♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Agri olsa endiselemiyoruz ama olmaynca gene endiseleniyiruz nasi gecicek bu aylar

Merhaba cuma gunu kalp atislarini gormemiz icin cagrdi dktr ama zaman gecmiyo stresime engel olamiyorum

Normalde su gibi akıp giden zaman konu hamilelik olunca geçmek bilmiyor :) Allahın izni ile şu 9 ayı kazasız belasız bir atlatsak sağ sağlim sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza alabilsek başka birşey istemiyorum :))))

benimde yarın kontrolüm var ama ne vakit geçiyo ne endişem bitiyo benimde dün hiç kasığım agrımadı niye agrımııyo dedim gece agrıdı niye agrıyo dedim ne olacak bu hal Allah inş. hayırlı haberler nasip etsin hepimize

CNM TO
TOXOPLAZMAN NEGATİF ÇIKTIYSA KEDİ VE KÖPEKLERDEN, ÇİĞ ETTEN VE İYİ YIKANMAMIŞ SEBZELERDEN UZAK DURMAN GEREKİYOR..

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/saglik/27483896.asp

bu linki inceleyebilirsiniz.. amniyosentez, ikili yada üçlü tarama testleri yerine yapılan tek bir test ile bebeğin down sendromlu yada başka genetik kodlama hatasından kaynaklı hastalık olup olmayacağını öğrenmek için geliştirilmiş bir test.. amerikada yapılıyormuş..sonuçlar 2 hafta içersinde çıkıyormuş..doktorum bana bunu önermişti..maliyeti 2000 tl imiş..şu an sürecimizden dolayı bunlar için erken ama ilerde bunlarla da boğuşacağız kızlar..şimdiden bilgi vermek istedim..

evet canım anti rubella igm ve igg iki tane bakılıyor. birinin pozitif olması bağışıklık olduğunu gösteriyor o sevindirici bir durum. benimki de öyle idi

evet beklentileri yüksek tutmamak gerek ama bezen de tam kalas çıkıyorlar napalım. yanlız geçirmek daha iyi karşında anlayışsız biri olup huzursuz olmaktansa. daha bir de eşim beni suçluyır huzursuzluk çıkarıyorum diye mesela. neysee. canım evet ben güzelbahçedeyim.

UOTE="teacherderya, post: 37596922, member: 248307"]evet canım anti rubella igm ve igg iki tane bakılıyor. birinin pozitif olması bağışıklık olduğunu gösteriyor o sevindirici bir durum. benimki de öyle idi[/QUOTE]
Teşekkür canım 2 de pozitif bende anlamadım doktora sorayim bugun

yaşları ve meslekleri de listeye eklesek acaba...ne dersiniz..fikir almak istedim..

Kızlar bulantılarınız ne durumda. ben dun butun gün yataktan sadece kusmak için kalkabildim. bugunde aşırı bulantım ve bas dönmem devam ediyor. agrım yok ama bulantılar beni resmen insanlıktan ççıkardı. çok çok kötüyüm.

bende hiç yok erken galiba daha keseyi bile görmedim sen kaç haftalıksın cnm

ben ılac kullanıyorum yoksa bu bulantıyla basa cıkamam doktorunla konus ılac yazsın sana yazık yoksa sımdı bı sey de yıyemıyorsun kım bılır daha kotu olur bu durumda.

Benim de mide bulantım var her sabah mutlaka Kusuyorum. Saçımı tararken bile... Kokulara karşı duyarlıyım buzdolabı ve bulaşık makinesi açamıyorum yorgunum halsizim sizde durumlar neler

Benim de mide bulantım var her sabah mutlaka Kusuyorum. Saçımı tararken bile... Kokulara karşı duyarlıyım buzdolabı ve bulaşık makinesi açamıyorum yorgunum halsizim sizde durumlar neler
Bende yemek
Erden tiksiniyorum dis fircaasam veya durduk yere bulanti geliyo nugun kasiklarim agriyo hamilemiyim bi doktora gidicem az daha gecerse gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…