♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Çok geçmiş olsun , acil sifalar dilerim....

tesekkur edrım canım o zaman yaptırayım ben de 12 cı haftasında ,sonucta ozele gıdıyorum o kadar para verıyorum ama doktorum cok sakın alanında ıyı ama adam agzını acmıyor

Günaydııın ,
Arkadaşlar ben de özellikle akşam yatınca çok fazla ağız kuruluğu oluyor...Bu beni rahatsız ediyor epeyce su içiyorum, o zaman da sık sık tuvalet ihtiyacı oluyor. Bir kaç gündür doğru dürüst uyuyamıyorum, böyle ağız kuruluğu şikayeti olan var mı??

Aynen bende oyleyim canim.oyle cok su iciyorum ki kendime sasiyorum. Tabi.gece kac kere uyaniyotum tuvalet icin. Dun gece 3 kere kalktim tam. Artik cok rahatsiz olmaya basladim

ben 2 haftadır su ıcemıyorum hıc yudum yudum ıcıyorum ama mıdem bulanıyor ,doktorum sud ıc dedı onu bıle ıcmıyorum acaba sıvı kaybı bebegı etkılıyor mu

Selam annisler oncelikle herkese guzel bir haftasonu diliyorum... biz kontrolden geldik bebesimizi gorduk bas parmagimiz kadar olmus o kdr hareketliki masallah ultrason resmini doktorumuz zor cekti allahim artik gercek icimde bir canli var ve artik onu gordum artik bir bebek o allahim sukurler olsun bebek haliyle ellerini ayaklarini gordum ilk defa bu kadar belirgin bir sekilde cok etkilendim rabbim hepinize taddirsin cok guzel bir duygu...2 hafta sonra ikili testimizi yaptircaz insallah ondada bir sorun cikmaz... bu arada zencefilin hic bir zarari yokmus dusuk yapma gibi hatta cok faydali dedi doktorumuz mide bulantisi icin aklinizda bulunsun

ben de oldu bu durumm ben baş ucuma su koydum gece kalkmaya da üşeniyordum öyle kurulukkttan rahatsız rahatsız uyumuya çalışıyordum. ilk başlarda daha fazla idi gerçi. ben de çok susadığımı farkettim

ben 2 haftadır su ıcemıyorum hıc yudum yudum ıcıyorum ama mıdem bulanıyor ,doktorum sud ıc dedı onu bıle ıcmıyorum acaba sıvı kaybı bebegı etkılıyor mu
su eksikliği etkiler mi bilmem. sonuçta bebiş sizin bünyenizden bir şekilde kullanır ancak idrar yolu enfeksiyonundan korunmak için bol su içmek öneriliyor. su ihtiyacını karşılaman için sana bir formul bulmalıyız. yemek ile birlikte içmeye çalışsan mesela. ya da anca yanında şişe taşıyıp aklına geldikce bir yudum bir yudum. bir şekilde su alman gerekiyoyr.

çok sevindim. gözün aydın. baş parmak kadar mı ne kadar çabuk o boyutlara ulaşmış. ilk 5-11. haftada zaten tüm oranları oluşumunu tamamlıyormuş. artık tam bir insan yavrusu olmuş bebişiniz demekki. Allah steyen herkese tattırsın bu duyguyu. senin ki şimdiden yerinde durmuyorsa yandın son aylar. içerde tepinip durcak annesi.

Evet cnm aminnn insallah ben bu kdr belirgin beklemiyordum ben pek anlamiyorum doktorum soyluyor sonra farkediyorum sonra şaşip kaliyorum aa gercektende ole die. elini sallio bak ayagini sallio felan deyince farkediyorum soka giriyorum sanirim sonrasinda ins sizlerdende bu cumleleri duyarim ve sevincimiz ortak olur sizlerle

