♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Bnde çok kilo almaktan korkuyorum ne kadar çok kilo okadar çok çatlak. Bide arkadaşlar çatlaklar için şimdiden önlemlere başlayan var mi? Neler kullanıyoruz?

benım doktor dura yuz ,sırtustu yuzersın daha ıyı kasların calısır dedı bı de yoga yapa bılırsınse yap dedı .Daha 3 ay olmamıs rısk etmıyorum ben de 1 kere yuzdum bılmıyorum devam etsem mı

benım doktor dura yuz ,sırtustu yuzersın daha ıyı kasların calısır dedı bı de yoga yapa bılırsınse yap dedı .Daha 3 ay olmamıs rısk etmıyorum ben de 1 kere yuzdum bılmıyorum devam etsem mı
Benim imkanim su an elberseydi terchm yuzmkten yana olrdu cnm. Suda oldgn icn vucut isisi yukselmiomus o yzden de bebek icn risksiz demisti doktorum.

Bnde çok kilo almaktan korkuyorum ne kadar çok kilo okadar çok çatlak. Bide arkadaşlar çatlaklar için şimdiden önlemlere başlayan var mi? Neler kullanıyoruz?
Valla benim ilk gebeligimden yeterince catlagim var kizim sagolsun:)artk bundan fazlasi olmaz sanirim benim arkadasim surekli kendini yagladi ama som aylara dogru catladi sanirim genetik bir durum cilt yapisiyla alakali

Bebek yagi cok faydaliymis canim catlaklar icin bi marka vardi unuttum adini ama daha gobusler cikmaya baslayinca gobegimize yavas yavas masaj yaparak surebiliriz simdilik kafana takma bebisler saglikli olsunlarda kilolar verilir

Bebek yagi cok faydaliymis canim catlaklar icin bi marka vardi unuttum adini ama daha gobusler cikmaya baslayinca gobegimize yavas yavas masaj yaparak surebiliriz simdilik kafana takma bebisler saglikli olsunlarda kilolar verilir
Canım ben bu ürünleri tavsiye ediyorum aldım vede sebamed ve lierac marka

Eklentiler

• 87_buyuk.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 40
  • Lierac-Phytolastil-Gel-200-ml-Li_3730_1.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 43
Benim imkanim su an elberseydi terchm yuzmkten yana olrdu cnm. Suda oldgn icn vucut isisi yukselmiomus o yzden de bebek icn risksiz demisti doktorum.
evt yuzme cok ıyı mıde bulantısına da ıyı gelıyor yalnız su donemde enfeksyonlara acıgız ya ondan korkuyorum sonucta herkesın gırdıgı havuz haftada bır temızlenıyor

canım ben de hiç kola almam eve aklıma gelmez anca dışarda fast food yediğimde tercih ederim. ancak hamile olduğumu öğrendiğimden bir iki gün önce canım birden kola istedi ve bu isteği bir türlü geçiremedim. artık eve dönerken aldım evde içtim içtim ama bu sefer de ondan da beklediğim lezzeti alamadım :) ben de mi aşerdim naptım
senin de aç kaldığın için canın bişiler yemekk istiyordur belki. yanında muhakkak sağlıklı atıştırmalıklar taşı. muz ceviz gibi önce onlarla geçiştir hala gitmezse isteğin artık mecbur yiycen burger birşey olmaz ondan.

Bide kızlar duşta sürmek için sebamed duş yağı aldım cildim kuru bide bebe yağına bu süreçte güvenemedim bu süreçte kullandığımuz sabun şampuan rolon bişe önemli ben down under şampuan sebamed sabun ve rolon aldım inanın önce kimyasalları çıkarın hayattan

Eklentiler

• 20_buyuk.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 40
Bende lierac i çok duydum. Doktorum 4. Ayda başla kreme simdilik doğal şeyler tercih et dedi. Badem sutu istedim eczaneden birde yağ suruyorum simdi. Bebe yaginida aliyim oneriyorsaniz. Teşekkürler. İnşallah çok saglikli güzel bir hamilelik geciririz hepimizde, bebeklerimizde sapsaglikli olsunlar :)

Kizlar haftasonum maalesef çok stresli ve ağlayarak geçti bibtakim sorunlardan ve karin agrisi ile sari akintim var bebeğine bisey olmusmudur acaba Dr 2 hafta sonra cagirmisti ama dayanamadim yarina randevu
aldim 6 haftalık oluyoruz protestan
kullanıyorum ilk gebeliğin düşük
olduğu için tedbir amaçli Dr keseyi
gördüğümüzde verdi ilaci sizce
bisey olmusmudur ya çok
korkuyorum 2 Gun yordum
kendimi malesef hem fiziken hem ruhen

Canim baska sayfada okudum bademyagi genelde kas kirpis sac gurlesmesi icin kullanildigindan bademyagini vucudumuza surersek tuylenme yapabilirmis biraz da dogru gibi sanki :)

Benimde dun gece ve sabah cok sinirim bozuldu bi meseleden dolayi cok gerildim agladim hatta ama bebisimiz daha cok kucuk etkilenmemistir diye dusunuyorum allah korusun senin bahsettigin sekildeki dusukler cok agir travma gecirenler aniden korkan soka giren, kaza yapipta yada biyerden sert dalbe almakla olabilecek bi durum birde dusuk yaparsan yada dusugun baslarsa cok agir bir sanci ile basliyormus ve cok uzun suruyormus bu agrida ordan anlayabilirsin allah yasatmasin hic kimseye aklina getirme 9 ay boyunca inanki hamileligimiz suresince sinirlendigimiz anlarda olacak mutlu oldugumuz gunlerde. Cunku hayat bu suprizlerle dolu kimseye adil davranmiyor...

merhaba arkadaşlar
çok yorumlara dahil olamasamda konuları kaçırmadan okuyorum
çatlak aslında önemli dikkat edilmesi gereken bir unsur onun için
ilk hamileliğimin son döneminde başlamıştı çatlamalarım tavsiye ile sarı kantoron otunu zeytinyağı ile bir şişede bekletip onu sürdüm gerek ondan yada cildimden çok çatlağım olmadı birde sadece karına değil kasık bölgesinide unutmayın ben o kısmı atlamıştım ama hala bikini giyebiliyorum
ama tabiki eskisi gibi olmuyor kilolar gidince.

bir de kilo alımı önemli Dr. söylediklerini çok kulak arkası etmemek lazım bebeğin ihtiyacı olmayan gıdalar için doyumluk değil tadımlık tadın

ben 23 kilo almıştım

Herkese merhaba,
Bende iki gün önce boğaz enfeksiyonu olunca mecburen test yaparak öğrendim hamile olduğumu çooook mutlu oldum elbette benim ikinci bebeğim olacak Allah nasip kısmet ederse hepimize mutlu güzel hamilelik süreci diliyorum ve hepinizi öpüyorum

endıse etme canım bende de bı kac kere cok streslı gunler oldu,ama cok sukur Allahın takdırı bebegıme bı sey olmadı.Sonra dusununce nekadar uzmusum kendımı de bebegımı de dedım.Sen de sakınlesınce bebegının saglıgının her seyden onemlı oldugunu anlayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…