- 27 Ekim 2014
- 486
- 279
- 53
- 34
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.881
prima Bella ilaçmı?Benim bulantılarım çok erken başlamıştı ve hiç birşey yiyemez haldeydim. Ama PrimaBella aldım ve 2 gündür hiç kusmuyorum. Resmen yemek yemeyi özlemişim.
prima Bella ilaçmı?
Anladığım kadarıyla arkadaşının bu konuda hiç bir bilgisi yok. Senin yaptığının sorumsulukla uzaktan yakından alakası yok. O ne demekmiş? Kusura bakma çok kızdım arkadaşına. Bebek gelişimi öyle hemen olan bir şey değil. Bouna 9 ay beklemiyoruz. Her şeyin bir zamanı bir oluru var. Henüz erkense bebeğin için daha gözükmüyordur. Doktor doktor dolaşmak sadece vakit ve para kaybı olur. Bebek 7. haftada görünüyorsa her doktora 7. haftada görünüyor.eğer kese 5+2 ise daha bebişin görünmemesi normal arkadaşım. önemli olan o kesenin düzenli gelişmesi. benim durum da benziyor sana ben de yumurtlama günümde sanırım hamile kaldım ancak ben 5+3 oldum derken 5 mm ile küçük bir kese göründü en fazla 5 hafta dedi doktor. yani adet hesabıma göre benimki de geriden geliyor. ilk ultrasondan sonra iki hafta sonra gel dedi. sata göre 7 haftalık olduğumda ise ne karından ne de vaginal ultrasondan içindeki miniği göremedik. doktor bana da dedi boş gebelik olabilir ya da geç döllenme de olabilir.. haftaya bekleyip görcez. şimdi ben de sabırla bekliyorum.
keseyi görünce ben de hep arkadaşlarımla paylaşmıştım. şimdi de böyle bir durum var dedim.arkadaşşımın biri de yerinde olsam hele ki böyle bir durum varsa doktor doktor gezerim sen ne kadar rahatsın sorumsuzsun dedi. siz olsanız ne yapardınız peki kızlar. ben sabırlı olup beklemekten yanayım. varsa vardır yoksa yok doktor doktor gezsem ne değişecek diyorum. merkeze uzağım özel muayeneler uzak gitmeye üşeniyorum. iş çıkışı öyle yorgun oluyorum ki gelip hemen bir saat uyuyorum. hastane hastane dktor doktor gezcek vakit yaratmıyorum ben. sizce yanlış mı yapıyorum. haftaya özel hastanede randevum var sizce bu hafta özel bir doktora gideyim mi
süpermiş, peki nerden aldın?Hayır kol saati jeli var sürüp koluna takıyorsun ufak ufak elektrik veriyor ve çok acayip bulantı falan kalmıyor. Beynine sinyal gönderiyormuş. Hiçbir yan etkisi de yok mucize gibi
süpermiş, peki nerden aldın?
inş canım haftaya hayırlı haberleri aırız bakalım.Evet canım benim durumumla aynı gibi seninle benim de geçen hafta ve bu hafta ne karından ne de vajinal görünmedi,kese ile ilgili herşey yolunda ALLAH a şükür yolk sac da mevcut inş. haftaya görür haberleşiriz. DOKTOR mevzusuna da gelince şuan için ne gerek var kesin birşey söyleninceye kadar gerek yok bence Allah korusun olumsuz birşey olursa danışma amaçlı bir başka dr a gidebilirsin o zaman gerek kalmaz inş. RABBİM yüzümüzü güldürür...
öğretmenlikte hastaneye gittiğiniz gün kağıt alıyorsunuz ertesi gün okula teslim ediyorsunz. o günkü ek ders de kesiliyor ancak kimse neden gelmedin diyemiyor. sizin de öyle bir imkanınız yok mu. ya da geç gitseniz mesela hastaneden geliyorum deseniz diyebilcekleri bir şey var mı.Kİzlar bisey sorucam ben vardiyali calisiyorum bu hafta sabahciyim ama yarin doktora gidecegim sabahtan tahliller beklemeler malum devlet hastanesi isim baya gec biter vardiyami degistirip geceye gelsem ertesi gun sabaha gitmek zorunda kalicam acaba bir gun rapor alsam verirlermi hic biseyim yokken ve bunu yapmam etik mi?
