♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
biçim hakkında birşey demedi canım ama yolk sac geçen hafta bakıldığında da vardı sanki. internetten de okuduğuma göre yolk sac oluştuktan kısa süre sonra da bebek görürünümüş. bu hafta umutluydum ama artık dediğim gibi umudumu kaybettim. çok sağol güzel dileğin için. inş düşünceleriniz gibi olur. haftaya bekleyip görcez bakalım. paylaşırım durumu. sizlerinde bu güzel zamanlarınızın keyfini daha fazla kaçırmayayım. hepinize bol şans diliyorum.

üzülme zaten,sağlıksız olacaksa inan olmaması daha iyi.ilk gebeliğin heralde,benim ilk gebeliğim . 6. haftada kalp atışlarını duyamadan düşük oldu zaten,bir kızım var şimdi ama artık onunda abla olma zamanı geldi.bi de kimyasal yaşadım,insan bunları yaşayınca her dakka ödü kopuyor,bu gün içimden keşke evde ultrasyon aleti olsaydı diye geçirdimRabbim yardımcımız olsun...

sağol canım. üzülcek birşey yok. daha ilk denememdi. kısmet ne yapalım. senin durum iyi gidiyor sen merak etme. 6 hafta daha çok erken ben 7. haftanın içindeyim daha ortada bebek yok. inş kızın da kardeşine kavuşur. burdaki tüm hamilelelr riskli zamanları atlatıp sağlıcakla kucağına alırlar. bize de Allah ne zaman nasip ederse inş sağlıklı hayırlı bir evlat nasip olur inş. olsun da geç olsun güç olmasın. yok yok çok geç de olmasın hayırlısı olsun.

pardon mesajını tekrar okuyunca yanlışanladığımı farkettim. 6 haffatlık hamilesin kalp atışı duymadın sandım. senin için de üzüldüm arkadaşım. inş tez zamanda ikinci bebeğe kavuşursun

Geçen hafta ben de ümidimi kesmiş ctesi günü olacağım kürtajı nasıl atlatacağımı düşünüyordum, kayınvalidem inşirah suresini okumamı istedi, beni çok rahatlattı belki sana da iyi gelir, bir dene derim.

deryacım üzüldüm haberlere..bugün güzel haberlerle dönersin diyordum (( kaderde ne varsa o oluyor..ilk bebeklerde vücut tepki verip atmaya çalışıyor, allahın izni ile 2. bebekler sıkıntısız geliyor..sağlıklı değilse olmasın tabii dayanması zor biliyorum ama...yine de inş salı günü güzel haberlerle dönersin..rabbim tüm haber bekleyen annelerin yardımcısı olsun...

Selam bayanlar bende ekim hamilelerin denim .5 haftalık olduk keseyi gördük dört gözle kalbi duyacagimiz gunubbekliyoruz coknkorkuyorum bisey olacak DIE

canım daha cok erken umudunu kayb etme sakın.Yolk kesesının gozukmesı cok ıyı bı sey benım doktorda ılk bebegı gorememıstı ama yolk sacını gorunce tamam bos gebelık degıl dedı.uzerınden 1 hafta gecınce gozukdu zaten o da vajınal yolla.Burda neler neler duyduk ınsallah guzel haberını duyarız senın de

Selam bayanlar bende ekim hamilelerin denim .5 haftalık olduk keseyi gördük dört gözle kalbi duyacagimiz gunubbekliyoruz coknkorkuyorum bisey olacak DIE
hosgeldın 5 haftada keseyı gordunse 6+1 de de kalp sesını duyarsın ınsallah ,bu arada o pıt pıt seslerı tele kayd etmeyı unutma sakındoyasına dınlersın evde ,ırelıde bebegıne guzel hedıyye de olur

merhaba yetişirsem hızınıza yazarım benim 2ncı gebeliğim.. henuz yeni ögrenim gebeliğimi pazartesi kontrole gitcem..herkese hayırlı olsun..

günaydınlar benim de sat 25 eylül ikiz olsun istiyorum inşallh hayırlısıyla olur.Hepinizin gönlünün muradını versin Allahım.Hepimize hayırlı olsun inşallah bebişlerimiz.Huzur mutluluk bereket getirsin yuvalarımıza

Bizde 5 yıldır birlikteyiz ama bi karadeniz turu bi sapanca ağva gezileri yapamadık yani içimde kaldı malum çocuk elimizi kolumuzu bağlayacak ama olsun anca alışmaya başladım bu fikre sağlıkla gelsin inşallah

bende akşam kalp atışını gördüm
böyle pıt pıt diye içim rahatladı walla
bekleyen arkadaşlarada nasip olsun inşallah
bu arada sesi duymadım dr. sesi duymak iyi değil dedi
bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı

Günaydın kızlaar,
drygs canım İnşallah bir sıkıntı yoktur, gelecek randevunda güzel haberler getirirsin, sana bol sabır diliyorum canım...
Hamişliğini yeni öğrenenleri tebrik ederim, hoşgeldiniz

[QUOTEnka83, post: 37628877, member: 455614"]hosgeldın 5 haftada keseyı gordunse 6+1 de de kalp sesını duyarsın ınsallah ,bu arada o pıt pıt seslerı tele kayd etmeyı unutma sakındoyasına dınlersın evde ,ırelıde bebegıne guzel hedıyye de olur[/QUOTE]
Canim tesekkur duyarmiyim gercekten 7.haftada gel dedi dr sabirsizlaniyorum

Kizlar bu arada sormak istiyorum bende asiri gaz var sanci yapio ve çok şişkinlik var sizlerdede varmi bu sorun normal mi yani

Canim cook gecmis olsun cok üzüldüm durumuna Allah büyüktür inancını umudunu yitirme en azindan hamile kalabiliyorsun Yüce rabbim hayirlisini versin insallah bebegin seninledir

Bu arada aramiza yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz Hepinize hayirli hamilelikler dilerim lütfen dualariniza hepimizi ekleyin Allah yar ve yardımcımİz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…