♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Canım allah şifa versin. Dualarım seninle bir an önce hem sen hem bebişler umarım sağlığınıza kavuşursunuz :)
Bebislrdwn biri maalesef sagligina kavusamayacak hatta kuculsun diye bekliyoruz allahim insallahbdigerini hayirlisiyla kucaklamayi nasip eder. Sizinmiydi ikiz vardi dun aksam tam okuyamadim ben ama allah onlarada saglik sihhat versin insallah.

Tatli niyetine simit mi oda guzelmis kis:)) bende peynir aseriyom gel birlestirip cayla yiyelim ohh miiss

Bebislrdwn biri maalesef sagligina kavusamayacak hatta kuculsun diye bekliyoruz allahim insallahbdigerini hayirlisiyla kucaklamayi nasip eder. Sizinmiydi ikiz vardi dun aksam tam okuyamadim ben ama allah onlarada saglik sihhat versin insallah.

Evet ben cumartesi günü ikizlerim olacağını öğrendim. Senin için de üzüldüm umarım diğerini sağlıkla kucağına alabilirsin.

Evet ben cumartesi günü ikizlerim olacağını öğrendim. Senin için de üzüldüm umarım diğerini sağlıkla kucağına alabilirsin.
Rabbim boylesini hayirli gormus . İnsallah digerinin hayirli bir omru olur canim. Senin afina cok sevindim allah ikisinede saglik sihhat versin kendine dikkat et. Hemde 2 kere dikkar et

Herkese merhaba 2 gün önce test yaptım çift çizgi çıktı,yarında kan vermek ve ilk muayene için gideceğim. Sormak istediğim ilk muayenede yapılan testler var mı? birde kan verme işlemi aç karına mı yapılıyor acaba? heyecanlıyım,mutluyum umarım sorunsuz bir hamilelik geçirir biran önce sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize

merhaba arkadaşlar 5. haftamdayım sadece kan testine göre konuşuyorum tabi ki. benm sağ kasığımda bi batma oluo bazen de adet sancısı gibi bi ağrı oluo bunu aranızda yaşayanlar var mı . bu cuma günü ultrasona girmeyi planlıyorum ama korkuyorum bebeğime bişi olmasından bu sancılar ağrılar normal mi

Ca

aaa maşallah hayırlı bi evlat olsun işallah :) benm de sat 5 ekim ne gibi değişiklikler var sende vücudunda oluyo mu sende de öyle batmalar kasılmalar . kanamam yok hamdolsun akıntı oluo beyazımsı bazen sarımsı

hiç korkma bence.Çünkü bende hem kilo var hem safra kesemde taş.Doktorun bana dediği (genel cerrah)sadece yağsız yoğurt,ayran,patates haşlama vb gibi şeyler yememi söyledi ve bende şu soruyu sordum , bebek ne ile beslenecek.O seni zaten sömürecek hiç merak etme dedi.ayrıca diyetisyene de gidiyorum normal zamanda bile o diyeti uygulasam kilo veririm. Şimdi her şeyden çok az yiyorum ve çok dikkat ediyorum. Benim iki ayrı doğum doktorum bir diyetisyenim ve bir genel cerrah var.Hepsinin de söylediği aynı şey.
zaten ne yapsak ta standart alacağımız kilolarımız var.
ceviz yasak mı atıyorum 5 ceviz değilde 1 ceviz yiyorum.3 bardak süt değilde yarım bardak içiyorum.

Hayırlısı olsun canım. İlk muayenede test falan yapmıyorlar Kan testi istiyorlar onun içinde aç karnına yada tok karnına gitmen farketmiyor. :) Cümlemiz sağlıkla sıhhatle alalım bebişleri kucağımıza

Merhaba hanımlar. Bende önceki hafta öğrendim hamile olduğumu sanırım 6.haftadayız. Birkaç gündür kahverengi akıntım vardı. Doktorumuz kontrolde düşük tehlikesini söylemişti.. Üzerine akıntı başladı. Şimdi ilaca başladık. Rabbim bize bağışlar inş bebeğimizi.

öncelikle hayırlı olsun bebişin :) ya ben de bişi soraım bende 5. haftanın içindeim. ultrasonla bakmadık . ben de beyazımsı bazen sarımsı akıntı oluo normal midir

Tatli niyetine simit mi oda guzelmis kis:)) bende peynir aseriyom gel birlestirip cayla yiyelim ohh miiss
Zaten tek başına yemiyorum ki simitipeynir reçel artık film kopuveriyor:) yalnız çayı çok severim ilk zamanlar mide bulantısından hiç içemedim. Şimdi de çok nadir içebiliyorum, kendimi tanıyamıyorum...Artık bakalım olmazsa bitki çayı falan içerim bir şeyler ayarlarsın

Selammnnn kizlaarrr nasılsınız minnaklar nasıl benim mide bulantıları devam etmekte ama eskiye göre az daha iyi durumda :)cildim bozuluyor sanki benim yüzünde bi tane sivilce olmazdı alnima dokunduğumda pütür pütür sivilceleri hissediyorum yanagimda kırmızı izler burnumda da kuruma deri dokuntusu gibi inş daha fazla bozulma olmaz . gaz sancısı ara ara hazımsızlık bazen kabızlık devam etmekte. Uyku zaten en başından beri tam gaz hep uykusuzum halsizim kolum kalkmiyor bazen çok tembellestim. Sersemlik ve bas ağrıları da yeni yeni eklendi . kilo kısmına gelince yaklaşık bir aydır pantalonlarimin düğmeleri açık geziyorum. Ben biraz dar giyerdim ondan sanırım artik beni rahatsız ediyor pantalonlarim özellikle. Sanırım artik beli lastiklilere yonelmeliyim :) bendeki durum bu kızlar :)

Aynen yaa alnım pütür pütür. Cildim baya kurudu ama yanağımda filan orada burada sivilceler çıkıyor hamilelikte normal herhalde hormonlar coştu ne de olsa...

öncelikle hayırlı olsun bebişin :) ya ben de bişi soraım bende 5. haftanın içindeim. ultrasonla bakmadık . ben de beyazımsı bazen sarımsı akıntı oluo normal midir
Çok sğl tatlım. Seninde hayırlu olsun inş. Doktorun varsa şayet acil danış derim. Rabbim sıkıntı vermesin inş. Bizim beklenen bir durumdu. Ondan dolayı hemen ilaca başladık.

Bende bulantı yok şükür. Aşerme de yok. Ama tatlıyı çok yiyorum. Canım tatlı istiyor sürekli. Onun dışında uyukluyorum sürekli. Oturduğum yerde Uyuyakalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…