- 31 Ekim 2014
- 176
- 107
- 48
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.741
Hosgeldin aramiza insallah canim amin...bende katıldım aranıza sonunda bu yılın son hamilelerindenim :) inşallah Allah saglıklı şekilde kucagımızda görmeyi nasip eder
benim okulum yurtoğlu mahallesinde. çevre yolundan limontepe katşağına dönülüyor. bir iki km içeride. sen nerde görev yapıyorsun.Hehe evet dmi:) sen nerde calisiyordun cnm
hım demek güüvenmeyelim o zaman bu söylemlere. sonradan işler değişebilyor demek.ben ilk hamileliğimde tutku bisküvilerini götürüyodum ilk dönemler ama daha sonra ekşiye aş erdim ve 1 kızım var
Selam cnm bebegi gormek biraz zaman aliyor 6-7.haftalarda gorebilirsin biz 8.haftada fasulye seklinde gorduk onceki halini hatirlayamadim doktor gosteriyodu ama biz tam benzetemiyorduk 2.5ayligim yeni yeni bebek seklini almaya basladiSelam arklar bebeği kaçıncı haftadan sonra gorebiliyoruz....
inş kısmetiyle şansıyla geliyordur bebek. umarım yoluna girer herşey arkadaşımBende bankaciyim kizlar lakin dusunuldugunun aksine maaslardan yana pek bi muzdaribim son zananlarda. yeni evliyiz ama asiri bebek istegimizin onune gecemedik belki bi umut olur dedik yaramiza. Fakat her ay gelmekte olan faturalar arka arkasina eklene eklene gelen kart borclari felan bizi baya bi zorladi. Artik bu ay elimiz kolumuz bagli napicaz diye dusunmekteyiz bebegimizin bu durumdan hicte etkilenmesini istemiyoruz her anne baba gibi... Allah cikis kapisi gosterir insallah karnimdaki bebecigimin yuzu hurmetine...
Benim ablam asiri bi sekilde tatli yerdi normaldede tatli severdi 2 kizi var cok tatlilar yuzleri toplu toplu masallah yedigi tatlilar kizlarina yaradi sanirim ama ye tatliyi cikar hakkiyi olmadihım demek güüvenmeyelim o zaman bu söylemlere. sonradan işler değişebilyor demek.
Ben kendi kendimi teselli ediyorumda esim cok kafaya takiyor o uzulunce bnde uzuluyoruminş kısmetiyle şansıyla geliyordur bebek. umarım yoluna girer herşey arkadaşım
Yok canim guvenme. Herkesin farkli oluyomus zaten. Benim ilk gebeligimde bebegin genetigine baktirmistik kiz oldugunu ogrenmistik. Ama tatlidan nefret eden ben deli gibi tatliya as eriyordum.hım demek güüvenmeyelim o zaman bu söylemlere. sonradan işler değişebilyor demek.
Cevabın için tsk ederim cnm .... Hayırlısıyla sağlıkla kucagimiza alırız bebislerimizi ...Selam cnm bebegi gormek biraz zaman aliyor 6-7.haftalarda gorebilirsin biz 8.haftada fasulye seklinde gorduk onceki halini hatirlayamadim doktor gosteriyodu ama biz tam benzetemiyorduk 2.5ayligim yeni yeni bebek seklini almaya basladi
Yalnz ben epey uzaktayim erzueumdabenim okulum yurtoğlu mahallesinde. çevre yolundan limontepe katşağına dönülüyor. bir iki km içeride. sen nerde görev yapıyorsun.
ben seni de izmirde diye hatırlamışım yaYalnz ben epey uzaktayim erzueumda
oncelikle herseyin hayirlisini nasip etsin rabbim. Ama ben yumurtlamam gec olmadi diyorsun ya surekli onu anlamiyorum . Ovulasyon testimi kullandin tamam ama 2 kez yumurtlamis olabilirsin. Yani sonuc olarak bunu tam olarak bilemezsin hep ayni zamana yumurtlamayiz cunku. Hayirlisi olsun insallah haftaya gorunur.kızlar hastaneden geleli oldu epey ama atmıştım kendimi yatağa bir uyumuşum sormayın bayıldım gittim zor kalktım daha yeni. haberlere gelince maalesef gelişme yok bebecik yine görünmedi. doktor belki geç döllenmedir dedi. haftaya tekrar bakalım dedi.bir de ben haftaya görüneceğine inanıyorum dedi. ama benim yumurtlamam geç olmadı biliyorum zaten yumurtlamadan sonra ilişki de olmadı bilemiyorum geç döllenme mi. sadece hayırlısını diliyorum allahtan kaderde ne varsa onu yaaayacağız. inş sizler mutlu haber getirrirsiniz arkadaşlar.
tatlım ovulasyon testi yapmadım ancak benim kasıklarım test gibi haber verir. zaten yumurtalama günüm de önceden belli idi ve her zamanki gibi ama bu sefer sağ kasığım ağrıdı. söylemesi ayıp yumurtlamadan önce bir ya da iki kez bir de yumurtlama tarihinde ilişkim oldu bir daha da olmadı. ordan biliyorum. bir de hemen adet ölmeyi beklediğim gün öncesi oldu ancak o gün de eşim korundu zaten. çünkü yaz tatiline geliyor diye erteledik bir kaç ay daha. ben dedim zaten olan olduysa oldu korunmana gerek yok diye ama o yine de korundu. o yüzden geç döllenme değil sanıyorum. açık açık yazdım baya kusura bakmayınoncelikle herseyin hayirlisini nasip etsin rabbim. Ama ben yumurtlamam gec olmadi diyorsun ya surekli onu anlamiyorum . Ovulasyon testimi kullandin tamam ama 2 kez yumurtlamis olabilirsin. Yani sonuc olarak bunu tam olarak bilemezsin hep ayni zamana yumurtlamayiz cunku. Hayirlisi olsun insallah haftaya gorunur.
Artik herseyimiz okadar acikki hic sikilma . Anladim belki yumurtanin sonunuda yakalamis olabilirsiniz ozamanda biraz gec oluyor . Bi daha iliski olmadiysa bisey diyemem tabiki dualarimiz sen ve bebisinle dr da umutlu konusmus insallah haftaya goreceksintatlım ovulasyon testi yapmadım ancak benim kasıklarım test gibi haber verir. zaten yumurtalama günüm de önceden belli idi ve her zamanki gibi ama bu sefer sağ kasığım ağrıdı. söylemesi ayıp yumurtlamadan önce bir ya da iki kez bir de yumurtlama tarihinde ilişkim oldu bir daha da olmadı. ordan biliyorum. bir de hemen adet ölmeyi beklediğim gün öncesi oldu ancak o gün de eşim korundu zaten. çünkü yaz tatiline geliyor diye erteledik bir kaç ay daha. ben dedim zaten olan olduysa oldu korunmana gerek yok diye ama o yine de korundu. o yüzden geç döllenme değil sanıyorum. açık açık yazdım baya kusura bakmayıneğer geç döllenme başka birşey ise beni aydınlatın lütfen.
her işte hayır vardır ne yapalım olmadı ise de. bir an önce netlik kazansa da ben de yoluma baksam. bu belirsilik biraz sıkıcı oldu sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?