- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.821
Güzel fikirmis ama ben nerden bulayim patik :)))) çift çiZgiyi mi koysam ki bende :))Şimdi arkadaşımla konuşuyoduk akşam test yapıcam eğer pozitif çıkarsa bir çift patik koyucam eşimin yemek tabağına dedi
Güzel fikirmis ama ben nerden bulayim patik :)))) çift çiZgiyi mi koysam ki bende :))
Daha adet gününe çok var...bu kadar erken gebelik ne kanda ne idrarda belli olur :) az daha sabretmen lazım gunun gelince test yaparsın olmadı bir iki gün varken..hamile olabilirsin elbette...ama bunu şu anda öğrenmenin bir yolu yok maalesef..:)Merhaba arkadaşım İlk önce Hayırlı olsun, online sizi gördüğüm için bir şey sormak istiyorum, benim hastalığıma 9 gün var her ay olduğu gibi adetten önce ki belirti olan göğüslerde şişlik ve ağrı var yani gebe olup yine adet belirtileri olabilir mi?Lütf cvp...Tşkler :)
Aynen çift çizgiyi koy bencede ....Güzel fikirmis ama ben nerden bulayim patik :)))) çift çiZgiyi mi koysam ki bende :))
Silik bir çizgi var sanki inşallah gönlüne göre olsunMerhaba kızlar bende hep yazılarızı okuyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah ben ekimin 11 inde regl olmuştum.Şimdi dayanamayıp test yaptım sonuca bakın ve siz yorumlayın
Ben dayanamayip esime hemen telefonda solemistim huyum kurusun biraz sabirsizimGüzel fikirmis ama ben nerden bulayim patik :)))) çift çiZgiyi mi koysam ki bende :))
Merhaba cnm hosgeldin aramiza :)Arkadaşlar bu arada ben heyecanla pat diye girdim gruba :))) herkese tekrardan merhabalar diyorumm
Canim eskiden testte cikinca is bitiyor hamileyim demek oluyor saniyordum lakin ne kdr cok teferrauati varmis hamile olunca ogrendim once testte cikiyor sonra kan testinde takip ediyorlar degerlerini dis gebelikmi felan die sonra kese varmi diye bakiyorlar bi kac hafta sonra sonrada kalp atisini duyunca hehh diyosun tamam ben hamileyim karnimda bebek var inanki emin olana kadar kac tane asamadan geciyorsun insallah sende ilk asamayi gecmissindir testinde pozitif cikmistir ve de devaminda saglikli bir bebisin oldugunuda diger testlerde dogrular umarim mutlu hbrlerini bekliyoruz vaktin varsa ucretsiz olarak saglik ocaginda yada en yakin hastanede kan testi yaptirMerhaba kızlar bende hep yazılarızı okuyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah ben ekimin 11 inde regl olmuştum.Şimdi dayanamayıp test yaptım sonuca bakın ve siz yorumlayın
çok doğru bende kalp atışını duyana kadar hep acaba dedim.Canim eskiden testte cikinca is bitiyor hamileyim demek oluyor saniyordum lakin ne kdr cok teferrauati varmis hamile olunca ogrendim once testte cikiyor sonra kan testinde takip ediyorlar degerlerini dis gebelikmi felan die sonra kese varmi diye bakiyorlar bi kac hafta sonra sonrada kalp atisini duyunca hehh diyosun tamam ben hamileyim karnimda bebek var inanki emin olana kadar kac tane asamadan geciyorsun insallah sende ilk asamayi gecmissindir testinde pozitif cikmistir ve de devaminda saglikli bir bebisin oldugunuda diger testlerde dogrular umarim mutlu hbrlerini bekliyoruz vaktin varsa ucretsiz olarak saglik ocaginda yada en yakin hastanede kan testi yaptir
Canim insallah korktugun gibi degildir ve bebegin zamanla gelisir insallah dualarimiz seninle...Slm arkadaşlar ben aşılama ile hamile kaldım şuan 7+1 günlük olması gereken gebelik keseye bakıldığında 5+2 görünüyor ve 2 haftadır bebeğim görünmüyor kese ile ilgili herşey normal dr um ya geç gelişecek ya da boş gebelik diyor böyle bir durum yaşayan var mı lütfen bana yardımcı olun moralim altüst oldu bugün...
Canlaaaaarr Merhabaa hamile olmak istiyorum bende. Bu ay ovulasyon tesi denedim, değerlendirdim. Acaba adetten önce beyaz akıntı yaşayan sonra hamileliğini öğrenen var mı aranızda?
bu gruba ben de katılabilirim sanırım :)
Merhaba arkadaşım İlk önce Hayırlı olsun, online sizi gördüğüm için bir şey sormak istiyorum, benim hastalığıma 9 gün var her ay olduğu gibi adetten önce ki belirti olan göğüslerde şişlik ve ağrı var yani gebe olup yine adet belirtileri olabilir mi?Lütf cvp...Tşkler :)
Aynen canim ben kan testinde cikar cikmaz arkadaslarima solemistim gerci once kulaktan kulaga duyuldu bende madem duyuldu dedim mecbur kaldik herkese soledim sonrada pisman oldum icim icimi yedi yani ya dis gebelikse ya baska bi sorun cikarsa die cok sukur korktugum olmadi suan icin 3.ayima dogru gidiyorum rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin ne buyuk bi nimetmis ufacik bir seyde ister istemez kaybetme duygusu yasatiyor insana herseye ragmen icimizi ferah tutmaya calismak en iyisi sanirim...çok doğru bende kalp atışını duyana kadar hep acaba dedim.
