- 5 Aralık 2010
- 1.569
- 956
- 133
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.781
biçim hakkında birşey demedi canım ama yolk sac geçen hafta bakıldığında da vardı sanki. internetten de okuduğuma göre yolk sac oluştuktan kısa süre sonra da bebek görürünümüş. bu hafta umutluydum ama artık dediğim gibi umudumu kaybettim. çok sağol güzel dileğin için. inş düşünceleriniz gibi olur. haftaya bekleyip görcez bakalım. paylaşırım durumu. sizlerinde bu güzel zamanlarınızın keyfini daha fazla kaçırmayayım. hepinize bol şans diliyorum.Canım seni çok umutlandırmak istemem ama boş gebelik yüzünden kürtaj olan arkadaşımın yolk sacı dağılmıştı. Düzgün biçimli duruyorsa olumlu olabilir ama doktorun daha iyi bilir. Nasıl hissettiğini çok iyi biliyorum, belirsizlik hepsinden beter ama beklemek zorundasın. Umarım en kısa zamanda bebeğini görür, kalp atışlarını duyarsın. Allah gönlüne göre versin.
üzülme zaten,sağlıksız olacaksa inan olmaması daha iyi.ilk gebeliğin heralde,benim ilk gebeliğim . 6. haftada kalp atışlarını duyamadan düşük oldu zaten,bir kızım var şimdi ama artık onunda abla olma zamanı geldi.bi de kimyasal yaşadım,insan bunları yaşayınca her dakka ödü kopuyor,bu gün içimden keşke evde ultrasyon aleti olsaydı diye geçirdimşeymacım karından sadece keseyi gördü ben vaginal bakklım o zaman dedim o zaman da sadece kese vardı bir de yolc oluşmuş dedi. ama emmbryo hiç görnmediki kalp atışı da olsun. senin erkendir zamanı o yüzden görünmemiştir merak etme.
bilemiyorum bi topic okudum az önce 8. haftada görmüş bir arkadaş bebeği ancak bu seferde daha sonra kalbi çok az atmış ve leke ile birlikte düşük başlayınca kürtaj 0lmuş. amaaaaan işte bu işler hep kafa karıştırıcı hayırlısıı diyoruz ama bi türlü oluruna bırakmıyoruz. bu zamana kadar hep umutluydum ancak artık umudumu yitirdim çünkü hiç mide bulantım yok, sık idrara çıkma yok hiç bir belirti yok. artık az da olsa bir kaç belirti başlaması lazımdı. tek belirtim göğüste hassasiyet idi o da nerdeyse kalmadı. sanırım benimkinin gidişat iyi değil ve artık içime böyle doğuyorsa öyle de olur sanırım. ama üzülmücem Allah ın takdirine razıyım. inş sizinlerin herşey yolundadır.
sağol canım. üzülcek birşey yok. daha ilk denememdi. kısmet ne yapalım. senin durum iyi gidiyor sen merak etme. 6 hafta daha çok erken ben 7. haftanın içindeyim daha ortada bebek yok. inş kızın da kardeşine kavuşur. burdaki tüm hamilelelr riskli zamanları atlatıp sağlıcakla kucağına alırlar. bize de Allah ne zaman nasip ederse inş sağlıklı hayırlı bir evlat nasip olur inş. olsun da geç olsun güç olmasın. yok yok çok geç de olmasınüzülme zaten,sağlıksız olacaksa inan olmaması daha iyi.ilk gebeliğin heralde,benim ilk gebeliğim . 6. haftada kalp atışlarını duyamadan düşük oldu zaten,bir kızım var şimdi ama artık onunda abla olma zamanı geldi.bi de kimyasal yaşadım,insan bunları yaşayınca her dakka ödü kopuyor,bu gün içimden keşke evde ultrasyon aleti olsaydı diye geçirdimRabbim yardımcımız olsun...
pardon mesajını tekrar okuyunca yanlışanladığımı farkettim. 6 haffatlık hamilesin kalp atışı duymadın sandım. senin için de üzüldüm arkadaşım. inş tez zamanda ikinci bebeğe kavuşursunsağol canım. üzülcek birşey yok. daha ilk denememdi. kısmet ne yapalım. senin durum iyi gidiyor sen merak etme. 6 hafta daha çok erken ben 7. haftanın içindeyim daha ortada bebek yok. inş kızın da kardeşine kavuşur. burdaki tüm hamilelelr riskli zamanları atlatıp sağlıcakla kucağına alırlar. bize de Allah ne zaman nasip ederse inş sağlıklı hayırlı bir evlat nasip olur inş. olsun da geç olsun güç olmasın. yok yok çok geç de olmasınhayırlısı olsun.
