♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Kizlar bgn sabahtan beri agrim var. batma gibi. Bzn de bicak batio sanki. Hic bole olmamisti bgne kdr o yuzdn tedirgin oldum biraz. Acaba endiselenecek bi durum mu bu lekelenne falan yok bu arada
benım de bugun cok agrım var tum gun uzandım yanı anlamadım kı

Kizlar bgn sabahtan beri agrim var. batma gibi. Bzn de bicak batio sanki. Hic bole olmamisti bgne kdr o yuzdn tedirgin oldum biraz. Acaba endiselenecek bi durum mu bu lekelenne falan yok bu arada
öenmli bir şey olmayabilir canım geçmiş olsun ancak yine de ihmal etmeyip bir doktora danış. idrar tahlili yapıldı mı hiç sana. yapılmadı ise bir de ondan yaptır derim. idrar yolu enfeksiyonu da kasıkta batma yapabilirmiş. belki rahimde değildir.

Canm ust kisimda biraz sanki agri. Enfeksion icn de tek kullaninlik bi antibiyotk verdi dr snrasnda tahlil yapilmadi ama

Canm ust kisimda biraz sanki agri. Enfeksion icn de tek kullaninlik bi antibiyotk verdi dr snrasnda tahlil yapilmadi ama
geçmiş olsun. sonuçta rahim büyümeye çalıştığı için kramplar normalmiş ama aşırı durumda doktoraı haberdar etmek gerekirmiş. bol bol su iç. hamilelik boyunca hepimiz günde önceleri 1 1,5 lt sonra 2 2,5 ltsu içmeliyiz. benim idrarımda da enfeksiyon çıktı ancak kültür de üreme yoktu bol su içmeye başlamıştım ben öğrendiğimden beri temiz geldi şükür. doktor ilaç vrmedi. inş seninki de temizlenmiştir. ancak her halikarda su tüketimi önemli.

Ah cnm haklisn su cok onemli ve ben yeternce icmiorm sanirim. Yalnz surekli tuvalete gidiorm nerseyse bes dakikada bir.

geçmiş olsun. sonuçta rahim büyümeye çalıştığı için kramplar normalmiş ama aşırı durumda doktoraı haberdar etmek gerekirmiş. bol bol su iç. hamilelik boyunca hepimiz günde önceleri 1 1,5 lt sonra 2 2,5 ltsu içmeliyiz. benim idrarımda da enfeksiyon çıktı ancak kültür de üreme yoktu bol su içmeye başlamıştım ben öğrendiğimden beri temiz geldi şükür. doktor ilaç vrmedi. inş seninki de temizlenmiştir. ancak her halikarda su tüketimi önemli.
Ah cnm haklisn su cok onemli ve ben yeternce icmiorm sanirim. Yalnz surekli tuvalete gidiorm nerseyse bes dakikada bir.
işte rahim baskı yapıyormuş ilk zamanlarda mesaneye o yüzden oluyormuşş. ben de tam teri si hiç eskisi kadar çıkmıyorum tuvalete. sadece gece bi tuvaleti ziyaret etmeden sabah olmuyor o kadar dur bakalım daha neler yaşayacağız

Reactions: BBD
BBD oncelikle hayirlisi olsun insallah saglikla kucagina alirsin. Ben sata gore 9 hafta bebege gore 7 haftalik hamileyim reglimi bekledigim gunden baslayarak bu gune kadar ara ara bazen hergun adet sancisi gibi sanci cektim. 2. Ayimi doldurmamla 2 adet tatihim geldi adet tarisimden bir gun once yine sancilarim oldu ama afet sancisi gibi ayni zamanda akinti icinde ipligimsi kan parcalari vardi ve cuma gecesi biraz fazla ayakta kaldim sancim oldu kasik agrilarim vardi ama bu kez ve kanamam oldu baya adet olmusum gibi. O yuzden agrilar normal olsada sana bisey anlatiyordur mutlaka agrin oldugunda sirt ustu uzan ve dinlen ama kanama olmadanda paniklemeye hic gerek yok gebelikte agrilar normaldir . Gecmis olsun

Canm rahatlatici sozlern icn tesekkr ederm. Su an brzcik rahatladn gbi. Sabaha tamamen gecer insallah. Sen de sag salim atlatmissin sukur :)

mrb arkadaşlar bende bu ay hamile kalanlardanım ama bi sorum olacak dün gögüslerim acıyordu bugün çok az kaldı neden ki acaba?

mrb arkadaşlar bende bu ay hamile kalanlardanım ama bi sorum olacak dün gögüslerim acıyordu bugün çok az kaldı neden ki acaba?

