- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Oyy çok meraklı anneleriz , bende sabah gittim , artışım güzeldi ama dedim perşembe kadın doğumcuya gideceğim , bir kere daha artışa bakalım mı dedim , gerek yok sen kadın doğumcuya gittikten sonra gel dediler ,,, tühhh dedim :) ne yapalım sabredeceğiz azcık... :)İyiyim tatlım sabahtan sağlık ocağına gittim kan verdim tsh demir ve bir kaç test için betahcg değerimi tekrarlatmadılar bana bu yüzden merak ediyorum ne kadar yükseldiğini
Olmazsın Allahın izniyleKadın dogumcuna mi gideceksin ? Haberdar et beni cnm inş bi sorun yoktur benim de hasta olma günüm yarin inş olmamhala olacakmisim gibi geliyor
Oyy çok meraklı anneleriz , bende sabah gittim , artışım güzeldi ama dedim perşembe kadın doğumcuya gideceğim , bir kere daha artışa bakalım mı dedim , gerek yok sen kadın doğumcuya gittikten sonra gel dediler ,,, tühhh dedim :) ne yapalım sabredeceğiz azcık... :)
Benim geçmemişti , meraklı anne olunca... adetime 3 gün varken 42.4 , adet günümde (28.gün) 213.4 tü canım... yani 3 günde 5 kat... doktor güzel bir daha bakmaya gerek yok dedi , ama insan merak ediyoroff evet canım yaa ne vardı baksalardı merak ediyorum işteee senin değerin nasıldı canım adetinin üzerinden ne kadar geçmişti testi yaptırdığında ?
evet canım ya sen erken öğrendin herhalde bende geçen hafta öyleydimKadın dogumcuna mi gideceksin ? Haberdar et beni cnm inş bi sorun yoktur benim de hasta olma günüm yarin inş olmamhala olacakmisim gibi geliyor
Benim geçmemişti , meraklı anne olunca... adetime 3 gün varken 42.4 , adet günümde (28.gün) 213.4 tü canım... yani 3 günde 5 kat... doktor güzel bir daha bakmaya gerek yok dedi , ama insan merak ediyorAdetimin üzerinden bugün 5 gün geçti ne vardı bir daha baktırabilseydim
İkinciye de bakmadılar mı sana , ah ah şu doktorlar... ama geç döllenmeyse güzel bir değer canım , sen hiç merak etme..bazı kadınlar adet günlerine yakın yumurtluyor , senin öyle olmuş olabilir ,hiç merak etme değerin güzel inşaAllahevet canım bence güzel artış olmuş bende adetimin üzerinden 9 gün geçince yaptırdım sonuç 286 dı. şuan 11 gün geçti sonu ne merak ediyorum ? benim değer biraz düşük geldi bana ama normal diyor doktor inş. öledir
İkinciye de bakmadılar mı sana , ah ah şu doktorlar... ama geç döllenmeyse güzel bir değer canım , sen hiç merak etme..bazı kadınlar adet günlerine yakın yumurtluyor , senin öyle olmuş olabilir ,hiç merak etme değerin güzel inşaAllah
Evet canım... iki kere bakıyorlar en azından normalde... boşver takılma sakın , ne zaman aldın kadın doğumcu için randevunu ?Bakmadılar bende şaşırdım kendi bilgilerime göre değerlendirdim ve geç yumurtlama olabileceğini düşündüm bi nevi kendi doktorum oldum yaa bazen şu doktorları anlamıyorum 2 kere 3 kere yaparsın ok ama tek yapılmış bir testi ne diye tekrarlamassın be adam ! inş. canım
evet canım ya sen erken öğrendin herhalde bende geçen hafta öyleydim
Seninki de 2 iz mi 3 üz mü , hadi hayırlısı tatlımBen hasta olmama 12 gün kala öğrendim cnm 6.1 çıktısonra hasta olmama 5 gün kala bir daha baktirdim 488 çıktı hasta olma günüm yarin beta ne oldu acaba uçtu mu çok merakliyiz coookkk hic bekleyemiyoruz
Olmazsın Allahın izniylebende erken öğrenenlerdendim... ayy olur muyum acaba telaşıyla geçti...
Allahım bu bebeğini sağ salim kucağına almayi nasip eylesiiin
Seninki de 2 iz mi 3 üz mü , hadi hayırlısı tatlım
Elbetteee , ama değerlerin baya yüksek olunca maaşAllah barekAllah, akla direkt o geliyorAyyyy sen de mi öyle diyorsunnn cnm hahahahhben bi taneye de raziyimm yaaa
Elbetteee , ama değerlerin baya yüksek olunca maaşAllah barekAllah, akla direkt o geliyor
Evet canım... iki kere bakıyorlar en azından normalde... boşver takılma sakın , ne zaman aldın kadın doğumcu için randevunu ?
Hmm o zaman sağlıklı olsun diye dua edelim inşaAllah, ama sakın stres yapma olur mu canım :)Benim diğeri de yüksekti yine herkes ikiz diyordu ama noldu cnm ;( o yüzden istediğim tek şey sağlıklı olması artik kucağıma alabilmek
hehe kitap oku , film izle oylanmaya bak benceSalı günü gidicem canım o güne kadar heyecandan ne olurum bilmem adrenalin patlaması yaşayacağın herhalde :) Sen ne zaman gidiceksin ?
Hmm o zaman sağlıklı olsun diye dua edelim inşaAllah, ama sakın stres yapma olur mu canım :)
bebişin sağlıkla büyüsün içinde :)
hehe kitap oku , film izle oylanmaya bak bence
perşembeye aldım randevumu nasipse ben canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?