Anladığım kadarıyla arkadaşının bu konuda hiç bir bilgisi yok. Senin yaptığının sorumsulukla uzaktan yakından alakası yok. O ne demekmiş? Kusura bakma çok kızdım arkadaşına. Bebek gelişimi öyle hemen olan bir şey değil. Bouna 9 ay beklemiyoruz. Her şeyin bir zamanı bir oluru var. Henüz erkense bebeğin için daha gözükmüyordur. Doktor doktor dolaşmak sadece vakit ve para kaybı olur. Bebek 7. haftada görünüyorsa her doktora 7. haftada görünüyor.
Sabretmekle en doğrusunu yapıyorsun, sakın moralini bozma.
kızlar desteğiniz için çok teşekkürler. hayırlısını bekliyorum ben de bakalım. öpüyorum sizidrygs yazini simdi okudum arkadasin bence hakaiz cunku dedigin gibi eger oyleyse bile ne degisecek. Bak ben kanamayla geldim ama sonucta dusuk basladiysa yerine dikemeyeceklerine gore bekleyip gormekti yapabilecegim sey. O yuzden biraz sabirli ol ama bos gebelikte olsa allahimin takdiri. Sen yinede hayirli dusun baskalarina kulak asma.
Canim nie aklina korkuyu getiriyorsun ben kendimden cok emin gittim aklima bile getirmedim korkuyu ztn biz daha gunu var saniyorduk o beklentiyle gitmemistik doktorumuz supriz yapti ben sormadan dinlettiGünaydin kizlar yarin doktora gidecegim kalp atislari icin icimde heyecan ve korku var
Bazi seylerden ozellikle et balik tavuk turu seylerden tiksinme olayim devam ediyor koku hassasiyetim ayni sekilde devam ediyor agzimda hafif bir eksime tuhaf bi tat var beni rahatsiz eden. Bunlarin disinda corba sebze ve nohut fasulye tarzi yemekleri yemeye basladim artik ogle yemeklerini yemekhanede yiyorum cok sukur iki uc gundurde kusmuyorum insallah dahada iyi oluruz zamanla inanin bebek keyfini daha cikaramadim canimin derdine dustum daha bi elimi gobegime koyup konusamadim ins kendimi iyi hissetmeye basladikca bebisime yogunlasicamkızlar mıde bulantınız azaldı mı.9 cu haftadayım tam gaz devam edıyor ılac ıcmekten yoruldum
Ayy bende merak ettim simdi fiyati ne kdr pekiEczanelerde satılıyor. Ama tabi siparişe göre getiriyorlar. Gerçekten çok iyi
artık bugunden yuzmeye basladım bulantıya ıyı gelıyormus dedı doktorum bakalım her seyı deneyecem ..boyle rahat rahat hamılelık yasayamadım bu 2 ayda sureklı bı bulantı ardından gelen halsızlık ınsallah 12 cı haftada bıterCanim nie aklina korkuyu getiriyorsun ben kendimden cok emin gittim aklima bile getirmedim korkuyu ztn biz daha gunu var saniyorduk o beklentiyle gitmemistik doktorumuz supriz yapti ben sormadan dinletti
Bazi seylerden ozellikle et balik tavuk turu seylerden tiksinme olayim devam ediyor koku hassasiyetim ayni sekilde devam ediyor agzimda hafif bir eksime tuhaf bi tat var beni rahatsiz eden. Bunlarin disinda corba sebze ve nohut fasulye tarzi yemekleri yemeye basladim artik ogle yemeklerini yemekhanede yiyorum cok sukur iki uc gundurde kusmuyorum insallah dahada iyi oluruz zamanla inanin bebek keyfini daha cikaramadim canimin derdine dustum daha bi elimi gobegime koyup konusamadim ins kendimi iyi hissetmeye basladikca bebisime yogunlasicam
canım senın durum noldu duydunmu bebegının kalp atıslarınıSelaaaaammmm hamislerrrnasılsınız bakalım minnaklar nasilll benim minnak bgn uslu ;D midem bulanmadi henüz ama bgne kadar çok fena yaramazliklar yapıyordu şükürbgn iyi nazar degmesin :) 8inci haftamiz bitti bgn 9 a doğru gidiyoruz maşallah
Ayy bende merak ettim simdi fiyati ne kdr peki
Ben o gun ise gitmek iatemiyorum cünkü o yorgunlukla gece calisamam Ustelik hastane icin erkenden kalkicam bide ertesi gun tekrqr sabah ise gidicem canim o yüzden almak istiyordum raporu sanirim bisey demezler ama benim icime sinmiyorinş canım haftaya hayırlı haberleri aırız bakalım.
