- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.021
Canim hayirlisi olsun cook sevindim Allah hayirlisiyla kucagina vermeyi nasip etsin:)Selam annisler oncelikle herkese guzel bir haftasonu diliyorum... biz kontrolden geldik bebesimizi gorduk bas parmagimiz kadar olmus o kdr hareketliki masallah ultrason resmini doktorumuz zor cekti allahim artik gercek icimde bir canli var ve artik onu gordum artik bir bebek o allahim sukurler olsun bebek haliyle ellerini ayaklarini gordum ilk defa bu kadar belirgin bir sekilde cok etkilendimrabbim hepinize taddirsin cok guzel bir duygu...2 hafta sonra ikili testimizi yaptircaz insallah ondada bir sorun cikmaz... bu arada zencefilin hic bir zarari yokmus dusuk yapma gibi hatta cok faydali dedi doktorumuz mide bulantisi icin aklinizda bulunsun
Canim hayirlisi olsun cook sevindim Allah hayirlisiyla kucagina vermeyi nasip etsin:)
İnsallah canmAmin insallah canimm cumlemize sizdende mutlu haberlerinizi bekliyorumm
Canim merhaba. Ben onceki cuma gecesi kanamayla acile geldim yatis verdiler karindan baktilar bebek yasiyor ama kanama alanin var dediler. Ertesi gun alttan ultrasonda bebeklerin ikiz oldugunu gorduler. Ama birinin negatif yani kalp atisinin olmadigini gorduk. Simdi o olu fetus beni zehirlemesin hemde kuculsun kanama alanimda kuculsun diye hastanede yatiyorum 9 gun oldu insallah pazartesi gonderecek dr um. Simdi kanamam durdu arada kahverengi lekelenmelerim oluyor . Cok ciddi bir tedavvi uygulamiyorlar sadece gunde 300 mg progestan ama ates falan olcup tansiyon aliyolar gunde 3 kez musaade altinda tutuyorlar . tabi bide istiharat etmis oluyorum evde olsam durunamayacagim.
ben de aldım kilo. iştah yerinde olunca bir de hamileyim diye yiyip durup kendini de çok yormayınca mecburen alınıyor napalım. benim pantalonlarım nerderyse kapanmıyor kapansa da çok baskı yapıyor. düğmeye lastik takıp bir şekilde idare ediyorum. elbise etek felan baktım ama almadımkızlar selam,
her an yazamıyorum ama neredeyse hepsini okuyorum. kilo alan var mı acaba ben 1 kilo almışım şimdidenbide ağız kuruluğu çok oluyo artık çantamda su taşımaya başladım. iştahımda aşırı ötesi açık. işyerinde arkadaşlar hamişim diye sürekli bişiler getiriyolar yiyorum bende :)
ben de aldım kilo. iştah yerinde olunca bir de hamileyim diye yiyip durup kendini de çok yormayınca mecburen alınıyor napalım. benim pantalonlarım nerderyse kapanmıyor kapansa da çok baskı yapıyor. düğmeye lastik takıp bir şekilde idare ediyorum. elbise etek felan baktım ama almadımzaten birşey bulamadım da durumum kesinleşsin önümüzdeki hafta o zaman bakarrım dedim. doğurduktan sonra da veririz inş kiloları.
canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için beni hatırladığın için. bu salı gidiyorum inş. umarım söylenen gibidir. benim de oluşmuş yolc sac öyle demişti doktor. ben zaten eğer sağlıklı hayırlı olacaksa olsun, olmayacaksa zaten olmasın diye dua ediyorum. tabi daha ilk deneme olduğu için böyle rahat kouşabiliyorum belki. kısmet bakalım size salı günü nasıl haberler getireceğim.drygs canım sen ne zaman gidiyorsun doktora. bugün yine internette dolaşırken okudum. 6 haftalıkken yolk sac görmüş arkadaşın biri bebek kendini taaa 8. haftada göstermiş. ona da doktoru yolk sac varsa bebek kesin var demiş. aklıma sen geldin söyliyim dedim
arkadaşım çok sağol. hayırlısını diliyorum Allahtan. kaderciyim ben biraz sanırım kaderşmde ne varsa onu yaşacağıma inanıyorum . ya 12 haftaya kadar belirsizlik, beklemek de daha zor sanırım. olumlu ya da olumsuz inş bu hafta durumum netleşir diye umut ediyorum bakalım ne çıkcak bahtıma.ben muayeneye gittiğimde bir bayan boş gebelikten kürtaj olmuş ama 12. haftaya kadar beklemişler bebişi görürüz diye. her işte bir hayır vardır ama sen gördüğüm kadarıyla oldukça metin bir insansın :) üstesinden gelirsin
bu arada senin muayenen nasıldı. inş güzel geçmiştir herşey. haberler versene bize kendinden.ben muayeneye gittiğimde bir bayan boş gebelikten kürtaj olmuş ama 12. haftaya kadar beklemişler bebişi görürüz diye. her işte bir hayır vardır ama sen gördüğüm kadarıyla oldukça metin bir insansın :) üstesinden gelirsin
aaaavay be ne büyük bir sürpriz iki kez tebrikler. iki kese görünmemişmiydi daha önceden. sonradan mı çıkmış diğer kese yoksa tek kese içinde tek yumurta ikizlerimi. maşallah maşallah ya çok sevindim gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inş.kızlar selam bizde bugün kalp atışlarımızı dinlemeye gittik sabah çok endişeiydim daha önceden iki bebek kaybım vardı birinin 7 haftalıkken kalbi durmuştu ikincisi 5 haftalıkken düşük olmuştu o yüzden çok stressliydim dualar ede ede yattım muayene koltuğuna doktor baktı ve süprizzzzz ikiz bebiş var dedi eşimle şok olduk :) kalp atışlarını duyamadık sanırım doktorumun aleti eski ses vermiyormuş ama kalp atışlarını gösterdi gayet sağlıklılar iki kesede de bebek var kalp atışı var dedi o an çok rahatladık :) Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)))
ooo 2 kere Tebrikler:))kızlar selam bizde bugün kalp atışlarımızı dinlemeye gittik sabah çok endişeiydim daha önceden iki bebek kaybım vardı birinin 7 haftalıkken kalbi durmuştu ikincisi 5 haftalıkken düşük olmuştu o yüzden çok stressliydim dualar ede ede yattım muayene koltuğuna doktor baktı ve süprizzzzz ikiz bebiş var dedi eşimle şok olduk :) kalp atışlarını duyamadık sanırım doktorumun aleti eski ses vermiyormuş ama kalp atışlarını gösterdi gayet sağlıklılar iki kesede de bebek var kalp atışı var dedi o an çok rahatladık :) Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)))
bu arada senin muayenen nasıldı. inş güzel geçmiştir herşey. haberler versene bize kendinden.
sevindim canım yolunda olmasına. istersen başka bir hastaneye daha gidebilirsin bir iki hafta sonra. aynı zamanlardayız seninle beklenen doğum tarihlrimizde aynı ben de 7+5 hesaplamıştım ama daha benm bebiş kendini bile göstrmedi. belki gerçekten hiç gelişmedi. eğer geç döllenmiş ise doğum zamanı da ileri atabilir benim belki. iki ayın bitmiş sayılır nerdeyse hadi gözün aydınvalla ben yattım iki üç saniye baktı tamam dedi başka bişi demedi devlet hastanesinde anca bukadar oluyo demek ki yalnız sata göre bugün 7+5 benim doktor perşembe günü 7+5 dedi usgye bakıp anlamadımhayırlısı
Kızlarrr merhaba, sizden bişey rica edebilir miyim? Kardeşim için 41 hamileden ayetel kürsi istiyorum
(ismi özlem)hamile kalması için. 19 tane hamile kaldı. sadece 1 tane okuyabilir misiniz? çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?