27 yasindayim cnm bende evet tam o yaslarda gozukuyorsun bnmde kardesim 23 yasinda masallah genc anne oluyosun23 yaşındayımsen?
Geçen hafta ben de ümidimi kesmiş ctesi günü olacağım kürtajı nasıl atlatacağımı düşünüyordum, kayınvalidem inşirah suresini okumamı istedi, beni çok rahatlattı belki sana da iyi gelir, bir dene derim.sağol canım. üzülcek birşey yok. daha ilk denememdi. kısmet ne yapalım. senin durum iyi gidiyor sen merak etme. 6 hafta daha çok erken ben 7. haftanın içindeyim daha ortada bebek yok. inş kızın da kardeşine kavuşur. burdaki tüm hamilelelr riskli zamanları atlatıp sağlıcakla kucağına alırlar. bize de Allah ne zaman nasip ederse inş sağlıklı hayırlı bir evlat nasip olur inş. olsun da geç olsun güç olmasın. yok yok çok geç de olmasınhayırlısı olsun.
sağol canım. üzülcek birşey yok. daha ilk denememdi. kısmet ne yapalım. senin durum iyi gidiyor sen merak etme. 6 hafta daha çok erken ben 7. haftanın içindeyim daha ortada bebek yok. inş kızın da kardeşine kavuşur. burdaki tüm hamilelelr riskli zamanları atlatıp sağlıcakla kucağına alırlar. bize de Allah ne zaman nasip ederse inş sağlıklı hayırlı bir evlat nasip olur inş. olsun da geç olsun güç olmasın. yok yok çok geç de olmasınhayırlısı olsun.
Genç anne olmak güzel duygu önce çocuk sonra kariyer27 yasindayim cnm bende evet tam o yaslarda gozukuyorsun bnmde kardesim 23 yasinda masallah genc anne oluyosun
canım daha cok erken umudunu kayb etme sakın.Yolk kesesının gozukmesı cok ıyı bı sey benım doktorda ılk bebegı gorememıstı ama yolk sacını gorunce tamam bos gebelık degıl dedı.uzerınden 1 hafta gecınce gozukdu zaten o da vajınal yolla.Burda neler neler duyduk ınsallah guzel haberını duyarız senın debiçim hakkında birşey demedi canım ama yolk sac geçen hafta bakıldığında da vardı sanki. internetten de okuduğuma göre yolk sac oluştuktan kısa süre sonra da bebek görürünümüş. bu hafta umutluydum ama artık dediğim gibi umudumu kaybettim. çok sağol güzel dileğin için. inş düşünceleriniz gibi olur. haftaya bekleyip görcez bakalım. paylaşırım durumu. sizlerinde bu güzel zamanlarınızın keyfini daha fazla kaçırmayayım. hepinize bol şans diliyorum.
hosgeldın 5 haftada keseyı gordunse 6+1 de de kalp sesını duyarsın ınsallah ,bu arada o pıt pıt seslerı tele kayd etmeyı unutma sakınSelam bayanlar bende ekim hamilelerin denim .5 haftalık olduk keseyi gördük dört gözle kalbi duyacagimiz gunubbekliyoruz coknkorkuyorum bisey olacak DIE
Bende evliligimin 4.ayinda hamile kaldim ama biz istiyorduk hatta ilk ayindan beri. Bizim durumlar farkliydi gerci 9 yildir beraberligimiz vardi herseyden hevesimizi almistik bi evlilik bide bebek hevesimiz vardi onada kavustuk cok sukur rabbim kucagimiza almayida nasip etsin hepimize...
Canim cook gecmis olsun cok üzüldüm durumuna Allah büyüktür inancını umudunu yitirme en azindan hamile kalabiliyorsun Yüce rabbim hayirlisini versin insallah bebegin seninledirsağol canım. üzülcek birşey yok. daha ilk denememdi. kısmet ne yapalım. senin durum iyi gidiyor sen merak etme. 6 hafta daha çok erken ben 7. haftanın içindeyim daha ortada bebek yok. inş kızın da kardeşine kavuşur. burdaki tüm hamilelelr riskli zamanları atlatıp sağlıcakla kucağına alırlar. bize de Allah ne zaman nasip ederse inş sağlıklı hayırlı bir evlat nasip olur inş. olsun da geç olsun güç olmasın. yok yok çok geç de olmasınhayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?