- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Ayy bende persembe gidicem keseyi görebilmek için hadi bakalım inşhehe kitap oku , film izle oylanmaya bak bence
perşembeye aldım randevumu nasipse ben canım
Oyyyy , inşaAllah bu sefer güzel olacak , güzel düşün hep annesi güzel olsunn inşALLAH :)Yok cnm yapmamaya çalışıyorum düşük yaptığım sıra çalışıyordum bi de çok yoruluyor çok stres yapıyordum çok ağladığımı bilirim yorgunluktanbu sefer evdeyim daha iyi daha rahat geçer inş
Edirneliyim , edirnedenim :)Allahım sağ salim kuzularımızın keselerini ve kalp atışlarını duymayı nasip etsin inş. Sen hangi şehirdensin canım? birde yaşın kaç ?
Ayy güzel haberler vermek nasip olsun tatlımmAyy bende persembe gidicem keseyi görebilmek için hadi bakalım inş
Newesta yi da newcaste yaptım kendince[/QUO
Bende memnun olduum tatlımmMemnun oldum cnm :)
Edirneliyim , edirnedenim :)
23 yaşındayım , esma adım
Ayy güzel haberler vermek nasip olsun tatlımm
Ben bu topicte ilk yazanlardanım ama siz maaşAllah ilerletmişsiniz topici
Yapar canım... ben söz nişan evlilik , hamile kalma sürecimi hep burda yaşadım.. bir sürü güzel arkadaşlıklar edindim... Acayip bağımlılık yaparAmin inş cnm... heheh evetdun tel elimden düşmedi gece bi baktım saat 12 olmuş yeter dedim bağımlılık yaptı :)
Yapar canım... ben söz nişan evlilik , hamile kalma sürecimi hep burda yaşadım.. bir sürü güzel arkadaşlıklar edindim... Acayip bağımlılık yapar
Yaa sende tecrübelisin o zaman hehe biliyorsun nasıl bağımlılık yaptığınıBen de asker yolu beklerken keşfetmiştim bu sayfayıo zamanki sevgilim simdi ki eşim evet su an hala konuştuğum arkadaşlarım var bnm de
Ben de asker yolu beklerken keşfetmiştim bu sayfayıo zamanki sevgilim simdi ki eşim evet su an hala konuştuğum arkadaşlarım var bnm de
Olsun sende şimdi katılmış oldun ne olacakooo kızlarr siz bayadır burlardasınızz ben daha dün katıldım size
Folic asit 2 aydır kullanıyorum... günde en az 1 bardak süt içmeye dikkat ediyorum... yoğurt yemeye... haşlanmış yumurta... ve hazır yiyecekler olsun salam sosis sucuk olsun tüketmiyorum canımkızlar nasıl besleniyorsunuz dikkat ettiğiniz konular var mı? ayrıca folik asit kullanıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?