Canım çok geçmiş olsun...inşallah diğer bebeğine kavuşursun...

Canım çok geçmiş olsun...inşallah diğer bebeğine kavuşursun...

merhaba sevgili anneler,
inanın sizleri yakalayamıyorum..bu ne hız.. topiğimiz ne kadar hızlı ilerliyor :)
yeni katılan anneler hoşgeldiniz aramıza, hepinize hayırlı hamilelikler olsun..
sıkıntı yaşayan ve haber bekleyen anneler sizlere acil şifalar, güzel haberler diliyorum..inşallah bir an önce yoluna girer herşey..
an itibariyle 9+6 ıyım..cuma günü miniğimi gördüm tekrar..daha 1 hafta önce 9 mm olan pıtırcığım boy atmış 2,1 cm olmuş..mm'den cm'ye terfi ettik nihayet :) ..darısı tüm annelere olsun. her kontrolde hep güzel haberlerle çıkın doktorlarınızdan inşallahhhhh :)
eşlerle sıkıntı yaşayan sevgili hamişler, sanırım bu dönemde onlardan aşırı ilgi bekliyoruz...ama bizi anlamaları biraz zor.. biz değiştik ama onlar hala aynılar o yüzden beklenti içine girmemek en güzeli...benim eşim sürekli şehir dışında 1 ay yok sonra 10 gün izne geliyor..tüm süreci kendi başıma yaşıyorum ona rağmen sadece doktor kontrollerinden çıktıktan sonra bebeğin durumunu sorar, onun dışında aklına bile gelmiyor :) ki bebeği benden daha çok isteyen kendisiydi :) şu an evde yemek yapmaya tahammülüm yok, mutfağa bile zor giriyorum..sağolsun eşimin kuzenleri, arkadaşlarım yemeğe çağırıyor da günü kurtarıyorum..eşime göre "oooo iyiyim kaytarıyorum hep yemek yapmaktan".... biz de 3 gün iyi 2 gün nane-limon geçinip gidiyoruz :)
formül "az beklenti, çok mutluluk" :) öfff amma yazmışım kaptırmışım yine kendimi...
şimdi izmirli hamişler sizlere sesleniyorum, hani buluşucaz ya :)
kaç kişiyiz bakalım.. nicklerinizi ve nerde oturuyorsunuz bana yazarsanız, güzel bir liste oluşturayım diyorum :) ne dersiniz :)
hatırladığım ve yazışmalardan gördüğüm izmirli hamişler; drygs , M mvmv , Newesta , L Lilaru , N nickitam
mesajlarınızı bekliyorum..
kocaman sevgiler herkeseeeeee ve bebişlerinize,

Gunaydin kizlar nasilsiniz bugun.
Merhaba :) Umarım hepimiz çok çok iyiyizdir. Ben bugün biraz endişeliyim. Geçen hafta yatarken kalkarken kasığımda ağrı oluyordu bazen otururken ve uzanırken de oluyordu ama cumartesi ve pazar itibari ile kasık ağrısı hiç yok onun için biraz endişeliyim Cumartesi kontrolümüz olacak umarım herşey yolundadır çok panikteyim.

kızlar günaydın toxoplasma testimde

*.ToxoplasmaIgG konsantrasyonuna
bakıldı, IgG konsantrasyonu (0 IU/ml), 8
UI/ml’den düşük(negatif) olduğu için
avidite testi için değerlendirilmeye
alınmadı. Eğer toksoplazma
enfeksiyonundan şüpheleniliyorsa testin
2-3 hafta sonra yeni bir örnekle tekrarı
önerilir.,

yazıyo acaba ne demek ki ? internetten baktım daha göstermeye gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…