- 29 Haziran 2013
- 319
- 141
- 53
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.041
sevindim canım yolunda olmasına. istersen başka bir hastaneye daha gidebilirsin bir iki hafta sonra. aynı zamanlardayız seninle beklenen doğum tarihlrimizde aynı ben de 7+5 hesaplamıştım ama daha benm bebiş kendini bile göstrmedi. belki gerçekten hiç gelişmedi. eğer geç döllenmiş ise doğum zamanı da ileri atabilir benim belki. iki ayın bitmiş sayılır nerdeyse hadi gözün aydın
Kızlarrr merhaba, sizden bişey rica edebilir miyim? Kardeşim için 41 hamileden ayetel kürsi istiyorum
(ismi özlem)hamile kalması için. 19 tane hamile kaldı. sadece 1 tane okuyabilir misiniz? çok teşekkür ederim.
okudum inş en kısa zamanda hamile kalırKızlarrr merhaba, sizden bişey rica edebilir miyim? Kardeşim için 41 hamileden ayetel kürsi istiyorum
(ismi özlem)hamile kalması için. 19 tane hamile kaldı. sadece 1 tane okuyabilir misiniz? çok teşekkür ederim.
Esim artik kiziyor soda iciyorsun surekli hic su ictigini gormedim diyor, yemek de yiyemiyorum ki bugun zorla balik yemeye goturdu ama ne tad aldim ne de zevksu eksikliği etkiler mi bilmem. sonuçta bebiş sizin bünyenizden bir şekilde kullanır ancak idrar yolu enfeksiyonundan korunmak için bol su içmek öneriliyor. su ihtiyacını karşılaman için sana bir formul bulmalıyız. yemek ile birlikte içmeye çalışsan mesela. ya da anca yanında şişe taşıyıp aklına geldikce bir yudum bir yudum. bir şekilde su alman gerekiyoyr.
Ah canm bulanti olunca daha zor tabi. Bnm bulantim yok cok sukur. Ama siskinlik vok o da rahatsiz edior tabi. Bnm en gicik oldgm sey bes yildir falan agzima surmedigm burger king hamburgelerine asermembende 1 kilo almışım. halbuki ilk 3 ay hiç almak istemiyordum. doktorum bana hamurişi tatlı falan yasak dedi. ekmek yersem çok çok az yiyecekmişim o da kepekli. günde 2 cevizi geçirme dedi. ara ögün yap dedi. kızartma yok tabi. pilav makarna yok. bulgur pilavı yenebilir.ve gün aşırı 40 dakika tempolu yürüyüş verdi. ama ben tatlıdan vezgeçemiyorum. gene tatlıya aş ermeye başladım maalesefbirde bazı günler midem çok bulanıyor bugün oldugu gibi. işte bu günlerde ekmek yiyorum bol bol bastırmak için.
Ay negzel bacim hic endiaelenme. Ilk uc aynkilo alimi gereksiz zaten. Snra yavas yavas gelicek kilolar. Sen dert etme kilo onemli deil bu asamadaYa kizlar kilo aldik falan demissinz de ben 65 le hamile kaldim ama suan 62.5--63 kiloyum mide bulantim oldugundan degil sadece cok yiyemyorum bu normal midir?siz oyle deyince endiselendim
Okudum cnm ins tez vakitte hayirlisi ile hamile kalir...Kızlarrr merhaba, sizden bişey rica edebilir miyim? Kardeşim için 41 hamileden ayetel kürsi istiyorum
Ben tam 3 kilo aldm zaten kiloluyum simdiden hamilelik pantolonu giyiyorum utanarakkızlar selam,
her an yazamıyorum ama neredeyse hepsini okuyorum. kilo alan var mı acaba ben 1 kilo almışım şimdidenbide ağız kuruluğu çok oluyo artık çantamda su taşımaya başladım. iştahımda aşırı ötesi açık. işyerinde arkadaşlar hamişim diye sürekli bişiler getiriyolar yiyorum bende :)
İnsallah güzel haberlerle dönersin canm devam ederiz yolumuza hep beraber:)canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için beni hatırladığın için. bu salı gidiyorum inş. umarım söylenen gibidir. benim de oluşmuş yolc sac öyle demişti doktor. ben zaten eğer sağlıklı hayırlı olacaksa olsun, olmayacaksa zaten olmasın diye dua ediyorum. tabi daha ilk deneme olduğu için böyle rahat kouşabiliyorum belki. kısmet bakalım size salı günü nasıl haberler getireceğim.
hayirlisi olsun canm cook sevindim:)ne gUzel bir sürpriz olmus Allah bagislasinkızlar selam bizde bugün kalp atışlarımızı dinlemeye gittik sabah çok endişeiydim daha önceden iki bebek kaybım vardı birinin 7 haftalıkken kalbi durmuştu ikincisi 5 haftalıkken düşük olmuştu o yüzden çok stressliydim dualar ede ede yattım muayene koltuğuna doktor baktı ve süprizzzzz ikiz bebiş var dedi eşimle şok olduk :) kalp atışlarını duyamadık sanırım doktorumun aleti eski ses vermiyormuş ama kalp atışlarını gösterdi gayet sağlıklılar iki kesede de bebek var kalp atışı var dedi o an çok rahatladık :) Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)))
Pantolonlarimizin olmamasi kilodam degil arkadaslarim. Ben 1 kilo verdim bende de ayni sorun var. Bi arkasim soylemisti bel genisliyor diye. Bende usenmedim olctum simdiden 4 cm genislemis belim. Yani kilodan once belimiz kalinlasiyor.Ben tam 3 kilo aldm zaten kiloluyum simdiden hamilelik pantolonu giyiyorum utanarak
E peki simdi kilo almams mi oluyorum canm tarti 3 kilo fazla tartiyo:) siskinlik var zaten doguma sayili gunum kalms gibi göbek var:)Pantolonlarimizin olmamasi kilodam degil arkadaslarim. Ben 1 kilo verdim bende de ayni sorun var. Bi arkasim soylemisti bel genisliyor diye. Bende usenmedim olctum simdiden 4 cm genislemis belim. Yani kilodan once belimiz kalinlasiyor.
Benim de göbek baya çıktı canım , bazen gaz da olursa of balon gibi oluyor. Ben normal kiloyla hamile kaldım. 55 filandım şimdi 58,5 olmuşum, göbek de kendini gösterdi yani...E peki simdi kilo almams mi oluyorum canm tarti 3 kilo fazla tartiyo:) siskinlik var zaten doguma sayili gunum kalms gibi göbek var:)
Canm sen masallah guzel kiloda hamile kalmssn artk 3.ayin dolmak üzere göbisin çıkar artk yavas yavas:) o gaz benide mahvediyo onunda etkisi cok bende sabah kalktgmda pek bisey yok ama gun icinde dedigin gibi balon gibi oluyorumBenim de göbek baya çıktı canım , bazen gaz da olursa of balon gibi oluyor. Ben normal kiloyla hamile kaldım. 55 filandım şimdi 58,5 olmuşum, göbek de kendini gösterdi yani...
Peki oyle mi kalicak o bel ?Pantolonlarimizin olmamasi kilodam degil arkadaslarim. Ben 1 kilo verdim bende de ayni sorun var. Bi arkasim soylemisti bel genisliyor diye. Bende usenmedim olctum simdiden 4 cm genislemis belim. Yani kilodan once belimiz kalinlasiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?