♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Selam arklar bebeği kaçıncı haftadan sonra gorebiliyoruz....

Selam arklar bebeği kaçıncı haftadan sonra gorebiliyoruz....
Selam cnm bebegi gormek biraz zaman aliyor 6-7.haftalarda gorebilirsin biz 8.haftada fasulye seklinde gorduk onceki halini hatirlayamadim doktor gosteriyodu ama biz tam benzetemiyorduk 2.5ayligim yeni yeni bebek seklini almaya basladi

inş kısmetiyle şansıyla geliyordur bebek. umarım yoluna girer herşey arkadaşım

hım demek güüvenmeyelim o zaman bu söylemlere. sonradan işler değişebilyor demek.
Yok canim guvenme. Herkesin farkli oluyomus zaten. Benim ilk gebeligimde bebegin genetigine baktirmistik kiz oldugunu ogrenmistik. Ama tatlidan nefret eden ben deli gibi tatliya as eriyordum.

Selam cnm bebegi gormek biraz zaman aliyor 6-7.haftalarda gorebilirsin biz 8.haftada fasulye seklinde gorduk onceki halini hatirlayamadim doktor gosteriyodu ama biz tam benzetemiyorduk 2.5ayligim yeni yeni bebek seklini almaya basladi
Cevabın için tsk ederim cnm .... Hayırlısıyla sağlıkla kucagimiza alırız bebislerimizi ...

kızlar ıstanbul anadolu yakasında tavsıye ede bıleceyınız doktor var mı kendı doktorum cok ıyı ama cok yogun test sonuclarımı hayla yorumlamadı bana

kızlar hastaneden geleli oldu epey ama atmıştım kendimi yatağa bir uyumuşum sormayın bayıldım gittim zor kalktım daha yeni. haberlere gelince maalesef gelişme yok bebecik yine görünmedi. doktor belki geç döllenmedir dedi. haftaya tekrar bakalım dedi.bir de ben haftaya görüneceğine inanıyorum dedi. ama benim yumurtlamam geç olmadı biliyorum zaten yumurtlamadan sonra ilişki de olmadı bilemiyorum geç döllenme mi. sadece hayırlısını diliyorum allahtan kaderde ne varsa onu yaaayacağız. inş sizler mutlu haber getirrirsiniz arkadaşlar.

oncelikle herseyin hayirlisini nasip etsin rabbim. Ama ben yumurtlamam gec olmadi diyorsun ya surekli onu anlamiyorum . Ovulasyon testimi kullandin tamam ama 2 kez yumurtlamis olabilirsin. Yani sonuc olarak bunu tam olarak bilemezsin hep ayni zamana yumurtlamayiz cunku. Hayirlisi olsun insallah haftaya gorunur.

tatlım ovulasyon testi yapmadım ancak benim kasıklarım test gibi haber verir. zaten yumurtalama günüm de önceden belli idi ve her zamanki gibi ama bu sefer sağ kasığım ağrıdı. söylemesi ayıp yumurtlamadan önce bir ya da iki kez bir de yumurtlama tarihinde ilişkim oldu bir daha da olmadı. ordan biliyorum. bir de hemen adet ölmeyi beklediğim gün öncesi oldu ancak o gün de eşim korundu zaten. çünkü yaz tatiline geliyor diye erteledik bir kaç ay daha. ben dedim zaten olan olduysa oldu korunmana gerek yok diye ama o yine de korundu. o yüzden geç döllenme değil sanıyorum. açık açık yazdım baya kusura bakmayın eğer geç döllenme başka birşey ise beni aydınlatın lütfen.
her işte hayır vardır ne yapalım olmadı ise de. bir an önce netlik kazansa da ben de yoluma baksam. bu belirsilik biraz sıkıcı oldu sadece.

Artik herseyimiz okadar acikki hic sikilma . Anladim belki yumurtanin sonunuda yakalamis olabilirsiniz ozamanda biraz gec oluyor . Bi daha iliski olmadiysa bisey diyemem tabiki dualarimiz sen ve bebisinle dr da umutlu konusmus insallah haftaya goreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…