♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Walla kurtarıcım oldu benim 400TL diye biliyordum biraz almamak için direndim ama gittim baktım ki 250 TL biraz daha uygun geldi pahalı tabi ama sonuçta her akşam serum taktırsam da aynı paraya gelecekti
Egerki biraz daha basinda olsaydim hamileligimin dusunebilirdim ama 2 haftam kaldi biraz daha disimi sikayim o zmn o paraya bebisime biseyler alirim maglum icimde surekli biseler alma hevesi var cinsiyet belli olsa alicam yavastan

Duydum duydummm belli olmuyor mu keyfimden bi ay sonra cagirdi bidaha dr umuz allahim hepjmizin minnaklarini bagislasin saglikla alalim kucagimiza ins
oh cok ıyı bak soylemıstık sana bosuna kendını de bebısı de uzme deye,12 cı haftasında ıkılı tarama testınde gorursun bı daha o zaman doktornu sıkıstır cınsıyetını de soylesın .Insallah sag salım alırsın kucagına senın adına gercekten cok sevındm

Valla dogru diyosun canim cevabin icin tesekkur ederim haklisin dogal hakkimsa sonuna kadar kullanirim:))

Anneler yardimlarinizi bekliyorumm satim 14 eylul 22 ekimde beta hcgm 84 tu 27 ekimde 2023 cikti 30 ekimde kesemizi gorduk 5mm dedi doktor dün gittim kese 14.8 mm olmus ancak kalp atisini goremedik doktor muhtemelen gec döllenme olmuş dedi adete gore 7 hafta icindeyim doktor 7 ve 8. haftalarda gorulmeyen kalp atisli bebekleri aliyoruz dedi lütfen yardimci olun

Merhaba canim benimde seninle yaklasik bat imiz ayni bende dun yaptim senin gibi cikti ama adet gunumu beklemek zorundayim kesin sonuc icin benim testim su sekilde cikti canim
Arkadaşım bence 4 5 gün kala ovulasyon testi ile öğrenebilirsin.çünkü baya koyu pozitif çıkıyor yumurtlamadaki gibi.ben ordan anlamıştım

Kızlar ben de bugün minikimi gördüm çok şükür:)kalbinin hareketini görünce çok mutlu oldum:) ultrason çıktısını alamadık sorun çıktı ama olsun.Rabbim hepimize tattırsın...benim de düşük tehlikem var hep yatmam gerekiyor:/ kanamam rahimde değil ama neden kaynaklandığı belli değil.bu da tehlike oluşturuyor.12.haftaya kadar yatmaya devam:/

Ben o gun ise gitmek iatemiyorum cünkü o yorgunlukla gece calisamam Ustelik hastane icin erkenden kalkicam bide ertesi gun tekrqr sabah ise gidicem canim o yüzden almak istiyordum raporu sanirim bisey demezler ama benim icime sinmiyor
sinsin sinsin. önce senin sağlığın önemli. gitme elbette işe o zaman hakkın varsa tabi.

gözün aydın canım ne güzel. gelişmeler güzel. durumun farkında olmanız güzel ona göre hareket ederseniz inş bir sorun çıkmaz. sağlıkla kucağına alırrsn inş.

güzelim hiç gönlüünü sıkma. senin belli ki geç döllenme olmuş benim sat da 15 eylül mesela. ben 13 nde kan verdim 329 du. gerçi benim durumum normal ilerliyor gibiydi 5. hafta 5 öö kese göründü ancak 6-7 hafta içindeki minik görünmedi. doktor bana da dedi haftaya da bakalım diye. boş gebelikse alınması lazım diye. ancak senin geriden gelicek durumun baksana bir hafta geriden hesapla sen. sen hala döllenmeye göre 6. haftandasın. belki haftaya görebilirsin miniğini.

İnsallahh doktorla bidahaki randevum 13ünde Allahm inşallah o zamann görmeyii nasip ederr her anim duayla gecio ben ve benim gibi tüm bekleyenlere sen gordun mu meleginin kalp atislarinii

İnsallahh doktorla bidahaki randevum 13ünde Allahm inşallah o zamann görmeyii nasip ederr her anim duayla gecio ben ve benim gibi tüm bekleyenlere sen gordun mu meleginin kalp atislarinii
maalesef ben göremedim henüz. geçen hafta görünmesi lazımdı ancak görünmedi bana da dedi belki geç döllenme belki de boş gebelik. haftaya karar veririz dedi. başka bir doktora randevum var benim de 11 inde onu bekliyorum. inş hayırlı haberler alırız haftaya.

Kızlar bugün kan tahlili yaptırdım sonuç bende bilmiyorum beta hcg 17 çıkmış sizce nee
5'in üzeri hamile olarak değerlendiriliyor. Bu değere göre sen de hamilesin :)
Artık2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor beta HCG değerinin

Hayırlı olsun diyelim mi :)

İnşallah haftaya hayırlı haberlerr alirizz artik dualarimda sende varsin :)

Mrb arkadaşlar bugün doktoruma ilk muayenemi olmaya gittim,kesemizi gördük daha çok ufakti haftayada kalp atışı için gitcem bakalım duyacakmiyiz ayrıca doktor bana 10Gün cinsel ilişkiye girmememi istedi sizce bunu neden söyledi ....

Daha çok küçük olduğu için düşük olma riski doğabilir diye demiştir. Valla ben doğana kadar cinsel ilişki düşünmüyorum :))))

canım ben sürekli kuru şeyler yiyorum..hem kabızım hem de hayatımda hiç yemediğim kadar pilav, makarna, patates haşlaması yedim...bir de pide çok iyi geliyor..ekmektense pide yiyorum..
Canım kabız olmak da hemoroite sebebiyet verebiliyor. Aman dikkat , ben yaşadım hala da tam geçmedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…