- 31 Ekim 2014
- 176
- 107
- 48
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.961
Hayırlı olsun cnm ....Hepinize merhaba bende bu ay hamile kaldim:)
Bana kalırsada özel hastane iyi tabi ama ben durumum olmadigi icin bu defa gidemedim yoksa doktorum vardi daha önce sifadan sultan hanim cok ta memnundum canm
Hepinize merhaba bende bu ay hamile kaldim:)
Yarın Kalp atışlarımızı dinlemeye gideceğiz çok ama çok heyecanlıyım yemek bile yiyemiyorum heyecandan. Allahın izniyle sağlıkla sıhhatle bir duyabilsem kalp atışını başka birşey istemiyorum rabbimden birde sağlıkla kucağıma alabilmek dışında
hayırlı olsun canım kalp atıslarını duymssun bu kadar takma her seye.Benım de doktor aynı cok ıyı ama gel kı konusmuyor adam .Tahlıl sonuclarım bıle cıkınca aradım hemen bakıb donecem dedı 4 saat sonra dondu dusunBide bu vajinal ultrason beni nedense korktuyo
Evet canim aynen hatta ben bu dogmadan ikinciyi ne zmn yapsam acaba diyorum esimde sinirleniyor once bunu bi dogurda sonra ikinciyi dusunuyorsun diyor cunku suan en zor donemlerindeyiz oda baya cekti benim yuzumden et turu bisey yiyemiyor evde yemekleri cogu zmn o hazirliyor nazima katlaniyor felan derken oda benle birlikte harap oldu zavallim bu yuzden ikinci bebekten korktu sanirimçok bekledik cnm bu günleri..hepsinin tadını çıkaralım..birazcık diş sıkıcaz o kadar :)
Amin canım teşekkür ederim :))))ahh cnm ..aynı aşamadan ben de geçmiştim...inş görürsün o pıtı pıtı kalbin atışını..sakin ve rahat ol..bebeğimizin tek ihtiyacı bunlar şu an ...rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. amin.
Canim benim bundan haberim yoktu hos cok ta zaten uzun sürmemisti hamileligimcnm ben de şifada sümeyra hn.a gidiyorum çok memnunum..10 gün içinde ücret almıyorlar biliyorsun..bi pazartesi git bir kere ücret ödersin..öbür hafta çarşamba yine ücretsiz muayene..sümeyra hn bana o şekilde ayarla dedi..sık sık görüyorum bebişimi o yüzden..
Canim hic korkma bende senin gibi korkularla yasoyordum ama Allaha sığin hayirlisini dile bak doktorunda bi sıkıntı olmaz emin ol doktorlar kötü bisey olsa hic cekinmeden söylerdi ferah tut kalbiniMerhaba arkadaşlar ben bugün doktora gittim kese ve bebeğin kalp atışını gördüm şükürler olsun.Fakat az da olsa kanamam varmış. Keseye yakın da değil.Coraspin verdi dr.Ama kesinlikle korkma çoğu kadında olan bir şey.Düşük riskin de yok dedi.Ama bilmiyorum çok korktum.Ne yapacağımı bilemedim.
arkadaşım , arkadaşımız bu seferlik imkanı olmadığından devlet hastanesine gitmek zorunda kaldığını söylüyor. sen neden hala özel hastaneyi övüp duruyorsun ki anlamadım.Ultrason kağıdını ben istemeden eşime verdi üstelik sadece ufak bir nokta neyini anlayacazbende ay ay biriktirip albüm yapmayı düşünüyorum ilerde hatıra olur....
Canım cok sagol valla icimi rahatlattin Allah yardimcimiz olsun insallah valla kendimi yiyip bitirdim ben ya:)hayırlı olsun canım kalp atıslarını duymssun bu kadar takma her seye.Benım de doktor aynı cok ıyı ama gel kı konusmuyor adam .Tahlıl sonuclarım bıle cıkınca aradım hemen bakıb donecem dedı 4 saat sonra dondu dusunben de hemen kotu bı sey var deye kendımı yıprattım.Vajınal muayıne ye gelınce hıc bı yan etkısı yok 12 cı haftaya kadar vajınal yolla bakması daha ıyı ıcerde kanama varmı yok mu ,kesenın durumunu falan daha net goruyor
Kendin gidiyorsun canim bende gitim ultrason kagitlarimi esimle benim kan guruplarimi ve tahlil sonuclarimi istedi mutlaka git ebelerin deneyiminden de faydalanabilirsin sorun olursa sorabilirsin ayrica hamilelikte yapilmasi gereken asıları ordan yaptirabilirsin zaten bebisin hayirlisiyla dogunca aşı takibini yapiyorlarkzlar bı sey soracam ben ozel hastaneye gıdıyorum burda saglık ocagına kaydını actıranlar varmıs,ben kendım mı gıtmem gerek yoksa kendılerımı arayacaklar .Bı de sart mı saglık ocagına gıtmemız
nasıl yani sen hamiş değil misin şimdi...ben devam ediyor sanıyorum..Canim benim bundan haberim yoktu hos cok ta zaten uzun sürmemisti hamileligimarada imkanim oldukca gidebilirim belki canm cok tesekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?