- 9 Ekim 2014
- 295
- 179
- 63
- 36
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
AynennnnBen yattım kızlar saatlerdir tel elimde )) iyi geceler sizee grsrzzz :*
evet cnm ben 88 liyim :)Samsun ve giresun ayrıca yaşlar aynı 26 :) 88 lisiniz yani
Seninle aynı duyguları yaşıyorum ve kendime çok kızıyorum sevinemiyorum ilk bebeğim geliyo aklıma çok kötü oluyorumSaol cnm amin inş su anda da tam bi sevinç yasayamiyorum hep bi burukluk var içimde ve korkuama inş bu sefer her şey güzel olacak allahın izniyle ;/
2 tanemi ay hadi hayırlısı canım bir şey soracam bende dün kan tahlili yaptım değerim 11953.4 çıktı sitelerde çok yüksek diyorlar senin kaçtı hatırlıyormusunbende 5 haftadayım dun keseyı gorduk 2 tane cok heyacanlıyım umarım ıkısınınde kalp atışını duyarım
Hmm son adet tarihin nedir ?kızlar günaydın nasılsınız bir şey soracam kızlar ben dün kan tahlili yaptırdım değerim 11953.4 çıktı çok yüksek diye okudum 6 haftalık görünüyor aslında daha küçük olması lazım benim bilemedim bilgisi olan varmı
6 eylül canımHmm son adet tarihin nedir ?
Evet yüksek değerin ama belki de son adetin yerleşme kanamasıydı sen fark etmedin.. daha az miktarda mıydı normal adetine göre ?6 eylül canım
Seninle aynı duyguları yaşıyorum ve kendime çok kızıyorum sevinemiyorum ilk bebeğim geliyo aklıma çok kötü oluyorum
İyiyim cnm sen nasılsın :)
Ooo erkencisin cnmmmİyiyim tatlım sabahtan sağlık ocağına gittim kan verdim tsh demir ve bir kaç test için betahcg değerimi tekrarlatmadılar bana bu yüzden merak ediyorum ne kadar yükseldiğini
normaldi canım ya birde bende kist vardı 10 gün ilaç kullandım ondan sonra kanamam oldu bende anlamadım bu akşam inşallah gidecem canım hayırlısı artıkEvet yüksek değerin ama belki de son adetin yerleşme kanamasıydı sen fark etmedin.. daha az miktarda mıydı normal adetine göre ?
Yada belki de çoğul gebeliktir...doktora gitmeni öneririm... o sana en kesin sonucu söyleyecektir..
normaldi canım ya birde bende kist vardı 10 gün ilaç kullandım ondan sonra kanamam oldu bende anlamadım bu akşam inşallah gidecem canım hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?