♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
hayırlı olsun cnm..darısı diğer annelere olsun inş. :)

bazı doktorlar onlem amaclı 12 cı haftaya kadar cınsel ılskı ve sporu yasaklaya bılıyor.Senın kanama kahve renglı akıntın varsa bı de yasaklaya bılıyorlar o zaman progestan da yazıyor ama .Ben de kalp atısını duyana kadar cınsel ılıskıye gırmedım spor yapmadım doktor yasaklamıstı

Sanırım bunu herkese söylüyorlar benimki de 15 gün yasak dedi. Kocamla kardeş kardeş sarılıp uyuyoruz :)

Ben su sira serviste yatiryorum surekli olculuyor ve 36,5-37 arasi seyrediyor gebelik oncesi 35,5 falandi
Canım inşallah tez zamanda her şey yoluna girer. Bugün sağlık ocağına kayıt yaptırmaya (gebelik kaydı) çağırdılar, ona gittim. Oradaki ebe arkadaş miyomla ilgili olumsuz bir şey demedi, bana moral verdi, en önemli şey moral ve her şeyin güzel olacağına inanç ... miyomla sıkıntısız doğuranlar ve başaranlar çokmuş İnanıyorum bizler de başaracağız. Miniğine kuvvet diliyorum, bir an önce o ufak kanaman da durur inşallah. Bizim minikler çok kuvvetli olmalılar, miyomu dövüp kendilerine yer açmalılar Hayırlı haberlerini bekliyorum.

Canım kabız olmak da hemoroite sebebiyet verebiliyor. Aman dikkat , ben yaşadım hala da tam geçmedi...
doğru diyorsun cnm..orta yol bulucam artık..gün içinde bol su içiyorum..bir de sabah akşam hardal tohumu içiyorum sıcak suyla..iyi geliyor ..tavsiye ederim :)

Sanırım bunu herkese söylüyorlar benimki de 15 gün yasak dedi. Kocamla kardeş kardeş sarılıp uyuyoruz :)
Aslında en doğrusu böyle ama kocamı durdurabilmek çok zor , doktor söylerken yanımdaydı umarım anlayisla karşılar ....

Kanamam yok sadece akıntı var oda normal şekilde olsun beklerim 10 gün neyki göz açıp kapincaya kadar geçer

Kanamam yok sadece akıntı var oda normal şekilde olsun beklerim 10 gün neyki göz açıp kapincaya kadar geçer
ben de kanama olmadığı sürece güvenli diye okudum internetten ama aile hekimliğindeki ebe de dedi ilk 3 ay yasak en güvenli dönem 2. 3 aymış. ama gel gör ki ben dinlemedim ve sanırım 6. haftada ayıptır söylemesi ilişki sonrası hafif kanamam oldu. tabi soluğu acilde aldm. çok kısa sürdü ve bitti şükür. kadınn doğumcu da ilk üç ay yasak dedi. zavallı eşim bundan 4 ay öncede yara yktırdım diye 2 ay beklediydi şimdi de gebeliğim devam ederse inş bekleyecek daha. gerçi benim durum şu an için karışık. gebelik kesemin içinin boş olma ihtimali var. eğer öyle ise sonlandırmak zorunda kalacağm. ne yapalım hayırlısı bi daha yaparız inş siz de doktorun dediğine uyun bence. hem sadece 10 gün demiş. benim de bu aynı döneme denk gelmişti mesela ve küçk bşr sorun yaşadım. sonrası için yine doktorunuza danışın.

Kızlar ben size bisey diycem ya iilişki hakkında konuşan arkadaşlar olmuş tam okumadim ama ben ilk gebeligimde kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum o ssıra dr bana ilişkiden korkmayın ggirebilirsiniz demişti ama ben şimdiki gebeligimde dr lar ilişki hakkında yine bisey demedikleri halde ben çok korkuyorum 2aylik hamileyim toplasan iki kere ayda
bir yani o da eşimin halini görünce
uzulmekten giriyorum ama korka korka
. Çok korkuyorum vicdan azabı
yaşıyorum resmen ilişkiden sonra bebegime
bisey olur mu acaba diye korkuyorum çok
hatta simdi eşime dr bisey demedigi halde dr
bir ay yasak iliski ye girmek dedi dedim
napicam bilemedim diyorum ki en azından uç
ayı devirelim esimi cok mu arka plana attım
bebeğim için bilmiyorum ama ne bilim
korkuyrm Allahım korusun

benim ilk çocuğumda böyle sorunlar la karsilasmadim oldukça düzenli ilişkim vardı olsun ne yapalım dikkat edelim her hamilelik farklı oluyor buda böyle olsun Allah hayirlisini ve sağlıklısını versin cumlemize ... (amin)

O hiç düşünmüyor :) Daha önce iki kaybımız vardı onun için şimdi temkinli olmak istiyoruz. Gerçi kayıplarım da da ilişkiye girmemiştik hiç
Ya cnm olacağı varsa her önlemi aldıktan sonrada olur. Aşırıya kaçmamak ve sağlıklı pozisyonlarla ins bişey olmaz

İnsanın içine korku giriyor tabi ama kocalarimizi da unutmayalim sonra pisman olmayalım bizlerle ilgilenmiyor diye... Sevişmek ,sürtüşmekde yasak degilya B-)

bende eylul sonunda ogrendım bebegımı cok zor geldık bu zamana kanamam yok ama kese arkasında kanama var suanda sol kasıgımda basınc ve agrı var cok ne yapcam bılmıyorum dusuk durumundan agrıdan her hafTa hasTanedeyım kanama yoksa problem yok demeyın ıcerde kanama var ve ıcerıyı goremıyorum ıyı mı degılmı neoldu bımıyorum ayakTa kalmıyacaksın fazla dedı ayakT a kaldım ve suan agrı cekıyorumm

İns çok ciddi bir durum yoktur ,olduysada Allah şifa versin sağlıkla kucağına al bebisini .....

.

Bence acil bir kadın doğum hastanesine görünmende fayda var. Korkutmak gibi olmasın ama bende ayakta kalmıştım ve adet sancısı gibi aancım olmuştu kasıklarımda sonrada kanamam geldi Aten. Bir kadın doğum evinin aciline geldik uzman dr vardı. Baktı bebek iyi dedi ama yatış verdi. Yinede daha önce olmuştu diyorsa sen bilirsin.

cok sagolun yatıyorum hala agrı devam edıyor bugun ıgne gunum esım gelınce hastaneye gıdıcem olmadı dr a sorarım muayane olmama gerek var mı dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…