♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Saol cnm amin inş su anda da tam bi sevinç yasayamiyorum hep bi burukluk var içimde ve korku ama inş bu sefer her şey güzel olacak allahın izniyle ;/
Seninle aynı duyguları yaşıyorum ve kendime çok kızıyorum sevinemiyorum ilk bebeğim geliyo aklıma çok kötü oluyorum

Kizlaar gunaydinnn. Rahatlayalaim ve sakin bi gun gecirelim insallah:)

kızlaar merhaba günaydınnbenim sat 2 eylül. regl 2 gün gecikince kan testi yaptırdım beta 686 çıktı. doktor gayet sağlıklı dedi çok şükür haftaya keseyi görmeye gidicez inş

bende 5 haftadayım dun keseyı gorduk 2 tane cok heyacanlıyım umarım ıkısınınde kalp atışını duyarım
2 tanemi ay hadi hayırlısı canım bir şey soracam bende dün kan tahlili yaptım değerim 11953.4 çıktı sitelerde çok yüksek diyorlar senin kaçtı hatırlıyormusun

kızlar günaydın nasılsınız bir şey soracam kızlar ben dün kan tahlili yaptırdım değerim 11953.4 çıktı çok yüksek diye okudum 6 haftalık görünüyor aslında daha küçük olması lazım benim bilemedim bilgisi olan varmı

Yeni gelmiş annelerimiz hoşgelmişleeer....
Sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olsuuunnn

Hmm son adet tarihin nedir ?

Evet yüksek değerin ama belki de son adetin yerleşme kanamasıydı sen fark etmedin.. daha az miktarda mıydı normal adetine göre ?
Yada belki de çoğul gebeliktir...doktora gitmeni öneririm... o sana en kesin sonucu söyleyecektir..

Seninle aynı duyguları yaşıyorum ve kendime çok kızıyorum sevinemiyorum ilk bebeğim geliyo aklıma çok kötü oluyorum

Ben kalp atışını duyana kadar yani 3 hafta boyle devam ederim sanırım tam bi heycanim mutluluğum ne yazıkki yok. Ama allahım banakalp aatışını duymayı nasip ederse inş iste o zaman benden mutlu su olmaz sen de ilk bebeğim diyip orda takılma cnm allah nasip etmedi onları bizi bu gelecek olanlar da bizim ilk bebeğimiz sonuçta kucağımiza alamadık bu diğerine hhaksızlık değil ilk gebeligimiz bize nasip olmadı allahımin takdiri bi daha yaşanmasın inş

İyiyim tatlım sabahtan sağlık ocağına gittim kan verdim tsh demir ve bir kaç test için betahcg değerimi tekrarlatmadılar bana bu yüzden merak ediyorum ne kadar yükseldiğini
Ooo erkencisin cnmmm betana kadın dogumcun bakar yine cnm gittiğinde ben de demir vs diğer değerlerime baktirmistim ilk gittiğimde hepsi normaldi inş seninde normal çıkar bi de onlarla ugrasmayalim :)

normaldi canım ya birde bende kist vardı 10 gün ilaç kullandım ondan sonra kanamam oldu bende anlamadım bu akşam inşallah gidecem canım hayırlısı artık

normaldi canım ya birde bende kist vardı 10 gün ilaç kullandım ondan sonra kanamam oldu bende anlamadım bu akşam inşallah gidecem canım hayırlısı artık

Kadın dogumcuna mi gideceksin ? Haberdar et beni cnm inş bi sorun yoktur benim de hasta olma günüm yarin inş olmam hala olacakmisim gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…