♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68

hmm senin eşin bayağı zorlu..neden ilk baştan sıkı tutacak ki..iktidar savaşına çekiyorlar hemen işi..oysa eşisin sen onun 7 kat yabancısı değil ki...neyse dediğin gibi en güzeli takmamak tabii ama hassas biriysen zor oluyor malesef..

bende ilk önce diş fırçası macundan tiksinmiştim yenisi aldım ama ondanda tiksindim eşime bana iyi fırça al deyip duruyodum
Aynen kızlaar dişlerimi fırçalayamıyorum macunun kokusu beni bitiriyor. Macunu değiştirdim o da farketmedi...Temizlik malzemeleri ve sabunlar bile içimi döndürüyor.

ben ilk hamileliğimde tutku bisküvilerini götürüyodum ilk dönemler ama daha sonra ekşiye aş erdim ve 1 kızım var

Ekşi ve tatlı yeme konusu bana göre farklı oldu
ben kızımda hep tatlı yedim ama aş erdiğim ekşiydi
ye ekşiyi al ayşeyi ve ye tatlıyı al hakkıyı

bu arada 29 yaşındayım muhasebeciyim bursada yaşıyorum 5 yaşında bir kızım var

Bende bankaciyim kizlar lakin dusunuldugunun aksine maaslardan yana pek bi muzdaribim son zananlarda. yeni evliyiz ama asiri bebek istegimizin onune gecemedik belki bi umut olur dedik yaramiza. Fakat her ay gelmekte olan faturalar arka arkasina eklene eklene gelen kart borclari felan bizi baya bi zorladi. Artik bu ay elimiz kolumuz bagli napicaz diye dusunmekteyiz bebegimizin bu durumdan hicte etkilenmesini istemiyoruz her anne baba gibi... Allah cikis kapisi gosterir insallah karnimdaki bebecigimin yuzu hurmetine...

Canım klasik bir laf olcak ama bebek nasibiyle gelir bunlari kafana takipta sıkıntı yapma kendine benimde kredi borcum var borc bitmez artik biraz daha harcamalarimiza dikkat edicez borca bakarsak hic cocuk getiremeyiz:)

kartları kapatın iki üç ay sıkıntı çektikten sonra düzelir biz geçen yıl kapatmıştık anca kendimize geldik

canım benim karından görünmedi. vajinal usg de sıkışık istemiyo hadi inşalah görürsün bende gitmedim ne zamandır çok merak ediyorum herşey yolunda mı diye

Bende test yaptım silikti hemen gittim kan tahlili yaptırdım gece saat 11'di. meğersem 5 haftalık hamileymişim. Daha 3 aylık evliyim biraz şok oldum tabi hala daha atlatamadım..

kartları kapatın iki üç ay sıkıntı çektikten sonra düzelir biz geçen yıl kapatmıştık anca kendimize geldik
Kapali olan bi kartimiz var cnm onu oduyoruz zaten onun borcu cok zorluyor acik kartlarida ihtiyac olur diye sakliyoruz cunku nakit bitince mecbur kullaniyoruz birde esyalarimizi felan kendimiz ortak aldik esimle biraz krediyle biraz kartla derken birikti odemeleri 5 aylik evliyiz insallah yavas yavas toparlaniriz

Canım klasik bir laf olcak ama bebek nasibiyle gelir bunlari kafana takipta sıkıntı yapma kendine benimde kredi borcum var borc bitmez artik biraz daha harcamalarimiza dikkat edicez borca bakarsak hic cocuk getiremeyiz:)
Haklisin cnm bizde ayni dusunceyle girdik bebek isine. Cunku kredilerimizin vadesi uzun onlari beklersek biz yaslancaz dedik en iyisi bebek arada buyumus olur bi sekilde sikariz kendimizi dedik ztn onumuz kis bol bol evde oturup harcamalari kiscaz mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…