Aynen bende oyleyim canim.oyle cok su iciyorum ki kendime sasiyorum. Tabi.gece kac kere uyaniyotum tuvalet icin. Dun gece 3 kere kalktim tam. Artik cok rahatsiz olmaya basladim
Canım ben de sayamadım kaç kere kalktım 3-4 kere kesin. Her kalkışımda da bakıyorum ağzım kupkuru- su içiyorum ama kuruluk geçmiyor gibi... Bakalım bu ne zamana kadar devam edecek?

ben de oldu bu durumm ben baş ucuma su koydum gece kalkmaya da üşeniyordum öyle kurulukkttan rahatsız rahatsız uyumuya çalışıyordum. ilk başlarda daha fazla idi gerçi. ben de çok susadığımı farkettim
Vücutlarımız acayip hızlı bir dönüşüm geçiriyor... düne kadar mide bulantım azaldı diye seviniyordum. Bugün bulantı şişkinlik gaz üçlemesi geri geldi... Bir günüm bir günüme uymuyor. Bu su olayı da bir haftadır falan var. Bugün çok formsuzum yerimden kalkasım yokYarın daha iyi olurum umarım - zormuş bu hamişlik. Bebişlerimiz iyi olsun da katlanacağız artık...

kızlar selam,
her an yazamıyorum ama neredeyse hepsini okuyorum. kilo alan var mı acaba ben 1 kilo almışım şimdiden bide ağız kuruluğu çok oluyo artık çantamda su taşımaya başladım. iştahımda aşırı ötesi açık. işyerinde arkadaşlar hamişim diye sürekli bişiler getiriyolar yiyorum bende :)

Bn de dehsetle pantolomuma giremedgmi fark ettm. Mumkn deil kapatamiyorm dugmeyi. Zaten cok siki giynmek de iyi deil o yzdn acik birakiorm dugneleri, uzerine de bol biseyler. Ve kirkumdan tartilmiorm tabiki cnku 69 kiloyla evlendm gayet de memnundum kilomdan ama hamile oldgmu ogrennce tartildgmda 74tum. Bnm her adet oncesi 4-5 kilo fark ederdi zaten ama adet btnce o kilo da gidersi tabi. Smdi uzermde kaldi sanrm ee bndan snra napmaliyiz peki? Bi tur kndmzi ac birakmadan diyet fln mi acaba?

bende 1 kilo almışım. halbuki ilk 3 ay hiç almak istemiyordum. doktorum bana hamurişi tatlı falan yasak dedi. ekmek yersem çok çok az yiyecekmişim o da kepekli. günde 2 cevizi geçirme dedi. ara ögün yap dedi. kızartma yok tabi. pilav makarna yok. bulgur pilavı yenebilir.ve gün aşırı 40 dakika tempolu yürüyüş verdi. ama ben tatlıdan vezgeçemiyorum. gene tatlıya aş ermeye başladım maalesef birde bazı günler midem çok bulanıyor bugün oldugu gibi. işte bu günlerde ekmek yiyorum bol bol bastırmak için.

senin doktorda pek vicdansızmış :)

senin doktorda pek vicdansızmış :)
aynen ya korka korka tartıldım zaten gittiğimde. baya kilo takıntılı. bebege faydalı olanları yiceksin diyo baskada bsey demiyo. o tatlılar börekler sadece bana yarıyomuş. ama gelde yap. gecen gün yas pasta aldım. oturdum iki günde bitirdim :) napıyım dayanamıyorum hergün mutlaka tatlı bseyler yemeliyim.

Çok sevindim tebrik ederim, darısı bizlerin başına :)

birde ben bugün lcw dan hamile oantolonu aldım pek rahat indirimdeymiş 19.90 :) benden sölemesi
bende gittim bugün lcw ye . hiçbirsey bulamadım dogru düzgün. çogunlukla yazlık vardı. birde ben çalışıyorum. okulda giycek hiçbseyim kalmadı hepsinin beli sıkıyo. cuma günü dügmem açık dolaştım. bende 42 beden etek aldım napıyım. simdilik kemerle kullanırım bir kaç ay sonrada tam olur artık :) internetten sipariş vermeyi düşünüyorum. trendyolda her salı hamile giyim oluyor.haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…