♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
İnşal"pambix, post: 37643135, member: 452496"]Normalde benim adetime yakin ve adet zamani belirtilerim hic olmaz dusukten sonraki adetimdede olmadi o yuzden bu belirtiler olunca suphelendjm atesimi de takip ediyorum sabahlari 36,2 cikiyor..normalde ve adet gunleri ates 35.1_35,3 civari oluyor.hayirlisi[/QUOTE]
İnşallah herkesin beklentileri mucizeleri gerçek olur bizimkide senin bat ne zaman bide dün sabahmı yaptın testi

Canım benim sata göre 8+0 da göründü ama doktor bebeğin 6+2 olduğunu söyledi bence normal geldi bana bu durumun. Tabiki herkesin aynı olacak diye bir şey yok, herşeye hazırlıklı olmalıyız ancak geç döllenme diye bir durum var ve bu senin için de geçerli bu yüzden haftaya kesin bi sonuç alırsın diye ümit ediyorum sakin olmaya çalış canım her şeyin en güzeli olsun hakkında inş.

İnşallah herkesin beklentileri mucizeleri gerçek olur bizimkide senin bat ne zaman bide dün sabahmı yaptın testi[/QUOTE]
Evet canim dun sabah yaptim..ben yaklasik 40_45 gunde bir adet oluyrum o yuzden bi 5_6 gun kadar var adetime

Yeni taze hamislerrrrr !!! Aklkma gelmisken atesiniz kac civarinda seyrediyor? Merak ettim rica etsem olctugunuzde yazabilir misiniz? Benim dusukle sonlanan gebeligimdeki atesim 36,7 civarlarindaydi
Ben su sira serviste yatiryorum surekli olculuyor ve 36,5-37 arasi seyrediyor gebelik oncesi 35,5 falandi

baya sorun varmış hepsi geçicek sağlıkla kucağına alıcaksın inş. geçmiş olsun

Ben su sira serviste yatiryorum surekli olculuyor ve 36,5-37 arasi seyrediyor gebelik oncesi 35,5 falandi
Cevapladigin icin cok tesekkur ederim canim dilerim rabbim evladinla sana saglik berketli omur versin. Ve diger tum hamislerimizede ins rabbim herkesi evlat meyvesiyle taclandirskn ve evladini bagislasin

Evet canım benim durumumla aynı gibi seninle benim de geçen hafta ve bu hafta ne karından ne de vajinal görünmedi,kese ile ilgili herşey yolunda ALLAH a şükür yolk sac da mevcut inş. haftaya görür haberleşiriz. DOKTOR mevzusuna da gelince şuan için ne gerek var kesin birşey söyleninceye kadar gerek yok bence Allah korusun olumsuz birşey olursa danışma amaçlı bir başka dr a gidebilirsin o zaman gerek kalmaz inş. RABBİM yüzümüzü güldürür...

malesef benim yeni yeni başlıyor,birde kahvaltıdan en az yarım saat önce aç karnına ilaç içiyorum, kusmamak için zor tutuyorum kendimi, siz benden daha öndesiniz, bulantıları hafifletecek bir şeyler yaptınızmı hiç?

Ben o hesapları kendim için bile düzgün hesaplayamiyorum :))) ama silik çizgiyi gördüğüne göre birkaç gün arayla test yapmaya devam ederdim ben olsam

günaydın sevgili anneler..bebişler ve sizler nasılsınız...bugün ve sonrasında hep güzel haberler almak dileğiyle bu günümüz sağlık hayır ve sevgi içinde geçsin inş....sizlere kocaman sevgiler gönderiyorum..
bebişim de arkadaşlarına öpücükler gönderiyormuş iletirsiniz artık :)

kızlar mıde bulantınız azaldı mı.9 cu haftadayım tam gaz devam edıyor ılac ıcmekten yoruldum

canım ben sürekli kuru şeyler yiyorum..hem kabızım hem de hayatımda hiç yemediğim kadar pilav, makarna, patates haşlaması yedim...bir de pide çok iyi geliyor..ekmektense pide yiyorum..

Ben o hesapları kendim için bile düzgün hesaplayamiyorum :))) ama silik çizgiyi gördüğüne göre birkaç gün arayla test yapmaya devam ederdim ben olsam

canım en emin olanı kan testi..sağlık ocağına kanını ver hemen 11 e kadar alıyorlar...yarın sonucunu alırsın..güzel haberlerle gelirsin inş.

kızlar mıde bulantınız azaldı mı.9 cu haftadayım tam gaz devam edıyor ılac ıcmekten yoruldum
Canım benim bulantılar biraz azalıyor gibi çok şükür benim de 10 hafta bitti. evvelsi gün çok fena bulantım vardı bu 2 gündür bulantım yok denecek kadar az. Dün bulantım olmayınca biraz kendime gelebildim yaa bulantısız hayat ne güzelmiş... ama şişkinlik ve gaz problemim de azalmakla beraber devam ediyor. Biraz daha sabır kızlar 3. ayın sonuna doğru azalacakmış iyice...

canım en emin olanı kan testi..sağlık ocağına kanını ver hemen 11 e kadar alıyorlar...yarın sonucunu alırsın..güzel haberlerle gelirsin inş.
Ben kan testi yapmadan dayanabilir miyim b hcg 79.69 çıktı bende zaten , az önce başka bir arkadaşa cvp yazmıştım sağol yinede canim :)

Benim bulantılarım çok erken başlamıştı ve hiç birşey yiyemez haldeydim. Ama PrimaBella aldım ve 2 gündür hiç kusmuyorum. Resmen yemek yemeyi özlemişim.

Yüksek enerjiniz ve pozitif oluşunuz süper :) Sizede kocaman sevgiler :))))

Kİzlar bisey sorucam ben vardiyali calisiyorum bu hafta sabahciyim ama yarin doktora gidecegim sabahtan tahliller beklemeler malum devlet hastanesi isim baya gec biter vardiyami degistirip geceye gelsem ertesi gun sabaha gitmek zorunda kalicam acaba bir gun rapor alsam verirlermi hic biseyim yokken ve bunu yapmam etik mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…