- 5 Aralık 2010
- 1.569
- 956
- 133
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.841
eğer kese 5+2 ise daha bebişin görünmemesi normal arkadaşım. önemli olan o kesenin düzenli gelişmesi. benim durum da benziyor sana ben de yumurtlama günümde sanırım hamile kaldım ancak ben 5+3 oldum derken 5 mm ile küçük bir kese göründü en fazla 5 hafta dedi doktor. yani adet hesabıma göre benimki de geriden geliyor. ilk ultrasondan sonra iki hafta sonra gel dedi. sata göre 7 haftalık olduğumda ise ne karından ne de vaginal ultrasondan içindeki miniği göremedik. doktor bana da dedi boş gebelik olabilir ya da geç döllenme de olabilir.. haftaya bekleyip görcez. şimdi ben de sabırla bekliyorum.Slm arkadaşlar ben aşılama ile hamile kaldım şuan 7+1 günlük olması gereken gebelik keseye bakıldığında 5+2 görünüyor ve 2 haftadır bebeğim görünmüyor kese ile ilgili herşey normal dr um ya geç gelişecek ya da boş gebelik diyor böyle bir durum yaşayan var mı lütfen bana yardımcı olun moralim altüst oldu bugün...
aabiçim hakkında birşey demedi canım ama yolk sac geçen hafta bakıldığında da vardı sanki. internetten de okuduğuma göre yolk sac oluştuktan kısa süre sonra da bebek görürünümüş. bu hafta umutluydum ama artık dediğim gibi umudumu kaybettim. çok sağol güzel dileğin için. inş düşünceleriniz gibi olur. haftaya bekleyip görcez bakalım. paylaşırım durumu. sizlerinde bu güzel zamanlarınızın keyfini daha fazla kaçırmayayım. hepinize bol şans diliyorum.
Bi öncekinde de ters giden bşy yoktu o yüzden korkuyorum...Amin inşallah dediğin gibidir. Allah isteyen herkese nasip etsin.damla güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. korkma aklına kötü şeyler getirme. bir terslik olsa kendini bir şekilde belli eder heralde. tabiki seninledir bebişin. gözün aydın. Allah bu duyguyu yaşamak isteyen herkese tattırsın inş.
sata göre 7. haftaya girdim canım. inş hepimiz güzel haberler alırızaa
Sağol canım hayırlısı olur iinş. Senin gebeliğin ne kadarlık suan öğrenebilir miyim? haftaya güzel haberler alırız umarımmm....
biz iyiyiz sen nasılsın? görünmüyordun buralarda :) hoşgeldinkızlarr nasılsınız ? aramıza yeni katılan arkadaşlar sizler de hoş geldiniz
Merhaba canim benimde seninle yaklasik bat imiz ayni bende dun yaptim senin gibi cikti ama adet gunumu beklemek zorundayim kesin sonuc icin benim testim su sekilde cikti canimMerhaba kızlar bende hep yazılarızı okuyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah ben ekimin 11 inde regl olmuştum.Şimdi dayanamayıp test yaptım sonuca bakın ve siz yorumlayın
ben olsam gitmezdim canım. bence biraz daha zaman geçmeli. zaten eger gittiğinde bebek oluşmuş olsaydı vajinal ultrasonla görünürdü bence. o yuzden sen bekle biraz daha. bu arada bugun internette gezinirken yolk sacın olusması boş gebelik olmadıgının en büyük kanıtıdır diye bir yazı okudum. sende de oluşmustu sanırım. bence biraz zaman geçince bebegi kesinlikle görüceksin.eğer kese 5+2 ise daha bebişin görünmemesi normal arkadaşım. önemli olan o kesenin düzenli gelişmesi. benim durum da benziyor sana ben de yumurtlama günümde sanırım hamile kaldım ancak ben 5+3 oldum derken 5 mm ile küçük bir kese göründü en fazla 5 hafta dedi doktor. yani adet hesabıma göre benimki de geriden geliyor. ilk ultrasondan sonra iki hafta sonra gel dedi. sata göre 7 haftalık olduğumda ise ne karından ne de vaginal ultrasondan içindeki miniği göremedik. doktor bana da dedi boş gebelik olabilir ya da geç döllenme de olabilir.. haftaya bekleyip görcez. şimdi ben de sabırla bekliyorum.
keseyi görünce ben de hep arkadaşlarımla paylaşmıştım. şimdi de böyle bir durum var dedim.arkadaşşımın biri de yerinde olsam hele ki böyle bir durum varsa doktor doktor gezerim sen ne kadar rahatsın sorumsuzsun dedi. siz olsanız ne yapardınız peki kızlar. ben sabırlı olup beklemekten yanayım. varsa vardır yoksa yok doktor doktor gezsem ne değişecek diyorum. merkeze uzağım özel muayeneler uzak gitmeye üşeniyorum. iş çıkışı öyle yorgun oluyorum ki gelip hemen bir saat uyuyorum. hastane hastane dktor doktor gezcek vakit yaratmıyorum ben. sizce yanlış mı yapıyorum. haftaya özel hastanede randevum var sizce bu hafta özel bir doktora gideyim mi
çok sağol canım inş. ben de okudum benzer bi şey. benimde oluşmuş evet ama doktor boş gebelik de olabilir dedi bana bekleyip görelim dedi inş senin dediğn gibidir. :)ben olsam gitmezdim canım. bence biraz daha zaman geçmeli. zaten eger gittiğinde bebek oluşmuş olsaydı vajinal ultrasonla görünürdü bence. o yuzden sen bekle biraz daha. bu arada bugun internette gezinirken yolk sacın olusması boş gebelik olmadıgının en büyük kanıtıdır diye bir yazı okudum. sende de oluşmustu sanırım. bence biraz zaman geçince bebegi kesinlikle görüceksin.
biz iyiyiz sen nasılsın? görünmüyordun buralarda :) hoşgeldin
Canim insallah korktugun gibi degildir ve bebegin zamanla gelisir insallah dualarimiz seninle.
Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri o kdr cok benziyorki ben cok kez yanildim bu yuzden akintinin nedeni ikiside olabilir insallah hamilesindir canim
Tabiki katilabilirsin cnm hosgeldin aramiza
Usttede yazdim gerci ikisininde belirtileri cok benziyor fakat adetten once baslayan belirtilerim adet olacagim gune yakin yok oluyordu snra adetim basliyordu ama hamile oldugum ay belirtiler kaybolmadi bide adet olacagin zmn kasigin agrir sanci girer ama hamile oldugum ay sanci degilde seyirme batma gibi ufak ufak sizinti hissediyordum saniyelik insallah hamilesindir guzel hbrlerini bekliyoruz seninde
Merhaba tekrar cvp icin cok tskler goguslerin her ay cok siser ve el degmecek gibi olur bu ay da oyle bi fark var akintim hic bole olmazdi cok akinti varCanim insallah korktugun gibi degildir ve bebegin zamanla gelisir insallah dualarimiz seninle...
Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri o kdr cok benziyorki ben cok kez yanildim bu yuzden akintinin nedeni ikiside olabilir insallah hamilesindir canim
Tabiki katilabilirsin cnm hosgeldin aramiza
Usttede yazdim gerci ikisininde belirtileri cok benziyor fakat adetten once baslayan belirtilerim adet olacagim gune yakin yok oluyordu snra adetim basliyordu ama hamile oldugum ay belirtiler kaybolmadi bide adet olacagin zmn kasigin agrir sanci girer ama hamile oldugum ay sanci degilde seyirme batma gibi ufak ufak sizinti hissediyordum saniyelik insallah hamilesindir guzel hbrlerini bekliyoruz seninde
yok canım maallesef görünmedi 7. hafta da. eğer olsa görünürdü heralde diyorum umudumu yitirdim göremeyeceğim sanırım. ama üzülmüyorum da haırlısını diledim hep Allahtan demekki hayırlısı böyleymiş. belki de bana haftaya süpriz yapar inş.İyiyim canım bende arada bakıyorum ancak sayfa çok hızlı ilerliyor sürekli takip etmek biraz güç :) sende durumlar nasıl canım en son ne zaman gittin doktora ? kese ve yolk sac görünmüştü bebeği görebildin mi?
ama çok uzun sürdü canım senin hastane ziyaretin. ama en iyisi kontrol altında olman sanırım. gerken ne ise yapıyorlaardır. peki ikizlerden gelişmeyen ne olacak canım son durumun ne. alacaklar mı onu yoksa ken kendine migitcek.İyigeceler kizlar ben hala hastanedeyim. Kanamam yok ama icerde devam eden bir kanama alani oldugu icin birakmiyorlar. Benim sorum baska sirt ustu uzandiginizda kasiginizin saginda yada solunda dokununca rahmimi hissediyorum ama hep ayni yerde degil basen sagda bazen solda bazen ortada bazende biraz daha yukarida siZede oluyormu boyle bisey benmi uyduruyorum ama genelde gazim yada idrarim oldugunda hissesiyorum. Yani geziyor olmasi mumkunmu ?
Evet benim testimle aynı şekilde çıkmış seninki sen sabahmı yaptın inşallah ikimizinde olur tabii hakkımızda hayırlısı ise senin belirtilerin varmı canımpambix .!.:Merhaba canim benimde seninle yaklasik bat imiz ayni bende dun yaptim senin gibi cikti ama adet gunumu beklemek zorundayim kesin sonuc icin benim testim su sekilde cikti canim
Benim agustosta dusukle sonlanan ilk gebeligim olmustu ve ondaki belirtilerim gibi gogus acisi ve kasik agrim var bide birkac gundur geceleri tuvalete cikmaya basladim bu belirtilerden dolayi suphelendim cok erken ysptim belki ama ne bilim merak ediyo insan iste bi mucize bekliyor insanEvet benim testimle aynı şekilde çıkmış seninki sen sabahmı yaptın inşallah ikimizinde olur tabii hakkımızda hayırlısı ise senin belirtilerin varmı canım
ama çok uzun sürdü canım senin hastane ziyaretin. ama en iyisi kontrol altında olman sanırım. gerken ne ise yapıyorlaardır. peki ikizlerden gelişmeyen ne olacak canım son durumun ne. alacaklar mı onu yoksa ken kendine migitcek.
bu arad ben hiç yoklamadım karnımı senin dediğin gibi. sen deyince baktım ancak elime sadece koca bir göbek geldi. hiç birşey hissetmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?