♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
[QUOTE="jasminka83, post: 37618125, memberysk]kızlar ıstanbul anadolu yakasında tavsıye ede bıleceyınız doktor var mı kendı deferim cok ıyı ama cok yogun test sonuclarımı hayla yorumlamadı bana [/QUOTE]
Canim dokyorum mukemmel bir indan anadolu yakasinda pendik ozel bolge hastanesine idiyorum dogan cüceloglu doktorum tavsiye ederim

sağol canım. kısmet haftayı bekleyeceğiz artık. arada zaten karnımdam gurultu geliyor adet ooldduğumda gelen gurultuya benziyor ama şimdilik leke kan yok. kendimi çok dinliyorum belki de. akışına bıraksam daha iyi. hadi hakkımızda hayırlsı olsun.

[QUOTE="jasminka83, post: 37618125, memberysk]kızlar ıstanbul anadolu yakasında tavsıye ede bıleceyınız doktor var mı kendı deferim cok ıyı ama cok yogun test sonuclarımı hayla yorumlamadı bana
Canim dokyorum mukemmel bir indan anadolu yakasinda pendik ozel bolge hastanesine idiyorum dogan cüceloglu doktorum tavsiye ederim[/QUOTE]
tesekkur ederım canım cvb ıcın bı ona da bakıyım yoksa dogumda doktorumu bulamyacam bılıyorum

Bende test yaptım silikti hemen gittim kan tahlili yaptırdım gece saat 11'di. meğersem 5 haftalık hamileymişim. Daha 3 aylık evliyim biraz şok oldum tabi hala daha atlatamadım..
Bende evliligimin 4.ayinda hamile kaldim ama biz istiyorduk hatta ilk ayindan beri. Bizim durumlar farkliydi gerci 9 yildir beraberligimiz vardi herseyden hevesimizi almistik bi evlilik bide bebek hevesimiz vardi onada kavustuk cok sukur rabbim kucagimiza almayida nasip etsin hepimize...

Bnde gec dollenmeyi soyle biliyorum yanilmiyorsam eger, sperm yumurtaya ulasiyor belli birgun orda yasiyor daha donra dolleniyor belki 3gun yasayip gununde dollenmistir yani iliski tam gununde olmus olsa bile belki dollenme islemi biraz gec olmustur

Bnde gec dollenmeyi soyle biliyorum yanilmiyorsam eger, sperm yumurtaya ulasiyor belli birgun orda yasiyor daha donra dolleniyor belki 3gun yasayip gununde dollenmistir yani iliski tam gununde olmus olsa bile belki dollenme islemi biraz gec olmustur
anladım canım haklısın bu da bir ihtimal dediğin gibi olabilir. ben hep geç döllenme deyince geç yumurtlama diye düşünddüm ancak dediğin gibi de olabilir. ya da döölllendikten sonra tüpten geçip rahime yerleşmesi de 3-5 gün oluyor ya belki benimkinin yolculuğu uzun srüp geç yerleşmiştir. bilemiyorum ki. artık haftayı beklemekten başka çerem yok bakalım. hayırlısını diliyorum

Canim doktar ters giden birsey oldugunu dusunse soylerdi kesin. Sen icini ferah tut bekle bakalim biraz daha.insallah haftaya guzel haberler verirsin bize.

Evet cnm bekle sonradan sansi donen cok anne taniyorum ins sendende iyi hbrler aliriz haftaya

Deryacım senin bebeğin kaç günlük oldu? Biliyorsun doktor bana boş gebelik olabilir dedi 6+4'te zor görebildik. Bazen yaramazlık yapabiliyorlar :) moral bozmadan herşeyde hazırlıklı olmak lazım

Canim doktar ters giden birsey oldugunu dusunse soylerdi kesin. Sen icini ferah tut bekle bakalim biraz daha.insallah haftaya guzel haberler verirsin bize.
doktor da birşey diyemedi. sadece ihtimal olrak boş gebelik de olabilir dedi. geçen bir bayan vardı kesesi çok küçüktü benim ondan hiç umudum yoktu toparladı şimdi normal dedi. haftaya tekrar bakalım dedi sadece. ne çok olumlu ne de tam olumsuz birşey söylemedi. interten okuyordum şimdi 8. hafta da görenler olmuş inş benimki de görünür. yoksa biraz iş çıkacak bana kürtajdı bilmem neydiç. herşeyin hayırlısı

Deryacım senin bebeğin kaç günlük oldu? Biliyorsun doktor bana boş gebelik olabilir dedi 6+4'te zor görebildik. Bazen yaramazlık yapabiliyorlar :) moral bozmadan herşeyde hazırlıklı olmak lazım
çok yaramazlar çok. canım benim 6 haftayı geçmiş olmam lazım. 50 gün olmuş son adetimden beri hesapladım. yani sata göre 7 haftanın içindeyim ama kese boyutum küçük gelmişti doktr geç döllenme olabilir dedi. haftaya salıyı bekliyorum artık ne yapayım. umutluydum buun aginal olsun görünür diye ancak sadece yolc sac vardı. onun olması olumlu mu dedim. belli olmaz dedi. ben haftaya görünür diye umuyorum dedi bir de laf arasında. inş dediği gibi olur

geçmiş olsun,inşallah bebişin vardırda doktor görmüyordur, vajinal ultrasyonlamı baktı yoksa karındanmı?bizde daha kalp atışını duymadığımız için merak ediyorum kusura bakma bi de bebeği hiçmi göremedi,yoksa sadece kalp atışlarınımı?

Canım seni çok umutlandırmak istemem ama boş gebelik yüzünden kürtaj olan arkadaşımın yolk sacı dağılmıştı. Düzgün biçimli duruyorsa olumlu olabilir ama doktorun daha iyi bilir. Nasıl hissettiğini çok iyi biliyorum, belirsizlik hepsinden beter ama beklemek zorundasın. Umarım en kısa zamanda bebeğini görür, kalp atışlarını duyarsın. Allah gönlüne göre versin.

şeymacım karından sadece keseyi gördü ben vaginal bakklım o zaman dedim o zaman da sadece kese vardı bir de yolc oluşmuş dedi. ama emmbryo hiç görnmediki kalp atışı da olsun. senin erkendir zamanı o yüzden görünmemiştir merak etme.
bilemiyorum bi topic okudum az önce 8. haftada görmüş bir arkadaş bebeği ancak bu seferde daha sonra kalbi çok az atmış ve leke ile birlikte düşük başlayınca kürtaj 0lmuş. amaaaaan işte bu işler hep kafa karıştırıcı hayırlısıı diyoruz ama bi türlü oluruna bırakmıyoruz. bu zamana kadar hep umutluydum ancak artık umudumu yitirdim çünkü hiç mide bulantım yok, sık idrara çıkma yok hiç bir belirti yok. artık az da olsa bir kaç belirti başlaması lazımdı. tek belirtim göğüste hassasiyet idi o da nerdeyse kalmadı. sanırım benimkinin gidişat iyi değil ve artık içime böyle doğuyorsa öyle de olur sanırım. ama üzülmücem Allah ın takdirine razıyım. inş sizinlerin herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…