♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Ben de katıldım aranıza. Bugün 175 çıktı değerim :) Öncekiler de pzt 23-perşembe 41. Artış nasıl sizce kızlar. Geç döllenme oluyor sanırım benimki. Beklenen adet tarihim 1 Kasımdı.

hayırlı olsun cnm..maşallah..çok sevindim..ense kalınlığı ne için ölçülecek acaba..

canım çok sevindim gözün aydın.

yaa gitmeseniz keşke..daha yeni yeni kaynaşıcaz bak..bebişlerimiz arkadaş olacaklar...oyun parklarına gidicez birlikte :)

onlar hep haklı deryacım...ne hikmetse biz de hep haklıyız..ama bu dönemde biraz daha seslerini çıkarmasınlar, bizi alttan alsınlar istiyoruz.. ama işte.. "bebeğe birşey olursa sorumlusu sen olacaksın, beni böyle üzmeye devam edersen" diye söyle bakalım belki biraz daha duyarlı olur..

katrie ben de cok usuyorum.gerci ben hep usurdumde hamilelik atesli olur derlerdi hala gelnedi o ates bana.ama kan degerim 11 cikti dr kanhapi verdi isincam ins
Benim bihaftadir yoktu bulantim kesilmisti,bugun yine yokladi.bi tuhaf agrim var.agri da degil de gaz sancisi sanirim midemden karnimdan bastiryo...2 haftaya ben de 2.kontrolume gidecegim ins.
Buarada bursali anneler dr arayışındayim hala...nette ariyorum hep ayni 1-2 isim onlarda da ya randevu olmuyor ya güc yetmiyor...fikirleriniz?

Kızlar bende kusma yok ama afedersiniz öğürme geliyor sık sık:/ yine de kusmadığım için şükrediyorum.bir de üşüttüm sanırım boğaz ağrısı arada hafif ateş ekstra halsizlik yapıyor:/bu arada aşure gününüz kutlu olsun Rabbim bu mübarek gün hürmetine hepimizin bebeklerini sağlıkla afiyetle bize bağışlasın :)

ahh canım aaahh. dedim dedim ben üzülnce bir de karnımdakine üzülüyyorum dedim de onu da yanlış anladı da onu kullanarak ajitasyon yapma dedi atlattım artık gerçi üzülüyorum ama kendimi de dünkü gibi parçalamıyorum. akışına bıraktım. o sanıyorki daha şimdiden saçma birşeyden sorun çıkarırsa önüne geçemem hep problem çıkartır eşim o yüzden ilkinden sert olayım ki bir daha yapmasın. bu yüzden bence sert tepki verdi bana ama umrumda değil oluruna bıraktım. ne yaparsa yapsın

kzlr siz hep tuzlu şeylere yöneldiğinizi yazmıştınız ama ben de tatlı arayışı içindeyim az önce kakaolu brownie kek ile çikolatalı sütü birlikte götürdüm hiç de bana mısın demedim ben hakkı yı çıkarcam galiba. ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkkıyı demişler ya eskiler

Ben ren tip selim beye gidiyorum memnunum ama benim miyomum var ve usg ile goruntu almakta zorlaniyor . Hafta sonu yasadigim sikinti nedeniyle simdi zubeyde hanimdayim bebegimin ikizi varmis ama ancak alttan ultrasonla goruldu. Oda oluymus zaten gorememe nedeni alttan hic bakmamis olmasi. Bilgin olsun karari verecek olan sensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…