- 25 Eylül 2012
- 126
- 68
- 53
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.701
Ben de medicabil ten oktay altun a başladım. Gerçi daha çok yeniyim ama şimdilik memnunum. Isterseniz deneyebilirsiniz@katrie ben de cok usuyorum.gerci ben hep usurdumde hamilelik atesli olur derlerdi hala gelnedi o ates bana.ama kan degerim 11 cikti dr kanhapi verdi isincam ins
Benim bihaftadir yoktu bulantim kesilmisti,bugun yine yokladi.bi tuhaf agrim var.agri da degil de gaz sancisi sanirim midemden karnimdan bastiryo...2 haftaya ben de 2.kontrolume gidecegim ins.
Buarada bursali anneler dr arayışındayim hala...nette ariyorum hep ayni 1-2 isim onlarda da ya randevu olmuyor ya güc yetmiyor...fikirleriniz?
canım sen en son keseyi görmüştün sanırım karından, kalp atışı için gittin mi. bir ara değerinin 9000 lerde oolduğunu yazmışsın. ne zamn çıkmıştı o değer senin hatırlıyormusun baya oldu ama sanırım. benim daha 5 gn önce yapılan testim 8444 dü. gerçi kişiden kişiye değişiyordur belki benimki de ormal değerler arasında olmasına rağman biraz düşük diye endişeliyim. tabi bir de 6. haftanın başında belki beşin sonları da olabilir bebeği de göremedik di. benim de doum zamanım 22 hazirn çıkıyor sat 15-16 eylül benim senin nasıl. kalp atışını ne zaman görmeye gitceksin
Mrb arkadaşlar ultrason dan bakıldığında bebis ve kesesi gözükmedi ardından kan testi yaptırdı dr. 137.05 pozitif çıktı henüz çok erken ilk haftaları dedi sizce normalmi ?
Çok normal canım , değerinde göre ilk haftaları . bi 20 gün sonra görebileceğini düşünüyorum
Bende yeni uyeyimun. BBursa Gemlik
Bende yeni uyeyimun. B
hımm iyi bakalım gözün aydın ben de yarın gitcem ama sıkışık mı gitsem idrarımı boşaltsam mı bilemiyorum. gerekirse vajinal da baktırcam. sanırım karından iyi görünmesi için idrara sıkışık olmak lazım önce öyle gideyim de alttan bakalım derse boşaltırım olmazsa. darısı başıma inş ben de görürüm. ben 7. haftaya giriyorum sanıyorum ama belki bebee göre 6 haftanın son günleri de çıkabilir.ben kalp atışını 6 +1 de gördüm ama vajinal usg ile hafif bir lekelenmem vardı acile gittmiştim orda gördü banada gösterdi. bebişi de gösterdi
hadi ıyı haberlerle gelirsin inşallah canım. bende çarşamba gidicem tekrar doktora. tam gecen gebeliğimde bebegin kalbinin durdugu haftadayım doktor o yuzden görmek ıstedi. inşallah benimde bir sorun yoktur.hımm iyi bakalım gözün aydın ben de yarın gitcem ama sıkışık mı gitsem idrarımı boşaltsam mı bilemiyorum. gerekirse vajinal da baktırcam. sanırım karından iyi görünmesi için idrara sıkışık olmak lazım önce öyle gideyim de alttan bakalım derse boşaltırım olmazsa. darısı başıma inş ben de görürüm. ben 7. haftaya giriyorum sanıyorum ama belki bebee göre 6 haftanın son günleri de çıkabilir.
Deryacım vaginal ultrason için idrar kesenin boş olması lazım, karından bakılacaksa sıkışık olman lazım.hımm iyi bakalım gözün aydın ben de yarın gitcem ama sıkışık mı gitsem idrarımı boşaltsam mı bilemiyorum. gerekirse vajinal da baktırcam. sanırım karından iyi görünmesi için idrara sıkışık olmak lazım önce öyle gideyim de alttan bakalım derse boşaltırım olmazsa. darısı başıma inş ben de görürüm. ben 7. haftaya giriyorum sanıyorum ama belki bebee göre 6 haftanın son günleri de çıkabilir.
hayır canım ya degil hatta bol c vitamini. bana doktorum salatana bol limon sık ye demişti.kızlarr limon yemek zararlı mı yaff deli gibi limon yiyorummmm
ben bucada oturuyorum . yaş 30 öğretmenim. peki sen canım?merhaba sevgili anneler,
inanın sizleri yakalayamıyorum..bu ne hız.. topiğimiz ne kadar hızlı ilerliyor :)
yeni katılan anneler hoşgeldiniz aramıza, hepinize hayırlı hamilelikler olsun..
sıkıntı yaşayan ve haber bekleyen anneler sizlere acil şifalar, güzel haberler diliyorum..inşallah bir an önce yoluna girer herşey..
an itibariyle 9+6 ıyım..cuma günü miniğimi gördüm tekrar..daha 1 hafta önce 9 mm olan pıtırcığım boy atmış 2,1 cm olmuş..mm'den cm'ye terfi ettik nihayet :) ..darısı tüm annelere olsun. her kontrolde hep güzel haberlerle çıkın doktorlarınızdan inşallahhhhh :)
eşlerle sıkıntı yaşayan sevgili hamişler, sanırım bu dönemde onlardan aşırı ilgi bekliyoruz...ama bizi anlamaları biraz zor.. biz değiştik ama onlar hala aynılaro yüzden beklenti içine girmemek en güzeli...benim eşim sürekli şehir dışında 1 ay yok sonra 10 gün izne geliyor..tüm süreci kendi başıma yaşıyorum ona rağmen sadece doktor kontrollerinden çıktıktan sonra bebeğin durumunu sorar, onun dışında aklına bile gelmiyor :) ki bebeği benden daha çok isteyen kendisiydi :) şu an evde yemek yapmaya tahammülüm yok, mutfağa bile zor giriyorum..sağolsun eşimin kuzenleri, arkadaşlarım yemeğe çağırıyor da günü kurtarıyorum..eşime göre "oooo iyiyim kaytarıyorum hep yemek yapmaktan".... biz de 3 gün iyi 2 gün nane-limon geçinip gidiyoruz :)
formül "az beklenti, çok mutluluk" :) öfff amma yazmışım kaptırmışım yine kendimi...
şimdi izmirli hamişler sizlere sesleniyorum, hani buluşucaz ya :)
kaç kişiyiz bakalım.. nicklerinizi ve nerde oturuyorsunuz bana yazarsanız, güzel bir liste oluşturayım diyorum :) ne dersiniz :)
hatırladığım ve yazışmalardan gördüğüm izmirli hamişler;drygs , M mvmv , Newesta , @Lilaru , @periha
mesajlarınızı bekliyorum..
kocaman sevgiler herkeseeeeee ve bebişlerinize,
yoktur inş canım gönlünü ferah tut. seninde güzel haberlerini bekleriz.hadi ıyı haberlerle gelirsin inşallah canım. bende çarşamba gidicem tekrar doktora. tam gecen gebeliğimde bebegin kalbinin durdugu haftadayım doktor o yuzden görmek ıstedi. inşallah benimde bir sorun yoktur.
valla hiç yok ben de öyle sık idrar. o kadar da su içiyorum ama yarıyor mu ne yapıyorDeryacım vaginal ultrason için idrar kesenin boş olması lazım, karından bakılacaksa sıkışık olman lazım.
Seni bilmem ama ben boş idrar kesesiyle gitsem bile muayene sırasında baya bir sıkışıyorum :)
Bu aralar çok sık idrara çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?