- 3 Kasım 2014
- 9
- 2
- 3
- 35
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.661
evet beklentileri yüksek tutmamak gerek ama bezen de tam kalas çıkıyorlar napalım. yanlız geçirmek daha iyi karşında anlayışsız biri olup huzursuz olmaktansa. daha bir de eşim beni suçluyır huzursuzluk çıkarıyorum diye mesela. neysee. canım evet ben güzelbahçedeyim.
benimde aynı hem ellerm hem yaklarım buz gibi. elektirikli battaniyeyi açıp yattım ama ayaklarım buz gibi rahat edemedim kalktım çift çorap giydim öyle yattım. çorabın içinde bile üşüyorlar.Çok üşüyorum ellerim hep soğuk eldiven ile duruyorum
sizde böyle birşey var mı
canım yarın gideceğim inş. ama devlet hastanesine. inş miniği de mümkünse kal atışlarını da görürüm. geçen hafta sadece kese görünmüştü merak ediyorum bakalım. senin durum nedir canım nicler hep yabancı gibi gelince aklımda tutamıyorum bazı gelişmelerisen ne zaman muayeneye gitmeye karar verdindrygs
iyi olur canım 29 yaş. öğretmenyaşları ve meslekleri de listeye eklesek acaba...ne dersiniz..fikir almak istedim..
canım sen en son keseyi görmüştün sanırım karından, kalp atışı için gittin mi. bir ara değerinin 9000 lerde oolduğunu yazmışsın. ne zamn çıkmıştı o değer senin hatırlıyormusun baya oldu ama sanırım. benim daha 5 gn önce yapılan testim 8444 dü. gerçi kişiden kişiye değişiyordur belki benimki de ormal değerler arasında olmasına rağman biraz düşük diye endişeliyim. tabi bir de 6. haftanın başında belki beşin sonları da olabilir bebeği de göremedik di. benim de doum zamanım 22 hazirn çıkıyor sat 15-16 eylül benim senin nasıl. kalp atışını ne zaman görmeye gitceksinsen ne zaman muayeneye gitmeye karar verdindrygs
Kizlaaaarrrrrr nasilsinizzzzzzz :)ben çok çok çok iyiyimmmmm simdi dr dan geldimmmm ve bebegimin kalp atışını ekrandan gördüm pıtırppıtır atıyor minnakimin kalbiiiii yerim onun kalbiniiiii :) dr uma sordum ben duyamiycak miyimddedim yok duyamazsin ama kalp atışı var dedi ve gosterdi ve gordummmm :) acildeki dr 5haftaliksin dedi gecen hafta dedim hayır acildeki ekranlar net olmuyor 8haftaliksin ve herşey çok iyi dedi bi ay sonra ense kalınlığıiiçin çağırdı oohhhh allahimmmm şükürler olsun :)
merhaba sevgili anneler,
inanın sizleri yakalayamıyorum..bu ne hız.. topiğimiz ne kadar hızlı ilerliyor :)
yeni katılan anneler hoşgeldiniz aramıza, hepinize hayırlı hamilelikler olsun..
sıkıntı yaşayan ve haber bekleyen anneler sizlere acil şifalar, güzel haberler diliyorum..inşallah bir an önce yoluna girer herşey..
an itibariyle 9+6 ıyım..cuma günü miniğimi gördüm tekrar..daha 1 hafta önce 9 mm olan pıtırcığım boy atmış 2,1 cm olmuş..mm'den cm'ye terfi ettik nihayet :) ..darısı tüm annelere olsun. her kontrolde hep güzel haberlerle çıkın doktorlarınızdan inşallahhhhh :)
eşlerle sıkıntı yaşayan sevgili hamişler, sanırım bu dönemde onlardan aşırı ilgi bekliyoruz...ama bizi anlamaları biraz zor.. biz değiştik ama onlar hala aynılaro yüzden beklenti içine girmemek en güzeli...benim eşim sürekli şehir dışında 1 ay yok sonra 10 gün izne geliyor..tüm süreci kendi başıma yaşıyorum ona rağmen sadece doktor kontrollerinden çıktıktan sonra bebeğin durumunu sorar, onun dışında aklına bile gelmiyor :) ki bebeği benden daha çok isteyen kendisiydi :) şu an evde yemek yapmaya tahammülüm yok, mutfağa bile zor giriyorum..sağolsun eşimin kuzenleri, arkadaşlarım yemeğe çağırıyor da günü kurtarıyorum..eşime göre "oooo iyiyim kaytarıyorum hep yemek yapmaktan".... biz de 3 gün iyi 2 gün nane-limon geçinip gidiyoruz :)
formül "az beklenti, çok mutluluk" :) öfff amma yazmışım kaptırmışım yine kendimi...
