- 15 Ekim 2008
- 3.677
- 6.591
- 723
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.641
Agri olsa endiselemiyoruz ama olmaynca gene endiseleniyiruz nasi gecicek bu aylarMerhaba :) Umarım hepimiz çok çok iyiyizdir. Ben bugün biraz endişeliyim. Geçen hafta yatarken kalkarken kasığımda ağrı oluyordu bazen otururken ve uzanırken de oluyordu ama cumartesi ve pazar itibari ile kasık ağrısı hiç yok onun için biraz endişeliyim Cumartesi kontrolümüz olacak umarım herşey yolundadır çok panikteyim.
TOXOPLAZMAN NEGATİF ÇIKTIYSA KEDİ VE KÖPEKLERDEN, ÇİĞ ETTEN VE İYİ YIKANMAMIŞ SEBZELERDEN UZAK DURMAN GEREKİYOR..kızlar günaydın toxoplasma testimde
*.ToxoplasmaIgG konsantrasyonuna
bakıldı, IgG konsantrasyonu (0 IU/ml), 8
UI/ml’den düşük(negatif) olduğu için
avidite testi için değerlendirilmeye
alınmadı. Eğer toksoplazma
enfeksiyonundan şüpheleniliyorsa testin
2-3 hafta sonra yeni bir örnekle tekrarı
önerilir.,
yazıyo acaba ne demek ki ? internetten baktım daha göstermeye gitmedim
CNM TO
TOXOPLAZMAN NEGATİF ÇIKTIYSA KEDİ VE KÖPEKLERDEN, ÇİĞ ETTEN VE İYİ YIKANMAMIŞ SEBZELERDEN UZAK DURMAN GEREKİYOR..
evet beklentileri yüksek tutmamak gerek ama bezen de tam kalas çıkıyorlar napalım. yanlız geçirmek daha iyi karşında anlayışsız biri olup huzursuz olmaktansa. daha bir de eşim beni suçluyır huzursuzluk çıkarıyorum diye mesela. neysee. canım evet ben güzelbahçedeyim.merhaba sevgili anneler,
inanın sizleri yakalayamıyorum..bu ne hız.. topiğimiz ne kadar hızlı ilerliyor :)
yeni katılan anneler hoşgeldiniz aramıza, hepinize hayırlı hamilelikler olsun..
sıkıntı yaşayan ve haber bekleyen anneler sizlere acil şifalar, güzel haberler diliyorum..inşallah bir an önce yoluna girer herşey..
an itibariyle 9+6 ıyım..cuma günü miniğimi gördüm tekrar..daha 1 hafta önce 9 mm olan pıtırcığım boy atmış 2,1 cm olmuş..mm'den cm'ye terfi ettik nihayet :) ..darısı tüm annelere olsun. her kontrolde hep güzel haberlerle çıkın doktorlarınızdan inşallahhhhh :)
eşlerle sıkıntı yaşayan sevgili hamişler, sanırım bu dönemde onlardan aşırı ilgi bekliyoruz...ama bizi anlamaları biraz zor.. biz değiştik ama onlar hala aynılaro yüzden beklenti içine girmemek en güzeli...benim eşim sürekli şehir dışında 1 ay yok sonra 10 gün izne geliyor..tüm süreci kendi başıma yaşıyorum ona rağmen sadece doktor kontrollerinden çıktıktan sonra bebeğin durumunu sorar, onun dışında aklına bile gelmiyor :) ki bebeği benden daha çok isteyen kendisiydi :) şu an evde yemek yapmaya tahammülüm yok, mutfağa bile zor giriyorum..sağolsun eşimin kuzenleri, arkadaşlarım yemeğe çağırıyor da günü kurtarıyorum..eşime göre "oooo iyiyim kaytarıyorum hep yemek yapmaktan".... biz de 3 gün iyi 2 gün nane-limon geçinip gidiyoruz :)
formül "az beklenti, çok mutluluk" :) öfff amma yazmışım kaptırmışım yine kendimi...
şimdi izmirli hamişler sizlere sesleniyorum, hani buluşucaz ya :)
kaç kişiyiz bakalım.. nicklerinizi ve nerde oturuyorsunuz bana yazarsanız, güzel bir liste oluşturayım diyorum :) ne dersiniz :)
hatırladığım ve yazışmalardan gördüğüm izmirli hamişler;drygs , @mvmv , @Newesta , @Lilaru , @periha
mesajlarınızı bekliyorum..
kocaman sevgiler herkeseeeeee ve bebişlerinize,
evet beklentileri yüksek tutmamak gerek ama bezen de tam kalas çıkıyorlar napalım. yanlız geçirmek daha iyi karşında anlayışsız biri olup huzursuz olmaktansa. daha bir de eşim beni suçluyır huzursuzluk çıkarıyorum diye mesela. neysee. canım evet ben güzelbahçedeyim.
Kızlar bulantılarınız ne durumda. ben dun butun gün yataktan sadece kusmak için kalkabildim. bugunde aşırı bulantım ve bas dönmem devam ediyor. agrım yok ama bulantılar beni resmen insanlıktan ççıkardı. çok çok kötüyüm.
Bende test yaptim silik citi ama hamilelik belirtileri bi haftadir var gunumde gecti ins hamiesindirInsallah bebesin seninledir ☺
ben ılac kullanıyorum yoksa bu bulantıyla basa cıkamam doktorunla konus ılac yazsın sana yazık yoksa sımdı bı sey de yıyemıyorsun kım bılır daha kotu olur bu durumda.Kızlar bulantılarınız ne durumda. ben dun butun gün yataktan sadece kusmak için kalkabildim. bugunde aşırı bulantım ve bas dönmem devam ediyor. agrım yok ama bulantılar beni resmen insanlıktan ççıkardı. çok çok kötüyüm.
Bende yemekBenim de mide bulantım var her sabah mutlaka Kusuyorum. Saçımı tararken bile... Kokulara karşı duyarlıyım buzdolabı ve bulaşık makinesi açamıyorum yorgunum halsizim sizde durumlar neler
Bende yemek
Erden tiksiniyorum dis fircaasam veya durduk yere bulanti geliyo nugun kasiklarim agriyo hamilemiyim bi doktora gidicem az daha gecerse gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?