- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.621
benım de bugun cok agrım var tum gun uzandım yanı anlamadım kıKizlar bgn sabahtan beri agrim var. batma gibi. Bzn de bicak batio sanki. Hic bole olmamisti bgne kdr o yuzdn tedirgin oldum biraz. Acaba endiselenecek bi durum mu bulekelenne falan yok bu arada
Gcms olsn cnm. Ndn oluo ki acaba boyle cok can sikicibenım de bugun cok agrım var tum gun uzandım yanı anlamadım kı
öenmli bir şey olmayabilir canım geçmiş olsun ancak yine de ihmal etmeyip bir doktora danış. idrar tahlili yapıldı mı hiç sana. yapılmadı ise bir de ondan yaptır derim. idrar yolu enfeksiyonu da kasıkta batma yapabilirmiş. belki rahimde değildir.Kizlar bgn sabahtan beri agrim var. batma gibi. Bzn de bicak batio sanki. Hic bole olmamisti bgne kdr o yuzdn tedirgin oldum biraz. Acaba endiselenecek bi durum mu bulekelenne falan yok bu arada
Canm ust kisimda biraz sanki agri. Enfeksion icn de tek kullaninlik bi antibiyotk verdi dr snrasnda tahlil yapilmadi amaöenmli bir şey olmayabilir canım geçmiş olsun ancak yine de ihmal etmeyip bir doktora danış. idrar tahlili yapıldı mı hiç sana. yapılmadı ise bir de ondan yaptır derim. idrar yolu enfeksiyonu da kasıkta batma yapabilirmiş. belki rahimde değildir.
Canm ust kisimda biraz sanki agri. Enfeksion icn de tek kullaninlik bi antibiyotk verdi dr snrasnda tahlil yapilmadi ama[/QUOTbenimde sol tarafta bazen adet olcak gibi bazen kramp gibi oluyo ama dayanilmicak gibi degil en iyisi bi doktora görun canim gecmis olsun
geçmiş olsun. sonuçta rahim büyümeye çalıştığı için kramplar normalmiş ama aşırı durumda doktoraı haberdar etmek gerekirmiş. bol bol su iç. hamilelik boyunca hepimiz günde önceleri 1 1,5 lt sonra 2 2,5 ltsu içmeliyiz. benim idrarımda da enfeksiyon çıktı ancak kültür de üreme yoktu bol su içmeye başlamıştım ben öğrendiğimden beri temiz geldi şükür. doktor ilaç vrmedi. inş seninki de temizlenmiştir. ancak her halikarda su tüketimi önemli.Canm ust kisimda biraz sanki agri. Enfeksion icn de tek kullaninlik bi antibiyotk verdi dr snrasnda tahlil yapilmadi ama
Ah cnm haklisn su cok onemli ve ben yeternce icmiorm sanirim. Yalnz surekli tuvalete gidiorm nerseyse bes dakikada bir.geçmiş olsun. sonuçta rahim büyümeye çalıştığı için kramplar normalmiş ama aşırı durumda doktoraı haberdar etmek gerekirmiş. bol bol su iç. hamilelik boyunca hepimiz günde önceleri 1 1,5 lt sonra 2 2,5 ltsu içmeliyiz. benim idrarımda da enfeksiyon çıktı ancak kültür de üreme yoktu bol su içmeye başlamıştım ben öğrendiğimden beri temiz geldi şükür. doktor ilaç vrmedi. inş seninki de temizlenmiştir. ancak her halikarda su tüketimi önemli.
geçmiş olsun. sonuçta rahim büyümeye çalıştığı için kramplar normalmiş ama aşırı durumda doktoraı haberdar etmek gerekirmiş. bol bol su iç. hamilelik boyunca hepimiz günde önceleri 1 1,5 lt sonra 2 2,5 ltsu içmeliyiz. benim idrarımda da enfeksiyon çıktı ancak kültür de üreme yoktu bol su içmeye başlamıştım ben öğrendiğimden beri temiz geldi şükür. doktor ilaç vrmedi. inş seninki de temizlenmiştir. ancak her halikarda su tüketimi önemli.Canm ust kisimda biraz sanki agri. Enfeksion icn de tek kullaninlik bi antibiyotk verdi dr snrasnda tahlil yapilmadi ama
işte rahim baskı yapıyormuş ilk zamanlarda mesaneye o yüzden oluyormuşş. ben de tam teri si hiç eskisi kadar çıkmıyorum tuvalete. sadece gece bi tuvaleti ziyaret etmeden sabah olmuyor o kadarAh cnm haklisn su cok onemli ve ben yeternce icmiorm sanirim. Yalnz surekli tuvalete gidiorm nerseyse bes dakikada bir.