şimdi izmirli hamişler sizlere sesleniyorum, hani buluşucaz ya :)
kaç kişiyiz bakalım.. nicklerinizi ve nerde oturuyorsunuz bana yazarsanız, güzel bir liste oluşturayım diyorum :) ne dersiniz :)
hatırladığım ve yazışmalardan gördüğüm izmirli hamişler;drygs , M mvmv , Newesta , @Lilaru , @periha
mesajlarınızı bekliyorum..
kocaman sevgiler herkeseeeeee ve bebişlerinize,
Cok sevindim canim. Gozun aydin :)Kizlaaaarrrrrr nasilsinizzzzzzz :)ben çok çok çok iyiyimmmmm simdi dr dan geldimmmm ve bebegimin kalp atışını ekrandan gördüm pıtırppıtır atıyor minnakimin kalbiiiii yerim onun kalbiniiiii :) dr uma sordum ben duyamiycak miyimddedim yok duyamazsin ama kalp atışı var dedi ve gosterdi ve gordummmm :) acildeki dr 5haftaliksin dedi gecen hafta dedim hayır acildeki ekranlar net olmuyor 8haftaliksin ve herşey çok iyi dedi bi ay sonra ense kalınlığıiiçin çağırdı oohhhh allahimmmm şükürler olsun :)
Merak ediyorum doktora gitme imkanimda biraz yok uzunmesele oturdugum yerde munubus yok biride goturmesi icin ricaedicen esim ayriyim haft sonlari geitoobende ilk önce diş fırçası macundan tiksinmiştim yenisi aldım ama ondanda tiksindim eşime bana iyi fırça al deyip duruyodum
Sizi anliyorum ben is icin ayriyim hafta sonlari gorusuyoruzCanım ben Nur, 25 yaşındayım,Gıda Teknikeriyim. Çiğli de oturuyorum. Bende eşimden 7 aydır ayrıyım 2 haftada bir hafta sonları görüşüyoruz o yüzden zor bi süreçten geçiyorduk ve buna bi son vermeye karar verdik. Kısa bi süre sonra istanbul a taşınıyoruzİzmir nasıl bırakılıp gidilir bilmiyorumm çok üzgünüm
Gozunaydin ilk bebeginmiCok sevindim canim. Gozun aydin :)
Canm cok sevindimmm:)Kizlaaaarrrrrr nasilsinizzzzzzz :)ben çok çok çok iyiyimmmmm simdi dr dan geldimmmm ve bebegimin kalp atışını ekrandan gördüm pıtırppıtır atıyor minnakimin kalbiiiii yerim onun kalbiniiiii :) dr uma sordum ben duyamiycak miyimddedim yok duyamazsin ama kalp atışı var dedi ve gosterdi ve gordummmm :) acildeki dr 5haftaliksin dedi gecen hafta dedim hayır acildeki ekranlar net olmuyor 8haftaliksin ve herşey çok iyi dedi bi ay sonra ense kalınlığıiiçin çağırdı oohhhh allahimmmm şükürler olsun :)
aleyküm selam cnm.Bugün aşure günü En az 10 kişiyle selamlaşmak bütün müslüman alemiyle selamlaşmış gibi olur.
Selamun Aleyküm...
canım sen hangi semttesin..Yaş 24 öğretmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?