- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.941
Kızlar ben size bisey diycem ya iilişki hakkında konuşan arkadaşlar olmuş tam okumadim ama ben ilk gebeligimde kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum o ssıra dr bana ilişkiden korkmayın ggirebilirsiniz demişti ama ben şimdiki gebeligimde dr lar ilişki hakkında yine bisey demedikleri halde ben çok korkuyorum2aylik hamileyim toplasan iki kere ayda
bir yani o da eşimin halini görünce
uzulmekten giriyorum ama korka korka
. Çok korkuyorum vicdan azabı
yaşıyorum resmen ilişkiden sonra bebegime
bisey olur mu acaba diye korkuyorum çok
hatta simdi eşime dr bisey demedigi halde dr
bir ay yasak iliski ye girmek dedidedim
napicam bilemedim diyorum ki en azından uç
ayı devirelim esimi cok mu arka plana attım
bebeğim için bilmiyorumama ne bilim
korkuyrm Allahım korusun
bende eylul sonunda ogrendım bebegımı cok zor geldık bu zamana kanamam yok ama kese arkasında kanama var suanda sol kasıgımda basınc ve agrı var cok ne yapcam bılmıyorum dusuk durumundan agrıdan her hafTa hasTanedeyım kanama yoksa problem yok demeyın ıcerde kanama var ve ıcerıyı goremıyorum ıyı mı degılmı neoldu bımıyorum ayakTa kalmıyacaksın fazla dedı ayakT a kaldım ve suan agrı cekıyorumm
Benim bat 29 eyluldu son anda yakaladim topigi sanrmIdrar testi pozitif, regl iki gn gecikti ama henz kan tahlili yaptirmadim. O yuzdn hnu emn bile olamiyorum icten ice.
Aminn canm darisi isteyen erkesnn basina insallah.inşallah hepiniz hayırlısıyla bi ayazda kucağınıza alırsınız?
Doktorlar çok duygusal yönden yaklaşmıyorlar canım. Hatta 12. hafta bitene kadar da hamile muamelesi yapmıyorlar. Ağızlarından kerpetenle alıyorsun lafı ama bir bakıma da haklılar, olası kayıplara hazır tutuyorlar bizi. Onun için moralini bozma, çok güzel kitaplar var piyasada alıp okursan baya bir bilgi sahibi oluyorsun.Kizlar doktordan geliyorum birsürü tahlil yapildi ama sonuclar sali gunu cikicak vajinal ultrason yapildi kalp atislari var cok sükür ama ne bir kagıt ne bir adamakilli aciklama biraz moralim bozuldu acikcasi
evet canim ultrason kağıdını kastetmistim.Gercekten de dedigin gibi kerpetanla laf aliyorum ağzından mecbur kalmasam adimim atmazdim devlet hastanesine kitap okumayi cok severim sen bahsedince uzun sUredir okumadığımİ farkettim:) ilk fırsatta kitapçıma gideyim tesekkür ederim canımDoktorlar çok duygusal yönden yaklaşmıyorlar canım. Hatta 12. hafta bitene kadar da hamile muamelesi yapmıyorlar. Ağızlarından kerpetenle alıyorsun lafı ama bir bakıma da haklılar, olası kayıplara hazır tutuyorlar bizi. Onun için moralini bozma, çok güzel kitaplar var piyasada alıp okursan baya bir bilgi sahibi oluyorsun.
Kağıttan kastın ne anlamadım, ultrason resmi mi vermedi?
Bana kalırsa özel hastane çok iyi ben oraya gidiyorum oldukça güzel muamele görüyorum ve hizmetlerden çok memnunum ..herşeyi çok güzel anlatiyorlar ayrıca ne durumlarla karşılaşacağını söylüyorlar böylece insan rahat ediyor .....Kizlar doktordan geliyorum birsürü tahlil yapildi ama sonuclar sali gunu cikicak vajinal ultrason yapildi kalp atislari var cok sükür ama ne bir kagıt ne bir adamakilli aciklama biraz moralim bozuldu acikcasi
Ultrason kağıdını ben istemeden eşime verdi üstelik sadece ufak bir nokta neyini anlayacazevet canim ultrason kağıdını kastetmistim.Gercekten de dedigin gibi kerpetanla laf aliyorum ağzından mecbur kalmasam adimim atmazdim devlet hastanesine kitap okumayi cok severim sen bahsedince uzun sUredir okumadığımİ farkettim:) ilk fırsatta kitapçıma gideyim tesekkür ederim canım
İnsanın içine korku giriyor tabi ama kocalarimizi da unutmayalimsonra pisman olmayalım bizlerle ilgilenmiyor diye... Sevişmek ,sürtüşmekde yasak degilya B-)
Bana kalırsa özel hastane çok iyi ben oraya gidiyorum oldukça güzel muamele görüyorum ve hizmetlerden çok memnunum ..herşeyi çok güzel anlatiyorlar ayrıca ne durumlarla karşılaşacağını söylüyorlar böylece insan rahat ediyor .....
Ultrason kağıdını ben istemeden eşime verdi üstelik sadece ufak bir nokta neyini anlayacazbende ay ay biriktirip albüm yapmayı düşünüyorum ilerde hatıra olur....
Ya benimde sağlık güvencemiz yok ama devlet hastanesinde insan mahvoluyor sıra bulamıyorsunuz bulsan bile bekliyorsun üstelik aradigin cevapları dahi duyamiyorsun ins bebeklerimiz bize sağlık huzur ve para getirir nasipleriyle gelirler...Bana kalırsada özel hastane iyi tabi ama ben durumum olmadigi icin bu defa gidemedim yoksa doktorum vardi daha önce sifadan sultan hanim cok ta memnundum canm
İnsallah canim:))Ya benimde sağlık güvencemiz yok ama devlet hastanesinde insan mahvoluyor sıra bulamıyorsunuz bulsan bile bekliyorsun üstelik aradigin cevapları dahi duyamiyorsun ins bebeklerimiz bize sağlık huzur ve para getirir nasipleriyle gelirler...
İnsallah canim:))Ya benimde sağlık güvencemiz yok ama devlet hastanesinde insan mahvoluyor sıra bulamıyorsunuz bulsan bile bekliyorsun üstelik aradigin cevapları dahi duyamiyorsun ins bebeklerimiz bize sağlık huzur ve para getirir nasipleriyle gelirler...
Yerlesme kanamasidir o silikse eger kesin hamilesinİnşallah 3-4 gün öncede 3-4 damla pembemsi kan geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?