- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.861
İnşallah herkesin beklentileri mucizeleri gerçek olur bizimkide senin bat ne zaman bide dün sabahmı yaptın testiBenim agustosta dusukle sonlanan ilk gebeligim olmustu ve ondaki belirtilerim gibi gogus acisi ve kasik agrim var bide birkac gundur geceleri tuvalete cikmaya basladim bu belirtilerden dolayi suphelendim cok erken ysptim belki ama ne bilim merak ediyo insan iste bi mucize bekliyor insan
yok canım maallesef görünmedi 7. hafta da. eğer olsa görünürdü heralde diyorum umudumu yitirdim göremeyeceğim sanırım. ama üzülmüyorum da haırlısını diledim hep Allahtan demekki hayırlısı böyleymiş. belki de bana haftaya süpriz yapar inş.
Ben su sira serviste yatiryorum surekli olculuyor ve 36,5-37 arasi seyrediyor gebelik oncesi 35,5 falandiYeni taze hamislerrrrr !!!Aklkma gelmisken atesiniz kac civarinda seyrediyor? Merak ettim rica etsem olctugunuzde yazabilir misiniz? Benim dusukle sonlanan gebeligimdeki atesim 36,7 civarlarindaydi
baya sorun varmış hepsi geçicek sağlıkla kucağına alıcaksın inş. geçmiş olsunDaha cok kasik bolgemde hissediyorum herzamanda degil ama cogunlukla dokununca hissediyorum. Evet maalesef uzun surdu iste olu fetus zamanla kuculurmus ikiz gebeliklerde kurtaj olmazmis . Olu fetusun beni zehirleme ihtimaline karsi burada tutuyorlar kuculmesini bekliyoruz yani . Bide bir kanama alanim var kanama alanininda kuculmesini bekliyoruz. Rahmin icinde yok yok miyom var kanama alani var e iki bebege dar geldi ve yasamak icin oldur stratejisi erken bas gosterdiRabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah .
Cevapladigin icin cok tesekkur ederim canim dilerim rabbim evladinla sana saglik berketli omur versin. Ve diger tum hamislerimizede ins rabbim herkesi evlat meyvesiyle taclandirskn ve evladini bagislasinBen su sira serviste yatiryorum surekli olculuyor ve 36,5-37 arasi seyrediyor gebelik oncesi 35,5 falandi
Evet canım benim durumumla aynı gibi seninle benim de geçen hafta ve bu hafta ne karından ne de vajinal görünmedi,kese ile ilgili herşey yolunda ALLAH a şükür yolk sac da mevcut inş. haftaya görür haberleşiriz. DOKTOR mevzusuna da gelince şuan için ne gerek var kesin birşey söyleninceye kadar gerek yok bence Allah korusun olumsuz birşey olursa danışma amaçlı bir başka dr a gidebilirsin o zaman gerek kalmaz inş. RABBİM yüzümüzü güldürür...eğer kese 5+2 ise daha bebişin görünmemesi normal arkadaşım. önemli olan o kesenin düzenli gelişmesi. benim durum da benziyor sana ben de yumurtlama günümde sanırım hamile kaldım ancak ben 5+3 oldum derken 5 mm ile küçük bir kese göründü en fazla 5 hafta dedi doktor. yani adet hesabıma göre benimki de geriden geliyor. ilk ultrasondan sonra iki hafta sonra gel dedi. sata göre 7 haftalık olduğumda ise ne karından ne de vaginal ultrasondan içindeki miniği göremedik. doktor bana da dedi boş gebelik olabilir ya da geç döllenme de olabilir.. haftaya bekleyip görcez. şimdi ben de sabırla bekliyorum.
keseyi görünce ben de hep arkadaşlarımla paylaşmıştım. şimdi de böyle bir durum var dedim.arkadaşşımın biri de yerinde olsam hele ki böyle bir durum varsa doktor doktor gezerim sen ne kadar rahatsın sorumsuzsun dedi. siz olsanız ne yapardınız peki kızlar. ben sabırlı olup beklemekten yanayım. varsa vardır yoksa yok doktor doktor gezsem ne değişecek diyorum. merkeze uzağım özel muayeneler uzak gitmeye üşeniyorum. iş çıkışı öyle yorgun oluyorum ki gelip hemen bir saat uyuyorum. hastane hastane dktor doktor gezcek vakit yaratmıyorum ben. sizce yanlış mı yapıyorum. haftaya özel hastanede randevum var sizce bu hafta özel bir doktora gideyim mi
Amin hepimizin birsey daha sorabilirmiyim ben ekimin 11 inde regl oldum demiştim yaa adet hesaplamalara girip geriye dönük 3adet tarihimi yazdığımda adet tarihimi yarına çıkarıyor normalde 3 -4 gün geriye atar yani benim hesabım görede 7 si 8 i gibi regl olmam lazım değilmi
kızlar mıde bulantınız azaldı mı.9 cu haftadayım tam gaz devam edıyor ılac ıcmekten yoruldum
Ben o hesapları kendim için bile düzgün hesaplayamiyorum :))) ama silik çizgiyi gördüğüne göre birkaç gün arayla test yapmaya devam ederdim ben olsam
Canım benim bulantılar biraz azalıyor gibi çok şükür benim de 10 hafta bitti.kızlar mıde bulantınız azaldı mı.9 cu haftadayım tam gaz devam edıyor ılac ıcmekten yoruldum
Ben kan testi yapmadan dayanabilir miyim b hcg 79.69 çıktı bende zaten , az önce başka bir arkadaşa cvp yazmıştım sağol yinede canim :)canım en emin olanı kan testi..sağlık ocağına kanını ver hemen 11 e kadar alıyorlar...yarın sonucunu alırsın..güzel haberlerle gelirsin inş.
Benim bulantılarım çok erken başlamıştı ve hiç birşey yiyemez haldeydim. Ama PrimaBella aldım ve 2 gündür hiç kusmuyorum. Resmen yemek yemeyi özlemişim.malesef benim yeni yeni başlıyor,birde kahvaltıdan en az yarım saat önce aç karnına ilaç içiyorum, kusmamak için zor tutuyorum kendimi, siz benden daha öndesiniz, bulantıları hafifletecek bir şeyler yaptınızmı hiç?
günaydın sevgili anneler..bebişler ve sizler nasılsınız...bugün ve sonrasında hep güzel haberler almak dileğiyle bu günümüz sağlık hayır ve sevgi içinde geçsin inş....sizlere kocaman sevgiler gönderiyorum..
bebişim de arkadaşlarına öpücükler gönderiyormuşiletirsiniz artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?