- 13 Mayıs 2014
- 699
- 665
- 123
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.721
ben bucada oturuyorum . yaş 30 öğretmenim. peki sen canım?
ahh canım aaahh. dedim dedim ben üzülnce bir de karnımdakine üzülüyyorum dedim de onu da yanlış anladı da onu kullanarak ajitasyon yapma dediatlattım artık gerçi üzülüyorum ama kendimi de dünkü gibi parçalamıyorum. akışına bıraktım. o sanıyorki daha şimdiden saçma birşeyden sorun çıkarırsa önüne geçemem hep problem çıkartır eşim o yüzden ilkinden sert olayım ki bir daha yapmasın. bu yüzden bence sert tepki verdi bana ama umrumda değil oluruna bıraktım. ne yaparsa yapsın
anlaşıldığı üzere bn deBu arada topikte ne cok ogretmen var:) bn de ingilizce ogretmeniyim
Hehe evet dmi:) sen nerde calisiyordun cnmanlaşıldığı üzere bn de
7+6 canım.bende hiç yok erken galiba daha keseyi bile görmedimsen kaç haftalıksın cnm
Aynen kızlaar dişlerimi fırçalayamıyorum macunun kokusu beni bitiriyor. Macunu değiştirdim o da farketmedi...Temizlik malzemeleri ve sabunlar bile içimi döndürüyor.bende ilk önce diş fırçası macundan tiksinmiştim yenisi aldım ama ondanda tiksindim eşime bana iyi fırça al deyip duruyodum
ben ilk hamileliğimde tutku bisküvilerini götürüyodum ilk dönemler ama daha sonra ekşiye aş erdim ve 1 kızım varkzlr siz hep tuzlu şeylere yöneldiğinizi yazmıştınız ama ben de tatlı arayışı içindeyim az önce kakaolu brownie kek ile çikolatalı sütü birlikte götürdüm hiç de bana mısın demedimben hakkı yı çıkarcam galiba. ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkkıyı demişler ya eskiler
Canım klasik bir laf olcak ama bebek nasibiyle gelir bunlari kafana takipta sıkıntı yapma kendine benimde kredi borcum var borc bitmez artik biraz daha harcamalarimiza dikkat edicez borca bakarsak hic cocuk getiremeyiz:)Bende bankaciyim kizlar lakin dusunuldugunun aksine maaslardan yana pek bi muzdaribim son zananlarda. yeni evliyiz ama asiri bebek istegimizin onune gecemedik belki bi umut olur dedik yaramiza. Fakat her ay gelmekte olan faturalar arka arkasina eklene eklene gelen kart borclari felan bizi baya bi zorladi. Artik bu ay elimiz kolumuz bagli napicaz diye dusunmekteyiz bebegimizin bu durumdan hicte etkilenmesini istemiyoruz her anne baba gibi... Allah cikis kapisi gosterir insallah karnimdaki bebecigimin yuzu hurmetine...
Bende bankaciyim kizlar lakin dusunuldugunun aksine maaslardan yana pek bi muzdaribim son zananlarda. yeni evliyiz ama asiri bebek istegimizin onune gecemedik belki bi umut olur dedik yaramiza. Fakat her ay gelmekte olan faturalar arka arkasina eklene eklene gelen kart borclari felan bizi baya bi zorladi. Artik bu ay elimiz kolumuz bagli napicaz diye dusunmekteyiz bebegimizin bu durumdan hicte etkilenmesini istemiyoruz her anne baba gibi... Allah cikis kapisi gosterir insallah karnimdaki bebecigimin yuzu hurmetine...
hımm iyi bakalım gözün aydın ben de yarın gitcem ama sıkışık mı gitsem idrarımı boşaltsam mı bilemiyorum. gerekirse vajinal da baktırcam. sanırım karından iyi görünmesi için idrara sıkışık olmak lazım önce öyle gideyim de alttan bakalım derse boşaltırım olmazsa. darısı başıma inş ben de görürüm. ben 7. haftaya giriyorum sanıyorum ama belki bebee göre 6 haftanın son günleri de çıkabilir.
Kapali olan bi kartimiz var cnm onu oduyoruz zaten onun borcu cok zorluyor acik kartlarida ihtiyac olur diye sakliyoruz cunku nakit bitince mecbur kullaniyoruz birde esyalarimizi felan kendimiz ortak aldik esimle biraz krediyle biraz kartla derken birikti odemeleri 5 aylik evliyiz insallah yavas yavas toparlanirizkartları kapatın iki üç ay sıkıntı çektikten sonra düzelir biz geçen yıl kapatmıştık anca kendimize geldik
Haklisin cnm bizde ayni dusunceyle girdik bebek isine. Cunku kredilerimizin vadesi uzun onlari beklersek biz yaslancaz dedik en iyisi bebek arada buyumus olur bi sekilde sikariz kendimizi dedik ztn onumuz kis bol bol evde oturup harcamalari kiscaz mecburCanım klasik bir laf olcak ama bebek nasibiyle gelir bunlari kafana takipta sıkıntı yapma kendine benimde kredi borcum var borc bitmez artik biraz daha harcamalarimiza dikkat edicez borca bakarsak hic cocuk getiremeyiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?