♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68

sen ne zaman muayeneye gitmeye karar verdin drygs

sata göre ben de 6 haftanın sonundayım. arada haazımsızlık şişkinlik oluyor ancak bulantım kusmam şükür daha başlamadı. mümkünse de başlamasın çünkü sabahçıyım derslerim var ne yaparım sınıfta bulantı gelirse bilmem.

Çok üşüyorum ellerim hep soğuk eldiven ile duruyorum
sizde böyle birşey var mı
benimde aynı hem ellerm hem yaklarım buz gibi. elektirikli battaniyeyi açıp yattım ama ayaklarım buz gibi rahat edemedim kalktım çift çorap giydim öyle yattım. çorabın içinde bile üşüyorlar.

canım yarın gideceğim inş. ama devlet hastanesine. inş miniği de mümkünse kal atışlarını da görürüm. geçen hafta sadece kese görünmüştü merak ediyorum bakalım. senin durum nedir canım nicler hep yabancı gibi gelince aklımda tutamıyorum bazı gelişmeleri

canım sen en son keseyi görmüştün sanırım karından, kalp atışı için gittin mi. bir ara değerinin 9000 lerde oolduğunu yazmışsın. ne zamn çıkmıştı o değer senin hatırlıyormusun baya oldu ama sanırım. benim daha 5 gn önce yapılan testim 8444 dü. gerçi kişiden kişiye değişiyordur belki benimki de ormal değerler arasında olmasına rağman biraz düşük diye endişeliyim. tabi bir de 6. haftanın başında belki beşin sonları da olabilir bebeği de göremedik di. benim de doum zamanım 22 hazirn çıkıyor sat 15-16 eylül benim senin nasıl. kalp atışını ne zaman görmeye gitceksin

Kizlaaaarrrrrr nasilsinizzzzzzz :) ben çok çok çok iyiyimmmmm simdi dr dan geldimmmm ve bebegimin kalp atışını ekrandan gördüm pıtırppıtır atıyor minnakimin kalbiiiii yerim onun kalbiniiiii :) dr uma sordum ben duyamiycak miyimddedim yok duyamazsin ama kalp atışı var dedi ve gosterdi ve gordummmm :) acildeki dr 5haftaliksin dedi gecen hafta dedim hayır acildeki ekranlar net olmuyor 8haftaliksin ve herşey çok iyi dedi bi ay sonra ense kalınlığıiiçin çağırdı oohhhh allahimmmm şükürler olsun :)

Canımm çok sevindimm bak bebeğin kendini gösterdi sanaa 1 ayı iple çekmeye hoşgeldin

Canım ben Nur, 25 yaşındayım,Gıda Teknikeriyim. Çiğli de oturuyorum. Bende eşimden 7 aydır ayrıyım 2 haftada bir hafta sonları görüşüyoruz o yüzden zor bi süreçten geçiyorduk ve buna bi son vermeye karar verdik. Kısa bi süre sonra istanbul a taşınıyoruz İzmir nasıl bırakılıp gidilir bilmiyorumm çok üzgünüm

Cok sevindim canim. Gozun aydin :)

bende ilk önce diş fırçası macundan tiksinmiştim yenisi aldım ama ondanda tiksindim eşime bana iyi fırça al deyip duruyodum
Merak ediyorum doktora gitme imkanimda biraz yok uzunmesele oturdugum yerde munubus yok biride goturmesi icin ricaedicen esim ayriyim haft sonlari geitoo

Sizi anliyorum ben is icin ayriyim hafta sonlari gorusuyoruz

Canm cok sevindimmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…