- 4 Kasım 2014
- 9
- 8
- 3
- 35
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.081
Kizlar tesekkur ederim su anda gayet iyiyim ama endiseliyim sadece yarin kalp sesini duyarmiyim sizce keseyi 4+5de gördük 6 hafta olacak yarin
Tebrik ederim canım. İnşallah sağlıklı bir şekilde alabiliriz bebeklerimiziBen de katıldım aranıza ve bu topiğe yazabilmek için çok dua ettim. Çok şükür allahım fazla bekletmedi bizi. 4. Ayda verdi ikinci bebeğimizi. İnşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin allahım. Umarım hepimiz de sorunsuz kavuşuruz bebişlerimize :)
biz 6+2 de vajinal usg ile duymuştuk kalp sesini sende duyabilirsin belki.Kizlar tesekkur ederim su anda gayet iyiyim ama endiseliyim sadece yarin kalp sesini duyarmiyim sizce keseyi 4+5de gördük 6 hafta olacak yarin
aaaavay be ne büyük bir sürpriz iki kez tebrikler. iki kese görünmemişmiydi daha önceden. sonradan mı çıkmış diğer kese yoksa tek kese içinde tek yumurta ikizlerimi. maşallah maşallah ya çok sevindim gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inş.
daha önce tek kese gözükmüştü o da küçüktü (iki hafta önce) :))) aminnnn Rabbim hepimizin yavrularını hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin canım :)
vajınal ultrasonla duya bılırsın 6 cı haftasında,ben 6+1 de duymustumKizlar tesekkur ederim su anda gayet iyiyim ama endiseliyim sadece yarin kalp sesini duyarmiyim sizce keseyi 4+5de gördük 6 hafta olacak yarin
gecms olsun canım suan en hassas donemdeyız ,esımı sureklı tenbıh edıyorum ıs yerınde dıkkatlı ol ,kalabalıkta cok durma mıkrop kaparsın falan,aman hastalık gırmesın eve.günaydın kızlar...hepinize güzel, mutlu bir hafta diliyorum..ara sıra yazdıklarınızı okuyabildim ama yorum yapmaya gücüm olmadı hiç...çok kötü bir boğaz ağrısı, baş ağrısı ve vücut kırgınlığı ile 3 gündür boğuşuyorum..ne ilaç alabildim ne de daha önce içtiğim iyi gelen bitki çaylarını içebildim..geceleri boğazım iyice kötüleşiyor uyku namına birşey yok..içim dışım ıhlamur oldu.. hepiniz dikkat edin kendinize...başladı mı atlatmak zor..sakın üşütmeyin benim gibi...bugün biraz daha iyi gibiyim...dualarınızı bekliyorum kendim ve bebişim için...
Anladm cnm iyi temz ve guvenilir binyer olmasi sart tabi:) kas yaparken gozden olmayalim.)evt yuzme cok ıyı mıde bulantısına da ıyı gelıyor yalnız su donemde enfeksyonlara acıgız ya ondan korkuyorum sonucta herkesın gırdıgı havuz haftada bır temızlenıyor
Geçmiş olsun canım, bol bol sıvı al ve dinlen.günaydın kızlar...hepinize güzel, mutlu bir hafta diliyorum..ara sıra yazdıklarınızı okuyabildim ama yorum yapmaya gücüm olmadı hiç...çok kötü bir boğaz ağrısı, baş ağrısı ve vücut kırgınlığı ile 3 gündür boğuşuyorum..ne ilaç alabildim ne de daha önce içtiğim iyi gelen bitki çaylarını içebildim..geceleri boğazım iyice kötüleşiyor uyku namına birşey yok..içim dışım ıhlamur oldu.. hepiniz dikkat edin kendinize...başladı mı atlatmak zor..sakın üşütmeyin benim gibi...bugün biraz daha iyi gibiyim...dualarınızı bekliyorum kendim ve bebişim için...
canıım , çok sevindim, iyi haberler bunlar, haydi inşallah çıkarsın bekliyorum güzel haberlerini.Kizlar merhaba tatli hamisler allah bebeklerinize saglik sihhat versin insallah hayirlisiyla kucaklamayi nasip etsin. Biz bu gun ultrasona girdik 9 hafta 23.4mm olmusuz ve hareket etmeye baslamisiz , kanama alanim 3 mm kuculmus diger bebek 6 haftalik gorunuyor sanirim oda kuculmus onu soylemedi ultrason bakan kisi. Aksam dr um gorecek ve insallah taburcu edcegim seni dedi dualarinizi bekliyorum. Hepinizi opuyorum.
Canım güzel sebze yemekleri yapabilirsin. Mesela Ispanak yaptım ben dün. yoğurtlu yedik.. Et süt serbesttir ama hamur işi, ekmek ve tatlılardan uzak durmalı. Ben de simite aşeriyorum yaa çok fena...Dün akşam akşam bir tane yedim yine dayanamadım.( yemekten sonra tatlı niyetine) İştahım da açılıyor işimiz zor ...Kizlar mrb nasilsiniz . Ben pek iyi degilim .baebegim iyibama benim seker tansiyon tavan yapmis. Boyle giderse bebegintehlikeye atarsin dedi doktor. Zorunlu diyete girdim ama sabahtan beri dusunup duruyom ne yesemde bana ve bebegime saglik olsa diye. Daha simdiden bes bucuk kilo almisim
haydı ınsallah cıkarsın bugun canım,cok gecmıs olsun senın bu donemın zor gectı ama hayırlısı artık kalan bebegını sag salım alırsın kucagınaKizlar merhaba tatli hamisler allah bebeklerinize saglik sihhat versin insallah hayirlisiyla kucaklamayi nasip etsin. Biz bu gun ultrasona girdik 9 hafta 23.4mm olmusuz ve hareket etmeye baslamisiz , kanama alanim 3 mm kuculmus diger bebek 6 haftalik gorunuyor sanirim oda kuculmus onu soylemedi ultrason bakan kisi. Aksam dr um gorecek ve insallah taburcu edcegim seni dedi dualarinizi bekliyorum. Hepinizi opuyorum.
Canım allah şifa versin. Dualarım seninle bir an önce hem sen hem bebişler umarım sağlığınıza kavuşursunuz :)Kizlar merhaba tatli hamisler allah bebeklerinize saglik sihhat versin insallah hayirlisiyla kucaklamayi nasip etsin. Biz bu gun ultrasona girdik 9 hafta 23.4mm olmusuz ve hareket etmeye baslamisiz , kanama alanim 3 mm kuculmus diger bebek 6 haftalik gorunuyor sanirim oda kuculmus onu soylemedi ultrason bakan kisi. Aksam dr um gorecek ve insallah taburcu edcegim seni dedi dualarinizi bekliyorum. Hepinizi opuyorum.
olcak o kadar canım ya hiç mi yemeyelim. ben o tarz şeyler canım istediğinde erken saatlerde yemeye çalışıyorum. akşam yemeginide 6 da bitiriyorum. acıktıkça süt yogurt ceviz yiyorum. ama benimde iştah fena açık.Canım güzel sebze yemekleri yapabilirsin. Mesela Ispanak yaptım ben dün. yoğurtlu yedik.. Et süt serbesttir ama hamur işi, ekmek ve tatlılardan uzak durmalı. Ben de simite aşeriyorum yaa çok fena...Dün akşam akşam bir tane yedim yine dayanamadım.( yemekten sonra tatlı niyetine) İştahım da açılıyor işimiz zor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?