♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
arkadaşım , arkadaşımız bu seferlik imkanı olmadığından devlet hastanesine gitmek zorunda kaldığını söylüyor. sen neden hala özel hastaneyi övüp duruyorsun ki anlamadım.
Canım valla bende anlamadım yada azra beni anlamadı benim artık anlatmaya gücüm yoktu sen özetlemissin tesekkür ederim.

arkadaşlar son mesajlarınızı okudum hep. cevabını bildiğim bazı sorular vardı cevaplanmış zaten. ben cevap ayazmadım o yüzden sadece soru sormak için paylaşım yapıyorum sanmayın :) hepinizi öpüyorum kolaylıklar diliyorum.

Bizde seni öpüyoeuz canım kalbinin güzelliği her zaman hayatına yansısın:)

hamileyim canim bu hamilleligimden önce yani 6 ay ònce bir düsügüm olmustu onu kastetmistim

hmm anladım aman öyle olsun..benim de 2.bebiş. ilki kesesi oluşmadı kürtaj yaptılar..gidebilirsen git yine doktoruna..dediğim gibi yaparsın..

Arkadaslar iyi aksamlar. Biz hala hastanedeyiz kismetse eger pazartesi cikacagiz. Ama hala ara ara lekelenmem oluyor. Diger bebek iyi. Olu fetus kuculmeye baslamis kanama alnimda kucylmeye baslamis.

Kizlar ufak tefek korkularinizi kenara birakip durumunuzu akisina birakin cok fazla kotu dusunmeyin derim cunku hamile oluyor olabilmemiz bile bir mucize bu hamilelikte olmazda belki bi sonrakine kismet olur en kotu ihtimalle... cunku bankadan bir arkadasimda bebek istiyordu bugun bi arkadasindan duydum kalp rahatsizligi oldugu icin doktor kesinlikle hamile kalman yasak yoksa sende bebekte olursunuz demis ne kdr kotu bi durum cok uzuldum ne zmn kalbi iyilesirse o zmn kalabilirmis allah herkesin yardimcisi olsun olmayanlarada versin...

Canım valla bende anlamadım yada azra beni anlamadı benim artık anlatmaya gücüm yoktu sen özetlemissin tesekkür ederim.
Ya sizde neden direk yanlış anlamaya çalışıyorsunuz arkadaş yeterince bilgi almadım iyi muamele görmedim dedi bende özel iyi dedim tabi siZ nasıl anladınız bilemiyorum aslında sizide anlıyorum hamilelik psikolojisi .......

Olsun canim eskiden ozel hastanemi varmis hamile halinle bunlari kafani takip morelini bozma onemli olan hastane degil bebeginin sagligi... en iyi hastanelere gidip hastane hastane dolasip derman bulamayan var allah o durumlara dusurmesin... unutmaki bebeginin kaliteli bir hastaneye degil moreli duzgun bir anneye ihtiyaci var

tesekkur ederım canım gıdeyım o zaman ,pekı anlamadıgım bı sey var gıtmem sart mı saglık ocagında kaydım olmalı mı

arkadaşlar burda yanlış anlaşılan konu var ;periha dedi ki hamileliğin ilk haftalarında insanı hamile yerine koymuyorlar ayrıca duygusal yaklaşmıyorlar dedi ama haklida o yüzden insan korkuyor sorularina cevap vermeyen biri olursa o sebeble iyi bir doktor insanı psikolojikmende rahatlatıyor suan aklıma hamileliğimle ilgili birşey olacak duygusu yok çünkü duyduklarımla rahatladım buda çok önemli ayrıca ben illede özel hastane demiyorum yanlış anladınız bizi bu durumumuzu anlayan hekimlere gidelim diyorum benim bebeğim benim için degerlise dr.için de değerli olmalıdır......

çok haklısın canım o kadar moralim yerine geldi ki sizler sayesinde iyi ki varsiniz:)

tesekkur ederım canım gıdeyım o zaman ,pekı anlamadıgım bı sey var gıtmem sart mı saglık ocagında kaydım olmalı mı
Canim senin hamile oldugunu bilmedikleri sürece gitmen sart degil tabi ama ögrendiklerinde kaydini yapiyorlar hatta kontrole gitmezsen evine kadar geliyorlar:)

Evet canim kaydin olmasi sartmis saglik bakanligi yeni bir uygulama yapmis gebelik takibi icin. Egerki sen gitmezsin onlar sana ulasip cagiriyorlarmis hatta herhangi bir ozel hastanede gebelik icin muayene oldugunda sisteme bilgilerini giriyorlarmis ordanda saglik bakanligina ordanda bagli oldugun saglik ocagina bilgi gidiyormus cok iyi bir uygulama sanki ozel hizmet resmen bizler icin herkesin bagli oldugu hemsiresi var ozel takip ediyorlar herseyini tum tedavilerini

Canm geçmiş olsun ben anliyamadim senin başına ne geldi ne oldu
Arkadaslar iyi aksamlar. Biz hala hastanedeyiz kismetse eger pazartesi cikacagiz. Ama hala ara ara lekelenmem oluyor. Diger bebek iyi. Olu fetus kuculmeye baslamis kanama alnimda kucylmeye baslamis.

Canm geçmiş olsun ben anliyamadim senin başına ne geldi ne oldu
Canim merhaba. Ben onceki cuma gecesi kanamayla acile geldim yatis verdiler karindan baktilar bebek yasiyor ama kanama alanin var dediler. Ertesi gun alttan ultrasonda bebeklerin ikiz oldugunu gorduler. Ama birinin negatif yani kalp atisinin olmadigini gorduk. Simdi o olu fetus beni zehirlemesin hemde kuculsun kanama alanimda kuculsun diye hastanede yatiyorum 9 gun oldu insallah pazartesi gonderecek dr um. Simdi kanamam durdu arada kahverengi lekelenmelerim oluyor . Cok ciddi bir tedavvi uygulamiyorlar sadece gunde 300 mg progestan ama ates falan olcup tansiyon aliyolar gunde 3 kez musaade altinda tutuyorlar . tabi bide istiharat etmis oluyorum evde olsam durunamayacagim.

Gecms olsn canim. Dedigin gbi insani baglamaduklari surece rahat durmuyor istirahat etmiyor, yat dnlen smdilik. Zaten kanaman da durmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…