Amin hepimizin birsey daha sorabilirmiyim ben ekimin 11 inde regl oldum demiştim yaa adet hesaplamalara girip geriye dönük 3adet tarihimi yazdığımda adet tarihimi yarına çıkarıyor normalde 3 -4 gün geriye atar yani benim hesabım görede 7 si 8 i gibi regl olmam lazım değilmiSilik bir çizgi var sanki inşallah gönlüne göre olsun
İNŞALLAH canım benim Teşekkür ederim temennin ve duan için haftaya tekrar randevum var dualarınızı eksik etmeyin..Canim insallah korktugun gibi degildir ve bebegin zamanla gelisir insallah dualarimiz seninle...
Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri o kdr cok benziyorki ben cok kez yanildim bu yuzden akintinin nedeni ikiside olabilir insallah hamilesindir canim
Tabiki katilabilirsin cnm hosgeldin aramiza
Usttede yazdim gerci ikisininde belirtileri cok benziyor fakat adetten once baslayan belirtilerim adet olacagim gune yakin yok oluyordu snra adetim basliyordu ama hamile oldugum ay belirtiler kaybolmadi bide adet olacagin zmn kasigin agrir sanci girer ama hamile oldugum ay sanci degilde seyirme batma gibi ufak ufak sizinti hissediyordum saniyelik insallah hamilesindir guzel hbrlerini bekliyoruz seninde
İnşallah esracım sende sağlık bir hamilelik ve doğum geçirir sağlıklı olarak kucağına alırsın inşallah. bu saydığın olayların korkularını hep yaşadım biliyorum.Çünkü olursa bu benim 2.çocuğum olacak 10 yaşında bir oğlum var çok istiyor kardeşi olsun bide haziranda 6 haftalık düşük yaptım.Ne biliyim 2.de daha çok korkuyor insan herhalde bide düşük. oğluma hamileyken tek belirtim çook halsizdim okadar şimdi hiç bişey anlamıyorum bende sizden fikir alayım dedimCanim eskiden testte cikinca is bver hamileyim demek oluyor saniyordum lakin ne kdr cok teferrauati varmis hamile olunca ogrendim once testte cikiyor sonra kan testinde takip ediyorlar degerlerini dis gebelikmi felan die sonra kese varmi diye bakiyorlar bi kac hafta sonra sonrada kalp atisini duyunca hehh diyosun tamam ben hamileyim karnimda bebek var inanki emin olana kadar kac tane asamadan geciyorsun insallah sende ilk asamayi gecmissindir testinde pozitif cikmistir ve de devaminda saglikli bir bebisin oldugunuda diger testlerde dogrular umarim mutlu hbrlerini bekliyoruz vaktin varsa ucretsiz olarak saglik ocaginda yada en yakin hastanede kan testi yaptir
Bende de çok şişkinlik kabızlık var canım.Kizlar bu arada sormak istiyorum bende asiri gaz var sanci yapio ve çok şişkinlik var sizlerdede varmi bu sorun normal mi yani
Deryacım umudunu kaybetme. inşallah bebişin seninledir güzel haberlerle dönersin.biçim hakkında birşey demedi canım ama yolk sac geçen hafta bakıldığında da vardı sanki. internetten de okuduğuma göre yolk sac oluştuktan kısa süre sonra da bebek görürünümüş. bu hafta umutluydum ama artık dediğim gibi umudumu kaybettim. çok sağol güzel dileğin için. inş düşünceleriniz gibi olur. haftaya bekleyip görcez bakalım. paylaşırım durumu. sizlerinde bu güzel zamanlarınızın keyfini daha fazla kaçırmayayım. hepinize bol şans diliyorum.
damla güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. korkma aklına kötü şeyler getirme. bir terslik olsa kendini bir şekilde belli eder heralde. tabiki seninledir bebişin. gözün aydın. Allah bu duyguyu yaşamak isteyen herkese tattırsın inş.Zaman geçmek bilmiyo sanki ya. Doktor 3 hafta sonraya çağırdı 1 hafta var daha. Bi önceki bebeğimin kalp atışları durmuştuşimdi çok korkuyorum acaba hala benimle mi diye... Doktor herşey yolunda dedi ama en ufak bşy de korkuyorum. Haftaya gidip tekrar kalp atışlarını duyduğumda dunyalar benim olacak sanki.Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar... Allah hepimizin bebişlerini korusun sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?