♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
İnşAllah canım hayırlı haberlerle gelirsin hem benim için de bi umut olur senin durumun hayırlısı ile..

Geçmiş olsun canım, bol bol sıvı al ve dinlen.

teşekkür ederim cnm..doktor bugün 3 gün rapor verip eve gönderdi zaten..en iyisi dinlenmek tabii..sıvı alma kısmını sevmiyorum hiç..5 dk da bir tuvalete gidiyorum :)

Canım doktora mı danışsan? Benim de hala ara ara midem bulanıyor ama şükür çok azaldı. 9. haftadan itibaren azalmaya başladı ve kendime gelebildim...Kimisinde 12. haftanın sonuna kadar devam edebiliyormuş yalnız umarım seninki de yakında azalır...

ben de öyle cnm..hamileliğin başında sürekli demli demli çay içiyordum. zaten çok severim çayı :) şimdi ağzıma bile süresim yok..inanamıyorum kendime

Ablam ilk hamileliğinde resmen 5 ay yatağa çakılı yaşadı sadece serumla. Bir bardak su içse kusuyordu ilk 5 ayda 7-8 kilo vermişti. Sonrasında toparladı kendini. Ama ikinci hamileliği gayet rahat geçti hiç bulantısı falan olmadı demekki hamilelikten hamiliğe değişebiliyor.

Benimde yüzümde sivilceler çıkmaya başladı. Ellerim kuru ve soyulmaya başladı. Normal sanırım bunlar. Son kontrolümde doktorum vitamin hapı vermişti. Uykusuzluk problemi yaşamıyorum çok şükür o günden beri Bende senin gibiydim, elimi kaldıracak halim yoktu.

Merhaba canim bebegin hayirli olsun saglicakla dogsun insallah :) dikkatimi cekti seninle muhtemel dogum tarihlerimiz ayni gorunuyor son adetin 25 eylul mu ? Bide belirtilerin neler bende hic bisey yok bulanti falan olmuyor endiseleniyorum doktora en son 5+4 te gittim kalp atislarini duymamistik 20 kasimda cagirdi kismet olursa o zaman tam 8 haftalik olacagim.insallah o zaman duyabiliriz.sen duyabildin mi kalp atislarini ?

herkeseee iyi akşamlarrr hanimlarrr geçenn haftaaa 3 doktorda boş gebelik demişti hatta cuma günu gittim cuma bile hic birsey gorememislerdi dün acile gitttm zubeyde hanima ve 6 +1 gunlukk minikk bebisiminn kalp atislarini gordukk cokk sukurrr hicc umudunuzu kaybetmeyinn 2 gun icinde bile ortaya cikabiliyolarr :) :)

Gozunuzaydin çok güzel bir haber maşallah :)

zaman gecmiyo cuma gunu kalp atısları için cagırdı doktorumuz tatlı bi heyecan ve birazda tedirginlik var allahın izniyle bebisimizin kap atıslarını duyarız dua edin bizim icin olurmu

Insallahhh duyarsinizz canimm hicc korkmaaa rabbim hayirlisiyla nasip eder insallah hem cuma olmasada korkma bak benimkini alcaklardi bekledim sabrettim ve gördumm cok şükür :)

Ayyy ne guzel darisi basima :) karindan ultrasonla mi duydun canim ? Ben 5+4 te duyamadim dr normal dedi ama ben endiseliyim yinede
cok erken 5+4 te nerdeyse ımkansız canım ,6 cı haftasında duyulur normalde o da vajınal ultrasonla.Bence sen endıselenme bosuna ,ınsallah duyarsın yakında arık 7 cı haftandasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…