- 31 Ekim 2014
- 91
- 40
- 23
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.121
Çok sğl tatlım. Seninde hayırlu olsun inş. Doktorun varsa şayet acil danış derim. Rabbim sıkıntı vermesin inş. Bizim beklenen bir durumdu. Ondan dolayı hemen ilaca başladık.
Ewet canim benimde aklima geldi zaten tansiyon aleti var durup durup olcuyom yine yuksek ama iyi hissediyorum suan.canım geçmiş olsun benimde ilk bebeğim iri görünüyordu şekerim normal olmasına rağmen eve şeker ölçüm aleti almıştım ve hergün açlık ve tokluk şekerime bakıyordum doktor isteğiyle. istersen sende öyle yapabilirsin.
Canim cayi bende seviyorum taze demlenmis iciyoruz ve on bes dakkadan sonra beklemis olan cayi icmiyoruz. Cok acik icine iki damla limon . Al sana saglikli mis gibi cay:)Zaten tek başına yemiyorum ki simiti peynir reçel artık film kopuveriyor:) yalnız çayı çok severim ilk zamanlar mide bulantısından hiç içemedim. Şimdi de çok nadir içebiliyorum, kendimi tanıyamıyorum... Artık bakalım olmazsa bitki çayı falan içerim bir şeyler ayarlarsın
merhaba aynı durum bendede var malesef bulantım yok ama sürekli bişeyler yemek istiyorum bir iki saat yemesem içim geçiyor sanki midem kazınıyorselam kızlar bende de ne aşerme ne bulantı var ama sık sık acıkıyorum ve yiyecek biiey bulamıyorum arrıkzaten kiloluyum sanırım çok kilo alıcam
merhaba aynı durum bendede var malesef bulantım yok ama sürekli bişeyler yemek istiyorum bir iki saat yemesem içim geçiyor sanki midem kazınıyor
aynen bende de öyle hele ki sabah uyandığımda yıllardır aç gibi hissediyorummerhaba aynı durum bendede var malesef bulantım yok ama sürekli bişeyler yemek istiyorum bir iki saat yemesem içim geçiyor sanki midem kazınıyor
vallahi bilmiyorum yaa zaten biraz kilo var ben onları vermeye çalışırken bide hamilelik olduaynen bende de öyle hele ki sabah uyandığımda yıllardır aç gibi hissediyorumnasıl geçicek bu dokuz ay :)
amanın benim de boş gebelik mi derken yoksa ikiz mi çıkacakdaha önce tek kese gözükmüştü o da küçüktü (iki hafta önce) :))) aminnnn Rabbim hepimizin yavrularını hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin canım :)
amanın benim de boş gebelik mi derken yoksa ikiz mi çıkacakbenim de kesem küçüktü beş haftada. gerçi altıncı-- yedinci haftada da bakıldı hala tek kese idi. bebek görünmemşti. yoksa iki tne minik mi var ondan mı görünmedi diycem ama ne belirtilerim var ikizlerde çok daha fazla olurmuş ne de beta hcgm çok yüksek. sizin gözünüz aydın. tebrik ederim yeniden. bakalım bn de yarın gidiyorum gelişmeleri yarın paylaşırım inş.
çok geçmiş olsun canım. iyi dinlenmelisin.günaydın kızlar...hepinize güzel, mutlu bir hafta diliyorum..ara sıra yazdıklarınızı okuyabildim ama yorum yapmaya gücüm olmadı hiç...çok kötü bir boğaz ağrısı, baş ağrısı ve vücut kırgınlığı ile 3 gündür boğuşuyorum..ne ilaç alabildim ne de daha önce içtiğim iyi gelen bitki çaylarını içebildim..geceleri boğazım iyice kötüleşiyor uyku namına birşey yok..içim dışım ıhlamur oldu.. hepiniz dikkat edin kendinize...başladı mı atlatmak zor..sakın üşütmeyin benim gibi...bugün biraz daha iyi gibiyim...dualarınızı bekliyorum kendim ve bebişim için...
gözün aydın. boşuna endişe stres yaptın. çok sevindim adına arkadaşımKizlar kalp atisini duydum çok tuhaf oldum kulagimdan gitmiyor ses çok güzel duygu Rabbim isteye n herkese yasatsin
gel canım boşgeldin. gözün aydınSelam kızlarAdetim gecikeli 7 gün oldu predictor test yaptım sabah ve pozitif bende hamileyim Ama epey korkuyorum daha önce hamile olduğumu öğrendikten 2 gün sonra bebeğimi kaybettim. Bunda öyle olacak gibi hissetmiyorum gecikmem daha çok oldu ama umarım bişey olmaz dua edin benide aranıza alın
Sadece yemek yiyip uyumak istiyorum ne yemek yapmak ne is güç yapmak ne ayakta durmak hep yatmak hep uyumak istiyorum ikisaatte bir de yyemek yemek :var mi benden bi tane daha
selam kızlar bende de ne aşerme ne bulantı var ama sık sık acıkıyorum ve yiyecek biiey bulamıyorum arrıkzaten kiloluyum sanırım çok kilo alıcam
merhaba aynı durum bendede var malesef bulantım yok ama sürekli bişeyler yemek istiyorum bir iki saat yemesem içim geçiyor sanki midem kazınıyor
Sadece yemek yiyip uyumak istiyorum ne yemek yapmak ne is güç yapmak ne ayakta durmak hep yatmak hep uyumak istiyorum ikisaatte bir de yyemek yemek :var mi benden bi tane daha
gecms olsun canım suan en hassas donemdeyız ,esımı sureklı tenbıh edıyorum ıs yerınde dıkkatlı ol ,kalabalıkta cok durma mıkrop kaparsın falan,aman hastalık gırmesın eve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?