öğretmenlikte hastaneye gittiğiniz gün kağıt alıyorsunuz ertesi gün okula teslim ediyorsunz. o günkü ek ders de kesiliyor ancak kimse neden gelmedin diyemiyor. sizin de öyle bir imkanınız yok mu. ya da geç gitseniz mesela hastaneden geliyorum deseniz diyebilcekleri bir şey var mı.
kızlar desteğiniz için çok teşekkürler. hayırlısını bekliyorum ben de bakalım. öpüyorum sizi
canım senın durum noldu duydunmu bebegının kalp atıslarını
Haklisin canim iste bi kere düsük yaptm hala etkisindeyimCanim nie aklina korkuyu getiriyorsun ben kendimden cok emin gittim aklima bile getirmedim korkuyu ztn biz daha gunu var saniyorduk o beklentiyle gitmemistik doktorumuz supriz yapti ben sormadan dinletti
Bazi seylerden ozellikle et balik tavuk turu seylerden tiksinme olayim devam ediyor koku hassasiyetim ayni sekilde devam ediyor agzimda hafif bir eksime tuhaf bi tat var beni rahatsiz eden. Bunlarin disinda corba sebze ve nohut fasulye tarzi yemekleri yemeye basladim artik ogle yemeklerini yemekhanede yiyorum cok sukur iki uc gundurde kusmuyorum insallah dahada iyi oluruz zamanla inanin bebek keyfini daha cikaramadim canimin derdine dustum daha bi elimi gobegime koyup konusamadim ins kendimi iyi hissetmeye basladikca bebisime yogunlasicam
Bende hep yaziyorum gerci ama ablaminda ilk bebegi dusmustu ikincisinde hic ole bi tehlike yasamamisti simdi masallah 3 yasindaHaklisin canim iste bi kere düsük yaptm hala etkisindeyim
Canim hamilelik doneminde yasal olarak istedigimiz bi gunde doktor muayenesine gitme hakkimiz var bunun icinde kimse bisey diyemez ama nasil kullaniliyor bilmiyorum ozel idari izinmi yaziliyor yoksa rapormu aliyorsun bilmiyorum ben esimden dolayi c.tesi musait oldugumuz icin o gun gidiyoruz ama kar kis gelince karnim cok buyuyunce kismet olurda o gunlere gelirsem rapor yazdircam saglik ocagina ise gitmicem insan hayatinda kac kere hamile kaliyorki tadini cikarmak lazim :)Ben o gun ise gitmek iatemiyorum cünkü o yorgunlukla gece calisamam Ustelik hastane icin erkenden kalkicam bide ertesi gun tekrqr sabah ise gidicem canim o yüzden almak istiyordum raporu sanirim bisey demezler ama benim icime sinmiyor
İnsallah canim darisi basimiza:)Bende hep yaziyorum gerci ama ablaminda ilk bebegi dusmustu ikincisinde hic ole bi tehlike yasamamisti simdi masallah 3 yasinda
tşk ederim..bazen küçük bir güzellik tüm günü iyileştirmeye yetebiliyor..bugün, buna ben katkıda bulunmak istedim..sevgilerYüksek enerjiniz ve pozitif oluşunuz süper :) Sizede kocaman sevgiler :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?