♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
eğer kese 5+2 ise daha bebişin görünmemesi normal arkadaşım. önemli olan o kesenin düzenli gelişmesi. benim durum da benziyor sana ben de yumurtlama günümde sanırım hamile kaldım ancak ben 5+3 oldum derken 5 mm ile küçük bir kese göründü en fazla 5 hafta dedi doktor. yani adet hesabıma göre benimki de geriden geliyor. ilk ultrasondan sonra iki hafta sonra gel dedi. sata göre 7 haftalık olduğumda ise ne karından ne de vaginal ultrasondan içindeki miniği göremedik. doktor bana da dedi boş gebelik olabilir ya da geç döllenme de olabilir.. haftaya bekleyip görcez. şimdi ben de sabırla bekliyorum.
keseyi görünce ben de hep arkadaşlarımla paylaşmıştım. şimdi de böyle bir durum var dedim.arkadaşşımın biri de yerinde olsam hele ki böyle bir durum varsa doktor doktor gezerim sen ne kadar rahatsın sorumsuzsun dedi. siz olsanız ne yapardınız peki kızlar. ben sabırlı olup beklemekten yanayım. varsa vardır yoksa yok doktor doktor gezsem ne değişecek diyorum. merkeze uzağım özel muayeneler uzak gitmeye üşeniyorum. iş çıkışı öyle yorgun oluyorum ki gelip hemen bir saat uyuyorum. hastane hastane dktor doktor gezcek vakit yaratmıyorum ben. sizce yanlış mı yapıyorum. haftaya özel hastanede randevum var sizce bu hafta özel bir doktora gideyim mi

aa
Sağol canım hayırlısı olur iinş. Senin gebeliğin ne kadarlık suan öğrenebilir miyim? haftaya güzel haberler alırız umarımmm....

Son düzenleme:
Bi öncekinde de ters giden bşy yoktu o yüzden korkuyorum...Amin inşallah dediğin gibidir. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Merhaba kızlar bende hep yazılarızı okuyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah ben ekimin 11 inde regl olmuştum.Şimdi dayanamayıp test yaptım sonuca bakın ve siz yorumlayın
Merhaba canim benimde seninle yaklasik bat imiz ayni bende dun yaptim senin gibi cikti ama adet gunumu beklemek zorundayim kesin sonuc icin benim testim su sekilde cikti canim

Eklentiler

• CAM00253-1.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 296
  • Screenshot_2014-11-05-20-39-00.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 88
ben olsam gitmezdim canım. bence biraz daha zaman geçmeli. zaten eger gittiğinde bebek oluşmuş olsaydı vajinal ultrasonla görünürdü bence. o yuzden sen bekle biraz daha. bu arada bugun internette gezinirken yolk sacın olusması boş gebelik olmadıgının en büyük kanıtıdır diye bir yazı okudum. sende de oluşmustu sanırım. bence biraz zaman geçince bebegi kesinlikle görüceksin.

çok sağol canım inş. ben de okudum benzer bi şey. benimde oluşmuş evet ama doktor boş gebelik de olabilir dedi bana bekleyip görelim dedi inş senin dediğn gibidir. :)

İyigeceler kizlar ben hala hastanedeyim. Kanamam yok ama icerde devam eden bir kanama alani oldugu icin birakmiyorlar. Benim sorum baska sirt ustu uzandiginizda kasiginizin saginda yada solunda dokununca rahmimi hissediyorum ama hep ayni yerde degil basen sagda bazen solda bazen ortada bazende biraz daha yukarida siZede oluyormu boyle bisey benmi uyduruyorum ama genelde gazim yada idrarim oldugunda hissesiyorum. Yani geziyor olmasi mumkunmu ?

biz iyiyiz sen nasılsın? görünmüyordun buralarda :) hoşgeldin

İyiyim canım bende arada bakıyorum ancak sayfa çok hızlı ilerliyor sürekli takip etmek biraz güç :) sende durumlar nasıl canım en son ne zaman gittin doktora ? kese ve yolk sac görünmüştü bebeği görebildin mi?

Merhaba tekrar cvp icin cok tskler goguslerin her ay cok siser ve el degmecek gibi olur bu ay da oyle bi fark var akintim hic bole olmazdi cok akinti var

yok canım maallesef görünmedi 7. hafta da. eğer olsa görünürdü heralde diyorum umudumu yitirdim göremeyeceğim sanırım. ama üzülmüyorum da haırlısını diledim hep Allahtan demekki hayırlısı böyleymiş. belki de bana haftaya süpriz yapar inş.

ama çok uzun sürdü canım senin hastane ziyaretin. ama en iyisi kontrol altında olman sanırım. gerken ne ise yapıyorlaardır. peki ikizlerden gelişmeyen ne olacak canım son durumun ne. alacaklar mı onu yoksa ken kendine migitcek.
bu arad ben hiç yoklamadım karnımı senin dediğin gibi. sen deyince baktım ancak elime sadece koca bir göbek geldi. hiç birşey hissetmedim.

pambix .!.:
Merhaba canim benimde seninle yaklasik bat imiz ayni bende dun yaptim senin gibi cikti ama adet gunumu beklemek zorundayim kesin sonuc icin benim testim su sekilde cikti canim
Evet benim testimle aynı şekilde çıkmış seninki sen sabahmı yaptın inşallah ikimizinde olur tabii hakkımızda hayırlısı ise senin belirtilerin varmı canım

Evet benim testimle aynı şekilde çıkmış seninki sen sabahmı yaptın inşallah ikimizinde olur tabii hakkımızda hayırlısı ise senin belirtilerin varmı canım
Benim agustosta dusukle sonlanan ilk gebeligim olmustu ve ondaki belirtilerim gibi gogus acisi ve kasik agrim var bide birkac gundur geceleri tuvalete cikmaya basladim bu belirtilerden dolayi suphelendim cok erken ysptim belki ama ne bilim merak ediyo insan iste bi mucize bekliyor insan

Normalde benim adetime yakin ve adet zamani belirtilerim hic olmaz dusukten sonraki adetimdede olmadi o yuzden bu belirtiler olunca suphelendjm atesimi de takip ediyorum sabahlari 36,2 cikiyor..normalde ve adet gunleri ates 35.1_35,3 civari oluyor.hayirlisi

Daha cok kasik bolgemde hissediyorum herzamanda degil ama cogunlukla dokununca hissediyorum. Evet maalesef uzun surdu iste olu fetus zamanla kuculurmus ikiz gebeliklerde kurtaj olmazmis . Olu fetusun beni zehirleme ihtimaline karsi burada tutuyorlar kuculmesini bekliyoruz yani . Bide bir kanama alanim var kanama alanininda kuculmesini bekliyoruz. Rahmin icinde yok yok miyom var kanama alani var e iki bebege dar geldi ve yasamak icin oldur stratejisi erken bas gosterdi Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah .

Yeni taze hamislerrrrr !!! Aklkma gelmisken atesiniz kac civarinda seyrediyor? Merak ettim rica etsem olctugunuzde yazabilir misiniz? Benim dusukle sonlanan gebeligimdeki atesim 36,7 civarlarindaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…