♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Evet isim ne bi de biz paylaşmıştır özlem vardı bir de giresunlu arkadaşımız ben oya samsundan newcaste arkadaşım nur izmirden ya sen ?

Oyyyy , inşaAllah bu sefer güzel olacak , güzel düşün hep annesi güzel olsunn inşALLAH :)

Amin inş cnm... heheh evet dun tel elimden düşmedi gece bi baktım saat 12 olmuş yeter dedim bağımlılık yaptı :)
Yapar canım... ben söz nişan evlilik , hamile kalma sürecimi hep burda yaşadım.. bir sürü güzel arkadaşlıklar edindim... Acayip bağımlılık yapar

Yapar canım... ben söz nişan evlilik , hamile kalma sürecimi hep burda yaşadım.. bir sürü güzel arkadaşlıklar edindim... Acayip bağımlılık yapar

Ben de asker yolu beklerken keşfetmiştim bu sayfayı o zamanki sevgilim simdi ki eşim evet su an hala konuştuğum arkadaşlarım var bnm de

Aynennnn neyse kızlar ben cciktim radyasyonla da çok hasır nesir olmamak lazim su teli bi elimden bbirakim artik perşembe güzel haberlerle tekrar konusurz inş kendinize iyi bakin grsrzzz ;D

kızlar nasıl besleniyorsunuz dikkat ettiğiniz konular var mı? ayrıca folik asit kullanıyor musunuz?
Folic asit 2 aydır kullanıyorum... günde en az 1 bardak süt içmeye dikkat ediyorum... yoğurt yemeye... haşlanmış yumurta... ve hazır yiyecekler olsun salam sosis sucuk olsun tüketmiyorum canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…