- 26 Ekim 2014
- 571
- 374
- 78
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.061
benım doktor dura yuz ,sırtustu yuzersın daha ıyı kasların calısır dedı bı de yoga yapa bılırsınse yap dedı .Daha 3 ay olmamıs rısk etmıyorum ben de 1 kere yuzdum bılmıyorum devam etsem mıOh ya sbh sbh sadece on dakikalik da olsa gebelere uygun spor videosu esliginde sporumu yaptm. Nasi bi rahatlama anlatamam kizlar. Ben hamile kalmadn once her gun istisnasiz sporumu yaparsim o yzden kndmi kapana kisilmis gbi hissetmeye baslamistim. Ama kndmizi dinlersek ve yanls hareketlerden kacinirsak spor yapilabilir sanirim. Doktorlarimz pek onermese de, eger bunyeniz alisiksa spora yapmamak daha kotu sanki. Yalnz bahaettigm gbi hareketlerin ve harket hizinin gebelik icn uygn olmasi gerek:)
Benim imkanim su an elberseydi terchm yuzmkten yana olrdu cnm. Suda oldgn icn vucut isisi yukselmiomus o yzden de bebek icn risksiz demisti doktorum.benım doktor dura yuz ,sırtustu yuzersın daha ıyı kasların calısır dedı bı de yoga yapa bılırsınse yap dedı .Daha 3 ay olmamıs rısk etmıyorum ben de 1 kere yuzdum bılmıyorum devam etsem mı
Valla benim ilk gebeligimden yeterince catlagim var kizim sagolsun:)artk bundan fazlasi olmaz sanirim benim arkadasim surekli kendini yagladi ama som aylara dogru catladi sanirim genetik bir durum cilt yapisiyla alakaliBnde çok kilo almaktan korkuyorumne kadar çok kilo okadar çok çatlak. Bide arkadaşlar çatlaklar için şimdiden önlemlere başlayan var mi? Neler kullanıyoruz?
Bnde çok kilo almaktan korkuyorumne kadar çok kilo okadar çok çatlak. Bide arkadaşlar çatlaklar için şimdiden önlemlere başlayan var mi? Neler kullanıyoruz?
Canım ben bu ürünleri tavsiye ediyorum aldım vede sebamed ve lierac markaBebek yagi cok faydaliymis canim catlaklar icin bi marka vardi unuttum adini ama daha gobusler cikmaya baslayinca gobegimize yavas yavas masaj yaparak surebiliriz simdilik kafana takma bebisler saglikli olsunlarda kilolar verilir
evt yuzme cok ıyı mıde bulantısına da ıyı gelıyor yalnız su donemde enfeksyonlara acıgız ya ondan korkuyorum sonucta herkesın gırdıgı havuz haftada bır temızlenıyorBenim imkanim su an elberseydi terchm yuzmkten yana olrdu cnm. Suda oldgn icn vucut isisi yukselmiomus o yzden de bebek icn risksiz demisti doktorum.
canım ben de hiç kola almam eve aklıma gelmez anca dışarda fast food yediğimde tercih ederim. ancak hamile olduğumu öğrendiğimden bir iki gün önce canım birden kola istedi ve bu isteği bir türlü geçiremedim. artık eve dönerken aldım evde içtim içtim ama bu sefer de ondan da beklediğim lezzeti alamadım :) ben de mi aşerdim naptımAh canm bulanti olunca daha zor tabi. Bnm bulantim yok cok sukur. Ama siskinlik vok o da rahatsiz edior tabi. Bnm en gicik oldgm sey bes yildir falan agzima surmedigm burger king hamburgelerine asermemeskisi gbi deil cok sukur en azndan onistegi frenleyebiliyoem ama birisi yanmda yerae kizartma falan malesef dayanamiyorum. Hamile deilken cok daha saglikli beslendhmi dusunuyorum. Ve o rutine donmek gerek cnku o bebislerimizn cop yiyeceklere bos kaloriye ihtiyaci yok, ama gel de acikinca bana anlat bunu:))
Evet bunlarda iyi marka aklimda bulunsun ama 4.ay gibi almaya baslarim simdilik erken gibi :)Canım ben bu ürünleri tavsiye ediyorum aldım vede sebamed ve lierac marka
Canim baska sayfada okudum bademyagi genelde kas kirpis sac gurlesmesi icin kullanildigindan bademyagini vucudumuza surersek tuylenme yapabilirmis biraz da dogru gibi sanki :)Bende lierac i çok duydum. Doktorum 4. Ayda başla kreme simdilik doğal şeyler tercih et dedi. Badem sutu istedim eczaneden birde yağ suruyorum simdi. Bebe yaginida aliyim oneriyorsaniz. Teşekkürler. İnşallah çok saglikli güzel bir hamilelik geciririz hepimizde, bebeklerimizde sapsaglikli olsunlar :)
Benimde dun gece ve sabah cok sinirim bozuldu bi meseleden dolayi cok gerildim agladim hatta ama bebisimiz daha cok kucuk etkilenmemistir diye dusunuyorum allah korusun senin bahsettigin sekildeki dusukler cok agir travma gecirenler aniden korkan soka giren, kaza yapipta yada biyerden sert dalbe almakla olabilecek bi durum birde dusuk yaparsan yada dusugun baslarsa cok agir bir sanci ile basliyormus ve cok uzun suruyormus bu agrida ordan anlayabilirsin allah yasatmasin hic kimseye aklina getirme 9 ay boyunca inanki hamileligimiz suresince sinirlendigimiz anlarda olacak mutlu oldugumuz gunlerde. Cunku hayat bu suprizlerle dolu kimseye adil davranmiyor...Kizlar haftasonum maalesef çok stresli ve ağlayarak geçti bibtakim sorunlardan ve karin agrisi ile sari akintim var bebeğine bisey olmusmudur acaba Dr 2 hafta sonra cagirmisti ama dayanamadim yarina randevu
aldim 6 haftalık oluyoruz protestan
kullanıyorum ilk gebeliğin düşük
olduğu için tedbir amaçli Dr keseyi
gördüğümüzde verdi ilaci sizce
bisey olmusmudur ya çok
korkuyorum 2 Gun yordum
kendimi malesef hem fiziken hem ruhen
Hosgeldin canim hayirli olsunmrb aranıza yeni katıldım 5+3 haftalık hamileyim :)))
endıse etme canım bende de bı kac kere cok streslı gunler oldu,ama cok sukur Allahın takdırı bebegıme bı sey olmadı.Sonra dusununce nekadar uzmusum kendımı de bebegımı de dedım.Sen de sakınlesınce bebegının saglıgının her seyden onemlı oldugunu anlayacaksınKizlar haftasonum maalesef çok stresli ve ağlayarak geçti bibtakim sorunlardan ve karin agrisi ile sari akintim var bebeğine bisey olmusmudur acaba Dr 2 hafta sonra cagirmisti ama dayanamadim yarina randevu
aldim 6 haftalık oluyoruz protestan
kullanıyorum ilk gebeliğin düşük
olduğu için tedbir amaçli Dr keseyi
gördüğümüzde verdi ilaci sizce
bisey olmusmudur ya çok
korkuyorum 2 Gun yordum
kendimi malesef hem fiziken hem ruhen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?