♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68

Allah razı olsun hayırlısı tabi ben de Nisanda dış gebelik geçirmiştim ozaman tabi Allaha tevekkül edip hayırlısını nasip etmesini dilemiştim. şimdi yeniden hamileyim ve şu anda şartlarım ozaman ki şartlara göre bin basar. yani sanki özellikle herşey denk getirilmiş gibi. herşey bir bir karşıma çıktıkça Allahım diyorum sen en iyisini biliyorsun :)

Kızlarrr merhaba, sizden bişey rica edebilir miyim? Kardeşim için 41 hamileden ayetel kürsi istiyorum
(ismi özlem)hamile kalması için. 19 tane hamile kaldı. sadece 1 tane okuyabilir misiniz? çok teşekkür ederim.
okudum inş en kısa zamanda hamile kalır

Esim artik kiziyor soda iciyorsun surekli hic su ictigini gormedim diyor, yemek de yiyemiyorum ki bugun zorla balik yemeye goturdu ama ne tad aldim ne de zevk

Ben de 2 gün önce bebisimin kalp atışlarını duydum çok şükür ama bir haftadır mide bulantısı beni mahvetti ne yapsam geçmiyor artık ne yapacağımı bilmiyorum

Ya kizlar kilo aldik falan demissinz de ben 65 le hamile kaldim ama suan 62.5--63 kiloyum mide bulantim oldugundan degil sadece cok yiyemyorum bu normal midir?siz oyle deyince endiselendim

UOTE="murnur55, post: 37692504, member: 618425"]Ya kizlar kilo aldik falan demissinz de ben 65 le hamile kaldim ama suan 62.5--63 kiloyum mide bulantim oldugundan degil sadece cok yiyemyorum bu normal midir?siz oyle deyince endiselendim[/QUOTE]
Normal canim ilk 3 ay kilo veren de oluyor ben de 2 kilo almisim o da meyve yemekten ayva portakal olmasaydi ve ilac kullanmasaydim bulanti icin ben de herhalde kilo verirdim

Ah canm bulanti olunca daha zor tabi. Bnm bulantim yok cok sukur. Ama siskinlik vok o da rahatsiz edior tabi. Bnm en gicik oldgm sey bes yildir falan agzima surmedigm burger king hamburgelerine asermem eskisi gbi deil cok sukur en azndan onistegi frenleyebiliyoem ama birisi yanmda yerae kizartma falan malesef dayanamiyorum. Hamile deilken cok daha saglikli beslendhmi dusunuyorum. Ve o rutine donmek gerek cnku o bebislerimizn cop yiyeceklere bos kaloriye ihtiyaci yok, ama gel de acikinca bana anlat bunu:))

Ya kizlar kilo aldik falan demissinz de ben 65 le hamile kaldim ama suan 62.5--63 kiloyum mide bulantim oldugundan degil sadece cok yiyemyorum bu normal midir?siz oyle deyince endiselendim
Ay negzel bacim hic endiaelenme. Ilk uc aynkilo alimi gereksiz zaten. Snra yavas yavas gelicek kilolar. Sen dert etme kilo onemli deil bu asamada

Kızlarrr merhaba, sizden bişey rica edebilir miyim? Kardeşim için 41 hamileden ayetel kürsi istiyorum
(ismi özlem)hamile kalması için. 19 tane hamile kaldı. sadece 1 tane okuyabilir misiniz? çok teşekkür ederim.
Okudum cnm ins tez vakitte hayirlisi ile hamile kalir...

Ben tam 3 kilo aldm zaten kiloluyum simdiden hamilelik pantolonu giyiyorum utanarak

İnsallah güzel haberlerle dönersin canm devam ederiz yolumuza hep beraber:)

hayirlisi olsun canm cook sevindim:)ne gUzel bir sürpriz olmus Allah bagislasin

Ben tam 3 kilo aldm zaten kiloluyum simdiden hamilelik pantolonu giyiyorum utanarak
Pantolonlarimizin olmamasi kilodam degil arkadaslarim. Ben 1 kilo verdim bende de ayni sorun var. Bi arkasim soylemisti bel genisliyor diye. Bende usenmedim olctum simdiden 4 cm genislemis belim. Yani kilodan once belimiz kalinlasiyor.

Pantolonlarimizin olmamasi kilodam degil arkadaslarim. Ben 1 kilo verdim bende de ayni sorun var. Bi arkasim soylemisti bel genisliyor diye. Bende usenmedim olctum simdiden 4 cm genislemis belim. Yani kilodan once belimiz kalinlasiyor.
E peki simdi kilo almams mi oluyorum canm tarti 3 kilo fazla tartiyo:) siskinlik var zaten doguma sayili gunum kalms gibi göbek var:)

E peki simdi kilo almams mi oluyorum canm tarti 3 kilo fazla tartiyo:) siskinlik var zaten doguma sayili gunum kalms gibi göbek var:)
Benim de göbek baya çıktı canım , bazen gaz da olursa of balon gibi oluyor. Ben normal kiloyla hamile kaldım. 55 filandım şimdi 58,5 olmuşum, göbek de kendini gösterdi yani...

Benim de göbek baya çıktı canım , bazen gaz da olursa of balon gibi oluyor. Ben normal kiloyla hamile kaldım. 55 filandım şimdi 58,5 olmuşum, göbek de kendini gösterdi yani...
Canm sen masallah guzel kiloda hamile kalmssn artk 3.ayin dolmak üzere göbisin çıkar artk yavas yavas:) o gaz benide mahvediyo onunda etkisi cok bende sabah kalktgmda pek bisey yok ama gun icinde dedigin gibi balon gibi oluyorum

Bende de var şişkinlik gaz vs. Sabah karnim dümdüz, aksam bi cikinti oluyor:)

Peki oyle mi kalicak o bel ? En ince yerim belim de o da kalin kalirsa cok orantisiz olcam Ya zaten eminm kalori hesabi yapsam cok yemiyirm eskisinden. Sadece brzcik daha sagliksiz ama dedign gbi vucut seklimz degisiyor smdiden hadi hayirlisi

Oh ya sbh sbh sadece on dakikalik da olsa gebelere uygun spor videosu esliginde sporumu yaptm. Nasi bi rahatlama anlatamam kizlar. Ben hamile kalmadn once her gun istisnasiz sporumu yaparsim o yzden kndmi kapana kisilmis gbi hissetmeye baslamistim. Ama kndmizi dinlersek ve yanls hareketlerden kacinirsak spor yapilabilir sanirim. Doktorlarimz pek onermese de, eger bunyeniz alisiksa spora yapmamak daha kotu sanki. Yalnz bahaettigm gbi hareketlerin ve harket hizinin gebelik icn uygn olmasi gerek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…