♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Anladığım kadarıyla arkadaşının bu konuda hiç bir bilgisi yok. Senin yaptığının sorumsulukla uzaktan yakından alakası yok. O ne demekmiş? Kusura bakma çok kızdım arkadaşına. Bebek gelişimi öyle hemen olan bir şey değil. Bouna 9 ay beklemiyoruz. Her şeyin bir zamanı bir oluru var. Henüz erkense bebeğin için daha gözükmüyordur. Doktor doktor dolaşmak sadece vakit ve para kaybı olur. Bebek 7. haftada görünüyorsa her doktora 7. haftada görünüyor.
Sabretmekle en doğrusunu yapıyorsun, sakın moralini bozma.

Selaaaaammmm hamislerrr nasılsınız bakalım minnaklar nasilll benim minnak bgn uslu ;D midem bulanmadi henüz ama bgne kadar çok fena yaramazliklar yapıyordu şükürbgn iyi nazar degmesin :) 8inci haftamiz bitti bgn 9 a doğru gidiyoruz maşallah

drygs yazini simdi okudum arkadasin bence hakaiz cunku dedigin gibi eger oyleyse bile ne degisecek. Bak ben kanamayla geldim ama sonucta dusuk basladiysa yerine dikemeyeceklerine gore bekleyip gormekti yapabilecegim sey. O yuzden biraz sabirli ol ama bos gebelikte olsa allahimin takdiri. Sen yinede hayirli dusun baskalarina kulak asma.

inş canım haftaya hayırlı haberleri aırız bakalım.

öğretmenlikte hastaneye gittiğiniz gün kağıt alıyorsunuz ertesi gün okula teslim ediyorsunz. o günkü ek ders de kesiliyor ancak kimse neden gelmedin diyemiyor. sizin de öyle bir imkanınız yok mu. ya da geç gitseniz mesela hastaneden geliyorum deseniz diyebilcekleri bir şey var mı.

kızlar desteğiniz için çok teşekkürler. hayırlısını bekliyorum ben de bakalım. öpüyorum sizi

Günaydin kizlar yarin doktora gidecegim kalp atislari icin icimde heyecan ve korku var
Canim nie aklina korkuyu getiriyorsun ben kendimden cok emin gittim aklima bile getirmedim korkuyu ztn biz daha gunu var saniyorduk o beklentiyle gitmemistik doktorumuz supriz yapti ben sormadan dinletti

kızlar mıde bulantınız azaldı mı.9 cu haftadayım tam gaz devam edıyor ılac ıcmekten yoruldum
Bazi seylerden ozellikle et balik tavuk turu seylerden tiksinme olayim devam ediyor koku hassasiyetim ayni sekilde devam ediyor agzimda hafif bir eksime tuhaf bi tat var beni rahatsiz eden. Bunlarin disinda corba sebze ve nohut fasulye tarzi yemekleri yemeye basladim artik ogle yemeklerini yemekhanede yiyorum cok sukur iki uc gundurde kusmuyorum insallah dahada iyi oluruz zamanla inanin bebek keyfini daha cikaramadim canimin derdine dustum daha bi elimi gobegime koyup konusamadim ins kendimi iyi hissetmeye basladikca bebisime yogunlasicam

artık bugunden yuzmeye basladım bulantıya ıyı gelıyormus dedı doktorum bakalım her seyı deneyecem ..boyle rahat rahat hamılelık yasayamadım bu 2 ayda sureklı bı bulantı ardından gelen halsızlık ınsallah 12 cı haftada bıter

canım senın durum noldu duydunmu bebegının kalp atıslarını

Ben o gun ise gitmek iatemiyorum cünkü o yorgunlukla gece calisamam Ustelik hastane icin erkenden kalkicam bide ertesi gun tekrqr sabah ise gidicem canim o yüzden almak istiyordum raporu sanirim bisey demezler ama benim icime sinmiyor

Haklisin canim iste bi kere düsük yaptm hala etkisindeyim

Ben o gun ise gitmek iatemiyorum cünkü o yorgunlukla gece calisamam Ustelik hastane icin erkenden kalkicam bide ertesi gun tekrqr sabah ise gidicem canim o yüzden almak istiyordum raporu sanirim bisey demezler ama benim icime sinmiyor
Canim hamilelik doneminde yasal olarak istedigimiz bi gunde doktor muayenesine gitme hakkimiz var bunun icinde kimse bisey diyemez ama nasil kullaniliyor bilmiyorum ozel idari izinmi yaziliyor yoksa rapormu aliyorsun bilmiyorum ben esimden dolayi c.tesi musait oldugumuz icin o gun gidiyoruz ama kar kis gelince karnim cok buyuyunce kismet olurda o gunlere gelirsem rapor yazdircam saglik ocagina ise gitmicem insan hayatinda kac kere hamile kaliyorki tadini cikarmak lazim :)

Yüksek enerjiniz ve pozitif oluşunuz süper :) Sizede kocaman sevgiler :))))
tşk ederim..bazen küçük bir güzellik tüm günü iyileştirmeye yetebiliyor..bugün, buna ben katkıda bulunmak istedim..sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…