Canm rahatlatici sozlern icn tesekkr ederm. Su an brzcik rahatladn gbi. Sabaha tamamen gecer insallah. Sen de sag salim atlatmissin sukur :)BBD oncelikle hayirlisi olsun insallah saglikla kucagina alirsin. Ben sata gore 9 hafta bebege gore 7 haftalik hamileyim reglimi bekledigim gunden baslayarak bu gune kadar ara ara bazen hergun adet sancisi gibi sanci cektim. 2. Ayimi doldurmamla 2 adet tatihim geldi adet tarisimden bir gun once yine sancilarim oldu ama afet sancisi gibi ayni zamanda akinti icinde ipligimsi kan parcalari vardi ve cuma gecesi biraz fazla ayakta kaldim sancim oldu kasik agrilarim vardi ama bu kez ve kanamam oldu baya adet olmusum gibi. O yuzden agrilar normal olsada sana bisey anlatiyordur mutlaka agrin oldugunda sirt ustu uzan ve dinlen ama kanama olmadanda paniklemeye hic gerek yok gebelikte agrilar normaldir . Gecmis olsun
Canm ust kisimda biraz sanki agri. Enfeksion icn de tek kullaninlik bi antibiyotk verdi dr snrasnda tahlil yapilmadi ama[/
benım bugun cıktı sonuclar doktora sormadım daha,sımdı bu rubella fazla cıkmıs bende referans aralıgından bu ıyı bı sey mı kotu mu ınternette yuksek cıkması ıyı bagısıklıgınız var dıyor daöenmli bir şey olmayabilir canım geçmiş olsun ancak yine de ihmal etmeyip bir doktora danış. idrar tahlili yapıldı mı hiç sana. yapılmadı ise bir de ondan yaptır derim. idrar yolu enfeksiyonu da kasıkta batma yapabilirmiş. belki rahimde değildir.
Canm belirtiler gun gun degiswbilir. Hayrli ugurlu olsun:)mrb arkadaşlar bende bu ay hamile kalanlardanım ama bi sorum olacak dün gögüslerim acıyordu bugün çok az kaldı neden ki acaba?
Canım çok geçmiş olsun...inşallah diğer bebeğine kavuşursun...N nickitamdrygs @sahire2014 kızlar içerde birkanama olduğu tespit edildi ancak benim kanamam kahverengiye döndü yani artık taze kan gelmiyor alttan vajinal ultrasonla baktılar Ve şaşşırtıcı üzücü ama enteresan ki bebeklerim ikiz fakat 1 tanesi yaşamıyor halbuki ben tek biliyordum o tek bildiğimde yaşıyor okadar şaşırdımki soramadım bile hiçmi glişmemiş yoksa kalbi durmuşmı diye kanamanın sebebi omuymuş diye soramadım sadece şaşırdım şimdilik yatıyorum hastanede bi süre buradayım sanırım umarım en kısa zamanda kalan miniğimle yola devam etmek üzere öıkarız buradan . Allahım sağlıkla göstersin yüzlerini hepimize
Canım çok geçmiş olsun...inşallah diğer bebeğine kavuşursun...N nickitamdrygs @sahire2014 kızlar içerde birkanama olduğu tespit edildi ancak benim kanamam kahverengiye döndü yani artık taze kan gelmiyor alttan vajinal ultrasonla baktılar Ve şaşşırtıcı üzücü ama enteresan ki bebeklerim ikiz fakat 1 tanesi yaşamıyor halbuki ben tek biliyordum o tek bildiğimde yaşıyor okadar şaşırdımki soramadım bile hiçmi glişmemiş yoksa kalbi durmuşmı diye kanamanın sebebi omuymuş diye soramadım sadece şaşırdım şimdilik yatıyorum hastanede bi süre buradayım sanırım umarım en kısa zamanda kalan miniğimle yola devam etmek üzere öıkarız buradan . Allahım sağlıkla göstersin yüzlerini hepimize
Merhaba :) Umarım hepimiz çok çok iyiyizdir. Ben bugün biraz endişeliyim. Geçen hafta yatarken kalkarken kasığımda ağrı oluyordu bazen otururken ve uzanırken de oluyordu ama cumartesi ve pazar itibari ile kasık ağrısı hiç yok onun için biraz endişeliyim Cumartesi kontrolümüz olacak umarım herşey yolundadır çok panikteyim.Gunaydin kizlar nasilsiniz bugun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?