- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.801
Evet canm böyle olmasi gayet vücud kendini hazirliyo e adette olmadik şişmemiz normal:)Kizlar bu arada sormak istiyorum bende asiri gaz var sanci yapio ve çok şişkinlik var sizlerdede varmi bu sorun normal mi yani
Canim tesekkur duyarmiyim gercekten 7.haftada gel dedi dr sabirsizlaniyorum[/QUOTE][QUOTEnka83, post: 37628877, member: 455614"]hosgeldın 5 haftada keseyı gordunse 6+1 de de kalp sesını duyarsın ınsallah ,bu arada o pıt pıt seslerı tele kayd etmeyı unutma sakındoyasına dınlersın evde ,ırelıde bebegıne guzel hedıyye de olur
Bizde karadeniz turu cok istiyoruz kismet olursa eger bebisimiz bir yasina gelince beraber gidicez :) aynen saglikli olsunda hersey olur allahin izniyle emin ol bebek gelince evli oldugunuzu aile oldugunuzu anlicaksiniz cok farkli bir duygu biz hala kendimizi sevgili gibi hissediyoruz ins bebegimiz aile oldugumuzu farkettircek bizeBizde 5 yıldır birlikteyiz ama bi karadeniz turu bi sapanca ağva gezileri yapamadık yani içimde kaldı malum çocuk elimizi kolumuzu bağlayacakama olsun anca alışmaya başladım bu fikre sağlıkla gelsin inşallah
Bende hemen yasim gecmeden bi yil sonra ikiciyi yapim diyorun esim kiziyor napalim yas gecince tadi cikmaz diyorlarGenç anne olmak güzel duygu önce çocuk sonra kariyer
Herşey vaktiyle güzel bencede hakkımızda hayırlısı olur ins.....Bende hemen yasim gecmeden bi yil sonra ikiciyi yapim diyorun esim kiziyor napalim yas gecince tadi cikmaz diyorlar
Aynen amin insallahHerşey vaktiyle güzel bencede hakkımızda hayırlısı olur ins.....
Hayirli olsun canim Allah kucagina da almayi nasip etsin
sağol canım. hayırlısıderyacım üzüldüm haberlere..bugün güzel haberlerle dönersin diyordum(( kaderde ne varsa o oluyor..ilk bebeklerde vücut tepki verip atmaya çalışıyor, allahın izni ile 2. bebekler sıkıntısız geliyor..sağlıklı değilse olmasın tabii dayanması zor biliyorum ama...yine de inş salı günü güzel haberlerle dönersin..rabbim tüm haber bekleyen annelerin yardımcısı olsun...
sağol canım inşcanım daha cok erken umudunu kayb etme sakın.Yolk kesesının gozukmesı cok ıyı bı sey benım doktorda ılk bebegı gorememıstı ama yolk sacını gorunce tamam bos gebelık degıl dedı.uzerınden 1 hafta gecınce gozukdu zaten o da vajınal yolla.Burda neler neler duyduk ınsallah guzel haberını duyarız senın de
gözün aydın. sevindim senin adına.bende akşam kalp atışını gördüm
böyle pıt pıt diye içim rahatladı walla
bekleyen arkadaşlarada nasip olsun inşallah
bu arada sesi duymadım dr. sesi duymak iyi değil dedi
bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı
Günaydın kızlaar,
drygs canım İnşallah bir sıkıntı yoktur, gelecek randevunda güzel haberler getirirsin, sana bol sabır diliyorum canım...
Hamişliğini yeni öğrenenleri tebrik ederim, hoşgeldiniz
Canim cook gecmis olsun cok üzüldüm durumuna Allah büyüktür inancını umudunu yitirme en azindan hamile kalabiliyorsun Yüce rabbim hayirlisini versin insallah bebegin seninleddir
Merhaba arkadaşlar..
Ben hamileliğimin 6.haftası içindeyim..Dün doktora gittim bebeğimin kalp atışları başlamış çok şükür..Ama 1 haftadır bende bazen acık pembe renkte bazende kehverengi akıntı oluyor..Ama sürekli değil peçeteye sildikçe kanama şeklinde değil..Doktorun verdiği progestanı fitil olarak alıyorum ondan olabilirmi bu lekenlenmeler normal mi..Başına gelen varsa yardımcı olabilirmi
Merhaba arkadaşım İlk önce Hayırlı olsun, online sizi gördüğüm için bir şey sormak istiyorum, benim hastalığıma 9 gün var her ay olduğu gibi adetten önce ki belirti olan göğüslerde şişlik ve ağrı var yani gebe olup yine adet belirtileri olabilir mi?Lütf cvp...Tşkler :)E Esra_Babies tatlım, ben eylül ayında hamiş kalmışım fakat ekim 4 bat'ım , ekim 1 de öğrendim şükürler olsun ki... geleyim mi buraya
Arkadaşlar merhaba, biraz önce hamile oldugumu öğrendim hiç umudum yoktu 6.ayda muradıma erdim çok şükür.. sabah idrar testi yaptım inanamadım hemen hastaneye kan verdim sonuç 79.69b hcg çıktı :))) akşama eşime nasıl bir sürprizle söylesem sizce bi akıl istiyorum :)
Tabi olabilir ama adet belirtiside olabilir benimde her yerim şişmişti adet olcam diye bekledim durdum 10 gün meğersem hamileymişimMerhaba arkadaşım İlk önce Hayırlı olsun, online sizi gördüğüm için bir şey sormak istiyorum, benim hastalığıma 9 gün var her ay olduğu gibi adetten önce ki belirti olan göğüslerde şişlik ve ağrı var yani gebe olup yine adet belirtileri olabilir mi?Lütf cvp...Tşkler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?