♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Ben de medicabil ten oktay altun a başladım. Gerçi daha çok yeniyim ama şimdilik memnunum. Isterseniz deneyebilirsiniz

Arkadaşlar forumu okuyarak çok takip edemiyorum ama size yaşadıklarımı anlatabiliyorum.
İki gece hiç uyumadım mide bulantısı sort ve karın ağrısı bende daha önceden bildiğim safra kesemde taş vardı bu ağrıyı onlr yapmış bugün doktora gittim.sadece haşlanmış sebze patates püre meyve suyu yağsız yoğurt ve peynir verdi.
Benim için biraz zor geçecek allah hepimizin yardımcısı olsun.

iyi aksamlar hanımlar bugun bende gittim hastaneye kesemizi gorduk ama daha bebisi goremedik kan sonucum gec cıktı onuda yarın sabah gostericem b-hcg 3553,2 sanırım bes haftaya denk geliyo. birde kese biraz asagıda dedi bu beni korkuttu netten arastırdım 20 haftaya kadar yukarı cıkabiliyomus insallah oyle olur endiseli bekleyise devam

ben kalp atışını 6 +1 de gördüm ama vajinal usg ile hafif bir lekelenmem vardı acile gittmiştim orda gördü banada gösterdi. bebişi de gösterdi

Mrb arkadaşlar ultrason dan bakıldığında bebis ve kesesi gözükmedi ardından kan testi yaptırdı dr. 137.05 pozitif çıktı henüz çok erken ilk haftaları dedi sizce normalmi ?

Mrb arkadaşlar ultrason dan bakıldığında bebis ve kesesi gözükmedi ardından kan testi yaptırdı dr. 137.05 pozitif çıktı henüz çok erken ilk haftaları dedi sizce normalmi ?

Çok normal canım , değerinde göre ilk haftaları . bi 20 gün sonra görebileceğini düşünüyorum

ben kalp atışını 6 +1 de gördüm ama vajinal usg ile hafif bir lekelenmem vardı acile gittmiştim orda gördü banada gösterdi. bebişi de gösterdi
hımm iyi bakalım gözün aydın ben de yarın gitcem ama sıkışık mı gitsem idrarımı boşaltsam mı bilemiyorum. gerekirse vajinal da baktırcam. sanırım karından iyi görünmesi için idrara sıkışık olmak lazım önce öyle gideyim de alttan bakalım derse boşaltırım olmazsa. darısı başıma inş ben de görürüm. ben 7. haftaya giriyorum sanıyorum ama belki bebee göre 6 haftanın son günleri de çıkabilir.

hadi ıyı haberlerle gelirsin inşallah canım. bende çarşamba gidicem tekrar doktora. tam gecen gebeliğimde bebegin kalbinin durdugu haftadayım doktor o yuzden görmek ıstedi. inşallah benimde bir sorun yoktur.

Deryacım vaginal ultrason için idrar kesenin boş olması lazım, karından bakılacaksa sıkışık olman lazım.
Seni bilmem ama ben boş idrar kesesiyle gitsem bile muayene sırasında baya bir sıkışıyorum :)
Bu aralar çok sık idrara çıkıyorum

ben bucada oturuyorum . yaş 30 öğretmenim. peki sen canım?

hadi ıyı haberlerle gelirsin inşallah canım. bende çarşamba gidicem tekrar doktora. tam gecen gebeliğimde bebegin kalbinin durdugu haftadayım doktor o yuzden görmek ıstedi. inşallah benimde bir sorun yoktur.
yoktur inş canım gönlünü ferah tut. seninde güzel haberlerini bekleriz.

valla hiç yok ben de öyle sık idrar. o kadar da su içiyorum ama yarıyor mu ne yapıyor normal çıkıyorum idrara

Kizlar bu arada vitamn c almak zararli deik dimi? Suda eriyenlerden. Uzernde hamilelikte kullanilabilr yazio ama gene de fikrnizi almak istedm. Su hastaligi atlatamiyirum bi turlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…