- 30 Eylül 2014
- 295
- 337
- 63
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.141
İnşAllah canım hayırlı haberlerle gelirsin hem benim için de bi umut olur senin durumun hayırlısı ile..amanın benim de boş gebelik mi derken yoksa ikiz mi çıkacakbenim de kesem küçüktü beş haftada. gerçi altıncı-- yedinci haftada da bakıldı hala tek kese idi. bebek görünmemşti. yoksa iki tne minik mi var ondan mı görünmedi diycem ama ne belirtilerim var ikizlerde çok daha fazla olurmuş ne de beta hcgm çok yüksek. sizin gözünüz aydın. tebrik ederim yeniden. bakalım bn de yarın gidiyorum gelişmeleri yarın paylaşırım inş.
Geçmiş olsun canım, bol bol sıvı al ve dinlen.
çok sağol canım. teşekkür ederim.inş hayırlısı olsun diyorum yine yine yenidenİnşAllah canım hayırlı haberlerle gelirsin hem benim için de bi umut olur senin durumun hayırlısı ile..
Canım doktora mı danışsan? Benim de hala ara ara midem bulanıyor ama şükür çok azaldı. 9. haftadan itibaren azalmaya başladı ve kendime gelebildim...Kimisinde 12. haftanın sonuna kadar devam edebiliyormuş yalnız umarım seninki de yakında azalır...Arkadaslar bende mide bulantısından artık resmen dünya ile iletişimimi kestim. Ne yemek yemek ne konusmak ne kimseyi görmek istiyorum. O kadar mutsuzumki hiç bitmeyen mide bulantısı. Ne yaptıysam olmadı. Ne mide hapları, ne zencefil cayı, ne prima bella bileklik. Çok çok kötüyüm.
ben de öyle cnm..hamileliğin başında sürekli demli demli çay içiyordum. zaten çok severim çayı :) şimdi ağzıma bile süresim yok..inanamıyorum kendimeZaten tek başına yemiyorum ki simiti peynir reçel artık film kopuveriyor:) yalnız çayı çok severim ilk zamanlar mide bulantısından hiç içemedim. Şimdi de çok nadir içebiliyorum, kendimi tanıyamıyorum... Artık bakalım olmazsa bitki çayı falan içerim bir şeyler ayarlarsın
teşekkür ederim cnm.. 3 gün rapor verdi doktor..dinlen başka türlü geçmez dedi..boğazım fena yanıyor yalnızçok geçmiş olsun canım. iyi dinlenmelisin.
Arkadaslar bende mide bulantısından artık resmen dünya ile iletişimimi kestim. Ne yemek yemek ne konusmak ne kimseyi görmek istiyorum. O kadar mutsuzumki hiç bitmeyen mide bulantısı. Ne yaptıysam olmadı. Ne mide hapları, ne zencefil cayı, ne prima bella bileklik. Çok çok kötüyüm.
Benimde yüzümde sivilceler çıkmaya başladı. Ellerim kuru ve soyulmaya başladı. Normal sanırım bunlar. Son kontrolümde doktorum vitamin hapı vermişti. Uykusuzluk problemi yaşamıyorum çok şükür o günden beriSelammnnn kizlaarrr nasılsınız minnaklar nasılbenim mide bulantıları devam etmekte ama eskiye göre az daha iyi durumda :)cildim bozuluyor sanki benim yüzünde bi tane sivilce olmazdı alnima dokunduğumda pütür pütür sivilceleri hissediyorum yanagimda kırmızı izler burnumda da kuruma deri dokuntusu gibi inş daha fazla bozulma olmaz . gaz sancısı ara ara hazımsızlık bazen kabızlık devam etmekte. Uyku zaten en başından beri tam gaz hep uykusuzum halsizim kolum kalkmiyor bazen çok tembellestim. Sersemlik ve bas ağrıları da yeni yeni eklendi . kilo kısmına gelince yaklaşık bir aydır pantalonlarimin düğmeleri açık geziyorum. Ben biraz dar giyerdim ondan sanırım artik beni rahatsız ediyor pantalonlarim özellikle. Sanırım artik beli lastiklilere yonelmeliyim :) bendeki durum bu kızlar :)
Merhaba hanımlar. Bende önceki hafta öğrendim hamile olduğumusanırım 6.haftadayız. Birkaç gündür kahverengi akıntım vardı. Doktorumuz kontrolde düşük tehlikesini söylemişti.. Üzerine akıntı başladı. Şimdi ilaca başladık. Rabbim bize bağışlar inş bebeğimizi.
Kizlar kalp atisini duydum çok tuhaf oldum kulagimdan gitmiyor ses çok güzel duygu Rabbim isteye n herkese yasatsin
herkeseee iyi akşamlarrr hanimlarrr geçenn haftaaa 3 doktorda boş gebelik demişti hatta cuma günu gittim cuma bile hic birsey gorememislerdi dün acile gitttm zubeyde hanima ve 6 +1 gunlukk minikk bebisiminn kalp atislarini gordukk cokk sukurrr hicc umudunuzu kaybetmeyinn 2 gun icinde bile ortaya cikabiliyolarr :) :)
Kizlar merhaba tatli hamisler allah bebeklerinize saglik sihhat versin insallah hayirlisiyla kucaklamayi nasip etsin. Biz bu gun ultrasona girdik 9 hafta 23.4mm olmusuz ve hareket etmeye baslamisiz , kanama alanim 3 mm kuculmus diger bebek 6 haftalik gorunuyor sanirim oda kuculmus onu soylemedi ultrason bakan kisi. Aksam dr um gorecek ve insallah taburcu edcegim seni dedi dualarinizi bekliyorum. Hepinizi opuyorum.
Gozunuzaydin çok güzel bir haber maşallah :)
zaman gecmiyo cuma gunu kalp atısları için cagırdı doktorumuz tatlı bi heyecan ve birazda tedirginlik var allahın izniyle bebisimizin kap atıslarını duyarız dua edin bizim icin olurmu
destegin icn tesekkur ederim sakin kalmaya calısıyorum ama pekte mumkun olmuyokiInsallahhh duyarsinizz canimm hicc korkmaaa rabbim hayirlisiyla nasip eder insallah hem cuma olmasada korkma bak benimkini alcaklardi bekledim sabrettim ve gördumm cok şükür :)
destegin icn tesekkur ederim sakin kalmaya calısıyorum ama pekte mumkun olmuyoki
cok erken 5+4 te nerdeyse ımkansız canım ,6 cı haftasında duyulur normalde o da vajınal ultrasonla.Bence sen endıselenme bosuna ,ınsallah duyarsın yakında arık 7 cı haftandasınAyyy ne guzel darisi basima :) karindan ultrasonla mi duydun canim ? Ben 5+4 te duyamadim dr normal dedi ama ben endiseliyim yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?