♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
drygs canım sen ne zaman gidiyorsun doktora. bugün yine internette dolaşırken okudum. 6 haftalıkken yolk sac görmüş arkadaşın biri bebek kendini taaa 8. haftada göstermiş. ona da doktoru yolk sac varsa bebek kesin var demiş. aklıma sen geldin söyliyim dedim

Canim hayirlisi olsun cook sevindim Allah hayirlisiyla kucagina vermeyi nasip etsin:)

Yaaa çok geçmiş olsun Cnm yat dinlen ikizin olacaktı demek olsun birini kaybetmissin ama bi umudun daha var içinde allahım onu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş cnmmm tekrardan çok geçmiş olsun iyi bak kendine bol bol dinlen.

ben de aldım kilo. iştah yerinde olunca bir de hamileyim diye yiyip durup kendini de çok yormayınca mecburen alınıyor napalım. benim pantalonlarım nerderyse kapanmıyor kapansa da çok baskı yapıyor. düğmeye lastik takıp bir şekilde idare ediyorum. elbise etek felan baktım ama almadım zaten birşey bulamadım da durumum kesinleşsin önümüzdeki hafta o zaman bakarrım dedim. doğurduktan sonra da veririz inş kiloları.

kızlar ben 9 ay 99 esma diye bir kitap okuyorum hafta hafta çeklecek esmaları yazıyor. tavsiye ederim dilerseniz buradan paylaşadabilirim soran olursa

ben muayeneye gittiğimde bir bayan boş gebelikten kürtaj olmuş ama 12. haftaya kadar beklemişler bebişi görürüz diye. her işte bir hayır vardır ama sen gördüğüm kadarıyla oldukça metin bir insansın :) üstesinden gelirsin

canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için beni hatırladığın için. bu salı gidiyorum inş. umarım söylenen gibidir. benim de oluşmuş yolc sac öyle demişti doktor. ben zaten eğer sağlıklı hayırlı olacaksa olsun, olmayacaksa zaten olmasın diye dua ediyorum. tabi daha ilk deneme olduğu için böyle rahat kouşabiliyorum belki. kısmet bakalım size salı günü nasıl haberler getireceğim.

arkadaşım çok sağol. hayırlısını diliyorum Allahtan. kaderciyim ben biraz sanırım kaderşmde ne varsa onu yaşacağıma inanıyorum . ya 12 haftaya kadar belirsizlik, beklemek de daha zor sanırım. olumlu ya da olumsuz inş bu hafta durumum netleşir diye umut ediyorum bakalım ne çıkcak bahtıma.

kızlar selam bizde bugün kalp atışlarımızı dinlemeye gittik sabah çok endişeiydim daha önceden iki bebek kaybım vardı birinin 7 haftalıkken kalbi durmuştu ikincisi 5 haftalıkken düşük olmuştu o yüzden çok stressliydim dualar ede ede yattım muayene koltuğuna doktor baktı ve süprizzzzz ikiz bebiş var dedi eşimle şok olduk :) kalp atışlarını duyamadık sanırım doktorumun aleti eski ses vermiyormuş ama kalp atışlarını gösterdi gayet sağlıklılar iki kesede de bebek var kalp atışı var dedi o an çok rahatladık :) Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)))

bu arada senin muayenen nasıldı. inş güzel geçmiştir herşey. haberler versene bize kendinden.

aaaavay be ne büyük bir sürpriz iki kez tebrikler. iki kese görünmemişmiydi daha önceden. sonradan mı çıkmış diğer kese yoksa tek kese içinde tek yumurta ikizlerimi. maşallah maşallah ya çok sevindim gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inş.

Kızlarrr merhaba, sizden bişey rica edebilir miyim? Kardeşim için 41 hamileden ayetel kürsi istiyorum
(ismi özlem)hamile kalması için. 19 tane hamile kaldı. sadece 1 tane okuyabilir misiniz? çok teşekkür ederim.

ooo 2 kere Tebrikler:))

bu arada senin muayenen nasıldı. inş güzel geçmiştir herşey. haberler versene bize kendinden.

valla ben yattım iki üç saniye baktı tamam dedi başka bişi demedi devlet hastanesinde anca bukadar oluyo demek ki yalnız sata göre bugün 7+5 benim doktor perşembe günü 7+5 dedi usgye bakıp anlamadım hayırlısı

Aman kızlar 1 kilo falan demişsiniz ben 3 kilo almışım ...Her ay 1 kilo gibi gitmişim bakalım daha ne kadar gideceğim. Pantolonlar çoktandır olmuyor ... sıkıyor ben de giymiyorum...giyecek bir şey bulamıyorum. Geniş tayt üstü uzun kazakla idare etmeye çalışıyorum

sevindim canım yolunda olmasına. istersen başka bir hastaneye daha gidebilirsin bir iki hafta sonra. aynı zamanlardayız seninle beklenen doğum tarihlrimizde aynı ben de 7+5 hesaplamıştım ama daha benm bebiş kendini bile göstrmedi. belki gerçekten hiç gelişmedi. eğer geç döllenmiş ise doğum zamanı da ileri atabilir benim belki. iki ayın bitmiş sayılır nerdeyse hadi gözün aydın

Kızlarrr merhaba, sizden bişey rica edebilir miyim? Kardeşim için 41 hamileden ayetel kürsi istiyorum
(ismi özlem)hamile kalması için. 19 tane hamile kaldı. sadece 1 tane okuyabilir misiniz? çok teşekkür ederim.

Okuyorum hemen.Allah yardimcısı olsun ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…