- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.681
Kizlaaaarrrrrr nasilsinizzzzzzz :)ben çok çok çok iyiyimmmmm simdi dr dan geldimmmm ve bebegimin kalp atışını ekrandan gördüm pıtırppıtır atıyor minnakimin kalbiiiii yerim onun kalbiniiiii :) dr uma sordum ben duyamiycak miyimddedim yok duyamazsin ama kalp atışı var dedi ve gosterdi ve gordummmm :) acildeki dr 5haftaliksin dedi gecen hafta dedim hayır acildeki ekranlar net olmuyor 8haftaliksin ve herşey çok iyi dedi bi ay sonra ense kalınlığıiiçin çağırdı oohhhh allahimmmm şükürler olsun :)
Benmicanım sen hangi semttesin..
evet..meslek ve yaş yazmışsın..izmirde misin sen de..
cnm hatlar karışmış..katrie ye yazdım sen cevap vermişsin sonra ben sana :)Hayir iznikteyim bioydeyim gorev yapiyoum
Hayir iznikteyim bi oyde gorev yapiyorumevet..meslek ve yaş yazmışsın..izmirde misin sen de..
Olsun onemli egicnm hatlar karışmış..katrie ye yazdım sen cevap vermişsin sonra ben sana :)
canım çok sevindim gözün aydın.Kizlaaaarrrrrr nasilsinizzzzzzz :)ben çok çok çok iyiyimmmmm simdi dr dan geldimmmm ve bebegimin kalp atışını ekrandan gördüm pıtırppıtır atıyor minnakimin kalbiiiii yerim onun kalbiniiiii :) dr uma sordum ben duyamiycak miyimddedim yok duyamazsin ama kalp atışı var dedi ve gosterdi ve gordummmm :) acildeki dr 5haftaliksin dedi gecen hafta dedim hayır acildeki ekranlar net olmuyor 8haftaliksin ve herşey çok iyi dedi bi ay sonra ense kalınlığıiiçin çağırdı oohhhh allahimmmm şükürler olsun :)
Canım ben Nur, 25 yaşındayım,Gıda Teknikeriyim. Çiğli de oturuyorum. Bende eşimden 7 aydır ayrıyım 2 haftada bir hafta sonları görüşüyoruz o yüzden zor bi süreçten geçiyorduk ve buna bi son vermeye karar verdik. Kısa bi süre sonra istanbul a taşınıyoruzİzmir nasıl bırakılıp gidilir bilmiyorumm çok üzgünüm
evet beklentileri yüksek tutmamak gerek ama bezen de tam kalas çıkıyorlar napalım. yanlız geçirmek daha iyi karşında anlayışsız biri olup huzursuz olmaktansa. daha bir de eşim beni suçluyır huzursuzluk çıkarıyorum diye mesela. neysee. canım evet ben güzelbahçedeyim.
yaa gitmeseniz keşke..daha yeni yeni kaynaşıcaz bak..bebişlerimiz arkadaş olacaklar...oyun parklarına gidicez birlikte :)
ahh canım aaahh. dedim dedim ben üzülnce bir de karnımdakine üzülüyyorum dedim de onu da yanlış anladı da onu kullanarak ajitasyon yapma dedionlar hep haklı deryacım...ne hikmetse biz de hep haklıyız..ama bu dönemde biraz daha seslerini çıkarmasınlar, bizi alttan alsınlar istiyoruz.. ama işte.. "bebeğe birşey olursa sorumlusu sen olacaksın, beni böyle üzmeye devam edersen" diye söyle bakalım belki biraz daha duyarlı olur..
aleyküm selam.Bugün aşure günü En az 10 kişiyle selamlaşmak bütün müslüman alemiyle selamlaşmış gibi olur.
Selamun Aleyküm...
katrie ben de cok usuyorum.gerci ben hep usurdumde hamilelik atesli olur derlerdi hala gelnedi o ates bana.ama kan degerim 11 cikti dr kanhapi verdi isincam ins
Benim bihaftadir yoktu bulantim kesilmisti,bugun yine yokladi.bi tuhaf agrim var.agri da degil de gaz sancisi sanirim midemden karnimdan bastiryo...2 haftaya ben de 2.kontrolume gidecegim ins.
Buarada bursali anneler dr arayışındayim hala...nette ariyorum hep ayni 1-2 isim onlarda da ya randevu olmuyor ya güc yetmiyor...fikirleriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?