasin bu hafta gidecekmisin doktora?senin minigin naz yapiyo bence annesi bu hafta Allahin izniyle göreceksin onu
Sende sagol canım bencede git doktora nedense benim de icimde bebisini görecegine dair his var bende beklemicem valla bu hafta bende gidicem güzel habeeleri burdan veririz:))canım ne tatlı konuştun öyle. doktor haftaya dedi ancak ben bu hafta içi gitmeyi düşünüyorum. görünürse içim rahatlayacak çünkü. acil durumum için bakmışlardı en son ancak bence görünmesi için biraz erkendi sanki bu hafta gittiğimde görünür diye umudum var o yüzden gideceğim inş doktora. minik naz yapıyordur inş dediğin gibi. çok sağol.
Sende sagol canım bencede git doktora nedense benim de icimde bebisini görecegine dair his var bende beklemicem valla bu hafta bende gidicem güzel habeeleri burdan veririz:))
gözünüz aydın. çk sevindim adınıza. çok teşekkürler. bana baktıklarında 6 haftalıktım tam. dediğim gibi acil durum için bakılmıştı ve görünmemişti. normalde kontrolüm bu hafta idi ve sata göre 7 hafta olacak bu ölçüleri verdiğin çok iyi oldu. çok teşekkürler. bakalım benim kese kaç mm oldu. salı günü gittiğimde en fazla 2 cm olur diye düşünyorum belki kalp atışını göremeyebiliriz o zaman. neyse şimdilik bi kendini göstersinde inş onun zamanını da sabırla bekleriz inş.Merhaba arkadaslar bizde bebeğin kalp atışlarını 6hafta 4gunluk iken g
Duyabildik şükürler olsun7buçukhaftaya kadar kalp atışını bekleyebilirmişiz birde kese 25 mm olunca kalp atışını duymak gerekirmiş bilginize
Hayirlisi olsun canm darisi basimizaMerhaba arkadaslar bizde bebeğin kalp atışlarını 6hafta 4gunluk iken g
Duyabildik şükürler olsun7buçukhaftaya kadar kalp atışını bekleyebilirmişiz birde kese 25 mm olunca kalp atışını duymak gerekirmiş bilginize
hadi gelmiş geçmiş olsun. inş sağlıkla devam ederiz hepimiz. benim geç döllenme olmadğını düşünüyorum canım çünkü yumurtlama tarihimi biliyorum. bakalım 7 haftalık oluyorum bu hafta görünür inş diye umutluyum. dediğin gibi sanki kendisi hamile. hala alışamadı baba olma fikrine. pek istekli de değildi. ben hemen olmaz hadi deneyelim dedim Allah ın muradı varmış o da verdi hemen şükür olsun. kendi işi ile ilgili de stresleri var belki. ama gereksiz de davranışları var. neyse şimdi çok daha iyiyim. inş kaprisini fazla uzatmaz. biz de küsen kapris yapan taraf erkek tarafıdrygs canim merhaba ben bu gun daha iyiym lekelnmem falan baya azaldo çok şükür . Sana gelince rahat bir gebelik geçirmeni ve minişini en kısa zamnda görmeni dilerim ama zaten bu konuyu daha önce konuştuk geç döllenme falanda görünmeye bilir bu normal benim normalde haftam 9 ama bebek 7 haftalık görünüyor sıkıntı stres yapma. Birde lütfen gebelikte gerekai sıkımtıları lafana takma kocan senden daha fazla duygusallaştı sanırım ilk zamandada sana trip agmıştı yanılmıyorsam ilk ona söylemesiğin için. Boşver bunları takma kafana sonuçta gebelik tahatlık işi sen ne kadar strea yaşarsan bebeğinede huzursuzluk olarak yansır taniki fiİksel olarak şimdilik zarar vermez ama yinede böyle şeylere takma kafanı ben eşime kızınca ya dikiş makinemi açarım başka ofaya geçerim yada elime örgü alırım şimdi örgü örmek için sebebinde var minik patikler ör ve stresini at kocanı değil şimdi artık çocuğunu düşün . İçini ferah tut
Eger uzun süreli ve siddetliyse ihmal etmeden doktora görün canim ama ara ara ve kramp seklindeyse bende de var ve olmasi normalKizlar bgn sabahtan beri agrim var. batma gibi. Bzn de bicak batio sanki. Hic bole olmamisti bgne kdr o yuzdn tedirgin oldum biraz. Acaba endiselenecek bi durum mu bulekelenne falan yok bu arada
Ya be on dakikada bi oluo nerdeyse ama hic kesilmedn deil ama rahatsiz edecek kdr siddetli ve ayni yerde. Hep sol tarafta.Eger uzun süreli ve siddetliyse ihmal etmeden doktora görün canim ama ara ara ve kramp seklindeyse bende de var ve olmasi normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?